Sari la conținut

Cuplu dragut 0785443699

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Te saturi o pula, am mai fost eu la un cuplu celebru si transpirata, hoașca la 45 ani avea pretentii la oral, i am dat o muie si am plecat.

Poate daca iti dau o muie si te linge iubi, si din gresala ii pic un pic de sloboz si lui in gat, va dau 50E.

Postat

Hi, we are a cute couple, with her bisex and he is hetero. We never enter separately and we don't have our location. We request that a schedule be 2-3 hours in advance, schedule between 12.00-20.00. The photos are 100% real.

The services are as follows: French kiss (if hygiene allows), Oral sex without condom (if hygiene allows), Normal sex with condom (obligatory),  is not accepted CIM and COF. She does not perform anal sex.

The price of services is 150 euros / hour (we do not keep an eye on the clock). Contact no. 0785443699, preferably WhatsApp.

We hope we haven't missed anything, we don't have time to stay in the forum. Kiss !!

Postat

bravo voua, dar ce cautati sau acceptati? fete, baieti sau cupluri ? si ce varste aveti voi ?

si vedeti ca puteti gasi apartamente de inchiriat in regim hotelier, de la 70 de lei pe zi.

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

bravo voua, dar ce cautati sau acceptati? fete, baieti sau cupluri ? si ce varste aveti voi ?

si vedeti ca puteti gasi apartamente de inchiriat in regim hotelier, de la 70 de lei pe zi.

Cauta expati mai nou, de asta anuntul in engleza.
Postat

Frumos

Acceptam barbati si cupluri. El 31 ani , ea 29 ani.

Sunt domni pe aici care sunt straini si inteleg romana f putin.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

V-ați dat voi seama că nu pun românii botu la vrajeala voastră, că noi romanii suntem obișnuiți să vrea cineva să ne dea o țeapă, de când ne naștem, așa că v-ați gândit voi că poate străinii pică mai repede.

Și sunt mănă mai largă.

Bravo bă

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna, suntem un cuplu dragut, finalizare oriunde cu exceptia fetei si gurii

Buna!!eu zic sa te mai gandesti cu:"finalizare oriunde",ca poate o sa vina unu si o sa iti spuna ca vrea sa fin pe pasarica ta,ca doar ai spus oriunde,fara fata si gura!🤣 avem o tara plina de dezaxati.

Zi buna!!!

• Like 1
  • Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Hi, we are a cute couple, with her bisex and he is hetero. We never enter separately and we don't have our location. We request that a schedule be 2-3 hours in advance, schedule between 12.00-20.00. The photos are 100% real.

The services are as follows: French kiss (if hygiene allows), Oral sex without condom (if hygiene allows), Normal sex with condom (obligatory),  is not accepted CIM and COF. She does not perform anal sex.

The price of services is 150 euros / hour (we do not keep an eye on the clock). Contact no. 0785443699, preferably WhatsApp.

We hope we haven't missed anything, we don't have time to stay in the forum. Kiss !!

Ca sa concluzionam,pentru 150 de euro nu faci decat oral si normal? Aceleasi servicii le ofera si cele care cer 100/200 ron.Noi suntem hetero,ce face el in timp ce tu faci sex pentru ca nu am inteles?Eu te vreau numai pe tine,nu si pe el.Care este cadoul numai cu tine?

• Like 1
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Nu refuz , dar imi e frica ca nu ma satur! :)

HOPA,se ingroasa gluma...tipa o fi vreo nimfomana??aveti grija,astia de vreti sa o vizitati...

Postat

Ca sa concluzionam,pentru 150 de euro nu faci decat oral si normal? Aceleasi servicii le ofera si cele care cer 100/200 ron.Noi suntem hetero,ce face el in timp ce tu faci sex pentru ca nu am inteles?Eu te vreau numai pe tine,nu si pe el.Care este cadoul numai cu tine?

Nu se poate numai cu "mine". Se poate doar cu "noi".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.