Sari la conținut

Roxy 0765899423 sex total

Postări Recomandate

• Telefon: 0765899423
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Heloo guys,  disponibila azi pana la ora 19:00❤❤🥰

Servicii 

1 FIN  ( 30 MIN ) =200 RON 

1H ( 60 MIN) 300 RON 

1FIN (30 MIN  ) CU ANAL 250 RON

1H (60 MIN) CU ANAL 350 RON 

ORAL / PROTEJAT, NEPROTEJAT 

NORMAL/ PROTEJAT 

FIN  ORALA/ CORPORALA,( NO FACE,) 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

ANILINGUS/  ATENȚIE DOAR DACA ESTI RAS SI CURAT SA NU AVEM DISCUTII 

DUȘ ÎMPREUNĂ DACA APA CALDĂ NE PERMITE 

ANAL NU FAC CU ORICINE, SI NU FAC 

CU CEI PREA DOTATI 

DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE 😉😉

➡️IN GENERAL PROGRAMUL ESTE 

10:30 /11:00      18:00/19:00 NU E CHIAR STABIL 

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

❤❤❤❤❤❤❤

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Salut!

Am trecut din nou pe la Roxxy mai acum ceva timp.... Nu stiu ce sa zic, o fi avut o zi mai complicata, mai obosita dar nu a fost ce trebuie.... M-am dus pentru o ora si am plecat dupa o finalizare.

Ceva nu a mers in ziua aia, poate prea multi clienti.... 

O voi revizita mai incolo, pentru moment alte optiuni sunt mai interesante.

Pupicei,

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 ore, putero81 a spus:

Salut!

Am trecut din nou pe la Roxxy mai acum ceva timp.... Nu stiu ce sa zic, o fi avut o zi mai complicata, mai obosita dar nu a fost ce trebuie.... M-am dus pentru o ora si am plecat dupa o finalizare.

Ceva nu a mers in ziua aia, poate prea multi clienti.... 

O voi revizita mai incolo, pentru moment alte optiuni sunt mai interesante.

Pupicei,

😉😉😉😉🥰

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)

Salut. Văd ca a răspuns nu ai observat ?Daca ești curios de ce nu faci o programare sa ne spui mai detaliat 🤣 Omu a zis ca mai o revizitează deci per total a fost ok . ( a plecat după o finalizare care dacă a durat 30-45 minute e mai mult decât suficient eu zic .) Și ea spune :,,DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE”

Eu unul nu pot sa le înadesc asa un număr după altu , ca nu sunt mașină de cusut , mai trebuie si pauza 🤣🤣🤣

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.

Am revenit la Roxy după o pauză ca urmare a nepotrivirii programului. Nu pot spune decât că am plecat foarte mulțumit. Am trecut prin preludiu, cunni, normal și anal foarte natural. Totul a decurs așa firesc că nici nu mi-am dat seama când a terminat (a trebuit să o întreb când a realizat că i-a scăzut interesul).

Chiar nu înțeleg de ce nu este la top încă.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:targoviste
Acum 11 ore, armando77 a spus:

Salut. Văd ca a răspuns nu ai observat ?Daca ești curios de ce nu faci o programare sa ne spui mai detaliat 🤣 Omu a zis ca mai o revizitează deci per total a fost ok . ( a plecat după o finalizare care dacă a durat 30-45 minute e mai mult decât suficient eu zic .) Și ea spune :,,DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE”

Eu unul nu pot sa le înadesc asa un număr după altu , ca nu sunt mașină de cusut , mai trebuie si pauza 🤣🤣🤣

Eu vad ca nici colegul nici roxy n a spus nicăieri ca a durat 30 35 min o finalizare🤷‍♀️🙋‍♀️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 19.10.2023 la 15:18, fakeaccount a spus:

Am revenit la Roxy după o pauză ca urmare a nepotrivirii programului. Nu pot spune decât că am plecat foarte mulțumit. Am trecut prin preludiu, cunni, normal și anal foarte natural. Totul a decurs așa firesc că nici nu mi-am dat seama când a terminat (a trebuit să o întreb când a realizat că i-a scăzut interesul).

Chiar nu înțeleg de ce nu este la top încă.

Te pup  cu drag oricând,   legat de top   ,nu cred ca mi aș dori..  mi se pare ca atunci când ești  la top ,   deja sar mult pretențiile bărbaților,,  îmi este bine așa..  kiss zi frumoasă 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pe baza conversațiile de mai sus  

Chiar nu ma m putut abține sa nu răspund.

👀Hey guys după cum mă știți  nu prea întru în polemici, dar văd că sa creeat o neînțelegere.
 Domnul putero81, ce aș  putea să îi comentez?

1 după cum spune (acum ceva timp )  deci nu știu ce înseamnă pentru domnul acum ceva timp  1,2,4 luni habar nu am ,dar nu văd  rostul unui comentariu  după 2,3 ,luni ,de ce a plecat după o finalizare în condițiile care cică a venit pt o ora ,  nu știu   de asta am si comentat doar cu emoticoane  pentru ca nu a specificat mare lucru tot ce sa întâmplat ,asa ca nici eu nu stiu ce să  răspund,asta poate sa ne spună dânsul , și as avea rugămintea   sa îmi scrie în pvt ,dacă dorește sa îmi spună cine este după forum
🟥Bun alt aspect acum , cum a spus și colegul vostru maryan90 sa audă punctul meu de vedere,  la m descris puțin mai sus
➡️Domnul armando77,țin sa precizez ca a mai fost la mine putero81 ,undeva prin iulie ,atunci a fost mega mulțumit, în care mi a lăsat și o recenzie la faptul cât de bine sa simțit...
Corect  și adevărat  ,cum sta treaba mai exact ,și aici intra  mai multe categorii de Bărbați,  1️⃣ cei care își rezervă 1h și sunt convinși ca pot 2 finalizări într-o  ora  ,si fără chinuiala mare, cinste lor..😋
2️⃣Altă  categorie de Bărbați, care își rezervă 1h și doresc doar o finalizare, și restul timpului doresc doar sa relaxeze si sa comunice puțin.. 
3️⃣ Altă categorie de Bărbați sunt care își rezervă 1h  doresc 2 finalizări  ,printre care sa o iau băbește, 1h  are 60 de minute ,și începe asa de când ai întrat pe ușa 2,5 minute un mic dialog,apoi la duș  încă câteva minute ,apoi se începe actul intim cu preludiu care atingeri mângâieri  oral din ambele părți,   în unele cazuri toate astea ajung la 20,30 minute ,după care ajungem la prezervativ și la sex  , și pana la ejaculare  mai trec câteva minute ,  în total se ajunge undeva la 40,45 minute, cu tot ce am specificat,   revenind la duș   ,și în unele cazuri la o țigară,   iaca sa făcut aproape ora fără 5,7 minute
Pai și atunci ce pretenții   sa mai fie, sa mai faci o finalizare în 5 minute care ti a mai rămas??  În care tu ești convins ca poți în 5 minute sa mai termini o data,pai ok încercam  fac tot ce tine de mine și ne chinuim amândoi  și asa trece timpul probabil  sa făcut 1h și 5 minute ,o lăsăm baltă și ne dam bătuți nu merge și gata ,treci la duș plus îmbrăcat și plus încă 2,3 cuvinte înainte de plecare ,   iaca sa făcut 1h și 15 minute😉😉pentru timpul acela nu ma plătește nimeni 
Clar   după cum ma știți   nu stau cu ochii pe ceas,   și foarte foarte rar spun persoanelor ca să terminat timpul ,doar în cazul în care văd că FUTE de 30 40 minute și nu reușește sa termine ...
Sa va zic un pont , cei care la un moment nu reușesc sa mai  finalizeze  este faptul ca atunci cand le vine  se opresc ,  pentru  a prelungi momentul,    și ce sa vezi când ești pe ultima suta de metri cu timpul te hotărăști sa finalizezi   și surpriză   nu mai poți,   pai scuză ma bobi   dacă ești haplea 😅nu mai e vina mea
🗨Atenție   nu este cu referire la nimeni ,doar cazuri din fapte reale
Asa ca concluzie: ști ca ești bazat pe coitele  tale ca poți finaliza în 1h ora de 2 ori fără chinuiala dacă vrei neapărat 2 finalizări  ok  ,ia-ți 1h ora ,  dacă nu  bobi mai bine 1fin ,și bună   și de calitate..
  Eu sa va iau bani pot sa stau 1h,     dar nu vreau sa ma chinui,  nu vreau să mă Enervez și nu vreau sa ma epuizeze, la 1h de 2 finalizări  în cazurile în care a 2 finalizare  e chin din partea amândurora. 

Deci   1h   e 1h,  30 minute   e 30 minute, Sper ca am fost destul de înțeleasă și destul de explicită

🟥 Alt aspect trebuie sa repet din nou

Domnilor  doriți Anilingus  as avea rugămintea  sa fiți rași și curați,  asa cum eu sunt și este normal  ,doresc și de la voi același lucru ,mi se pare normal,   ok ești ras de 2,4 6 zile nui problema,   da sa nu fi ras de 2, luni  scuzați-mă pe mine ,ca eu dacă nu ma m ras de o lună, îmi mai dai limbi??  Crede mă ca nu 

AM avut o întâmplare de genu   și tipu respectiv sa supărat tare ca de ce nu fac,  pai bobi respecta condițiile  și apoi vezi și rezultate

🥰Ma respecți  ,te respect 

Va pupa roxy ,  cu respect tuturor❤❤❤❤🥰🥰🥰

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
1 hour ago, roxyrox said:

Te pup  cu drag oricând,   legat de top   ,nu cred ca mi aș dori..  mi se pare ca atunci când ești  la top ,   deja sar mult pretențiile bărbaților,,  îmi este bine așa..  kiss zi frumoasă 

Good point.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova

👀Hey guys după cum mă știți  nu prea întru în polemici, dar văd că sa creeat o neînțelegere.

1 după cum spune (acum ceva timp )  deci nu știu ce înseamnă pentru domnul acum ceva timp  1,2,4 luni habar nu am ,dar nu văd  rostul unui comentariu  după 2,3 ,luni ,de ce a plecat după o finalizare în condițiile care cică a venit pt o ora ,  nu știu   de asta am si comentat doar cu emoticoane  pentru ca nu a specificat mare lucru tot ce sa întâmplat ,asa ca nici eu nu stiu ce să  răspund,asta poate sa ne spună dânsul , și as avea rugămintea   sa îmi scrie în pvt ,dacă dorește sa îmi spună cine este după forum
🟥Bun alt aspect acum , cum a spus și colegul vostru maryan90 sa audă punctul meu de vedere,  la m descris puțin mai sus
➡️Domnul armando77,țin sa precizez ca a mai fost la mine putero81 ,undeva prin iulie ,atunci a fost mega mulțumit, în care mi a lăsat și o recenzie la faptul cât de bine sa simțit...
Corect  și adevărat  ,cum sta treaba mai exact ,și aici intra  mai multe categorii de Bărbați,  1️⃣ cei care își rezervă 1h și sunt convinși ca pot 2 finalizări într-o  ora  ,si fără chinuiala mare, cinste lor..😋
2️⃣Altă  categorie de Bărbați, care își rezervă 1h și doresc doar o finalizare, și restul timpului doresc doar sa relaxeze si sa comunice puțin.. 
3️⃣ Altă categorie de Bărbați sunt care își rezervă 1h  doresc 2 finalizări  ,printre care sa o iau băbește, 1h  are 60 de minute ,și începe asa de când ai întrat pe ușa 2,5 minute un mic dialog,apoi la duș  încă câteva minute ,apoi se începe actul intim cu preludiu care atingeri mângâieri  oral din ambele părți,   în unele cazuri toate astea ajung la 20,30 minute ,după care ajungem la prezervativ și la sex  , și pana la ejaculare  mai trec câteva minute ,  în total se ajunge undeva la 40,45 minute, cu tot ce am specificat,   revenind la duș   ,și în unele cazuri la o țigară,   iaca sa făcut aproape ora fără 5,7 minute
Pai și atunci ce pretenții   sa mai fie, sa mai faci o finalizare în 5 minute care ti a mai rămas??  În care tu ești convins ca poți în 5 minute sa mai termini o data,pai ok încercam  fac tot ce tine de mine și ne chinuim amândoi  și asa trece timpul probabil  sa făcut 1h și 5 minute ,o lăsăm baltă și ne dam bătuți nu merge și gata ,treci la duș plus îmbrăcat și plus încă 2,3 cuvinte înainte de plecare ,   iaca sa făcut 1h și 15 minute😉😉pentru timpul acela nu ma plătește nimeni 
Clar   după cum ma știți   nu stau cu ochii pe ceas,   și foarte foarte rar spun persoanelor ca să terminat timpul ,doar în cazul în care văd că FUTE de 30 40 minute și nu reușește sa termine ...
Sa va zic un pont , cei care la un moment nu reușesc sa mai  finalizeze  este faptul ca atunci cand le vine  se opresc ,  pentru  a prelungi momentul,    și ce sa vezi când ești pe ultima suta de metri cu timpul te hotărăști sa finalizezi   și surpriză   nu mai poți,   pai scuză ma bobi   dacă ești haplea 😅nu mai e vina mea
Asa ca concluzie: ști ca ești bazat pe coitele  tale ca poți finaliza în 1h ora de 2 ori fără chinuiala dacă vrei neapărat 2 finalizări  ok  ,ia-ți 1h ora ,  dacă nu  bobi mai bine 1fin ,și bună   și de calitate..
  Eu sa va iau bani pot sa stau 1h,     dar nu vreau sa ma chinui,  nu vreau să mă Enervez și nu vreau sa ma epuizeze, la 1h de 2 finalizări  în cazurile în care a 2 finalizare  e chin din partea amândurora. 

Deci   1h   e 1h,  30 minute   e 30 minute, Sper ca am fost destul de înțeleasă și destul de explicită

Domnilor  doriți Anilingus  as avea rugămintea  sa fiți rași și curați,  asa cum eu sunt și este normal  ,doresc și de la voi același lucru ,mi se pare normal,   ok ești ras de 2,4 6 zile nui problema,   da sa nu fi ras de 2, luni  scuzați-mă pe mine ,ca eu dacă nu ma m ras de o lună, îmi mai dai limbi??  Crede mă ca nu 

AM avut o întâmplare de genu   și tipu respectiv sa supărat tare ca de ce nu fac,  pai bobi respecta condițiile  și apoi vezi și rezultate

La ce pizdă ai și ce bine le primești,cred că îți dau limbi și nerasă de o lună!

E chestie de fason,igiena nu are treaba cu părul, moda franțuzească nu presupune epilare totala!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, papura voda a spus:

La ce pizdă ai și ce bine le primești,cred că îți dau limbi și nerasă de o lună!

E chestie de fason,igiena nu are treaba cu părul, moda franțuzească nu presupune epilare totala!

😅😅😅😅😛😛😛😛 adevărat ce sa zic 

Eu am parte de  limbi ohoo  slavă..

Hmm pe partea bărbătească, crede ma ca în cazul meu  cu Anilingus   chiar e necesar sa fie ras bărbatul  ,nimănui nu ii convine sa se întâlnească  cu 1,2 fire de păr, și măricele 🙄🙄   și e senzație nașpa  cel puțin in cazul meu..  te pup   see soon 🥰🥰🥰😛😛😛😛😛😛😛

Link spre comentariu
  • Membru Premium

😅😅😅😅😛😛😛😛 adevărat ce sa zic 

Eu am parte de  limbi ohoo  slavă..

Hmm pe partea bărbătească, crede ma ca în cazul meu  cu Anilingus   chiar e necesar sa fie ras bărbatul  ,nimănui nu ii convine sa se întâlnească  cu 1,2 fire de păr, și măricele 🙄🙄   și e senzație nașpa  cel puțin in cazul meu..  te pup   see soon 🥰🥰🥰😛😛😛😛😛😛😛

Eu mă refeream strict la bijuteria ta de pizdă,nu generalizam.

