Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Nu si-a luat pastilele inca :laugh2 :laugh2 :laugh2Le-a luat înainte de a fi prea târziu ;)
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 QED-1.jpgLe-a luat înainte de a fi prea târziu ;) QED-1.jpg Alea pentru dedublarea personalitatii inca nu :) . E bipolara fata ;) 1 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Buna seara!De azi dimineata primesc mesaje de genul: " de ce ai dat minus"?Ideea este urmatoarea: nu am evaluat pe absolut nimeni, nu am evaluat absolut nici o postare.Ceva se intampla fara stiinta mea.Imi cer scuze, nici o evaluare nu a fost facuta cu buna stiinta!Sper sa se remedieze problema! De data asta ti-am vazut postarea imediat si am apucat sa-ti dau un plus... Inainte ca "amicul" sa dea un minus in numele meu... Deja este de ras, daca se oprea poate era de crezut ca m-am crizat eu si dau minusuri pe unde apuc, dar na... Greseala tacticaNu ești singura în această situație.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 24, 2019 Nu ești singura în această situație.Vad, dar pe mine e pus marcajul😠Acum pe bune, daca pe unii ii supara (dar or sa se lamureasca si ei, am explicat deja cui si unde trebuie), pe mine chiar ma amuza situatia, rad si curcile de cat se strofoaca unii degeabaðŸ˜ðŸ˜
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Vad, dar pe mine e pus marcajul Acum pe bune, daca pe unii ii supara (dar or sa se lamureasca si ei, am explicat deja cui si unde trebuie), pe mine chiar ma amuza situatia, rad si curcile de cat se strofoaca unii degeaba D-aia nu ai tu somn in miez de noapte, ca te amuza situatia :D 1 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Vad, dar pe mine e pus marcajul Acum pe bune, daca pe unii ii supara (dar or sa se lamureasca si ei, am explicat deja cui si unde trebuie), pe mine chiar ma amuza situatia, rad si curcile de cat se strofoaca unii degeabaCorect, și pe mine mă distrează, că suntem pe aceeași lungime de undă că punctele de reputație nu ajută la nimic :)
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 24, 2019 :iagree 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 24, 2019 Corect, și pe mine mă distrează, că suntem pe aceeași lungime de undă că punctele de reputație nu ajută la nimic :)Puncte, stelute... Ca la gradinita, cand vin aia micii acasa cu FB si stampilutza colorata sau stelutza aurie de la doamnaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Preastimatul crede ca n-am somn din cauza asta, chiar am ras cu voce tare, cum se zice... Nu ia in calcul ca poate nu dorm pentru ca lucrez...
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Puncte, stelute... Ca la gradinita, cand vin aia micii acasa cu FB si stampilutza colorata sau stelutza aurie de la doamna Preastimatul crede ca n-am somn din cauza asta, chiar am ras cu voce tare, cum se zice... Nu ia in calcul ca poate nu dorm pentru ca lucrez... Preasfant-o :angel: iti doresc spor la lucru si ai dreptate : stelute, puncte nu au valoare decat virtuala. Acum trebuie sa ies ca am deja un warn de la motan :angry: si sincer mi-e si cam somn :)
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Citatul e gol pentru că aș fi vrut să pun toate postările tale de pe acest subiect; cine are răbdare să citească paginile anterioare se prinde despre ce este vorba.Eu zic că e mai bine să schimbi numele de utilizator în minusforyou până se remediază situația; așa nu mai ai de dat explicații...
