Sari la conținut

Iohannis vs Dancila

Vizitator ohjeez

Postări Recomandate

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Ori la bal, ori la spital. Cu Dancila presedinte (85-90 % posibil) s-ar putea sa fie un mare haos in tara, da, dar in mod sigur acest haos va produce un si mai mare haos in UE, care, pe langa haosul cu Brexit-ul le va cadea fooaarrtteee greu la stomac mai marilor (m)UE ! :)

Hă, hă, hă, ce-mi plac glumele mele, domnule! N-a avut UE niciun stres 10 ani cât a fost președinte Băse; acum se destramă dacă iese Dăncilă președinte! Veorica, distrugătoarea Ieuropei! Am râs!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

In caz ca inca mai credeti ca PNL se lupta cu PSD:

Rad de noi pe banii nostri!  

https://www.flux24.ro/wp-content/uploads/2016/05/08iohannis-dragnea-agerpres-7110870-465x390.jpg

https://cdn2.img.sputnik.md/images//2577/32/25773233.jpg

https://inpolitics.ro/wp-content/uploads/2014/04/wpid-geoana-crin-iohannis.jpghttp://media.hotnews.ro/media_server1/image-2009-11-30-6587614-70-antonescu-geoana-johannis.jpghttps://s3.comisarul.ro/898934f1e7a26bad6b159fedd5feb4ed.jpghttps://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Nov2014/61593566.jpghttps://s3.comisarul.ro/1dafa51ec11a550400357fdb3d643742.jpg

Comunistoidule!

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator marmotto
Postat

Comunistoidule!

Nea Picoane, acum daca stam drept si judecam stramb, eu m-am cam saturat ca de 30 de ani sa toootttt votam raul cel mai mic. In primul rand, nu-mi prea dau seama si ma intreb cum poate fi un rau mai mic sau mai mare decat alt rau ? Nu prea mai pot intelege asta. Toottt ne spun unii-altii ca raul mai mic e mai mic ca raul mai mare !?!?!?!?!?!

In al doilea rand, noi, societatea romaneasca ce am facut in asti 30 de ani, de s-a ajuns acum in situatia de a alege intre unul care are 6 case, "regele" retoricii (pfff) si una care are 6 clase, "regina" gramaticii ???? Mihai Sora spunea mai deunazi ca de 30 de ani romanilor li se fura tara, iar ei aplauda ! Nu cumva am fost masa de manevra dupa cum au avut altii interese, de am ajuns acum sa nu mai stim pe ce lume traim ?? Nu cumva vina e si noastra, ca societate prea toleranta si usor de manipulat ??? Cam in bancul ala: de ce ai intrat in rahat ? Pai daca nu putea, nu mi-am dat seama ca-i rahat !

Ce se poate face in situatia data, cand oricum, daca nu acum, la Parlamentare in mod sigur PSD revin majoritari si daca iese Klaus acum, il vor suspenda si vom avea anticipate, sau daca iese Viorica acum vom avea 5 ani de ploi si furtuni cu rahat urat mirositor politic !

Nici macar nu se mai respecta exercitiile democratice normale intr-o democratie. Nu conteaza ca adversarul e VV Dancila, putea sa fie si Bula, Mickey Mouse, Donald Duck sau E.T., nu ai dreptul sa nu accepti o dezbatere electorala, pentru ca se creeaza un precedent periculos, in primul rand, si in al doilea rand esti ipocrit, atata vreme cat in 2014 strigai sus si tare ca Ponta nu vrea dezbatere electorala. Da, Dancila nu este Ponta, dar esenta nu este asta, ci faptul ca dai un sut in cur unor instrumente democratice, iar atunci cand PSD si alti oameni politici te numesc dictator, nu mai ai dreptul sa te plangi sau sa negi !!!

P.S: Cand a castigat PSD Parlamentarele si s-a creeat USL, Base nu l-a numit pe Klaus PM. Pozele alea nu sunt trucate, ele exprima o anumita realitate peste care se trece prea usor si faptul ca poporul uita prea repede anumite fapte. Se spune ca daca s-ar fi facut presiuni asupra Marinarului, acesta ar fi acceptat, pana la urma. Nu a mai vrut insa Iohannis. Pe atunci erau prieten bun cu Voiculescu, Nastate, Iliescu, Ponta (Grivco). 

