Sari la conținut

Iohannis vs Dancila

Vizitator ohjeez

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Intr-un fel e naspa ca nu a castigat Viorica, ar fi fost distractie maxima, am fi ras de ea in fiecare zi :)))

Eu nu inteleg de unde atatea voturi pentru Iohanis. Adica inteleg ca nu iti place Dancila, sau PSD-ul, dar mai bine nu votezi sau ii votezi pe amandoi. Nu vad ce a facut Iohanis in primul mandat de l-a votat lumea.

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Intr-un fel e naspa ca nu a castigat Viorica, ar fi fost distractie maxima, am fi ras de ea in fiecare zi :)))

Eu nu inteleg de unde atatea voturi pentru Iohanis. Adica inteleg ca nu iti place Dancila, sau PSD-ul, dar mai bine nu votezi sau ii votezi pe amandoi. Nu vad ce a facut Iohanis in primul mandat de l-a votat lumea.

Pai nu a facut mari si semete realizari in primul mandat, in afara de - ne spune asta chiar Klaus Iohannis - alungarea PSD-ului de la putere si continuarea razboiului cu PSD. 

De ce a fost votat intr-un numar atat de mare, din doua motive principale.

Primul - in speranta ca in al doilea mandat, cunoscand deja task-urile pe care functia de presedinte al tarii le implica - va incepe sa fie mai activ pe plan intern (pe plan extern a fost chiar prea activ, ceea ce nu a picat chiar bine).

Al doilea - in speranta unui mare precent din romanii cu drept de vot, care nu mai vor PSD la guvernare - ca va termina cu PSD-ul si va trimite partidul la tomberonul istoriei. Lucru care s-ar putea, daca strategia politica nu a fost bine aleasa, sa-i ricoseze in plina figura la Parlamentarele de la anul si daca PSD-ul isi revine, in mod sigur il vor suspenda si vom avea anticipate (pentru ca sincer, eu nu cred ca, daca va fi suspendat, nu are forta lui Basescu ca sa treaca printr-un referendum de demitere si sa iasa castigator).

In concluzie, romanul a fost fortat, si de data asta, sa aleaga un candidat de frica sa nu iasa celalalt candidat. Iar acest lucru se intampla de 30 de ani, fara ca noi, romanii, sa invatam ceva din treaba asta. Votand raul mai mic nu faci bine, un rau, indiferent cat de mic sau mare, este, in definitiv, filosofic, filosofic, teosofic, escatologic si ideologic, un rau. El nu face bine si nu are cum sa faca bine, fiind, prin natura lui, un rau....

Daca la urmatoarele alegeri va mai candida Barna, (probabil) va lua un procent mai mare, dar nu va lua 50% pentru ca foarte multi romani nu-l pot ierta pentru faptul ca USR a fost principalul partid care a boicotat Referendumul pentru familie. A pierdut si Iohannis atunci o parte din simpatizanti, prin faptul ca a "trollat" referendumul, dar si-a dat seama de greseala facuta si s-a dus totusi la vot cand mai erau 2 ore pana la inchiderea urnelor, duminica (pentru cine-si aminteste, acel referendum a durat 2 zile).

Vizitator marmotto
Postat

Scuze, ceva greseli gramaticale, la ora asta dorm pe mine, dar astept sa se termine de descarcat torentul, ca sa pot da shut down la PC.

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Pacat de barna

Cine, taranul ala,  sustinut de securitate si care a fugit de munca, de la tara, ca sa vina la oras, sa stea sa se joace toata ziua pe telefon ? Pai cum sa conduca unul ca el, o tara ?

Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/77089344_1024318267909652_1420048107978096640_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=c5pqTB_dwyoAQkX1fmkDkHe3uTQy0uCTQZEB3Bi4_K8lqhF8p1Xtd8ctw&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=2d1792479864388d8c652080e65b2ef5&oe=5E7B5EC4

Huuaaaa !

Postat

Va mai aduceți aminte de alegerile prezidențiale din anul 2000, cand am avut de ales între două rele? Iliescu vs Vadim, cam asa o sa fie si acum, păstrând proporțiile

Nici Iliescu, nici Vadim, nu cred ca ar fi votat-o pe Dancila.

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Nici Iliescu, nici Vadim, nu cred ca ar fi votat-o pe Dancila.

Nici macar in judetele care votau cu PSD in mod obisnuit nu a fost votata Dancila. Galati, Vrancea, chiar Vaslui sau Bacau - au votat Iohannis. Nici macar in Giurgiu sau Teleorman, (care au votat cu Dancila) nu a luat 100%, nici macar 80% nu a luat acolo PSD.

Postat

Nici macar in judetele care votau cu PSD in mod obisnuit nu a fost votata Dancila. Galati, Vrancea, chiar Vaslui sau Bacau - au votat Iohannis. Nici macar in Giurgiu sau Teleorman, (care au votat cu Dancila) nu a luat 100%, nici macar 80% nu a luat acolo PSD.

Crezi ca Olguta a votat-o ?

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Crezi ca Olguta a votat-o ?

mamaie lasa politica si fa ce stii tu,adica suge pula.

• Like 1
Postat

mamaie lasa politica si fa ce stii tu,adica suge pula.

Hai, ma, nu imi mai forta lindicul sa se pise in gura ta ! Mars, dracu, in celula ta, si sufera in tacere !

Vizitator ironyman
Postat

#fericiti in romania cu preturi ca-n Anglia, dar salarii ca-n India

# O muie normala pentru Romania normala

#viorica muierica alaturi de fiecare roman

#orice barbat roman trebuie sa aiba o Dancila in casa lui

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...