Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 2, 2013 Postat August 2, 2013 Eu zic sa te gandesti bine inainte sa-l faci.Gandeste-te daca inseamna,reprezinta ceva pentru tine sau nu.Daca nu,daca iti place doar modelul,daca e o chestiune pe moment s-ar putea ca peste cativa ani sa nu-ti mai placa.Si totusi,o sa-l ai toata viata.Teoretic.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Inseamna, cu toate ca mi-as face un (alt) tatuaj cu un scop pur estetic. Nu ajunge sa nu-l mai vreau, tatuajele mele fac parte din mine, de asta mi le-am facut, sa fie acolo chiar daca nu-mi mai plac. E ca si cum ai zice ca nu-ti mai place genunchiul tau. N-ai cum, e al tau, parte din tine, acolo for ever.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 2, 2013 Postat August 2, 2013 Pai atunci fa-l!Ce te opreste?
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nimeni si nimic
Lubric Reputație: 707 Postat August 2, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat August 2, 2013 Si eu vreau tatuaj... Sa vina toamna mai repede si sa nu mai intervina nimic. O sa-mi iau colega, de munca, de mana si-o sa fugim la salon; ea are de corectat unul mai vechi si eu sa mi-l fac pe primul. Oricum am vreo 3-4 idei si n-o sa ma las pana nu mi le fac. Sophie, ce tatuaje mai ai si unde?
Afriq Reputație: 1265 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Sophie... mi se pare un tatuaj frumos... dar dupa parerea mea ar trebui pus nu sub axila... in alta parte adica... una intr-o parte si cealalta simetric... cam asa... Dar in loc de aripioare... inimioare
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu pot dezvalui decat o incercare de lotus pe spate, pe care vreau s-o transform intr-o mandala. Celalalt nu-l vede nimeni niciodata, nici macar eu cu oglinzile din cabinele de proba de la H&M.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 2, 2013 fa-ti un cui si-un ciocan....adicatelea ceva care sa te reprezinte de inimioare o sa-ti treaca repede...parerea mea!
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 tramp stamp cu ochi? really?
Afriq Reputație: 1265 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Daca n-ar fi 100% incert drumul meu profesional in viitor, intr-un an asa as fi.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat August 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 2, 2013
dinozauru Reputație: 835 Postat August 2, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 2, 2013 @Sophie, daca ti-l faci pe clitoris, esti cea mai tare! si cred ca unica.
opmi Reputație: 26 Postat August 2, 2013 Postat August 2, 2013 Daca n-ar fi 100% incert drumul meu profesional in viitor, intr-un an asa as fi. http://boingboing.net/wp-content/uploads/2012/01/RTR2WYWE-1.jpg ...iar la pensie ai putea arata asa: http://chelleshockk.files.wordpress.com/2010/11/old-lady-award-tattoo-winner.jpgsau asahttp://doblelol.com/uploads/14/funny-pictures-old-women.jpg
Afriq Reputație: 1265 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 @Sophie, daca ti-l faci pe clitoris, esti cea mai tare! si cred ca unica. neeee.... uite ca se poate... o fi excitanta interventia artistica? Dar asta mi se pare mai delicata... Iar varianta BATMAN !!! BATMAN !!! e geniala...
bastion Reputație: 117 Postat August 2, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat August 2, 2013 Sophie, parerea mea este sa nu iti faci un tatuaj pe care mai tarziu sa-l regreti. Asa cum singura ai mentionat cateva posturi mai in spate, nu se stie niciodata ce drum profesional iti vei alege in viata. Tatuajele sunt acum la moda la fel cum au fost si multe altele, dar va trece si aceasta moda. Trebuie sa stii ca sunt foarte greu de indepartat (ramane semn), iar locul respectiv ramane foarte sensibil.Sub impulsul unei trairi de moment nu lua o decizie pentru care vei regreta mai tarziu, sincer !A nu se intelege ca am ceva cu domnisoarele sau doamnele tatuate, doamne-fereste. O zi buna tuturor.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 2, 2013 neeee.... uite ca se poate... o fi excitanta interventia artistica? clit-tattoo.jpgbrrrrrrrrrrr.....asta e verde la lindic bre....ori a prins mucegai ori a intrat in putrefactie vreau sa-mi scriu pe penis LUX....EMBURG....sunteti de acord??? cand e flasca e LUX,cand e erecta se duce pe drumuri europene...........
the godfather Reputație: -1028 Postat August 2, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 2, 2013 brrrrrrrrrrr.....asta e verde la lindic bre....ori a prins mucegai ori a intrat in putrefactie vreau sa-mi scriu pe penis LUX....EMBURG....sunteti de acord??? cand e flasca e LUX,cand e erecta se duce pe drumuri europene...........mai bine scrii U.S.A (si cand este in erectie apare United States of America)
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 2, 2013 mai bine scrii U.S.A (si cand este in erectie apare United States of America) Am incercat nene,am fost la probe...nu iese neam poate lui Afriq sa-i iasa
Afriq Reputație: 1265 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Am incercat Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu cand am fost in Noua Zeelanda... dar cand am facut proba, trebuia scris prea marunt si nu se intelegea si scrisul in spirala nu arata bine... asa ca am ramas cu un oras european: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch cand merg la fetite se citeste aproape tot... ultimul h nu prea se mai vede... iar la plecare se citeste gogogo!
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 2, 2013 Am incercat Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu cand am fost in Noua Zeelanda... dar cand am facut proba, trebuia scris prea marunt si nu se intelegea si scrisul in spirala nu arata bine... asa ca am ramas cu un oras european: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch cand merg la fetite se citeste aproape tot... ultimul h nu prea se mai vede... iar la plecare se citeste gogogo!Ce vrei nene,nu toti ne-am nascut cu `mir in frunte`
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum