siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2016 Păi de când bazează pisicuts clonele? Puteti cere administratorului sa verifice daca am vreo clona. Nici macar vreo prietena de-a mea nu a intrat sa imi ia apararea sau sa scrie in locul meu. Nu stiu ce este cu dezaxatii astia care arunca pe post de bombe tot felul de supozitii. 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2016 Accepti dubla penetrare si uro ? Vreau sa-l iau pe Pipilica si sa ne facem de cap , astfel incat sa iasa ceva frumos . Imi spui tariful si fac eu cinste Nu accept clienti ca voi, mersi. 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 9, 2016 ba frațica mortu mami lor ce dreaqu au astia/astea cu Siana regina noastră ce nu încap de fainosica ei? Stefy, tu ești fey? 2 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2016 Tot în paint, tot în paint? FB_IMG_1470684265326.jpg Pai, eu nu vad viata doar in alb si negru, eu ii adaug culoare. Cine are o zi gri, sa vina la mine sa i-o fac roz ! 2 1 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Stefy, tu ești fey? da mă frațica. Mortu mami lor de curve ieftine o invidiază pa regina Da Leee in sînje 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 9, 2016 da mă frațica. Mortu mami lor de curve ieftine o invidiază pa regina Da Leee in sînje Ți pup, fey, nebuna mea 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 9, 2016 Pai, eu nu vad viata doar in alb si negru, eu ii adaug culoare. Cine are o zi gri, sa vina la mine sa i-o fac roz ! 2 2 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Ți pup, fey, nebuna mea sunt la vama frațica la intrare in RO si e un dezastru coda de km frațica ti yubesc da cu Regina Siana am ceva fantezii ma duc la EA .o trăznit si ne-am întâlnit acolo va eși mult fum . o plătesc regește vînd un Camion Pt ea. Va pupacesc 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 Păi de când bazează pisicuts clonele?Are si el nervii lui,m-ai face si el câte o extragere Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Siano fainosica te ador Am visuri cu tine viața mea! 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 Siano fainosica te ador Am visuri cu tine viața mea!Baga-ti un deget in cur 1 1 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Baga-ti un deget in cur îti dau o pereche de pantofi de firma daca imi faci un Anilingus tu Te astept pe centura am o scania albastra tîrfa ieftină ,sunt f generoasa Deși meriți doar un 50 RON . Am un caracter mai puternic si imi place sa te leg cu o Kinga de un pom si sa-ti fac un Uro pe fața ta aia distrusă. Marș in mortu mati ca nu te mai bag in seama . 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 image.jpeg îti dau o pereche de pantofi de firma daca imi faci un Anilingus tu Te astept pe centura am o scania albastra tîrfa ieftină ,sunt f generoasa Deși meriți doar un 50 RON . Am un caracter mai puternic si imi place sa te leg cu o Kinga de un pom si sa-ti fac un Uro pe fața ta aia distrusă. Marș in mortu mati ca nu te mai bag in seama .Pocnitoare ai grija la Vama să nu te aresteze aia de la antiterorism.Ai ajuns să sugi pula pe tir si te dai mare sculă, nu vezi ce fata de cioară rapciugoasa ai?? 1 1 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Pocnitoare ai grija la Vama să nu te aresteze aia de la antiterorism.Ai ajuns să sugi pula pe tir si te dai mare sculă, nu vezi ce fata de cioară rapciugoasa ai?? mie mila de tine. Reject Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 mie mila de tine. RejectStai în pula mea ca o slugă la coada la Vama si plange-mi de milă. 1 1 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 La mine te poti delecta cu jocuri si jucarii erotice, fantezii, fetish-uri, servicii de masaj si companie intima totala. Ofer si pretind o buna igiena, discretie, comportament civilizat. Placerea trebuie sa existe de ambele parti. 0737662980 450 ron / ora Siano in poza sunt eu e poza reala netrucata ne fututa ,e facuta cu tel selffy de mine . tare imi doresc sa ne iubim noi doua câteva ore . este o dorința a mea bine-nțeles te plătesc foarte bine . De pe forum nu mis curioasa decât de tine in rest nimic ! Ce zici esti de-acord. arat foarte bine in realitate si sunt naturală nu am nimic reșapat . Multumesc de răspunsul tau si sper sa fie un DA absolut !!!!! Link spre comentariu
taximetristu Reputație: 87 Postat August 9, 2016 Oras:In Taxi Oras:In Taxi Partajează Postat August 9, 2016 Pot să te iubesc şi eu între tâțe Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 image.jpeg Siano in poza sunt eu e poza reala netrucata ne fututa ,e facuta cu tel selffy de mine . tare imi doresc sa ne iubim noi doua câteva ore . este o dorința a mea bine-nțeles te plătesc foarte bine . De pe forum nu mis curioasa decât de tine in rest nimic ! Ce zici esti de-acord. arat foarte bine in realitate si sunt naturală nu am nimic reșapat . Multumesc de răspunsul tau si sper sa fie un DA absolut !!!!!Vai pula mea,poza ta îmi aduce aminte de bunica mea îmbălsămata. Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 9, 2016 Stai în pula mea ca o slugă la coada la Vama si plange-mi de milă. sa sugi de Puli pe toți camionagii din tara asta ma SĂRĂCIE tu ai habar ce zici ma infecție umana . a munci nu e o rusine si nu mis sluga nimănui muncesc cot la cot cu șoferii mei ma gunoi uman . Ți-ai dori sa fii k mine . Marș mortu mati !!!! Scuze Siana dar asta e sloganul meu !!!! Pot fi si o finuța nu te speria !!! 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 sa sugi de Puli pe toți camionagii din tara asta ma SĂRĂCIE tu ai habar ce zici ma infecție umana . a munci nu e o rusine si nu mis sluga nimănui muncesc cot la cot cu șoferii mei ma gunoi uman . Ți-ai dori sa fii k mine . Marș mortu mati !!!! Scuze Siana dar asta e sloganul meu !!!! Pot fi si o finuța nu te speria !!!Ce fata de hermafrodit ai. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2016 Are si el nervii lui,m-ai face si el câte o extragereDeci ne-am lămurit! @user corect nu e clona Sianei. Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 9, 2016 Deci ne-am lămurit! @user corect nu e clona Sianei. Da corect,macar am intuit bine ca este vorba de o pizda. 1 Link spre comentariu
user corect Reputație: 54 Postat August 10, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Partajează Postat August 10, 2016 Da corect,macar am intuit bine ca este vorba de o pizda. tare imi place sa fiu linsă in mij si tu continui sa o faci benevol 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 10, 2016 Nu accept clienti ca voi, mersi.Pai nu ai de unde sa stii , ca doar nu ne recomandam de la intrareTrebuie doar sa eviti formatiunile pare 27 17 Link spre comentariu
Postări Recomandate