civi73avn Reputație: 4 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 16, 2021 Salut. Am fost la aceste 2 fete și totul a fost extraordinar au un show lesbi foarte bun. M-am simțit super. 1 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 1 oră în urmă, civi73avn a spus: Salut. Am fost la aceste 2 fete și totul a fost extraordinar au un show lesbi foarte bun. M-am simțit super. ❤️ Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 17, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 🍭👅 1 2 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 17, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 1 2 Link spre comentariu
nextrefuel Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Februarie 18, 2021 Acum 14 ore, larisa44 a spus: 👏👏👏 1 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Hello 💕 Disponibilă de mâine pe bd Mamaia 🥳 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 11 minute, larisa44 a spus: Hello 💕 Disponibilă de mâine pe bd Mamaia 🥳 De la ce ora maine dispo ? si la ce nr pe bulevardul Mamaia? PS ai zis de bulevard Mamaia...sa nu confunde careva ca ai fi stradală-variantistă(aicișa la Cta nu este centura)....desi călcâiul stg,cam rodat. 2 3 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 12 minute, 2peu_2peu a spus: De la ce ora maine dispo ? si la ce nr pe bulevardul Mamaia? PS ai zis de bulevard Mamaia...sa nu confunde careva ca ai fi stradală-variantistă(aicișa la Cta nu este centura)....desi călcâiul stg,cam rodat. Mai am 3 prg disponibile pentru mâine 😊pt detalii aștept mesaj in privat Voi sta la Miraj 😘 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 1 minut, larisa44 a spus: Mai am 3 prg disponibile pentru mâine 😊pt detalii aștept mesaj in privat Voi sta la Miraj 😘 Ai inteles ce am postat eu 🤔? Dupa raspunsu parca ai fi , asa ca iti rapund si eu " Ne vedem la Fane'ncurca lume,la ora aia". 2 1 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 1 minut, 2peu_2peu a spus: Ai inteles ce am postat eu 🤔? Dupa raspunsu parca ai fi , asa ca iti rapund si eu " Ne vedem la Fane'ncurca lume,la ora aia". Am impresia ca ți-e îți cam place circul , ai greșit persoana . Topicul asta este pentru alt ceva ☺️ Dacă mai ai și alte întrebări îți voi raspunde mâine cu moderarea 😉O seara buna !💕 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 minute, larisa44 a spus: Am impresia ca ți-e îți cam place circul , ai greșit persoana . Topicul asta este pentru alt ceva ☺️ Dacă mai ai și alte întrebări îți voi raspunde mâine cu moderarea 😉O seara buna !💕 ok, ai intels gresit.Nu sunt circar ,nici tu ,sper 2 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 852 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Deci pana la urma mâine la ce ora ești la birou Larisa? Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 1 minut, mihaita2020 a spus: Deci pana la urma mâine la ce ora ești la birou Larisa? Încep de dimi 😊dacă vrei sa faci o programare da mi mesaj in privat 💋 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 23, 2021 34 minutes ago, mihaita2020 said: Deci pana la urma mâine la ce ora ești la birou Larisa? 🤣🤣🤣 Really Mihăiță? 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 9 minute, g2br13l a spus: 🤣🤣🤣 Really Mihăiță? 🤣🤣🤣 da Arhanghele....bajetul este cu condica....ce vrei?! 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 23, 2021 10 minutes ago, 2peu_2peu said: da Arhanghele....bajetul este cu condica....ce vrei?! Da. Le trece pe toate pe condica " de vizitat".... în următorii 10 ani. Le amenință cu vizite pe fete, de se sperie și pleacă acasă. 🤣 2 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 852 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Da răi sunteți. Eu nu am timp liber sa ma duc când vreau eu, ieri când vroiam sa merg și aveam o fereastra mi s-a stricat masina, luni tot asa a intervenit ceva. Și tot asa a apărut câte ceva când vroiam sa merg. Ca de altfel de câte ori am.mers am făcut și recenzie. Asa ca nu mai fiți cârcotași ca întreb pe aici când începe programul sau pana când sta. 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 12 minute, mihaita2020 a spus: Da răi sunteți. Eu nu am timp liber sa ma duc când vreau eu, ieri când vroiam sa merg și aveam o fereastra mi s-a stricat masina, luni tot asa a intervenit ceva. Și tot asa a apărut câte ceva când vroiam sa merg. Ca de altfel de câte ori am.mers am făcut și recenzie. Asa ca nu mai fiți cârcotași ca întreb pe aici când începe programul sau pana când sta. CAND ai tu,timp liber stabilesti detali. Totul telefonic frumos, elegant . Multa sanatate 4 1 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2021 2 hours ago, mihaita2020 said: Da răi sunteți. Eu nu am timp liber sa ma duc când vreau eu, ieri când vroiam sa merg și aveam o fereastra mi s-a stricat masina, luni tot asa a intervenit ceva. Și tot asa a apărut câte ceva când vroiam sa merg. Ca de altfel de câte ori am.mers am făcut și recenzie. Asa ca nu mai fiți cârcotași ca întreb pe aici când începe programul sau pana când sta. Mihăiță. Ca sa înțelegi mai bine. Nu te avantajează de loc sa tot întrebi pe fiecare topic, ce, cum și în ce fel. Nu da bine, nici la fete și nici la noi. Îti creează o aura de neseriozitate. Sfatul meu, când ai timp liber și resurse pentru futut, pune mana pe telefon și suna. Acolo poți primi prin viu grai toate informațiile necesare. Dacă suni și nu răspunde, treci mai departe, căci trebuie sa ai dinainte pregătită o lista de 5-6 gagici. Îti garantez, ca nu o sa îți fie rău. 2 1 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Cred ca ar trebui sa deschide ți un topic la discuții și sa îl învățați acolo pe Mihăiță când și cum sa futa 😊 3 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2021 42 minutes ago, larisa44 said: Cred ca ar trebui sa deschide ți un topic la discuții și sa îl învățați acolo pe Mihăiță când și cum sa futa 😊 Cand sa futa putem sa îl învățăm. Cum sa futa.... cred ca e jobul vostru 😀 Sau dacă e necesar, când vine la tine, sa ma anunți ca să vin și eu. Dacă nu se descurca, sa ii arat eu. 🤣 1 4 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 45 minute, g2br13l a spus: Cand sa futa putem sa îl învățăm. Cum sa futa.... cred ca e jobul vostru 😀 Sau dacă e necesar, când vine la tine, sa ma anunți ca să vin și eu. Dacă nu se descurca, sa ii arat eu. 🤣 Lasă l pe Mihăiță ca este băiat mare , ocupa te de recenzii 😘 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2021 29 minutes ago, larisa44 said: Lasă l pe Mihăiță ca este băiat mare , ocupa te de recenzii 😘 Pai de aceea ma cam tem și eu, ca e băiat mare. 😀 2 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Februarie 24, 2021 Larisa..din cate spui tu ca e băiat mare..te pricepi să îl..faci băiat mic..pardon bărbat?🙄🙄😁😁😁..Mihăita..fii pe fază la oferte 😁😁😁😁 1 1 Link spre comentariu
larisa44 Reputație: 2618 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 ☕️❤️😌 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum