roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 14, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14, 2023 Wowww ce drăguț 🥰🥰am primit insigna de cea mai POPULARĂ FATA TIN sa va mulțumesc tuturor care mi au trecut pragul ,și care mi au lăsat recenzii Și celor care nu mi au lăsat deși sunt mulți futaciosi 🤣🤣nu toți doresc sa lase recenzii din diferite motive Va pupa roxy ..ZI FRUMOASĂ ❤❤❤❤ 3 3 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 29 minute, roxyrox a spus: Wowww ce drăguț 🥰🥰am primit insigna de cea mai POPULARĂ FATA TIN sa va mulțumesc tuturor care mi au trecut pragul ,și care mi au lăsat recenzii Și celor care nu mi au lăsat deși sunt mulți futaciosi 🤣🤣nu toți doresc sa lase recenzii din diferite motive Va pupa roxy ..ZI FRUMOASĂ ❤❤❤❤ Ciao..Meriti pe deplin ..cum lucrezi zile astea..esti la birou? Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 14, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 30 minute, alexandru gabriel a spus: Ciao..Meriti pe deplin ..cum lucrezi zile astea..esti la birou? Mulțumesc ,da cel mai bine ma contactezi pe watap. 🥰🥰 1 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 6 minute, roxyrox a spus: Mulțumesc ,da cel mai bine ma contactezi pe watap. 🥰🥰 Am sunat dar era ocupat.. am vrut sa vb cu tine . In Wek lucrezi? Multumesc frumos pt precizare Link spre comentariu
darkn9055 Reputație: 17 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 28 minutes ago, alexandru gabriel said: Am sunat dar era ocupat.. am vrut sa vb cu tine . In Wek lucrezi? Multumesc frumos pt precizare si eu la fel Link spre comentariu
ewan Reputație: 95 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 După o perioadă cu mult stres, nervi și oboseală, m-am gândit că merit și eu puțină plăcere. Așa că am contactat-o azi dimineață pe Roxy și (din fericire) a răspuns repede și am stabilit o întâlnire. Partida a decurs la fel ca data trecută: o combinație de tandrețe și practici mai kinky. Îmbrățișări, mângâieri, apoi am trecut la câteva reprize de oral reciproc, făcut cu pasiune și fară inhibiții. M-am topit de plăcere și la momentele când îi gustam eu sânii, păsărica și fundul ăla superb, dar și la momentele când m-a gustat ea pe mine peste tot. A urmat momentul minunat al orgasmului, dar și momentul neplăcut când am ieșit iar în aglomerația și gălăgia orașului. ........................... LOCAȚIA: garsonieră standard, în blocul de lângă parculetul de la Bucur Obor ORAL: reciproc, total, la intensitate maximă NORMAL: n-am mai făcut. PREȚ: 150 / aprox 30 de minute FATA: frumușică, minionă, cu un fund superb, tandră și kinky în același timp 1 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 14, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 5 ore, alexandru gabriel a spus: Am sunat dar era ocupat.. am vrut sa vb cu tine . In Wek lucrezi? Multumesc frumos pt precizare Pai probabil vorbeam la telefon. Mai insistă, mai degrabă sms ,sau pe wattp cu precizarea pana la ce ora îți pot da replay, chiar și a doua zi.. Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 14, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 4 ore, darkn9055 a spus: si eu la fel Cum ia m spus și colegului, mai insistă, sau poți lăsa un sms. ,la apeluri eu nu sun înapoi, din bun simt și pentru a nu va creea probleme🥰 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 14, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 2 ore, ewan a spus: După o perioadă cu mult stres, nervi și oboseală, m-am gândit că merit și eu puțină plăcere. Așa că am contactat-o azi dimineață pe Roxy și (din