Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

esti sigur ? ca e decedata din  1968 :)

• Like 5
  • Minus 14
  • Oras:bucuresti
Postat

Mamaie,esti atât de retardată incat nu ai înțeles că mă refeream la faptul că practici prostituția de pe vremea lui Mița biciclista

Nu stiu pe cine vrei sa prostesti, ca mai prost decat tine nu exista nici un om pe planeta. Ai dat un raspuns la intrebarea : Cum se numeste  actrita din poza ?

Se vede clar ca dmx este clona ta. Actrita din poza, decedata in 1968, este mai tanara decat tine.

Numai un retardat isi pune numele de Pipilica.

Pipilic-aviator,

in trecut, violator,

azi si-a pus la cur motor

si-a aterizat fortat

drept in vasul cu pisat,

cu hartii si cu rahat.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

De ce Pipilica nu isi posteaza poze cu falusul ? Fiindca nu are. Fiindca lui Pipilica ii este rusine cu el insusi si nu are curajul sa apara in pozele pe care le posteaza laudativ, postez eu niste poze pe care le-am gasit cu el si in care sunt surprinse copilaria si tineretea lui.

post-84499-0-13907300-1479292125_thumb.jpg

post-84499-0-48231500-1479292224_thumb.jpg

post-84499-0-26752600-1479292280_thumb.jpg

post-84499-0-95386900-1479292317_thumb.jpg

post-84499-0-39114300-1479292368_thumb.jpg

post-84499-0-87735000-1479292490_thumb.jpg

post-84499-0-40130800-1479292769_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

O experienta cu mine, naste un nou soare pe cer. Incearca-ma !

0737662980

100 euro /ora

post-84499-0-99055900-1479365510_thumb.jpg

post-84499-0-82994000-1479365520_thumb.jpg

post-84499-0-01521800-1479365551_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

O experienta cu mine, naste un nou soare pe cer. Incearca-ma !

0737662980

100 euro /ora

primesc banii inapoi daca nu sunt multumit de prestatia ta? :laugh2

• Oras:Bruges
  • Oras:Bruges
Postat

Bre, Siana. Tu ai de raspuns la MULTE intrebari. Dar acum raspunde-ne la una:

DE UNDE ai gasit tu pozele alea de oameni bolnavi psihic pe care le-ai postat mai sus?????
DE CE o arzi pe pagini unde se gasesc asemenea mizerii DEGENERATE pentru creiere dereglate??? :pope

Daca mi-ar spune cineva sa gasesc niste poze bolnave pentru o caterinca nu as avea habar unde as putea gasi asemenea enormitati. O femeie cu sfarcuri imense cu care o fute pe alta???? :slap2 :slap2 :slap2

Iar celelalte poze LA FEL DE BOLNAVE!
DE CE DETII ASEMENEA POZE?

MARESTE DOZA PARINTE CA O PIERDEM!

De ce Pipilica nu isi posteaza poze cu falusul ? Fiindca nu are. Fiindca lui Pipilica ii este rusine cu el insusi si nu are curajul sa apara in pozele pe care le posteaza laudativ, postez eu niste poze pe care le-am gasit cu el si in care sunt surprinse copilaria si tineretea lui.

• Like 4
  • Oras:FALASTOACA
Postat

DE UNDE ai gasit tu pozele alea de oameni bolnavi psihic pe care le-ai postat mai sus?????

DE CE o arzi pe pagini unde se gasesc asemenea mizerii DEGENERATE pentru creiere dereglate??? :pope

Daca mi-ar spune cineva sa gasesc niste poze bolnave pentru o caterinca nu as avea habar unde as putea gasi asemenea enormitati. O femeie cu sfarcuri imense cu care o fute pe alta???? :slap2 :slap2 :slap2

MARESTE DOZA PARINTE CA O PIERDEM!

Cu pozele alea a vrut sa ne arate lumea in care trăiește.

Dar asta nu este nici-un secret pentru nimeni. Toata lumea știe ca Siana este cea mai scârboasa si dezumanizata prostituata din RO.

• Like 5
Postat

MARESTE DOZA PARINTE CA O PIERDEAM

Azi trebuie sa ma înclin în fata ta,am văzut pozele si am trecut peste fără sa vad adevarul din spatele lor.

CORECT! Doar un bolnav psihic,un om dezumanizat umbla pe astfel de site-uri.

Acum poate ai înțeles de ce n-am reușit s-o exorcizez pe Siana,pentru ca nu este om,este o creatura modificata genetic,o încrucișare intre limbric,vierme si musca de căcat.

• Like 6
Postat

Azi trebuie sa ma înclin în fata ta,am văzut pozele si am trecut peste fără sa vad adevarul din spatele lor.

CORECT! Doar un bolnav psihic,un om dezumanizat umbla pe astfel de site-uri.

Acum poate ai înțeles de ce n-am reușit s-o exorcizez pe Siana,pentru ca nu este om,este o creatura modificata genetic,o încrucișare intre limbric,vierme si musca de căcat.

Sa vorbesti asa despre cei pe care ii cunosti tu, care te-au educat in felul asta si in mijlocul carora ai crescut si ai trait ! Intotdeauna insa, parerea pe care o ai despre altii, te descrie cel mai bine pe tine. Nu ai cum sa ai pareri juste vizavi de cineva pe  care nu il cunosti. Continuand sa insulti obsesiv oameni pe care nu ii cunosti, demonstrezi ca esti retardat si bolnav psihic.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sa vorbesti asa despre cei pe care ii cunosti tu, care te-au educat in felul asta si in mijlocul carora ai crescut si ai trait ! Intotdeauna insa, parerea pe care o ai despre altii, te descrie cel mai bine pe tine. Nu ai cum sa ai pareri juste vizavi de cineva pe  care nu il cunosti. Continuand sa insulti obsesiv oameni pe care nu ii cunosti, demonstrezi ca esti retardat si bolnav psihic.

Pozele pe care le-ai postat dovedesc clar ca ai grave probleme psihice.Mi-e mila de cei care te viziteaza,probabil sunt l-a fel de bolnavi psihic

• Like 2
Postat

Pozele pe care le-ai postat dovedesc clar ca ai grave probleme psihice.Mi-e mila de cei care te viziteaza,probabil sunt l-a fel de bolnavi psihic

Acest forum este special conceput pentru anormalii sau dereglatii, cum ii consideri tu, care au sex functional si fantezii erotice, nu pentru oamenii care sunt normali in acceptiunea ta si care au boala pe cei care se fut.

Este a nu stiu cata oara cand imi jignesti clientii, nu numai pe mine. Iesi de pe acest forum ! Esti in plus ! Tristule !

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Acest forum este special conceput pentru anormalii sau dereglatii, cum ii consideri tu, care au sex functional si fantezii erotice, nu pentru oamenii care sunt normali in acceptiunea ta si care au boala pe cei care se fut.

Este a nu stiu cata oara cand imi jignesti clientii, nu numai pe mine. Iesi de pe acest forum ! Esti in plus ! Tristule !

Mamaie,fanteziile sexuale au o limita,atunci când o depășești se numește dezumanizare.

Nu eu iti jignesc clientii,ei se umilesc singuri atunci când accepta rolul de sclav,sau uro,scato,anilingus....

Tu numești asta fantezii sexuale,psihiatri numesc asta PARAFILIE,adica este vorba de o boala psihica.

Adica pot sa spun ca tu si clienții tai sunteți bolnavi psihic pentru ca asta spun tratatele de psihiatrie.

• Like 1
Postat

Trăsăturile clinice esenţiale ale parafiliei sunt: fantezii recurente şi intense excitante sexual, dorinţe sexuale şi comportamente care în general includ obiecte non – umane, suferinţa sau umilirea partenerului,

• Like 3
Postat

Trăsăturile clinice esenţiale ale parafiliei sunt: fantezii recurente şi intense excitante sexual, dorinţe sexuale şi comportamente care în general includ obiecte non – umane, suferinţa sau umilirea partenerului,

Daca tu esti altfel decat cei din aceasta comunitate, iesi de-aici ! Nu ai ce sa cauti aici ! Intoarce-te pe planeta prostilor, de unde ai venit, Leana lui Costel, ce esti ! Latri ca o catea turbata, tinuta in lant fara hrana si fara apa, non stop. Nu trebuie sa iti dai tu acordul ca noi sa existam si sa fim asa cum suntem, maidanezule.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta cu planeta proștilor e maximă! Am zis! 

:laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Daca tu esti altfel decat cei din aceasta comunitate, iesi de-aici ! Nu ai ce sa cauti aici ! Intoarce-te pe planeta prostilor, de unde ai venit, Leana lui Costel, ce esti ! Latri ca o catea turbata, tinuta in lant fara hrana si fara apa, non stop. Nu trebuie sa iti dai tu acordul ca noi sa existam si sa fim asa cum suntem, maidanezule.

Mamaie,încerci cu disperare sa te asociezi cu ceilalți membri ai comunității,ca si cum toti sunt amatori de BDSM,uro,anilingus,supt tocuri de pantofi si de strapoane înfipte in cur.99,99% sunt oameni normali,merg la curve pentru futai,muie si fantezii care se încadrează in limitele normalului.Prin postarea ta ai jignit toți membrii acestui forum spunând ca sunt bolnavi de Parafilie.

In cei 3 ani de când ești pe siteul asta ai fost criticata,umilita si înjurată de sute de membri,iar cei care ti-au ținut partea sunt max. 2-3.Deci cu cine PLM vrei sa te asociezi???

Mamaie,site-ul asta este al curvarilor normali la cap,nu al celor dezumanizați,bolnavi de Parafilie. Cand o sa-mi arăți recenzii unde se vorbește de uro,scato,umilire,supt tocuri si strapoane înfipte in cur,atunci poti sa spui ca este un site al degeneraților din care tu faci parte.

• Like 3
Postat

Asta cu planeta proștilor e maximă! Am zis! 

:laugh2

Sa înțeleg ca tu faci parte din comunitatea Sianei,a amatorilor de BDSM,uro,lins tocuri si strapoane infipte in cur?

PS. Daca simți mâncărimi in cur,Părintele Pipilica este pregătit pentru o noua ședință de exorcizare. :pope

• Like 2
Postat

Sa înțeleg ca tu faci parte din comunitatea Sianei,a amatorilor de BDSM,uro,lins tocuri si strapoane infipte in cur?

PS. Daca simți mâncărimi in cur,Părintele Pipilica este pregătit pentru o noua ședință de exorcizare. :pope

Nu prostovane, fac parte din comunitatea care fute și dă muie! Dacă simți mâncărimi, sunt unii care te pot  rezolva. Btw... înghiți?  :laugh2

P.S. Am făcut aprecierea strict la formularea "planeta proștilor", care e haioasă. Dacă te-ai simțit, nu e vina mea. :slap2

• Like 1
Postat

Nu prostovane, fac parte din comunitatea care fute și dă muie! Dacă simți mâncărimi, sunt unii care te pot  rezolva. Btw... înghiți?  :laugh2

P.S. Am făcut aprecierea strict la formularea "planeta proștilor", care e haioasă. Dacă te-ai simțit, nu e vina mea. :slap2

Mos picoane,comunitatea din care faci matale parte o poate intui oricine foarte simplu,vedem prostituatele vizitate de tine si serviciile pe care le oferă. 90% dintre curvele vizitate de tine au ca specialitate a casei BDSM,uro,anilingus,umilire extrema........deci din ce PLM comunitate faci parte?????

Hai sa-ti explic pe înțelesul lu' matale:

Nu mergi sa mănânci fasole cu ciolan la un restaurant cu specific pescăresc. 

Hai sa fi iubit in cur cum ii place lu' matale!!

Postat

Mos picoane,comunitatea din care faci matale parte o poate intui oricine foarte simplu,vedem prostituatele vizitate de tine si serviciile pe care le oferă. 90% dintre curvele vizitate de tine au ca specialitate a casei BDSM,uro,anilingus,umilire extrema........deci din ce PLM comunitate faci parte?????

Hai sa-ti explic pe înțelesul lu' matale:

Nu mergi sa mănânci fasole cu ciolan la un restaurant cu specific pescăresc. 

Hai sa fi iubit in cur cum ii place lu' matale!!

Mai du-te-n pula mea, de retardat, care ești! Schimbă și tu placa, nu vezi că zgârie? Fii mulțumit că nu-mi pun mintea cu tine!

• Like 1
Postat

Mai du-te-n pula mea, de retardat, care ești! Schimbă și tu placa, nu vezi că zgârie? Fii mulțumit că nu-mi pun mintea cu tine!

Care minte?? :thinking

Postat

Care minte?? :thinking

Stai cuminte, pe lângă tine și Claudiu Răducanu pare inteligent!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...