Sari la conținut

Sa-mi fac tatuajul de la avatar?

Postări Recomandate

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Eu zic sa te gandesti bine inainte sa-l faci.Gandeste-te daca inseamna,reprezinta ceva pentru tine sau nu.Daca nu,daca iti place doar modelul,daca e o chestiune pe moment s-ar putea ca peste cativa ani sa nu-ti mai placa.Si totusi,o sa-l ai toata viata.Teoretic.

• Oras:Bucuresti
Postat

Inseamna, cu toate ca mi-as face un (alt) tatuaj cu un scop pur estetic. Nu ajunge sa nu-l mai vreau, tatuajele mele fac parte din mine, de asta mi le-am facut, sa fie acolo chiar daca nu-mi mai plac. E ca si cum ai zice ca nu-ti mai place genunchiul tau. N-ai cum, e al tau, parte din tine, acolo for ever.

Vizitator Crazy Lara
Postat

Pai atunci fa-l!Ce te opreste?

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Si eu vreau tatuaj... Sa vina toamna mai repede si sa nu mai intervina nimic. O sa-mi iau colega, de munca, de mana si-o sa fugim la salon; ea are de corectat unul mai vechi si eu sa mi-l fac pe primul. Oricum am vreo 3-4 idei si n-o sa ma las pana nu mi le fac. :)

Sophie, ce tatuaje mai ai si unde? ;)

Postat

Nu pot dezvalui decat o incercare de lotus pe spate, pe care vreau s-o transform intr-o mandala. Celalalt nu-l vede nimeni niciodata, nici macar eu cu oglinzile din cabinele de proba de la H&M.

Vizitator Crazy Lara
Postat

Nimeni si nimic :)

Asa :D

• Oras:insulele virgine
Postat

fa-ti un cui si-un ciocan....adicatelea ceva care sa te reprezinte :laugh2 

de inimioare o sa-ti treaca repede...parerea mea!

Postat

:inlovee  

Daca n-ar fi 100% incert drumul meu profesional in viitor, intr-un an asa as fi.

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

@Sophie, daca ti-l faci pe clitoris, esti cea mai tare! si cred ca unica. :laugh2 :kiss3

Postat

:inlovee  

Daca n-ar fi 100% incert drumul meu profesional in viitor, intr-un an asa as fi.

http://boingboing.net/wp-content/uploads/2012/01/RTR2WYWE-1.jpg

...iar la pensie ai putea arata asa:

http://chelleshockk.files.wordpress.com/2010/11/old-lady-award-tattoo-winner.jpgsau asahttp://doblelol.com/uploads/14/funny-pictures-old-women.jpg

Postat

@Sophie, daca ti-l faci pe clitoris, esti cea mai tare! si cred ca unica. :laugh2 :kiss3

neeee....

uite ca se poate... o fi excitanta interventia artistica?

post-769-0-86103400-1375441015_thumb.jpg

Dar asta mi se pare mai delicata...

post-769-0-31263700-1375441007_thumb.jpg

Iar varianta BATMAN !!!  BATMAN !!! e geniala...

post-769-0-10556600-1375441002_thumb.jpg

• Oras:West City Limits
  • Oras:West City Limits
Postat

Sophie, parerea mea este sa nu iti faci un tatuaj pe care mai tarziu sa-l regreti. Asa cum singura ai mentionat cateva posturi mai in spate, nu se stie niciodata ce drum profesional iti vei alege in viata. Tatuajele sunt acum la moda la fel cum au fost si multe altele, dar va trece si aceasta moda. Trebuie sa stii ca sunt foarte greu de indepartat (ramane semn), iar locul respectiv ramane foarte sensibil.

Sub impulsul unei trairi de moment nu lua o decizie pentru care vei regreta mai tarziu, sincer !

A nu se intelege ca am ceva cu domnisoarele sau doamnele tatuate, doamne-fereste.

O zi buna tuturor.

Postat

neeee....

uite ca se poate... o fi excitanta interventia artistica?

attachicon.gifclit-tattoo.jpg

brrrrrrrrrrr.....asta e verde la lindic bre....ori a prins mucegai ori a intrat in putrefactie :slap2

vreau sa-mi scriu pe penis LUX....EMBURG....sunteti de acord??? :rax2 cand e flasca e LUX,cand e erecta se duce pe drumuri europene...........

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

brrrrrrrrrrr.....asta e verde la lindic bre....ori a prins mucegai ori a intrat in putrefactie :slap2

vreau sa-mi scriu pe penis LUX....EMBURG....sunteti de acord??? :rax2 cand e flasca e LUX,cand e erecta se duce pe drumuri europene...........

mai bine scrii U.S.A (si cand este in erectie apare United States of America) :laugh2

Postat

mai bine scrii U.S.A (si cand este in erectie apare United States of America) :laugh2

Am incercat nene,am fost la probe...nu iese neam :laugh2  :laugh2 poate lui Afriq sa-i iasa :laugh2

Postat

Am incercat Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu cand am fost in Noua Zeelanda... dar cand am facut proba, trebuia scris prea marunt si nu se intelegea :( si scrisul in spirala nu arata bine...

asa ca am ramas cu un oras european: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch cand merg la fetite se citeste aproape tot... ultimul h nu prea se mai vede... iar la plecare se citeste gogogo!

Postat

Am incercat Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu cand am fost in Noua Zeelanda... dar cand am facut proba, trebuia scris prea marunt si nu se intelegea :( si scrisul in spirala nu arata bine...

asa ca am ramas cu un oras european: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch cand merg la fetite se citeste aproape tot... ultimul h nu prea se mai vede... iar la plecare se citeste gogogo!

Ce vrei nene,nu toti ne-am nascut cu `mir in frunte` :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...