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Preasfant-o :angel: iti doresc spor la lucru si ai dreptate : stelute, puncte nu au valoare decat virtuala. Acum trebuie sa ies ca am deja un warn de la motan :angry: si sincer mi-e si cam somn :) Eva nu este o preasfântă. Nici măcar o sfântă. Eva este o curvă, iar noi niște curvari :DE clar că ți s-a pus pata pe Eva. Recunosc că și mie. În direcția opusă :D Că mâine mergem la vot, sau cel puțin așa ar fi normal... În 1990 l-am votat pe Ion Rațiu, care în ultima confruntare electorală cu Iliescu și Câmpeanu a spus ceva de genul "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine" Eu nu sunt așa de altruist, din simplul motiv că mi s-a întâmplat să leșin când mi s-a luat prima picătură de sânge ( de 2 ori din aproximativ 100 de cazuri) :innocent :laugh2Așa că nu mă deranjează să ai alta părere decât a mea, atâta timp cât ți-o exprimi civilizat...și argumentat ;)
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 24, 2019 Eva nu este o preasfântă. Nici măcar o sfântă. Eva este o curvă, iar noi niște curvari :DE clar că ți s-a pus pata pe Eva. Recunosc că și mie. ÃŽn direcția opusă :D Că mâine mergem la vot, sau cel puțin așa ar fi normal... ÃŽn 1990 l-am votat pe Ion Rațiu, care în ultima confruntare electorală cu Iliescu și Câmpeanu a spus ceva de genul "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine" Eu nu sunt așa de altruist, din simplul motiv că mi s-a întâmplat să leșin când mi s-a luat prima picătură de sânge ( de 2 ori din aproximativ 100 de cazuri) :innocent :laugh2Așa că nu mă deranjează să ai alta părere decât a mea, atâta timp cât ți-o exprimi civilizat...și argumentat ;)Like👠puncte cica nu mai am😠1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 24, 2019 Citatul e gol pentru că aș fi vrut să pun toate postările tale de pe acest subiect; cine are răbdare să citească paginile anterioare se prinde despre ce este vorba.Eu zic că e mai bine să schimbi numele de utilizator în minusforyou până se remediază situația; așa nu mai ai de dat explicații...ðŸ‘
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Like puncte cica nu mai amLike și eu, că idem.., valabil și pentru @nibeficuk
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 - ceva ciudat se intampla pe aici, tu zici ca nu ai dat plus nimanui si doar minus (neintentionat), dar eu am primit foarte multe plusuri de la tine, si ca sa vezi chestie, eu nu pot sa dau minus nimanui. 1
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Apropo de puncte... Aseara a fost o chestie ciudata rau, nu stiu daca a mai patit cineva, am vrut sa dau cuiva un plus, mi-a dat eroare, nu am insistat... Si ma trezesc mai tarziu cu mesaj de la persoana respectiva, ca de ce i-am dat minus... Dupa asta, am constatat ca am mai "minusat" alte cateva postari, total neintentionat. Deci, va rog nu luati in seama acele minusuri, mai ales cei care postati melodiiAm patit si eu pe varianta mobila...
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 ceva ciudat se intampla pe aici, tu zici ca nu ai dat plus nimanui si doar minus (neintentionat), dar eu am primit foarte multe plusuri de la tine, si ca sa vezi chestie, eu nu pot sa dau minus nimanui. Daca esti galben nu ai optiunea sa dai minus. Citeste regulamentul.
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Daca esti galben nu ai optiunea sa dai minus. Citeste regulamentul. mda, e cam stufos si pe alocuri confuz.
lory slim Reputație: 371 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: 0724166701 Oras:UNDE AI CHEF Telefon: 0724166701 Oras:UNDE AI CHEF Postat Noiembrie 24, 2019 mda, e cam stufos si pe alocuri confuz.Tr sa ai cont platit ca sa poti sa dai minusuri. 2
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Da Oras:Da Postat Noiembrie 24, 2019 Daca esti galben nu ai optiunea sa dai minus. Citeste regulamentul.Minusurile se pot da numai cu cont platit
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Tr sa ai cont platit ca sa poti sa dai minusuri. Doar verzii, rosiile si SP-uri pot da 1 2
paul19891989 Reputație: 22 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Postat Noiembrie 24, 2019 Am pus o întrebare și au răspuns 1000 și fără rost
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 24, 2019 Am pus o întrebare și au răspuns 1000 și fără rost :slap2 :slap2 ti-a raspuns colegu https://nimfomane.com/forum/topic/145929-legat-de-puncte-reputatie-la-ce-ajută-nu-stiu/?p=5932278chiar din a2a postare...ti-a repetat altul in a6 a postare!! Vrei desenat ? ce draqu stimate user!!! 7
lagardere Reputație: -6 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Nu mă pricep sunt nouPăi domne dacă le zice puncte de reputație, la ce crezi că ajută ? La creșterea reputației, desigur. Ai văzut ce simplu era ? Acum să nu întrebi la ce ajută creșterea reputației. E secret. 1 1
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 28, 2020 Intrebare:La acordarea unui punct de reputatie apare fereastra cu intrebarea: "esti sigur?" Iar in interior are optiunea de a nu mai afisa acest mesaj. Din greseala am bifat aceasta optiune si acum nu mai pot acorda puncte. Stie cineva cum pot remedia problema? Multumesc anticipat!ðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum