Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Daca nu da peste  fatza ( sa nu lase semne) este binevenita :)))

Sa-mi traga cateva palme pe buci, ca nu ma supar :)))

Oricum, o palma de la Siana, este ca un sut in cur de la Picon :)))), amandoua te propulseaza inainte:P))

Ti-as da cateva palme peste putulica.Bucile barbatesti nu prea prezinta interes,degeaba bagi curutul la inaintare doar-doar va sari in ochi cuiva care va pofti la el,cosmonaut(poponaut) mic ce-mi esti! Daca te pot satisface niste ustensile inerte,de jucarie,am cateva strapoane pentru dosuri obraznice.La chestii dure,gen dat cu sutul in fund sau in testicule,nu ma bag,deci daca ai fantezii extreme si declari deschis ca iti plac suturile lui picon,nu ai decat sa il mai curtezi pe picon sa te mai bage din cand in cand in seama.

Asta-i pohta ce-ai pohtit-o

Ia de-aici,mai,gigolico !

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Corect! esti aerian mon cher!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

oaloo, siano, acu te`am descoperit si-mi placi rau. cat ma costa sa-ti urc balegaru la deal?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

oaloo, siano, acu te`am descoperit si-mi placi rau. cat ma costa sa-ti urc balegaru la deal?

Nimic.........ii zici ca esti prieten cu Kristi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

Injiner agronom???

L-ai flatat,dragul meu.Acum se simte si el cineva important.Vocabularul lui imi spune ca este doar slugoiul si prostoiul satului,un scarabeus sacer cu creier impotent si mic.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ce sa zic...daca ai nevoie sa te consulte un medic veterinar,m-ai nimerit,am mai consultat si tratat si alti boi.Mai adesea consult si tratez caini si pisici.Am mai avut si cazuri de porci.Costurile difera in functie de afectiune si tratament.

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Ce sa zic...daca ai nevoie sa te consulte un medic veterinar,m-ai nimerit,am mai consultat si tratat si alti boi.Mai adesea consult si tratez caini si pisici.Am mai avut si cazuri de porci.Costurile difera in functie de afectiune si tratament.

dar cu ce ti-am gresit, faptura gingasa? te-am intrebat cat ma costa sa-ti urc cacatu-n ceafa, asa cum au facut si altii. ce te-a deranjat asa?

de unde si proverbu, cand ai bani si pula mare, futi in cur pe orisicare!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Am stat și m-am documentat despre doamna Siana, mi-a luat ceva, dar m-am lămurit de ce ne comparați. E acidă și nu este proastă deloc, imi place ce răspunsuri vă dă, m-au impresionat si poeziile, foarte comice, dar VĂ ÎNȘELAȚI nu suntem una și aceeași persoana...eu sunt muuuuult mai frumoasă și nici nu sunt poetă și cred ca am ceva mai multe țiglă pe casa si mai putin mucegai in balcon! :))

Siana, nu ca as vrea sa ma bag sau ceva, dar zic si eu, probabil ca iti convine sau nu, dar eu sa fiu in locul tau ii faceam o poeziei Lanei dupa ce a spus ca  "   SUNT MUUUUUUUUULT MAI FRUMOASA" ( uita-te si tu cati de uuuuuuuu a pus- asta inseamna ca te crede urata) si a maispus ceva peste care eu nu treceam nici sa ma bati cu parul : "  SI CRED CA AM CEVA MAI MULTE TIGLE PE CASA SI MAI PUTIN MUCEGAI IN BALCON". 

Siana, asta este de neiertat, te rog sa iei masuri, nu se poate sa fie cineva mai frumoasa si cu casa mai acoperita.

Hai cu o poezie frumoasa.

PS- vezi ca este posibil sa fie cristinel deghizat :))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Siana, nu ca as vrea sa ma bag sau ceva, dar zic si eu, probabil ca iti convine sau nu, dar eu sa fiu in locul tau ii faceam o poeziei Lanei dupa ce a spus ca  "   SUNT MUUUUUUUUULT MAI FRUMOASA" ( uita-te si tu cati de uuuuuuuu a pus- asta inseamna ca te crede urata) si a maispus ceva peste care eu nu treceam nici sa ma bati cu parul : "  SI CRED CA AM CEVA MAI MULTE TIGLE PE CASA SI MAI PUTIN MUCEGAI IN BALCON". 

Siana, asta este de neiertat, te rog sa iei masuri, nu se poate sa fie cineva mai frumoasa si cu casa mai acoperita.

Hai cu o poezie frumoasa.

PS- vezi ca este posibil sa fie cristinel deghizat :))

E' de neiertat ce a facut Lana .............. :no2

• Oras:Bucuresti
Postat

In opinia mea, este foarte urat ce a facut Oly... :no2  ce ne mai distram  :slap2  :slap2  :slap2

Pe romaneste, isi bate joc de Siana, vrea sa o enerveze, probabil sa-i futa ziua. Nu inteleg de ce si nici ce are cu femeia...Siana, sper sa nu cazi in jocul lor de data asta :)

Vizitator
Postat

In opinia mea, este foarte urat ce a facut Oly... :no2  ce ne mai distram  :slap2  :slap2  :slap2

Pe romaneste, isi bate joc de Siana, vrea sa o enerveze, probabil sa-i futa ziua. Nu inteleg de ce si nici ce are cu femeia...Siana, sper sa nu cazi in jocul lor de data asta :)

Nu sunt de acord cu ce ai spus.........Oly are dreptate  :laugh2

Postat

Sorina, crezi ca esti mai desteapta decat Siana? :D

Eu nu ma compar cu nimeni, dragul meu, sunt unica. Atat de ... unica, incat am devenit chiar sursa de inspiratie :D

• Like 2
Postat

In opinia ta, Lâna a facut bine cu acel comentariu? Da sau nu, nu accept alt răspuns.

Mulțumesc anticipat :*

Postat

In opinia ta, Lâna a facut bine cu acel comentariu? Da sau nu, nu accept alt răspuns.

Mulțumesc anticipat :*

Ce are sula cu prefectura?!? Esti avocatul Sianei cumva? Ea stie asta?  :slap2

Ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun am sa desenez. Comentariul meu nu are neaparat legatura cu Siana sau Lana, este vorba de idee in sine, de gest, de BARFA si de batjocura. ;) 

Cel mai urat lucru posibil pe care-l poate un om este sa fie fitilist, sa spua lui X ce a zis Y si invers in incercarea de a isca un scandal intre doua femei doar pentru a distra audienta... :no2  De parca ai si avea pe cine sa distrezi  :slap2 Daca Siana ti-ar fi fost apropiata, daca ti-ar fi pasat de ea, sa zicem ca as fi inteles, insa tu ai facut asta doar de dragul ... barfei.

Intrigile, barfa si zazania sunt chestii cu care eu nu rezonez, ar fi trebuit sa stii asta.

lasa, draga mea, ca si tu ai probleme cu ...gresia. :D

Cred ca ai vrut sa spui cu parchetul  :laugh2  

Nu stiu daca 10% din utilizatorii acestui forum au toate tiglele pe casa, am mari dubii. Ca sa ne intelegem, cei 10% (cu indulgenta) nu-si fac veacul pe forum si nici nu-si traiesc viata on-line....si nici nu baga zazanie. Se uita din cand in cand, isi iau informatia si .... bafta!

• Like 1
Vizitator
Postat

Ce are sula cu prefectura?!? Esti avocatul Sianei cumva? Ea stie asta?  :slap2

Ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun am sa desenez. Comentariul meu nu are neaparat legatura cu Siana sau Lana, este vorba de idee in sine, de gest, de BARFA si de batjocura. ;)

Cel mai urat lucru posibil pe care-l poate un om este sa fie fitilist, sa spua lui X ce a zis Y si invers in incercarea de a isca un scandal intre doua femei doar pentru a distra audienta... :no2  De parca ai si avea pe cine sa distrezi  :slap2 Daca Siana ti-ar fi fost apropiata, daca ti-ar fi pasat de ea, sa zicem ca as fi inteles, insa tu ai facut asta doar de dragul ... barfei.

Intrigile, barfa si zazania sunt chestii cu care eu nu rezonez, ar fi trebuit sa stii asta.

Sorina....din punctul meu de vedere , Oly este apropiat de Siana si ca un prieten adevarat , el a avertizat-o pe Siana .

Ce a facut Lana este incalificabil......eu asa vad lucrurile 

PS: Vezi ca a comandat un cutremur la Marmureanu  :laugh2

• Like 3

Postat

...

post-116621-0-67115700-1426744027_thumb.jpg

Nu am timp mult sa detaliez. 

O sa incerc in cateva minute.

Bineinteles ca pentru caterinca si pentru a face misto am adus postarea Lanei aici, asta ca sa fie bine inteles.

1. Barfa, fitilism,  era daca ii dadeam un PM Sianei cu postarea Lanei.

2. Normal ca Siana trebuie sa afle ce se discuta despre ea, de ce sa nu afle?

3. ( si nu in ultimul rand, dar nu mai am timp)- Ma asteptam ca ocaua lui cuza sa nu mai functioneze in zilele noastre, adica, sa desenez : ma asteptam ca tu, la vederea unui astfel de post ( al unei persoane la adresa sianei- scoatem in discutie pe Lana) sa ai urmatoarea reactie :

" Bai bulangiule rujat, cum iti perminti ma tu sa ai asemenea opinii la adresa sianei fara sa o cunosti, stii tu ca esti muuuuult mai frumoasa/s, muuuult mai santoasa/s ( mintal) si ai mucegai mai putin ?  Vezi ca toate astea sunt relative si le poti pierde in orice moment al vietii".

:*

PS- ASTEPTAM TOTUSI SI PAREREA SIANEI, SA VEDEM CE SPUNE SI EA :) 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...