picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2015 Se pregateste sa iasa la piata cu cartofii noi. 7 7
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Am sunat si eu la domnisoara si am fost surprins ca mi a spus ca nu ofera servicii sexuale doar telefonic daca ii incarc cartela..WTF 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Am sunat si eu la domnisoara si am fost surprins ca mi a spus ca nu ofera servicii sexuale doar telefonic daca ii incarc cartela..WTF Eu sunt tehnician maseur...sex nu fac decat cu cine vreau eu si cu cine imi place...momentan cu sotul meu si daca am chef si nevoie,cu amanti alesi pe spranceana.Daca vrei si ai ai nevoie de masaj,te poti programa la unul dintre centrele de masaj la care sunt colaboratoare. Daca ai vazut ca eu scriu unele chestii pe aici,am facut-o fiindca am vrut sa tai avantul unor misogini obraznici si sa le arat ca nu toate femeile sunt mai proaste decat ei,sa ii ironizez si sa le aduc aminte ca nu sunt decat niste rahati in ploaie care desi se lauda pe aici de nu mai pot,nu pot avea orice femeie. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2015 UP! 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 7, 2015 UP!mai bine vezi ca te asteapta goLana 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2015 mai bine vezi ca te asteapta goLana Sa-i arat poola, stiu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2015 Postat Aprilie 7, 2015 Sa-i arat poola, stiu Ce bine e' da tine Esti slobod la gura/tastatura
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 Sa-i arat poola, stiu Si crezi ca o vei impresiona cu ceva,crezi ca nu a mai vazut jucarii de-astea la viata ei?Daca ar avea valoare si ar face vreun ban,nu ti-ai scoate-o in fata oricui si la orice gard,ci ti-ai scoate-o sa joci intr-un film xxx,ceva si atunci,da,unii ti-ar privi poola admirativ. Cand este vorba sa mergeti la doctor nu mai sunteti asa viteji,vi se face mica si va rusinati.Daca vine vorba si de vreo injectie,fugiti cu viteza luminii sa nu va prinda doctorul.Cautati pe net,la sfatul medicului,tratamente,ca va este frica si rusine sa dati ochii cu doctorii si cu vreo seringa. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2015 Si crezi ca o vei impresiona cu ceva,crezi ca nu a mai vazut jucarii de-astea la viata ei?Daca ar avea valoare si ar face vreun ban,nu ti-ai scoate-o in fata oricui si la orice gard,ci ti-ai scoate-o sa joci intr-un film xxx,ceva si atunci,da,unii ti-ar privi poola admirativ. Cand este vorba sa mergeti la doctor nu mai sunteti asa viteji,vi se face mica si va rusinati.Daca vine vorba si de vreo injectie,fugiti cu viteza luminii sa nu va prinda doctorul.Cautati pe net,la sfatul medicului,tratamente,ca va este frica si rusine sa dati ochii cu doctorii si cu vreo seringa.Iar ai luat-o pe câmpii? Frica, doctori, seringi...serios?E doar o joaca intre mine si Lana...nu toți suntem tari in pula ca si....am si uitat, dreaq, cum il cheamă Ti pup si...Paste fericit!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2015 Postat Aprilie 7, 2015 Iar ai luat-o pe câmpii? Frica, doctori, seringi...serios?E doar o joaca intre mine si Lana...nu toți suntem tari in pula ca si....am si uitat, dreaq, cum il cheamă.................Vali Barbosu Ti pup si...Paste fericit!!!
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Sarbatori pascale fericite tuturor,belsug,pace,armonie,liniste sufleteasca si tot ce va mai doriti bun in viata si pe mese! 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2015 Postat Aprilie 9, 2015 Sarbatori pascale fericite tuturor,belsug,pace,armonie,liniste sufleteasca si tot ce va mai doriti bun in viata si pe mese!La fel si tie...si usor cu mielul ca o sa cada greu la stomac 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2015 Postat Aprilie 9, 2015 Sarbatori pascale fericite tuturor,belsug,pace,armonie,liniste sufleteasca si tot ce va mai doriti bun in viata si pe mese!Asemenea si tie ! Da' dupa Paste tot te mai intzep
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Asemenea si tie ! Da' dupa Paste tot te mai intzep Credeam ca musti.Hai,ca de la o intepatura,trece mai repede. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2015 Postat Aprilie 9, 2015 Credeam ca musti.Hai,ca de la o intepatura,trece mai repede.
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Hristos a inviat ! 3 3
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Adevarat a Inviat! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Iepurasul cel vestitsta pe iarba tolanitca de Pasti s-a imbuibatuite-l ca s-a si bronzat,visand pe-un iaht un sejursi il fute lenea-n cur Nu se trage de claxon,nu da nici un telefon,visand ca-i castigatorla loteria bonurilorfiscale,recuperandtot ce-a cheltuit,pe rand. Ca-i mancara de Pasti baniisaracutului Bugs BunnyNevasta,soacra,copilulsi fetele de pe forum,pe-unde merge,deconteazacaci nimeni nu-i tolereazaportofelul gol,falit,of,cat e de istovit! Nici cu masaj nu-i mai trece,nici c-un dus cu apa rece,vrea sa doarma pana joisaracutul iepuroi,visand un harem de fete,frumoase,sexi,cochete,cum pentru el se batca sa il aiba in pat. De joi visul se destrama,retraind aceeasi dramaa barbatului de randcare nu-i iubit nicicanddoar ca s-a nascut barbat,de n-are bani de halat. C-asa-i lumea,prost claditasi femeia-i o bandita,la usa mare beleadar rau e si fara ea;tu muncesti precum un sclav,ea-ti zice ca esti trandav;ea te trimite la munca,sa n-ai timp sa-i dai de furca,sa n-ai timp sa o incurci,putere s-o spargi la buci,putere sa mai gandestipentru ce dracu traiesti. 8 3
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 14, 2015 ca sa moara toti dusmanii... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 ca sa moara toti dusmanii...Care dintre ei ?
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2015 Care dintre ei ? Pai,daca a zis,toti? 2 3
zdranganel Reputație: 172 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Aprilie 20, 2015 Nu mah parnaie, te-a facut de cacat dar trebuie sa stii ca meditatiile costa. Da-te dracu de puscarias!belesti pulile boschetarilor sifon de cacat 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2015 belesti pulile boschetarilor sifon de cacat Tu nu ai gasit niste boscheti in care sa te caci de vii sa iti dai jos pantalonii pe topicul meu si sa ne improsti cu rahat? 3 3
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2015 La multi ani frumosi si fericiti,la multe impliniri si la multi bani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui ! 1 3
Postări Recomandate