Pai asta cum mai e ???

Cred ca e cea mai de cacao situatie politica inainte de un tur doi de la revolutie incoace.

ORICARE va fi rezultatul, vor fi 5 ani de kkao.....

• Like 2
Vizitator marinarul101
Postat

Atât timp cât papagalului de iohanis ii este frica de dancila, eu nu o sa-l votez in veci. E prea găinar ...auzi comedie, de dancila....

Postat

Mihai Șora ar trebui să mai tacă dreak și să-și vadă acolo de bătrânețea lui. Chiar dacă are 103 ani și chiar dacă e considerat un gânditor notabil, nu se poate uita că a fost un comunist convins în plină perioadă stalinistă, din 1948 colaborator al Anei Pauker vreo 3-4 ani când aceasta era ministru de externe, apoi redactor-șef timp de 15 ani  al Editurii de Stat pentru Literatură și Artă, creată de comuniști prin transformarea Fundației Regale pentru Literatură și Artă. În timpul ăsta Constantin Noica înfunda pușcăria, Blaga și Arghezi erau marginalizați iar Neagu Djuvara, Constantin Karadja sau Alexandru Paleologu erau epurați pe motive politice.

Vizitator caproshu
Postat

Acum ai fost doar stupefiat. Peste două săptămâni vei fi internat !

Cu Vioreaua Werner și-a găsit beleaua !!

Ai dreptate,dar nu internat...PLECAT!!!!si cat mai departe de cloaca asta imputita unde cei internati veti fi voi !!!!

Vizitator caproshu
Postat

Mihai Șora ar trebui să mai tacă dreak și să-și vadă acolo de bătrânețea lui. Chiar dacă are 103 ani și chiar dacă e considerat un gânditor notabil, nu se poate uita că a fost un comunist convins în plină perioadă stalinistă, din 1948 colaborator al Anei Pauker vreo 3-4 ani când aceasta era ministru de externe, apoi redactor-șef timp de 15 ani  al Editurii de Stat pentru Literatură și Artă, creată de comuniști prin transformarea Fundației Regale pentru Literatură și Artă. În timpul ăsta Constantin Noica înfunda pușcăria, Blaga și Arghezi erau marginalizați iar Neagu Djuvara, Constantin Karadja sau Alexandru Paleologu erau epurați pe motive politice.

Bai nene,tu chiar iei de tot asa ce ti se serveste??Arghezi,marginalizat ???Pai o fi fost o perioada,dar pe urma a fost unul din cei mai privilegiati scriitori de pe vremea comunismului...asta a pupat in cur dupa cum a batut vantul...

Postat

Bai nene,tu chiar iei de tot asa ce ti se serveste??Arghezi,marginalizat ???Pai o fi fost o perioada,dar pe urma a fost unul din cei mai privilegiati scriitori de pe vremea comunismului...asta a pupat in cur dupa cum a batut vantul...

A devenit comunist de nevoie. Citește Memoriile lui Bartolomeu Anania și vezi ce zice despre Arghezi. Te lămurești.

• Minus 1
Vizitator futac_cta
Postat

care este frica Vioricai Dancila in turul doi?

Klaustrofobie! :))

Vizitator p1ctorul
Postat

PSD-ul a fost la guvernare mai tot timpul, unii jurnalisti spun ca ar fi vorba de 20 de ani. Au privatizat fabrici, uzine, au vandut padurile si alte nebunii.

Cum sa votezi un partid nereformart ? Cum sa votezi o analfabeta creatia lui Liviu Dragnea ? Cum sa votezi un PSD care a distrus justitia (legile data de fostul ministru Tudorel Toader), economia, sanatatea si invatamantul ? Si ar mai fi si altele...

Cred ca melodia celor de la ARMA este potrivita: 

O zi buna tuturor.

Postat

Da băi Gauguin, așa e. Ai dreak alegători tâmpiți mai mereu i-au votat, nu ? Aștia distrugeau, furau, tâlhăreau, votanții o țineau langa cu PSD-ul.  Needucați, ce să mai zicem. S-a găsit și PNL-ul de-a făcut alianță cu ei - USL-ul. Of, of, of, grea viață !

