Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Și se mai cacă cu moț?  :laugh2  Sau ca pe burlan? Bășinile ies cu stropi?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Acum iti dai seama de caracterul tau infect???

Eu n-an sprijinit trupa de clone care te terorizează zilnic,chiar dacă au mare dreptate in cam tot ce spun.

Simti nevoia sa te aliezi cu niste clone infecte,pentru a te impune in fata mea??Nici asa nu ai șanse pentru ca ești doar un mitic,insignifiant,pervers si cu replici de grădinița.

Proverbul atat de trag tie ti se potrivește perfect si in cazul asta:

Cine se aseamănă, se aduna.
  • Like 1
  • Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
  • Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
Postat

Acum cateva zile ai spus o vorba celebra.

Cine se aseamănă se adună

Bătând apropoul la mine,Miky si Ghost.O vorba care ti se potrivește perfect si ție împreună cu Siana si Elena din Troia. Sunteți 3 surori gemene cu un caracter identic.

Da tu trăznească dracu pula- n tine iar si iar cu cine te asemeni ?tu nu ai pereche cur spart ,ai mai adus pe forum si copilu să-l distrugi CUR SPART SI DISTRUS DE PULE .
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acum iti dai seama de caracterul tau infect???

Eu n-an sprijinit trupa de clone care te terorizează zilnic,chiar dacă au mare dreptate in cam tot ce spun.

Simti nevoia sa te aliezi cu niste clone infecte,pentru a te impune in fata mea??Nici asa nu ai șanse pentru ca ești doar un mitic,insignifiant,pervers si cu replici de grădinița.

Proverbul atat de trag tie ti se potrivește perfect si in cazul asta:

Cine se aseamănă, se aduna.

Și cu ce sunt mai infecte clonele care au tăbărât pe tine, decât cele care au tăbărât pe mine? Trebuie să vezi și tu, cum e să fii hărțuit, hărțuitorule! E bine, nu-i așa? Și cu ce sunt mai infecte clonele care tăbară pe cineva, decât userii asumați, care fac același lucru? Încetează cu hărțuielile, vezi-ți de treaba ta și vei fi lăsat în pace! Nici nu știi câți vor să te potolești!  Te-au lăsat în pace până acum, cât-de-cât, pentru că nu și-au pus mintea cu tine, socotindu-te benign. Acuma, ai devenit malign. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Și cu ce sunt mai infecte clonele care au tăbărât pe tine, decât cele care au tăbărât pe mine? Trebuie să vezi și tu, cum e să fii hărțuit, hărțuitorule! E bine, nu-i așa? Și cu ce sunt mai infecte clonele care tăbară pe cineva, decât userii asumați, care fac același lucru? Încetează cu hărțuielile, vezi-ți de treaba ta și vei fi lăsat în pace! Nici nu știi câți vor să te potolești!  Te-au lăsat în pace până acum, cât-de-cât, pentru că nu și-au pus mintea cu tine, socotindu-te benign. Acuma, ai devenit malign.

ehhhhheeee are cel putin 3 clone de culoare verde pipilica al meu

Are parohia bani

Postat

Esti chiar prostănac si senil,întotdeauna am susținut ca acele clone care te toaca zilnic sunt infecte,motiv pentru care nu le-am susținut niciodată. 

Am sa le toc in continuare pe cele 3 rapandule tocmai pentru a vedea cât de multi sunt împotriva mea.

Nu mai încerca sa folosești tehnici de psihologie cu mine ca ești mic copil la capitolul asta.

• Like 1
Postat

Esti chiar prostănac si senil,întotdeauna am susținut ca acele clone care te toaca zilnic sunt infecte,motiv pentru care nu le-am susținut niciodată. 

Am sa le toc in continuare pe cele 3 rapandule tocmai pentru a vedea cât de multi sunt împotriva mea.

Nu mai încerca sa folosești tehnici de psihologie cu mine ca ești mic copil la capitolul asta.

Hooopaaaa! Redusul mintal știe tehnici de psihologie? V-au învățat la ICAB? Sau la ADP? Că piciorul ăla pachidermic, pe care l-ai postat tu, părea din ăla care stă zilnic în cizme de cauciuc.  :laugh2 A uitat Direcția Cimitirelor și Crematoriilor Umane, că groparii se dau în vânt după Săniuța. De săniuța, tu ai spus pe aici, nu poți nega! :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

vreau sa-mi toci nervii :pope hai sa vedem baga tare :pope

• Oras:Brasov
Postat
... ca si client... ca si client... ca si persoana ...

„ca și client”, „ca și persoană”...

nobel e un obsedat.

La orice ca, băgați de seamă!,

gîndu-i merge la... căcat.

• Oras:Valhalla
Postat

„ca și client”, „ca și persoană”...

nobel e un obsedat.

La orice ca, băgați de seamă!,

gîndu-i merge la... căcat.