La anilingus este de bun simț sa te epilezi.

Cum să ți dea limbi o doamnă în curul tău păros!

Te îmbrățișez cu drag și dor!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Eu sa fiu în locul tău as scoate din meniu. Poate sunt eu mai de moda veche .dar mi se pare înjoseala acel serviciu... înțeleg un oulet una alta. Dar dejaaa... eu n as fi de acord cu asta nici sa mi se facă degeaba..... no hate .e doar o părere 🙋‍♀️

• Like 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 23.10.2023 la 18:20, papura voda a spus:

Eu mă refeream strict la bijuteria ta de pizdă,nu generalizam.

La anilingus este de bun simț sa te epilezi.

Cum să ți dea limbi o doamnă în curul tău păros!

Te îmbrățișez cu drag și dor!

Te pup aseamănă,    zi frumoasă 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 23.10.2023 la 14:55, roxyrox a spus:

OMG ce detaliere completa pentru a evidenția  2 idei :
1)ideal ar fi de dorit o finalizare de calitate  2)pentru a avea parte de rimming, normal ca trebuie sa fi ras , epilat ,curat( e elementar , de bun simt acest lucru)După mine pentru a face 1-2 finalizări  e important capul ( de pe umeri) să funcționeze ( să dea comandă la ciocan 😃)Dau  și eu un pont bărbaților contrar la ce ai spus: pentru a avea o finalizare de succes și mulțumită și partenera, dacă poți e bine să te abții când îți vine în primele 3- 5 min , nu mai mult ca apoi cazi în cazul descris de tine(și cartea zice, îți trimit link să vezi )nu ne aburii .

Tu ești satisfăcută dacă cineva( client cu aspect plăcut ție - contează și treaba asta în desfășurarea acțiunii) termină în 2-3 min , când abia începea să-ți placă , nu îți vine să-l iei la bătaie( la figurat bătaie sau chiar  la propriu pe soț , prieten, amic etc. 😝)?

Am să te contactez ca m-ai facut curios să aflu în ce categorie mă aflu ( nu cred ca există  și cat.4️⃣) Dacă e punguța plină de ceva zile sigur în 1️⃣ sau 2️⃣, la intrare se termină , stropește. 3️⃣ trebuie sa fi luat ceva la bord sau un  star porno în devenire .

Cred ca ai  fi buna ca profesoară de educație sexuală  ca ne obliga UE să știe copii cat mai multe 🤣.

Spor la ciocane !

Link spre comentariu
La 23.10.2023 la 16:57, papura voda a spus:

Buna Roxxy! Chestiunea este ca eu am facut programare pt 1 ora cu toate serviciile, iar tu dupa prima finalizare ai zis sa ne oprim acolo, sincer, nu mai stiu din ce motive.

Pe de alta parte, daca clientul tau nu vrea sa fumeze o tigara, nu trebuie tu sa impui nimik pt ca omul e pe timpul lui platit. Acum, in meseria asta trebuie sa fi un pic mai flexibila, unii vor sa te futa peste tot de tot timpul, chiar daca termina sau nu si altii au chef de vorba. Este pur si simplu optiunea fiecaruia.

Citind discursul tau am hotarat sa te scot de pe lista mea de interes, existand optiuni mai interesante.

Ia ti o vacanta eventual pt a iti corecta punctele de vedere.

Pupicei

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, putero81 a spus:

Buna Roxxy! Chestiunea este ca eu am facut programare pt 1 ora cu toate serviciile, iar tu dupa prima finalizare ai zis sa ne oprim acolo, sincer, nu mai stiu din ce motive.

Pe de alta parte, daca clientul tau nu vrea sa fumeze o tigara, nu trebuie tu sa impui nimik pt ca omul e pe timpul lui platit. Acum, in meseria asta trebuie sa fi un pic mai flexibila, unii vor sa te futa peste tot de tot timpul, chiar daca termina sau nu si altii au chef de vorba. Este pur si simplu optiunea fiecaruia.

Citind discursul tau am hotarat sa te scot de pe lista mea de interes, existand optiuni mai interesante.

Ia ti o vacanta eventual pt a iti corecta punctele de vedere.

Pupicei

Hey  clar este alegerea fiecaruia, pe de altă parte ,nu am zis o secunda ca fortez pe cineva sa fumeze o tigara, deci nu am impus la nimeni sa ia o pauza de o tigara,de unde ai scos aceasta vorba nu știu,

Chestia sa ma futa peste tot de tot timpul hmm

Am mai specificat de cateva ori nu jucam în Filme porno ,nu sunt genu de femeie sa stau sa ma fut 1h ca in pornhube ,ca ce ,ca a platit pt 1h și zice mama o fut pe asta de o rup 1h, 

Pentru ce sa stau ?prefer sa fac doar ce imi face plăcere,     cum am mai specificat, mai bine ,1finalizare buna și de calitate, 70% din barbati  a doua finalizare  e chinuiala  și pt el și pt mine, 

Vreti sa futeti ca in Filme porno 1h ,sunt mii de fete care accepta,   eu sunt mai soft  mai pe romantic ...ZI FRUMOASĂ 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤Servicii ❤

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

CU CEI PREA DOTATI 

DACĂ CREZI CĂ NU MAI POTI A 2 FIN ,NU O FACE ,MA CHINUI SI PE MINE SI PE TINE ,MAI BINE 1 FIN SI DE CALITATE 😉😉

Atenție  ca să răspund la mesaje  chiar și după o zi pe alta ,specificați  pana la ce ora , sau între ce ore va pot da replay

Va Pupa roxy zi minunata 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

1H ( 60 MIN) 300 RON 

NORMAL/ PROTEJAT 

ANAL /PROTEJAT  DE PREFERAT SA FIU ANUNȚAT  ÎNAINTEA  INTALNIRI,  POSIBIL SA NU POT IN ZIUA RESPECTIVA,  CAUZA LIPSA APA CALDĂ  ,LIPSĂ  IGIENIZARE..

DIFERITE POZITII 

CU CEI PREA DOTATI 

Link spre comentariu

• Membru Premium
La 25.10.2023 la 21:48, maryan90 a spus:

Eu sa fiu în locul tău as scoate din meniu. Poate sunt eu mai de moda veche .dar mi se pare înjoseala acel serviciu... înțeleg un oulet una alta. Dar dejaaa... eu n as fi de acord cu asta nici sa mi se facă degeaba..... no hate .e doar o părere 🙋‍♀️

Dacă ești bărbat cum poți să te pui în locul unei femei ? 🤣 .Probabil de aceea a și evitat să-ți răspundă , intrăm în polemici și nu mai terminăm niciodată. Eu nu vreau să mă pun în locul nimănui , fiecare e vaccinat , stăpân pe corpul lui , face ce vrea , cu cine vrea , unde vrea. Nu i-au apărarea nimănui , să nu se înțeleagă greșit, no hate, dar acest serviciu îl fac foarte puține escorte , din cauza înjosirii cum ai zis bănuiesc, e plătit extra .

Vârsta clienților ar fi o problema părerea mea: să faci anilingus unui client de 30 ani și alta unuia în vârstă , de seama cu tata , de exemplu, chiar dacă e mega epilat , curat  și pe interior 😅 mi se face greață doar când mă gândesc, dar să mai și prestezi .Asta mă depășește , lafel cum unele puștoaice umblă cu moși și babele cu tinerei , banii  vorbind înaintea oricăror sentimente firești , normale.

De aceea Roxy ar trebuii să specifici vârsta bărbaților pe care o accepti( minim …-maxim …ani ) să nu facă careva infarct de la atâtea limbi, cat  și de la celelalte  servicii, dai în altele pe urmă, crede-mă .

Iti spun ca asa am vazut trecut la alte escorte , nu de altceva.

Maryan90 cred ca nu ți-a făcut nimeni anillingus ca nu mai ziceai acum asta sau te-ai îndrăgostit de Roxy 🤣🤣🤣.

Țineți steagul sus!

• Inimioara 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...