• Minus 1
Vizitator ohjeez
Postat

Eu o sa-mi anulez votul. Pur si simplu nu pot vota intre un retardat cu sase case si o  idioata  cu sase clase.  

Vadim si cu Iliescu erau niste jigodii comuniste, dar macar aveau carte. 

Astia doi imi provoaca sila! 

Din pacate, odata cu pierderea alegerilor de catre USR  am pierdut inca o sansa pentru a progresa.Si cred ca asta a fost ultimul tren. 

Mi-e ca o sa castige Dancila, sunt o gramada de semne care indica asta.

Cam toate apropiatele vor s-o voteze, simt si romancele nevoia de a avea o  femeie presedinte. 

• Like 1
Vizitator ohjeez
Postat

E ca si cum eu ca barbat refuz o femeie  frumoasa,   inteligenta, devotata, draguta   si muncitoare care m-ar iubi si ar sta cu mine la greu.

Dar o resping pentru ca....e tocilara, prea desteapta.   

Asa ca aleg intre  doua curve pitipoance siliconate si proaste  ca Inesuka vs DeliaPisii!  

Asa si in politica: il refuzam pe Barna ca sa avem de ales intre  Iohannis vs Dancila! 

E ca si cum eu ca barbat refuz o femeie frumoasa,  inteligenta, devotata, draguta   si muncitoare care m-ar iubi si ar sta cu mine la greu.

Dar o resping pentru ca....e o ochelarista si prea mamoasa. 

Asa ca aleg intre o blonda ca Inesuka care e irascibila, 

Vizitator gvbolovan
Postat

...

E ca si cum eu ca barbat refuz o femeie frumoasa,  inteligenta, devotata, draguta   si muncitoare care m-ar iubi si ar sta cu mine la greu.

...

Tu, ca bărbat, nu refuzi ce zici tu mai sus, ci pur și simplu refuzi să gândești  :slap2  :laugh2

Vizitator ohjeez
Postat

Pai asta ma mira si pe mine.

De ce a refuzat poporul roman un candidat ca Barna sau  unul ca Paleologu? 

De ce a preferat un retardat si o idioata asupra unui antreprenor sau un intelectual?  

Vizitator bubico
Postat

Pai asta ma mira si pe mine.

De ce a refuzat poporul roman un candidat ca Barna sau  unul ca Paleologu? 

De ce a preferat un retardat si o idioata asupra unui antreprenor sau un intelectual?

Ca ne place muia. Sa o luam zilnic de la ei si tot zilnic sa le-o dam la colt de strada in povesti.

Postat

Ohjeez e Depresivul,aproape sigur. Un mare HaBarnaş anarhist idealist sociopat.

Îi recomand cu căldură să-şi ia iubita, adică gonflabila de 9000 de RON şi să meargă împreună s-o voteze pe plângăcioasa de la Videle :)))

Noi toți ceilalți vrem ardeleni în fruntea statului. E gata cu infecția discreționară de pe axa Scorniceşti-Teleorman.

Am zis!

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator ohjeez
Postat

Un mare HaBarnaş anarhist idealist sociopat.

Era bine cand noi useristii,  hastagistii si rezistentii ieseam in strada cu telefoanele luminate sa-i huiduim pe cretinii de guvernanti pesedezi care atentau la legile justitiei noaptea ca hotii.

In vreme ce voi inca nu va reveneati dupa umilintele luate la alegerile din 2016. 

Parca mai ieri il aveati drept candidat pe Marian Munteanu la primarie, iar proasta de Gorghiu batea la usa sa sperie copii.  

Acum parca nu mai suntem aia buni, ne catalogati chiar drept pesedisti, dar e ironic ca tocmai voi penelistii lui peste prajit ati avut o alianta numita USL cu PSD-ul timp de 4 ani. 

Am dreptate cand spun ca PSD si PNL sunt aceeasi mizerie, ca ce mi-e ciuma rosie, ce mi-e febra galbena.  

Îi recomand cu căldură să-şi ia iubita, adică gonflabila de 9000 de RON şi să meargă împreună s-o voteze pe plângăcioasa de la Videle :)))

O votezi tu pe dancila impreuna cu doamna ma-ta cum ai votat-o  in masa si in turul 1 prin judete, inclusiv prin Vaslui. 

