Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

nue analfabet asa e el

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ceo face siana

• Oras:bucuresti
Postat

Multumesc lui Pisicutz si celorlalti baieti de pe forum care mi-au acordat premiul I pentru anul 2015 ! O sa imi fac coronita,sa va astept cu ea pe cap cand veniti la mine.Pisicutz,imi dai si diploma ? :X :first :couple

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Fiindca am neglijat putin acest topic in ultima vreme, voi face acum,retroactiv, urari de bine,pace,fericire si belsug,tuturor sarbatoritilor cu numele de Andrei/Andreea si Nicolae/Nicoleta !

post-84499-0-17947700-1449483111_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Siana accepti facesitting si anilingus? As fi interesat de o dominare

Dominare activa,da.Te pot domina in multe feluri.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Crăciun fericit zăpăcito!  :hug1

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Va doresc un  an nou mai bun in care sa deveniti mai buni !

post-84499-0-29121600-1451734990_thumb.jpg

post-84499-0-21281800-1451735005_thumb.jpg

post-84499-0-79960300-1451735039_thumb.jpg

post-84499-0-51628400-1451735078_thumb.jpg

post-84499-0-82628500-1451735696_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Va astept sa ciocnim cate o cupa de sampanie !

post-84499-0-34114000-1451813143_thumb.jpg

post-84499-0-95190900-1451813279_thumb.jpg

post-84499-0-57126900-1451813362_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

pui niste poze cu tine?

La sectiunea Anunturi.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

accepti sa fii platita in Pula?

Imi vinzi casa si masina pe care le detii si accepti sa ti le platesc cu Pizda Tigancii  sau cu Basina Porcului,Coada Soricelului,Coama Boului,Curul Gainii ?

Daca vii din Botswana si ai pula botswaneza,vezi ca in Romania exista case de schimb valutar,fiindca eu prefer lei sau euro.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

La inceput de an,Vali Barbosul iar si-a incercat norocul cu mine,dar totusi nu l-a fortat ,nu a insistat prea mult. Deci,Vali Barbosu traieste,fratilor,da semne de viata si se gandeste inca la mine ! Nefiind disponibila,i-am remarcat apelul ratat dupa cateva zile. Asta este,unii sunt predestinati sa dea numai rateuri.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ieri,am fost asaltata cu mesaje dubioase - nu sunt sigura din partea cui si cu telefoane la fel de dubioase din partea mai multor masculi. Nu stiu daca au legatura cu Vali Barbosu sau daca a fost doar reactia unor omniprezenti pe acest forum,pe care,vazand ca nu mai postez 2-3 zile la rand anunturi,ii rodea curiozitatea sub ghearele alea de ulii,sa afle ce se intampla.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

pana la urma, dupa 3441 de postari, tot nu am inteles:

de ce se numeste thread-ul "Siana poze false"?

Fiindca la inceput am aparut pe forum cu poze in care nu eram eu. Cassy le luase de pe alte site-uri unde activam. Eu cred ca nu este corect sa faceti comentarii despre persoane care nu au habar de acest forum. Este ca si cum le-ati vorbi si injunghia pe la spate. Un administrator de site m-a facut atenta la comentariile de pe acest forum si apoi,nestiind in ce mal ma afund,am intrat si eu pe forum,unde mi s-au cerut poze reale. M-ai bine-mi bagam un morcov in fund.

• Like 2
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Ieri,am fost asaltata cu mesaje dubioase - nu sunt sigura din partea cui si cu telefoane la fel de dubioase din partea mai multor masculi. Nu stiu daca au legatura cu Vali Barbosu sau daca a fost doar reactia unor omniprezenti pe acest forum,pe care,vazand ca nu mai postez 2-3 zile la rand anunturi,ii rodea curiozitatea sub ghearele alea de ulii,sa afle ce se intampla.

kristi2222 s-a plictisit la serviciu din nou

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

kristi2222 s-a plictisit la serviciu din nou

Eu cred ca s-a pensionat si nu se lipeste de el nici macar un catel maidanez,ca nu are deloc lipici la nimeni.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fratilor,ma suna unul azi si cand ii raspund el ma intreaba :- Alo,cine esti,cu cine stau de vorba? Eu ii raspunnd : - Pai,pe cine cautati? El zice: - Nu mai stiu.Dar cine esti ? Ca sa nu ma enervez,am dat-o in gluma. Zic : - Aici Casa de Cultura a Sindicatelor. Cel din capatul firului intreaba : - Din ce judet ? Eu raspund : - Hunedoara. Se intrerupe convorbirea. Suna din nou insistent. Dupa cateva apeluri ii raspund si ii zic : Sunati degeaba,nu mai avem bilete pentru spectacolul de azi. O zi buna ! Ii inchid.

Imi trimite mesaj: Proasto,am primit sms de la 0731 912 911 sa te sun,ca nu mai ai minute...asta e toata chestia,altfel nu sunam...sa fii iubita si trezeste-te inainte sa-ti pierzi viata pentru actiuni murdare...pa.

(Mentionez ca la ortografie este praf omul iar eu am facut transcrierea corecta a mesajului ).

I-am raspuns tot prin mesaj ca nu am nici o legatura cu persoana care si-a batut joc de el si ca nu imi pierd vremea cu tonti ca el.

El imi trimite iar mesaj si zice :Nu ma interesati nici cat nu aveti capacitatea micronica de profunzime astrala...pe limbajul vostru,atentie,ca exista Dumnezeu si stiti ca nu iarta...pa !

:ras  Ha ha ha ha ha ! Frate,ce este asta ?????? Asta o fi stiind ce vrea si ce spune ??? Ha ha ha ha ! :ras

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Vad ca si azi primesc telefoane si mesaje de la niste fiinte extraterestre si dubioase.

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...