fericire) a răspuns repede și am stabilit o întâlnire. Partida a decurs la fel ca data trecută: o combinație de tandrețe și practici mai kinky. Îmbrățișări, mângâieri, apoi am trecut la câteva reprize de oral reciproc, făcut cu pasiune și fară inhibiții. M-am topit de plăcere și la momentele când îi gustam eu sânii, păsărica și fundul ăla superb, dar și la momentele când m-a gustat ea pe mine peste tot. A urmat momentul minunat al orgasmului, dar și momentul neplăcut când am ieșit iar în aglomerația și gălăgia orașului. ........................... LOCAȚIA: garsonieră standard, în blocul de lângă parculetul de la Bucur Obor ORAL: reciproc, total, la intensitate maximă NORMAL: n-am mai făcut. PREȚ: 150 / aprox 30 de minute FATA: frumușică, minionă, cu un fund superb, tandră și kinky în același timp Îți mulțumesc tare mult stimate domn .oricând cu drag ..tote cele bune 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤ Link spre comentariu
flor1n1234 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Am fost si eu la Roxy recent. Ma simtean cu musca pe caciula ca n-am lasat recenzie, desi mi-a placut foarte tare intalnirea. Roxy, nota 10 din toate punctele de vedere. De departe cea mai in buna din experienta mea cel putin. Printre punctele forte: cum vorbeste, oralul, experienta foarte apropiata. Ar fi multe de zis, per total foarte lovely, foarte frumoasa, un corp superb, foarte buna la ce face (din discutii cred ca e buna la orice decide sa faca). Nu te grabeste, nu te simti ciudat, foarte natural totul (pentru cei mai noi in special aspectele astea sunt foarte importante). Roxy ramane nr 1 pentru mine, de revenire nici nu mai vorbesc… Nu e prea detaliat dar sper sa ajute recenzia! Roxy, saptamana viitoare ne revedem (sper)! 😘 Link spre comentariu
lotekfun Reputație: 168 Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Azi lucrezi Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iunie 25, 2023 Curtezana! Asta e Roxy,o curtezana modernă! Mult prea fină,elegantă, rafinată pentru apeletivele clasice și vulgare,vulgaritate care îi lipsește cu desăvârșire. Am remarcat o demult tare,am vorbit destul,am programat 2 întâlniri,prima anulată din cauza ei,a doua,pentru meci egal,din cauza mea,credeam că am ghinion,dar norocul mi a surâs vineri, acum o săptămână. Am programat întâlnirea la 12,din start o oră,doar o doream demult,graba era exclusă. La ora stabilita,credeam că știu totul dar tot am încurcat puțin ieșirile la metrou,pentru suspans, am ajuns,cu emoții și un sac de speranțe, cu toate că știu din experiența că "la pomul lăudat, să nu te duci cu sacul!" A fost evident că aveam amândoi emoții, fiind prima întâlnire, și ca să fac o glumă,având în vedere diferența fizică,aveam impresia întâlnirii dintre un leu și o gazelă! ☺️☺️☺️ Fină,frumoasă,grațioasă,educată,m a făcut să depășesc repede tracul și să intrăm în atmosferă. Am dat jos hainele, am primit prosop mare și curat,am trecut la duș și amintindu mi că ultima experiență cu dușul împreună fusese cu ani în urmă, la Rm. Vâlcea, cu Vis Tantric,am invitat o să facem duș împreună. A fost super cu toate că îi gustasem, așa, de bun venit,și păsărica și țâțele, cu sfârcurile lor frumoase,la duș am continuat să o mângâi,constatând cât de receptivă și excitabilă este. Am trecut în pat,I am dat limbi la greu,le merită cu prisosință, rar am văzut asa femeie,să vibreze pur și simplu,așa cum vibrează o vioară în mână unui virtuoz. Cred că după vreo trei ani,am găsit vioara potrivită gusturilor și talentului meu. Nu a vrut să ajungă la orgasm pentru că mi a spus că nu ar mai avea reacție la normal. Am trecut la oral neprotejat,nu mi mai aduc aminte decât privirea și că a fost minunat,asta este,poți să fii și halucinat,dar este bine! Ne am întors la un mic cunny pentru reactivare,a căutat un prezervativ potrivit l a pus și am trecut la normal. Am început cu misionar,unde păsărica ei mică a absorbit cu succes,fiind flească de umedă,cardanul meu mai gros. Am făcut și reverse cowgirl,și doggy, este superbă,are curul ăla frumos,te fute,dă contre,se oferă în totalitate și fără rezerve. Ne am întors la misionar,o nebunie de păsărica, contre,picioare încolăcite,țâțe pupate și sfârcuri supte și excitate la maxim,orgasm exploziv, formidabil. La sfârșit m a întrebat dacă m am făcut, iar eu mă miram cum am rezistat la asaltul ei,că de făcut, mă făcusem. De data asta m am dus cu sacul plin la pomul lăudat și bine am făcut, că am plecat cu el tot plin. Îi dau un 9+pentru întâlnire, nu poate fi notată pe capitole. Dacă puteam mă întorceam a doua zi,că fiind în transă nu mi aduc aminte bine oralul și nici nu am făcut anilingus. Pe motiv de paloș gros,mi a tăiat orice speranța de anal,dar nu se știe niciodată. Ne am luat rămas bun,după duș și o repriză de conversație. Am fost în parc,la statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt,m am recules și i am spus,cu respectul cuvenit,că Roxy este mult peste codanele Măriei Sale de acum 500 de ani. Roxy,ești o bijuterie, din toate punctele de vedere, îți mulțumesc mult pentru întâlnire. Iată că o gazelă a dovedit fără probleme un leu,sau cum spunea,în versuri,un prieten mai vârstnic al meu: "Și așa cum v am mai spus, Vulpea, l a futut pe urs!" O să revin cu drag,plăcere și grabire pentru lămurirea oralului și a anilingusului! Țâțele ălea au un rol foarte important în ecuație. Le pup cu drag și dor,pe păsărica la fel! 8 2 Link spre comentariu
radurotaru Reputație: 48 Postat Iunie 25, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 25, 2023 Și-a luat vacanță?! Roxy Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 26, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 26, 2023 La 18.06.2023 la 0:22, flor1n1234 a spus: Am fost si eu la Roxy recent. Ma simtean cu musca pe caciula ca n-am lasat recenzie, desi mi-a placut foarte tare intalnirea. Roxy, nota 10 din toate punctele de vedere. De departe cea mai in buna din experienta mea cel putin. Printre punctele forte: cum vorbeste, oralul, experienta foarte apropiata. Ar fi multe de zis, per total foarte lovely, foarte frumoasa, un corp superb, foarte buna la ce face (din discutii cred ca e buna la orice decide sa faca). Nu te grabeste, nu te simti ciudat, foarte natural totul (pentru cei mai noi in special aspectele astea sunt foarte importante). Roxy ramane nr 1 pentru mine, de revenire nici nu mai vorbesc… Nu e prea detaliat dar sper sa ajute recenzia! Roxy, saptamana viitoare ne revedem (sper)! 😘 Mulțumesc frumos, oricând exista disponibilitate, cu mare drag, kiss Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 27, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 27, 2023 La 25.06.2023 la 4:56, papura voda a spus: Curtezana! Asta e Roxy,o curtezana modernă! Mult prea fină,elegantă, rafinată pentru apeletivele clasice și vulgare,vulgaritate care îi lipsește cu desăvârșire. Am remarcat o demult tare,am vorbit destul,am programat 2 întâlniri,prima anulată din cauza ei,a doua,pentru meci egal,din cauza mea,credeam că am ghinion,dar norocul mi a surâs vineri, acum o săptămână. Am programat întâlnirea la 12,din start o oră,doar o doream demult,graba era exclusă. La ora stabilita,credeam că știu totul