Sari la conținut

Raluca **0733530068** 24 de ani ...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:blushing2 Buna, ma numesc Andreea si am 24ani, 51 kg de kg sunt o blonda pasionala, par lung, inalta & slim fit, cu un fizic de invidiat, sexy si rea, foarte discreta, plina de viata si dispusa la nebuni imi place sa iti dau mintile peste cap daca vrei si tu acest lucru nu ezita sa ma cauti. Daca ai deschis topicul meu inseamna ca pozele ti-au atras atentia, vreau sa te asigur ca pozele imi apartin 100% te astept la mine sa te convingi singur.Draguta și atenta la detalii, nu exista metoda mai buna de relaxare decât sa petreci câteva clipe fierbinți alături de o femeie care știe ce are de făcut.

Satisfactia va fi pe masura asteptarilor tale.
Nu ezita pentru a stabili o intalnirea sa ma contactezi Telefonic , SMS , Whatsapp

Pret 200 fin , 450 ora 

pupiciiii :69  :felatie  :gifs_ojos  :inlovee  :tittyfuck  :love  :heart:

• Like 1
Postat

care poze ?

buna , asta incerc sa fac dar nu ma descurc este prima data cand folosesc ... :no2  :rax2

Postat

buna cocosel23 nu am inca acum il fac dupa ce reusesc sa atasez pozele  :slap2

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

:blushing2 Buna, ma numesc Andreea si am 24ani, 51 kg de kg sunt o blonda pasionala, par lung, inalta & slim fit, cu un fizic de invidiat, sexy si rea, foarte discreta, plina de viata si dispusa la nebuni imi place sa iti dau mintile peste cap daca vrei si tu acest lucru nu ezita sa ma cauti. Daca ai deschis topicul meu inseamna ca pozele ti-au atras atentia, vreau sa te asigur ca pozele imi apartin 100% te astept la mine sa te convingi singur.Draguta și atenta la detalii, nu exista metoda mai buna de relaxare decât sa petreci câteva clipe fierbinți alături de o femeie care știe ce are de făcut.

Nu ezita pentru a stabili o intalnirea sa ma contactezi Telefonic , SMS , Whatsapp

Pret 200 fin , 450 ora 

pupiciiii :69  :felatie  :gifs_ojos  :inlovee  :tittyfuck  :love  :heart:

Ce inaltime ai, fara tocuri?

Ce servicii oferi?

Ce program ai?

In ce zona activezi?

Postat

Ce avem acolo nu arata rau, daca ar fi reale pozele!

Buna! Pozele sunt 100% reale, bineinteles confirm cu tatuajele. Pupici 

• Oras:bucuresti
Postat

:slap2 daca iau 2 finalizari consecutive si ma incadrez intr-o ora,cat costa?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce inaltime ai, fara tocuri?

Ce servicii oferi?

Ce program ai?

In ce zona activezi?

Buna! Inaltimea mea este 1,68, servici normale, diferite pozitii, masaj.. Nu am un program fix, locatia pe Magheru!!! Pupici :atm

Postat

Nu ai watsup pe numaru asta !

Ba da, ii dau drumul imediat ce termin editarea aici!!

Postat

:slap2 daca iau 2 finalizari consecutive si ma incadrez intr-o ora,cat costa?

Hey! Ora este 450 de lei, te astept cu un mesaj sau cu un  telefon, pupici!! :felatie  :256

Postat

Pana la urma, Raluca sau Andreea?  :laugh2

pare ca e un lot de minim 3 cu 987 la final:Raluca,Roxana&Alexandra.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pana la urma, Raluca sau Andreea?  :laugh2

Buna, Robert! Bine punctat  :clap2 , am doua nume. Se vede cine este interesat  :werinlove  Te pup  :gifs_ojos

Postat

:blushing2Buna, ma numesc Andreea si am 24ani, 51 kg de kg sunt o blonda pasionala, par lung, inalta & slim fit, cu un fizic de invidiat, sexy si rea, foarte discreta, plina de viata si dispusa la nebuni imi place sa iti dau mintile peste cap daca vrei si tu acest lucru nu ezita sa ma cauti. Daca ai deschis topicul meu inseamna ca pozele ti-au atras atentia, vreau sa te asigur ca pozele imi apartin 100% te astept la mine sa te convingi singur.Draguta și atenta la detalii, nu exista metoda mai buna de relaxare decât sa petreci câteva clipe fierbinți alături de o femeie care știe ce are de făcut.

Pret 200 fin , 450 ora

pupiciiii :69 :felatie :gifs_ojos :inlovee :tittyfuck :love :heart:

Poate pui si poze
Postat
Pret 200 fin , 450 ora 

Ori vrei cu tot dinadinsul sa descurajezi plata cu ora (desi nu inteleg de ce ai face asta), ori e o greseala.

• Like 6
Postat

Ori vrei cu tot dinadinsul sa descurajezi plata cu ora (desi nu inteleg de ce ai face asta), ori e o greseala.

De ce nu spui același lucru și altora ca au aceleași tarife, ba chiar mai mari

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

De ce nu spui același lucru și altora ca au aceleași tarife, ba chiar mai mari

Vrea sa spună ca dacă iei doua finalizări plătești 400 lei ....deci Scurtești 50 lei...
  • Like 2
Postat

Vrea sa spună ca dacă iei doua finalizări plătești 400 lei ....deci Scurtești 50 lei...

Ete pula. Iei o finalizare sau o oră. Nu există să iei două finalizări.Și oricum două finalizări te duc o oră. Asta în cel mai bun caz. Că doar nu ești roboțel să fii la foc automat.

Postat

Ete pula. Iei o finalizare sau o oră. Nu există să iei două finalizări.Și oricum două finalizări te duc o oră. Asta în cel mai bun caz. Că doar nu ești roboțel să fii la foc automat.

chill bro, ce esti asa de agitat

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...