Sari la conținut

0737231658 Melisa_nouă

Postări Recomandate

Vizitator samariteanul
Reputație: 0
Postat

Cat de curand ;)

Poate o invata Bianca nu tu  :)

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmm... foarte grav, țineam la punctul ăla :D

Dar putem face altfel: scrii și tu o recenzie aici (că tu ești mai precis în exprimare și poate se lămurește lumea mai bine, să nu mai fiu eu pus la zid...) și promit că îți dau și eu ție un minus :)

Stiu ca nu stai intr-un punct de reputatie, dar era o problema de principiu. Cat despre recenzie, o sa ai oportunitatea de a da minus cat de curand :), dar nu aici.

• Like 3
  • Oras:Bucale
Postat

Buna,disponibila pana la ora 23:00! Va pup! :*

Hai si cu o poza fata sutien,hmm...sa vedem,gravitatia ce spune!?

Zi frumoasa!!

• Like 3
Postat

:*

Pârtz...crezi ca suntem copii de cresa sau de gradinita sa be pacalesti cu o jum de tâtă,hai curaj,ai vazut colega ta Bia,daca are cu ce se lauda,se lauda la toata lumea
  • Like 2
Postat

Ambele stiu rusa perfect asa ca va puteti face anumite iluzi punandule sa vorbeasca in rusa .

acum este doar melisa cu mine ,eu iam propus melisei sama invete ruseste iar ia ma pune sa fac sport offf

Uuu...interesant, mereu mi-am dorit sa fac sex cu una care sa imi vorbeasca in rusa. Fetele sunt basarabence sau rusoaice? Intreb ca poate le apropriem mai mult de UE decat de Rusia. Bine, asta nu inseamna ca dorit sa ne paraseasca :))

• Like 3
Postat

Buna dragilor! tin sa va anunt ca voi lipsi citeva zile din cauza ca sunt la perioada! Revin cu anunt cind sunt diponibila! Multumesc pentru intelegere! Va pup weekend placut sa aveti.😘😘😘

• Like 3
Postat

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋😘😘😘💋💋💋

Postat

Buna dragilor sunt disponibila pina la ora 23:00 va pup💋💋💋💋💋💋💋💋💋

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...