Mi-a mers gandul la tine  =))

• Like 2
Postat

Și ție?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Furia a început sa-ti întunece judecata,treci pe tratament de specialitate ca ajungi ca Pictorul.

Lasa diversiunile astea ieftine de propagandist comunist ca incepi sa ne emoționezi pana la lacrimi.Daca sunt asa multi care ma contesta de ce n-o fac public.

Daca vrei matale sa vezi cine este cel mai contestat dinte noi,deschide un topic la Discuții Diverse,cu vot la vedere.Voturile clonelor se anuleaza.iar titul topicului sa fie unul neutru care sa nu influențeze.

• Like 2
Postat

Penibilă îți e pararea;

denotă un IQ scăzut.

De-acum avem și confirmarea

că creierul îți e... stătut.

Despre picon... nu mă mai mir,

dar tu ești javră cu pretenții -

patalamale în chimir...

nu sunt cumva niște invenții?

Postat

Vai dar urat te-ai suparat pe mine de cand ti-am scris poezia aia pe care au punctat-o baietii,si ideea a preluat-o apoi si traminer in poezia sa.

De ce te-ai suparat atat de tare?Ca a punctat-o si  Pisicuts =))

http://nimfomane.com/forum/topic/75083-miniaturi/page-4?do=findComment&comment=2181724

Hai să fim serioși! Doar nu erau să mă puncteze pe mine. :laugh2

Dar nici tu n-ai motive să te împăunezi cu însăilarea aia.

Băieții au punctat-o fiindcă asta e cutuma haitei:

Orice producție jăvrească se punctează!

Iar pisicuts... din rațiuni superioare – care or fi alea? numai el știe.

Dar mai degrabă din rațiuni mercantile.

Iar ideea a cărei paternitate o reclami e fantasmagorică.

Bîntuie doar în mințile javrelor. Doar acolo are sălaș.

Postat

Nu ca as fi de acord cu ceea ce ai spus despre niste persoane pe care le faci javre fara sa le cunosti,caci nu sunt de acord.

Machucambo,Marean,Picon,Traminer ,Justitiaru si multi altii in nici intr-un caz nu intra in categoria :javre.

Ca pe mine ma faci asa ramane intre noi eu nu ma supar pe tine.

Nu pot sa ma supar pe tine ca ar insemna ca m-ar atinge ce-mi spui ,iar asta chiar nu e adevarat.

Imi place sa ma contrazic cu tine. :)

Si cu Miskin imi place desi el cam fuge de mine. =))

Asa ca desi ti-am mai spus asta dar ma repet :nu mai scrie cu atata ranchiuna ca te autocobori tu pe tine prin asta.

Glumeste ca mine si cand vezi ca nivelul e prea scazut du-te de acolo.

Asta  a vrut sa scrie si Scopenhauer in Arta de a avea intotdeauna dreptate . ;)

• Like 4
Postat

Furia a început sa-ti întunece judecata,treci pe tratament de specialitate ca ajungi ca Pictorul.

Lasa diversiunile astea ieftine de propagandist comunist ca incepi sa ne emoționezi pana la lacrimi.Daca sunt asa multi care ma contesta de ce n-o fac public.

Daca vrei matale sa vezi cine este cel mai contestat dinte noi,deschide un topic la Discuții Diverse,cu vot la vedere.Voturile clonelor se anuleaza.iar titul topicului sa fie unul neutru care sa nu influențeze.

E greu să fii hăituit este?  :laugh2  Mulți nu te contestă public pentru că au văzut că te ții ca râia, că ești mârlan și agresiv și nu au chef de o perpetuă ceartă cu tine. Cât despre topice deschise la DG cu caracter de poll, cred că doar glumești, ar fi trist să vorbești serios! 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Scuzati....Ceo face Siana?

• Oras:unde vreau eu
  • Oras:unde vreau eu
Postat

se   gandeste  la [pipilica   ca a amarato  de  tot  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope  :pope

• Like 3
  • Minus 1
Postat

se   gandeste  la [pipilica   ca a amarato  de  tot  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope  :pope

o doare la tocuri de pipilica  infectul pe SIANA

Postat

E greu să fii hăituit este?  :laugh2  Mulți nu te contestă public pentru că au văzut că te ții ca râia, că ești mârlan și agresiv și nu au chef de o perpetuă ceartă cu tine. Cât despre topice deschise la DG cu caracter de poll, cred că doar glumești, ar fi trist să vorbești serios! 

Cocosel,sunt hăituit de cine??Care sunt cei "multi"care ma contesta,ca eu nu-i vad.Ce faci tu se numește culmea tupeului.Tu ai zeci de topice făcute special pentru tine,topice unde ești umilit de zeci de membri,zilnic de cel putin 2 luni.

Am si eu 3-4 topice facute de 2 papagali flausati unde s-au facut de tot cacatul si au plecat cu coada intre piciare umiliti de zeci de membrii.Am si un sondaj unde s-a cerut banarea mea,doar 2 au fost pentru (+3 clone) si 15-16 împotriva.

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...