Sari la conținut

Roxy 0765899423 sex total

Postări Recomandate

• Telefon: 0765899423
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
La 20.08.2023 la 0:58, joeblow7 a spus:

Am ajuns pt prima oară la Roxy prin iunie/iulie, locația nu imi era chiar la îndemână.

Legat de aspect, cand am ajuns la locație am fost ușor dezamăgit față de ce imagine imi făcusem eu in cap văzând pozele si citind recenziile.

In schimb serviciile si atitudinea sunt la înălțime si sunt principalul motiv pt care să o vizitați. Eu am beneficiat de AP scurt si intens 😛 si pt numărul 2 am ales ON cu finalizare ( foarte bun de altfel)

Mulțumesc frumos 🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Heloo guys 😘 disponibila azi

Servicii 

1 FIN  ( 30 MIN ) =200 RON 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

1FIN (30 MIN  ) CU ANAL 250 RON

1H (60 MIN) CU ANAL 350 RON 

ORAL / PROTEJAT, NEPROTEJAT 

NORMAL/ PROTEJAT 

FIN  ORALA/ CORPORALA,( NO FACE,) 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

DUȘ ÎMPREUNĂ DACA APA CALDĂ NE PERMITE 

ANAL NU FAC CU ORICINE, SI NU FAC 

CU CEI PREA DOTATI 

DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE 😉😉

➡️IN GENERAL PROGRAMUL ESTE 

10:30 /11:00      18:00/19:00 NU E CHIAR STABIL 

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Hai salut! Am fost astazi pe la Roxy, întâlnirea a fost mult mai ok decat ma asteptam.

Ajuns la ea cu programare inainte pentru o ora, m-a primeste bine, intreaba de dus, eu facusem de acasa dar am transpirat pe drum pana la ea si am zis ca merge unul rapid de improspatare, si am stat un pic de vorba si a inceput actiunea.

Fata incepe cu un preludiu frumos, pupaturi pe corp, lins, lins pe lateral, coite si bam dupa ma intreaba daca sunt de acord sa imi faca anilingus. Am incercat sa o refuz politicos pentru ca nu mai incercasem niciodata, si ea a zis macar in zona dintre coite si anus, am zis sa incerce, dar in final nu am simitit nimic special si a continuat cu oralul ei foarte bun, in timp ce eu ii masam pasarica si simtem cum se umezeste.

Doar anal am incercat la prima fin, geme(nu cred ca 100% fals), unde am inceput usor, intai cu degetul, si dupa a pus ea imediat lubrifiant si a inceput actiunea pas cu pas. Nu sunt asa obisnuit cu anal-ul si am terminat cred ca nici 5 minute mai tarziu, fix cand ajungea si ea la orgasm, cu parere de rau nu am rezistat mai mult.

Al doilea numar a fost scurt, pentru ca am intarziat si 15 minute la inceput, si am avut doar 45 de min total. Am rugat-o sa incercam direct 69, si fata s-a conformat. Asa am apucat sa gust din pasarica ei chiar dulce, unde mi-a fost confirmat ca inaltimea fetei chiar ajuta perfect, pentru un 69 super comod. Din pacate nu am apucat sa termin, am rugat-o sa ne oprim la fix si un minut, si posibil sa continuam alta data.

Locatie: 9 (binisor chiar si fara AC, prosoape curate si uscate la alegere). Un minus ramane insa lipsa gelului de dus, presupun ca trebuia sa ma spal cu shamponul, dar am reusit sa ma intind pana la chiuveta si am luat destul sapun lichid pentru maini.

Atitudine: e sociabilă, nu trece direct la acţiune, încearcă să întreţină discuţia, îţi spune destul de direct ce vrea. E de apreciat.

Aspect: la fata e ok-cute nu este urata (8), corp 9(un minus ar fi pentru ca nu este tonifiata) dar fundul bombat misto.

Oral: 9 (mi-a facut un oral foarte bun si indelungat, soft si erotic in acelasi timp, adica stie cum sa te satisfaca incat sa nu iti dai drumul in 5 minute)

Anal: 10 (doar in pozitia caprita am apucat, s-a simtit super bine. A fost amuzant ca nu si-a dat seama ca am terminat, si tocmai atunci mi-a dat niste contre genial de satisfacatoare)

Gfe: 9 (cu mine chiar s-a purtat finut)

Pret: 350h

De recomadat: da!

Roxy eu mai vin cat de curand pe la tine sa te rasfat cu baiatu' in fundulet

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, vladpop20 a spus:

Hai salut! Am fost astazi pe la Roxy, întâlnirea a fost mult mai ok decat ma asteptam.

Ajuns la ea cu programare inainte pentru o ora, m-a primeste bine, intreaba de dus, eu facusem de acasa dar am transpirat pe drum pana la ea si am zis ca merge unul rapid de improspatare, si am stat un pic de vorba si a inceput actiunea.

Fata incepe cu un preludiu frumos, pupaturi pe corp, lins, lins pe lateral, coite si bam dupa ma intreaba daca sunt de acord sa imi faca anilingus. Am incercat sa o refuz politicos pentru ca nu mai incercasem niciodata, si ea a zis macar in zona dintre coite si anus, am zis sa incerce, dar in final nu am simitit nimic special si a continuat cu oralul ei foarte bun, in timp ce eu ii masam pasarica si simtem cum se umezeste.

Doar anal am incercat la prima fin, geme(nu cred ca 100% fals), unde am inceput usor, intai cu degetul, si dupa a pus ea imediat lubrifiant si a inceput actiunea pas cu pas. Nu sunt asa obisnuit cu anal-ul si am terminat cred ca nici 5 minute mai tarziu, fix cand ajungea si ea la orgasm, cu parere de rau nu am rezistat mai mult.

Al doilea numar a fost scurt, pentru ca am intarziat si 15 minute la inceput, si am avut doar 45 de min total. Am rugat-o sa incercam direct 69, si fata s-a conformat. Asa am apucat sa gust din pasarica ei chiar dulce, unde mi-a fost confirmat ca inaltimea fetei chiar ajuta perfect, pentru un 69 super comod. Din pacate nu am apucat sa termin, am rugat-o sa ne oprim la fix si un minut, si posibil sa continuam alta data.

Locatie: 9 (binisor chiar si fara AC, prosoape curate si uscate la alegere). Un minus ramane insa lipsa gelului de dus, presupun ca trebuia sa ma spal cu shamponul, dar am reusit sa ma intind pana la chiuveta si am luat destul sapun lichid pentru maini.

Atitudine: e sociabilă, nu trece direct la acţiune, încearcă să întreţină discuţia, îţi spune destul de direct ce vrea. E de apreciat.

Aspect: la fata e ok-cute nu este urata (8), corp 9(un minus ar fi pentru ca nu este tonifiata) dar fundul bombat misto.

Oral: 9 (mi-a facut un oral foarte bun si indelungat, soft si erotic in acelasi timp, adica stie cum sa te satisfaca incat sa nu iti dai drumul in 5 minute)

Anal: 10 (doar in pozitia caprita am apucat, s-a simtit super bine. A fost amuzant ca nu si-a dat seama ca am terminat, si tocmai atunci mi-a dat niste contre genial de satisfacatoare)

Gfe: 9 (cu mine chiar s-a purtat finut)

Pret: 350h

De recomadat: da!

Roxy eu mai vin cat de curand pe la tine sa te rasfat cu baiatu' in fundulet

Super drăguț,  mulțumesc  tare mult

Sigur oricând cu drag 

PS   se terminase Gelu de dus care e nelipsit de la mine,  și nu prea am avut timp sa fug sa cumpăr 😋🙂🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Recenzie intarziata:

Dupa vreo 3 incercari, am reusit sa ajung la Roxy, voiam sa o incerc la anal, fundul ei e ce trebuie, programez la cateva ore distanta, ma prezint la ea, discutam inainte cateva minute, dupa care ma cer la dush si incepem show ul.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, incercari deep, lins satelitii, umed, scuipati…

NP - 8, vine peste mine, sare bine, se intoarce si cu spatele, meam ce cur are, m a rupt, o pun in misionar, o trag usor de tatse, incercam si pe lateral, dupa care intru in anal.

AP - 9, mi a placut aici pt ca iti da contre si la anal, incercam misionar, ma tragea tot in ea, ii place…dupa o pun doggy, aici privelistea e wow, explodam, ma cer la oral, finalizez in gura el pana la ultimul strop. Merci Rox.

Halat: 250 ron (1fin)

De revenit? Da.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, rolexshef a spus:

Recenzie intarziata:

Dupa vreo 3 incercari, am reusit sa ajung la Roxy, voiam sa o incerc la anal, fundul ei e ce trebuie, programez la cateva ore distanta, ma prezint la ea, discutam inainte cateva minute, dupa care ma cer la dush si incepem show ul.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, incercari deep, lins satelitii, umed, scuipati…

NP - 8, vine peste mine, sare bine, se intoarce si cu spatele, meam ce cur are, m a rupt, o pun in misionar, o trag usor de tatse, incercam si pe lateral, dupa care intru in anal.

AP - 9, mi a placut aici pt ca iti da contre si la anal, incercam misionar, ma tragea tot in ea, ii place…dupa o pun doggy, aici privelistea e wow, explodam, ma cer la oral, finalizez in gura el pana la ultimul strop. Merci Rox.

Halat: 250 ron (1fin)

De revenit? Da.

Mulțumesc frumos,,   oricând  cu mare drag 🥰🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Servicii 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

CU CEI PREA DOTATI 

DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE 😉😉

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
50 minutes ago, lecter11 said:

Salutare !👋 Stie cineva care este programul? Activeaza zilnic sau doar ocazional? Merci anticipat🙏

Scrie mai sus un pic

On 9/1/2023 at 10:17 AM, roxyrox said:

E valabil luni-vineri, dar mai lucrează din când în când și în weekend. Cel mai bine este să îi scrii pe whatsapp (în intervalul de mai sus) și să întrebi. Mai poți să te uiți și dacă a fost activă în ziua respectivă pe whatsapp.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
43 minutes ago, fakeaccount said:

Scrie mai sus un pic

E valabil luni-vineri, dar mai lucrează din când în când și în weekend. Cel mai bine este să îi scrii pe whatsapp (în intervalul de mai sus) și să întrebi. Mai poți să te uiți și dacă a fost activă în ziua respectivă pe whatsapp.

Scuze,se pare ca am citit printre randuri !🤣 Multumesc,oricum ! Cheers👋

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pana la ora 19:00/19:30

Servicii 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

CU CEI PREA DOTATI 

DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE 😉😉

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

❤❤❤❤❤❤❤

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:TÂRGOVIȘTE
  • Oras:TÂRGOVIȘTE

Sal....Vizitat si eu pe domnișoară Roxy și pot spune ca am plecat de fiecare data cu zâmbetul pe buze ...Este o tipa foarte mișto, știe sa se facă plăcută,  pervesa și foarte deschisa... 

Prima vizita a fost mai greu pana ne-am sincronizat dar a meritat...Locuieste aproape de primărie sec 2 obor , locurile de parcare sunt căcălău și ești îndrumat foarte corect și ușor, locul de futut curat,  prosoape de fiecare data curate..

Domnișoare este miniona , drăguță,  sâni plăcuți si receptivi , dar pasarica este piesa de baza care răspunde bine la stimulare , eu cred ca am procedat bine pentru ca am simtit ca sa umezit😉😄De futut nu am ce sa zic momentat pt ca nu sa întâmplat,  de fiecare data ne-am jucat ,ne-am masturbat , doar oral am primit și  limbi în fund😈

Eu o sa revin sa incerc si celelalte categorii de sex, eu o RECOMAND cu tarie și multa bafta în continuare....😋😘

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, adidas a spus:

Sal....Vizitat si eu pe domnișoară Roxy și pot spune ca am plecat de fiecare data cu zâmbetul pe buze ...Este o tipa foarte mișto, știe sa se facă plăcută,  pervesa și foarte deschisa... 

Prima vizita a fost mai greu pana ne-am sincronizat dar a meritat...Locuieste aproape de primărie sec 2 obor , locurile de parcare sunt căcălău și ești îndrumat foarte corect și ușor, locul de futut curat,  prosoape de fiecare data curate..

Domnișoare este miniona , drăguță,  sâni plăcuți si receptivi , dar pasarica este piesa de baza care răspunde bine la stimulare , eu cred ca am procedat bine pentru ca am simtit ca sa umezit😉😄De futut nu am ce sa zic momentat pt ca nu sa întâmplat,  de fiecare data ne-am jucat ,ne-am masturbat , doar oral am primit și  limbi în fund😈

Eu o sa revin sa incerc si celelalte categorii de sex, eu o RECOMAND cu tarie și multa bafta în continuare....😋😘

Mulțumesc frumos, de asemenea cu mare drag oricând, kiss❤❤❤❤

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hey simpaticilor  țin sa anunt ca pana marți pe data de 3 ,nu voi fi în locatie. 

Va pup  pe toți  ,ne auzim ❤❤🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Heloo guys,  am revenit în locatie ❤❤🥰

Servicii 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

CU CEI PREA DOTATI 

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

❤❤❤❤❤❤❤

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Heloo guys,  disponibila azi pana la ora 19:00❤❤🥰

Servicii 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

CU CEI PREA DOTATI 

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

❤❤❤❤❤❤❤

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...