Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

Păi de când bazează pisicuts clonele?

Puteti cere administratorului sa verifice daca am vreo clona. Nici macar vreo prietena de-a mea nu a intrat sa imi ia apararea sau sa scrie in locul meu. Nu stiu ce este cu dezaxatii astia care arunca pe post de bombe tot felul de supozitii.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: -1368

Accepti dubla penetrare si uro ? Vreau sa-l iau pe Pipilica si sa ne facem de cap , astfel incat sa iasa ceva frumos . :laugh2

Imi spui tariful si fac eu cinste 

Nu accept clienti ca voi, mersi.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:IN CURSÄ‚

Ți pup, fey, nebuna mea =))

:*

sunt la vama frațica la intrare in RO si e un dezastru coda de km frațica ti yubesc da cu Regina Siana am ceva fantezii ma duc la EA .o trăznit si ne-am întâlnit acolo va eși mult fum . o plătesc regește vînd un Camion Pt ea. Va pupacesc
  • Like 1
Link spre comentariu

Baga-ti un deget in cur

post-214722-0-85001600-1470757807_thumb.jpeg îti dau o pereche de pantofi de firma daca imi faci un Anilingus tu Te astept pe centura am o scania albastra tîrfa ieftină ,sunt f generoasa Deși meriți doar un 50 RON . Am un caracter mai puternic si imi place sa te leg cu o Kinga de un pom si sa-ti fac un Uro pe fața ta aia distrusă. Marș in mortu mati ca nu te mai bag in seama .
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI

attachicon.gifimage.jpeg îti dau o pereche de pantofi de firma daca imi faci un Anilingus tu Te astept pe centura am o scania albastra tîrfa ieftină ,sunt f generoasa Deși meriți doar un 50 RON . Am un caracter mai puternic si imi place sa te leg cu o Kinga de un pom si sa-ti fac un Uro pe fața ta aia distrusă. Marș in mortu mati ca nu te mai bag in seama .

Pocnitoare ai grija la Vama să nu te aresteze aia de la antiterorism.

Ai ajuns să sugi pula pe tir si te dai mare sculă, nu vezi ce fata de cioară rapciugoasa ai??

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

La mine te poti delecta cu jocuri si jucarii erotice, fantezii, fetish-uri, servicii de masaj si companie intima totala. Ofer si pretind o buna igiena, discretie, comportament civilizat. Placerea trebuie sa existe de ambele parti.

:stiletto          0737662980             :69              450 ron / ora   :masaje

post-214722-0-71567900-1470762564_thumb.jpeg Siano in poza sunt eu e poza reala netrucata ne fututa ,e facuta cu tel selffy de mine . tare imi doresc sa ne iubim noi doua câteva ore . este o dorința a mea bine-nțeles te plătesc foarte bine . De pe forum nu mis curioasa decât de tine in rest nimic ! Ce zici esti de-acord. arat foarte bine in realitate si sunt naturală nu am nimic reșapat . Multumesc de răspunsul tau si sper sa fie un DA absolut !!!!!
Link spre comentariu

attachicon.gifimage.jpeg Siano in poza sunt eu e poza reala netrucata ne fututa ,e facuta cu tel selffy de mine . tare imi doresc sa ne iubim noi doua câteva ore . este o dorința a mea bine-nțeles te plătesc foarte bine . De pe forum nu mis curioasa decât de tine in rest nimic ! Ce zici esti de-acord. arat foarte bine in realitate si sunt naturală nu am nimic reșapat . Multumesc de răspunsul tau si sper sa fie un DA absolut !!!!!

Vai pula mea,poza ta îmi aduce aminte de bunica mea îmbălsămata.

Link spre comentariu

Stai în pula mea ca o slugă la coada la Vama si plange-mi de milă.

sa sugi de Puli pe toți camionagii din tara asta ma SĂRĂCIE tu ai habar ce zici ma infecție umana . a munci nu e o rusine si nu mis sluga nimănui muncesc cot la cot cu șoferii mei ma gunoi uman . Ți-ai dori sa fii k mine . Marș mortu mati !!!! Scuze Siana dar asta e sloganul meu !!!! Pot fi si o finuța nu te speria !!!
  • Like 1
Link spre comentariu

sa sugi de Puli pe toți camionagii din tara asta ma SĂRĂCIE tu ai habar ce zici ma infecție umana . a munci nu e o rusine si nu mis sluga nimănui muncesc cot la cot cu șoferii mei ma gunoi uman . Ți-ai dori sa fii k mine . Marș mortu mati !!!! Scuze Siana dar asta e sloganul meu !!!! Pot fi si o finuța nu te speria !!!

Ce fata de hermafrodit ai. :pope  :pope

Link spre comentariu

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Nu accept clienti ca voi, mersi.

Pai nu ai de unde sa stii , ca doar nu ne recomandam de la intrare

Trebuie doar sa eviti formatiunile pare :laugh2

• Like 27
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...