Va era frica sa nu-l aiba plavanul vostru pe Barna contracandidat ca jar manca. 

Noi toți ceilalți vrem ardeleni în fruntea statului.  

De bine ce merge in tara, il mai votati inca o data pe  prost  care a coabitat cu patru prim-ministri de la PSD.

In timp ce noi eram la proteste dardaind de frig , incasam bastoane si ne uitam la preturile alimentelor  din supermarkete ca la masini straine  in vreme ce  Ciordache ne arata degetul mijlociu, pitipoancele parlamnetare de la PSD ne faceau "gunoaie" din vilele si masinile de lux, iar Dragnea atenta la justitie,  plavanul de neamt era prin vacante la Miami si dormea cu burta la soare.

Noi #hastagistii  si mai ales DNA-ul  am dat PSD-ul jos, pas cu pas, in vreme ce plavanul vostru ii saruta mana lui Dragnea si zicea mersi ca nu e suspendat. 

Daca ai vedea cat i se rupe de statul de drept, democratie si de popor, nu cred ca l-ai mai vota.

Dar la ce inteligenta ai, precis esti un din ala care mai mult sa poarte o geaca galbena si sa imparte flyere nu poti. 

Vorba aia,  la ce nivel de intelect are Her President, asa nivel de intelect au sustinatorii lui. 

Uite ca eu vreau un presedinte cu COAIE care sa lupte pentru democratie si justitie chiar cu riscul de a fi suspendat. Daca Iohannis avea coaie, dizolva parlamentul si initia alegeri anticipate inca din momentul demiterii lui Grindeanu. 

Basescu, asa jigodie securista cum a fost, a avut mai mult curaj si tupeu decat Iohannis.  

E gata cu infecția discreționară de pe axa Scorniceşti-Teleorman.

Ba cred ca ciuma rosie nu e gata. 

Daca Iohannis castiga alegerile, PSD va castiga alegerile dupa ce se va alia cu PNL si va alcatui USL 2.0. de frica ca nu cumva USR-istii sa vina la guvernare.   

Asa, daca iese Dancila care sa faca de ras PSD-ul , PNL si-ar asigura guvernarea si ar castiga  alegerile de anul viitor.   

Dar se vede ca voi penelistii nu le aveti cu strategia. 

Postat

Ohjeez e Depresivul,aproape sigur. Un mare HaBarnaş anarhist idealist sociopat.

Noi toți ceilalți vrem ardeleni în fruntea statului. E gata cu infecția discreționară de pe axa Scorniceşti-Teleorman.

Am zis!

depresivu, musser dolores si querty sunt acelasi om, aceiasi personaje create de un schizofrenic, obsedati de politica, de tanya/cristina, de south park, de softpedia, de deliapisi, care se dau cetateni danezi cu facultate din danemarca si de pausi sexuale avansate, sau de terminatoare feminine, ca si Cameron din serialu Sarah Connor Chronicles

e atat de pervers incat bolovanu de timisoara intra in legatura cu el, desi i-a povestit Cristina despre acest om instabil psihic si posibil sociopat care sigur il ajunge pe Paul Cazaban la bolile mentale

Postat

Ah si am uitat: un obsedat si de Game of Thrones cum era sa uit toata poveste cu banariile cand si-a gasit competitia in pestele lui Laura miniona, futacios_man, de a ajuns sa se ia la intrecere cu el in a bana membri credibili cu minus, cand se banau membrii cu -400 puncte? ba chiar s-a dat membru al CSP, un fel de cartita ascunsa si s-a aliat cu tanya si inesuka pentru a le bana membrii cu recenzii negative si le-a curatat si topicele de recenzii negative, cumparandu-le moderare direct de pe conturil si apoi ascunzandu-le postariile cu recenzile negative, o functie pe care o vinde pisicut, aka b3lescu boghy cu 300 de euro pentru bucuresti, si 100 euro pentru restu oraselor.. hmmm nu ma antrebati da unde stiu io astea sant doar

LOSER AGENTU N A V E L E !

MULTZUMETZC DANEL!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...