dar tot am încurcat puțin ieșirile la metrou,pentru suspans, am ajuns,cu emoții și un sac de speranțe, cu toate că știu din experiența că "la pomul lăudat, să nu te duci cu sacul!" A fost evident că aveam amândoi emoții, fiind prima întâlnire, și ca să fac o glumă,având în vedere diferența fizică,aveam impresia întâlnirii dintre un leu și o gazelă! ☺️☺️☺️ Fină,frumoasă,grațioasă,educată,m a făcut să depășesc repede tracul și să intrăm în atmosferă. Am dat jos hainele, am primit prosop mare și curat,am trecut la duș și amintindu mi că ultima experiență cu dușul împreună fusese cu ani în urmă, la Rm. Vâlcea, cu Vis Tantric,am invitat o să facem duș împreună. A fost super cu toate că îi gustasem, așa, de bun venit,și păsărica și țâțele, cu sfârcurile lor frumoase,la duș am continuat să o mângâi,constatând cât de receptivă și excitabilă este. Am trecut în pat,I am dat limbi la greu,le merită cu prisosință, rar am văzut asa femeie,să vibreze pur și simplu,așa cum vibrează o vioară în mână unui virtuoz. Cred că după vreo trei ani,am găsit vioara potrivită gusturilor și talentului meu. Nu a vrut să ajungă la orgasm pentru că mi a spus că nu ar mai avea reacție la normal. Am trecut la oral neprotejat,nu mi mai aduc aminte decât privirea și că a fost minunat,asta este,poți să fii și halucinat,dar este bine! Ne am întors la un mic cunny pentru reactivare,a căutat un prezervativ potrivit l a pus și am trecut la normal. Am început cu misionar,unde păsărica ei mică a absorbit cu succes,fiind flească de umedă,cardanul meu mai gros. Am făcut și reverse cowgirl,și doggy, este superbă,are curul ăla frumos,te fute,dă contre,se oferă în totalitate și fără rezerve. Ne am întors la misionar,o nebunie de păsărica, contre,picioare încolăcite,țâțe pupate și sfârcuri supte și excitate la maxim,orgasm exploziv, formidabil. La sfârșit m a întrebat dacă m am făcut, iar eu mă miram cum am rezistat la asaltul ei,că de făcut, mă făcusem. De data asta m am dus cu sacul plin la pomul lăudat și bine am făcut, că am plecat cu el tot plin. Îi dau un 9+pentru întâlnire, nu poate fi notată pe capitole. Dacă puteam mă întorceam a doua zi,că fiind în transă nu mi aduc aminte bine oralul și nici nu am făcut anilingus. Pe motiv de paloș gros,mi a tăiat orice speranța de anal,dar nu se știe niciodată. Ne am luat rămas bun,după duș și o repriză de conversație. Am fost în parc,la statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt,m am recules și i am spus,cu respectul cuvenit,că Roxy este mult peste codanele Măriei Sale de acum 500 de ani. Roxy,ești o bijuterie, din toate punctele de vedere, îți mulțumesc mult pentru întâlnire. Iată că o gazelă a dovedit fără probleme un leu,sau cum spunea,în versuri,un prieten mai vârstnic al meu: "Și așa cum v am mai spus, Vulpea, l a futut pe urs!" O să revin cu drag,plăcere și grabire pentru lămurirea oralului și a anilingusului! Țâțele ălea au un rol foarte important în ecuație. Le pup cu drag și dor,pe păsărica la fel! Mulțumesc tare mult și tu ai fost o companie plăcere, ceea ce înseamnă xa o să ne mai vedem. Faza cu statuia a fost tare🤣🤣ma întrebam dacă ia i povestit experienta 😅 Iar (Paloșul gros) sory for you asta e găsim altceva mai interesant de făcut 😋🙃😉tu pup zi minunata sa ai ...❤🥰 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 27, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 27, 2023 🟥 ANUNȚ IMPORTANT 🟥 ➡️ATENȚIE ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.07 2023 🔘🔘 DIN CAUZA FAPTULUI CA MI SA MĂRIT CHIRIA ,VOI FI NEVOITĂ SA MARESC SI EU PUTIN PRETURILE DESI STAU DE 3 ANI PE ACELEAȘI PRETURI ,NU AS FI VRUT SA LE MĂRESC DAR NU AM ALTĂ SOLUTIE SI ANUME 1 FIN ( 30 MIN ) =200 RON 1H ( 60 MIN) 300 RON 1FIN (30 MIN ) CU ANAL 250 RON 1H (60 MIN) CU ANAL 350 RON SERVICII ORAL / PROTEJAT, NEPROTEJAT NORMAL/ PROTEJAT ANAL /PROTEJAT DIFERITE POZITII ANILINGUS/ ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII DUȘ ÎMPREUNĂ DACA APA CALDĂ NE PERMITE 🛀 ⭕ANAL NU FAC CU ORICINE, SI NU FAC CU CEI PREA DOTATI ➡️IN GENERAL PROGRAMUL ESTE 10:30 /11:00 18:00/19:00 NU E CHIAR STABIL Atenție ca să răspund la mesaje chiar și după o zi pe alta ,specificați pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay Va Pupa roxy zi minunata 1 1 1 Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2023 Mâine ma duc la patron ... Mărire pentru fetite.....el o sa zică în ce an.....😄😄😄 1 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 La 25.06.2023 la 4:56, papura voda a spus: Curtezana! Asta e Roxy,o curtezana modernă! Mult prea fină,elegantă, rafinată pentru apeletivele clasice și vulgare,vulgaritate care îi lipsește cu desăvârșire. Am remarcat o demult tare,am vorbit destul,am programat 2 întâlniri,prima anulată din cauza ei,a doua,pentru meci egal,din cauza mea,credeam că am ghinion,dar norocul mi a surâs vineri, acum o săptămână. Am programat întâlnirea la 12,din start o oră,doar o doream demult,graba era exclusă. La ora stabilita,credeam că știu totul dar tot am încurcat puțin ieșirile la metrou,pentru suspans, am ajuns,cu emoții și un sac de speranțe, cu toate că știu din experiența că "la pomul lăudat, să nu te duci cu sacul!" A fost evident că aveam amândoi emoții, fiind prima întâlnire, și ca să fac o glumă,având în vedere diferența fizică,aveam impresia întâlnirii dintre un leu și o gazelă! ☺️☺️☺️ Fină,frumoasă,grațioasă,educată,m a făcut să depășesc repede tracul și să intrăm în atmosferă. Am dat jos hainele, am primit prosop mare și curat,am trecut la duș și amintindu mi că ultima experiență cu dușul împreună fusese cu ani în urmă, la Rm. Vâlcea, cu Vis Tantric,am invitat o să facem duș împreună. A fost super cu toate că îi gustasem, așa, de bun venit,și păsărica și țâțele, cu sfârcurile lor frumoase,la duș am continuat să o mângâi,constatând cât de receptivă și excitabilă este. Am trecut în pat,I am dat limbi la greu,le merită cu prisosință, rar am văzut asa femeie,să vibreze pur și simplu,așa cum vibrează o vioară în mână unui virtuoz. Cred că după vreo trei ani,am găsit vioara potrivită gusturilor și talentului meu. Nu a vrut să ajungă la orgasm pentru că mi a spus că nu ar mai avea reacție la normal. Am trecut la oral neprotejat,nu mi mai aduc aminte decât privirea și că a fost minunat,asta este,poți să fii și halucinat,dar este bine! Ne am întors la un mic cunny pentru reactivare,a căutat un prezervativ potrivit l a pus și am trecut la normal. Am început cu misionar,unde păsărica ei mică a absorbit cu succes,fiind flească de umedă,cardanul meu mai gros. Am făcut și reverse cowgirl,și doggy, este superbă,are curul ăla frumos,te fute,dă contre,se oferă în totalitate și fără rezerve. Ne am întors la misionar,o nebunie de păsărica, contre,picioare încolăcite,țâțe pupate și sfârcuri supte și excitate la maxim,orgasm exploziv, formidabil. La sfârșit m a întrebat dacă m am făcut, iar eu mă miram cum am rezistat la asaltul ei,că de făcut, mă făcusem. De data asta m am dus cu sacul plin la pomul lăudat și bine am făcut, că am plecat cu el tot plin. Îi dau un 9+pentru întâlnire, nu poate fi notată pe capitole. Dacă puteam mă întorceam a doua zi,că fiind în transă nu mi aduc aminte bine oralul și nici nu am făcut anilingus. Pe motiv de paloș gros,mi a tăiat orice speranța de anal,dar nu se știe niciodată. Ne am luat rămas bun,după duș și o repriză de conversație. Am fost în parc,la statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt,m am recules și i am spus,cu respectul cuvenit,că Roxy este mult peste codanele Măriei Sale de acum 500 de ani. Roxy,ești o bijuterie, din toate punctele de vedere, îți mulțumesc mult pentru întâlnire. Iată că o gazelă a dovedit fără probleme un leu,sau cum spunea,în versuri,un prieten mai vârstnic al meu: "Și așa cum v am mai spus, Vulpea, l a futut pe urs!" O să revin cu drag,plăcere și grabire pentru lămurirea oralului și a anilingusului! Țâțele ălea au un rol foarte important în ecuație. Le pup cu drag și dor,pe păsărica la fel! Very nice 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iunie 27, 2023 22 minutes ago, dorky07 said: Very nice Mulțumesc mult! 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iunie 28, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 17 ore, gladiato a spus: Mâine ma duc la patron ... Mărire pentru fetite.....el o sa zică în ce an.....😄😄😄 Spui și tu ca vrei urgent în 24 ore mărire de salariu 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iulie 4, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iulie 4, 2023 🟥 ANUNȚ IMPORTANT 🟥 ➡️ATENȚIE ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.07 2023 🔘🔘 DIN CAUZA FAPTULUI CA MI SA MĂRIT CHIRIA ,VOI FI NEVOITĂ SA MARESC SI EU PUTIN PRETURILE DESI STAU DE 3 ANI PE ACELEAȘI PRETURI ,NU AS FI VRUT SA LE MĂRESC DAR NU AM ALTĂ SOLUTIE SI ANUME 1 FIN ( 30 MIN ) =200 RON 1H ( 60 MIN) 300 RON 1FIN (30 MIN ) CU ANAL 250 RON 1H (60 MIN) CU ANAL 350 RON SERVICII ORAL / PROTEJAT, NEPROTEJAT NORMAL/ PROTEJAT ANAL /PROTEJAT DIFERITE POZITII ANILINGUS/ ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII DUȘ ÎMPREUNĂ DACA APA CALDĂ NE PERMITE 🛀 ⭕ANAL NU FAC CU ORICINE, SI NU FAC CU CEI PREA DOTATI ➡️IN GENERAL PROGRAMUL ESTE 10:30 /11:00 18:00/19:00 NU E CHIAR STABIL Atenție ca să răspund la mesaje chiar și după o zi pe alta ,specificați pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay Va Pupa roxy zi minunata 1 1 1 Link spre comentariu
roxyrox Reputație: 936 Postat Iulie 6, 2023 Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Telefon: 0765899423 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iulie 6, 2023 Good morning 🥰🥰 7 Link spre comentariu
Carotoru Reputație: 49 Postat Iulie 6, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 6, 2023 Chiar acum, roxyrox a spus: Good morning 🥰🥰 Ne infierbantezi de dimineață 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 6, 2023 2 minutes ago, roxyrox said: Good morning 🥰🥰 Woow, wooow! Link spre comentariu
putero81 Reputație: 53 Postat Iulie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2023 Salut! Desi a marit tarifele, eu zic ca merita d-soara. Am trecut pe la ea si ca de obicei o companie placuta, sexoasa, pisicoasa.... La oral parca schimbat ceva in tehnica, ceva de genul sugea si o scotea din obraz cumva fortat frecandu cu pula pe interiorul obrazului... in sfarsit, misto senzatia, cel putin pentru mine. bagat un anal combinat cu normal de mai mare frumusetea, tot sa treci de la pestera la canion.... vedeti ca ii place sa fie linsa, dezmeirdata pe tate si sfarcuri.... oricum a prestat onorabil si a trait momentul, chiar cred ca a terminat pe bune ca la un moment era lesinata toata. sau e actrita bune... Asadar, dati la ea ca duce si e dama de companie ok. Succese si catarge tari! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum