jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Postat Noiembrie 7, 2019 Salutare! Vrea sa vina o domnisoara faina din Cj sa,lucreze la noi ce ziceti avem nevoie? Eu zic ca da ca stam prost cu masajul de cand nu mai este Sara... Eu sunt client mai vechi am umblat la ea in Cj e super de treaba si si masajul e super!Daca stiti ceva apartament in regim hotelier sa imi lasati un nr de tel!De un an tot o chem sa vina la noi si acuma ar veni. Poze momentan nu am dar daca ajunge o sa puna ea anunt!Apropo face doar masaj fara contact sexual, e frumoasa si f curata si ingrijita! 2
Membru Premium masterblaster Reputație: 939 Postat Noiembrie 8, 2019 Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2019 La ce tarife ar presta?Ca la fabulosul pret de 150+, sunt destule variante.Daca ar presta la acelasi pret cu Sara, as vizita-o, desi ma indoiesc ca se ridica la nivelul si prestatiile ei.
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Noiembrie 8, 2019 Im cj era 100 30 de min si 150 o ora! La masaj era apropiata de kriss...sara era altceva...si asta zic ca am fost la toate 3...sara era sara aveam abonamemt la ea! Ca sara niciodata nu mai gasim!:| multumita unora... 1
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 8, 2019 Postat Noiembrie 8, 2019 Unde prestează în Cluj,as vrea sai fac o vizită
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Noiembrie 8, 2019 Iti voi da link momentan nu lucreaza. Poate vine la noi in mures eu sper sa vina 1
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 8, 2019 Si eu sunt interesat, nu am fost la un masaj bun de un ani si....
Membru Premium masterblaster Reputație: 939 Postat Noiembrie 8, 2019 Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2019 Im cj era 100 30 de min si 150 o ora! La masaj era apropiata de kriss...sara era altceva...si asta zic ca am fost la toate 3...sara era sara aveam abonamemt la ea! Ca sara niciodata nu mai gasim!:| multumita unora...Mai scump si cu mai putine servicii decat Sara. Dar ai zis bine: ca ea alta nu va mai fi datorita unui singur dobitoc care a fost un fatalau plangacios. 2
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Noiembrie 9, 2019 Mai scump si cu mai putine servicii decat Sara. Dar ai zis bine: ca ea alta nu va mai fi datorita unui singur dobitoc care a fost un fatalau plangacios.150 e un pret corect zic eu! Sara stim bine ca oferea si extra la pret super dar eu intodeauna ii lasam mai mult! Acuma fiecare cu bugetul lui dar inafara de andreea nu stiu cine mai face masaj in adevarat sens...sper sa vina domnita sa nu se razgandeasca ca am gasit si cazare acuma de ea depinde 2
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 9, 2019 Salutare! Vrea sa vina o domnisoara faina din Cj sa,lucreze la noi ce ziceti avem nevoie? Eu zic ca da ca stam prost cu masajul de cand nu mai este Sara... Eu sunt client mai vechi am umblat la ea in Cj e super de treaba si si masajul e super!Daca stiti ceva apartament in regim hotelier sa imi lasati un nr de tel!De un an tot o chem sa vina la noi si acuma ar veni. Poze momentan nu am dar daca ajunge o sa puna ea anunt!Apropo face doar masaj fara contact sexual, e frumoasa si f curata si ingrijita!Eu cerd ca o sa aiba client destui pt in domeniul masjului in afara de Andera chiar nu e nimen..Ar trebuii convis sa vina!!
gabongh Reputație: 25 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 12, 2019 Eu m-aș baga :) cel puțin să testez. Cu masajul e lungă povestea și de unde incepi până unde ajungi ....
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 Iti voi da link momentan nu lucreaza. Poate vine la noi in mures eu sper sa vinaNu sti nimik,un link cv,vine domnisoara.In Cluj lucreaza ai un nr tel cv
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Noiembrie 13, 2019 E in pauza momentan nu o mai gasesc pe cj. A promis ca vine acuma vedem. Dar cum apare anunt pun link
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 14, 2019 Stam. Si asteptam asta e!
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Noiembrie 15, 2019 Si eu ma bag. 150 e un ret ok.
m_raducu_2012 Reputație: 181 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Noiembrie 17, 2019 să pună un anunț, 1-2 poze, si mergem la ea ;)
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Noiembrie 17, 2019 Mergem la numai sa vina!
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 N a mai ajuns domnița pe la noi?
jhondoex Reputație: 104 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Decembrie 1, 2019 Din pacate nu. Si nici pe cj nu mai gasesc anuntul
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 12, 2019 Nu este in Mureș cineva să facă un masaj bun bun erotic?
justsex89 Reputație: 3 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 29, 2019 Ceva nou pe front de masaj erotic?
jhondoex Reputație: 104 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Autor Postat Decembrie 29, 2019 Ar fi frumos ca mam saturat deja de drumuri pana in cluj pt masaj...se pare ca domnisoara nu mai vine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum