Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Iti faci griji ca multi nu mai vin la o baba scofâlcită ca tine,oare ce vei face când nu vei mai avea nici-un client?In ce intersecție vei cerși?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Tu crezi ca înțelegi multe,dar creierul tau este îmbibat cu sperma,esti doar o baba senila si disperata ca nu mai ai clienti

De asta esti un insingurat, fiindca nu stii sa vorbesti. Ti-au mai spus-o si altii : nu esti capabil sa comunici in termeni civilizati. Eu as zice cu nu apartii nici macar epocii de aur, ci epocii de piatra.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iti faci griji ca multi nu mai vin la o baba scofâlcită ca tine,oare ce vei face când nu vei mai avea nici-un client?In ce intersecție vei cerși?

Vad ca tu iti faci mai multe griji decat mine, pentru mine. Ti-e teama sa nu iti fur locul de la intersectia unde intinzi tu mana ?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Vad ca tu iti faci mai multe griji decat mine, pentru mine. Ti-e teama sa nu iti fur locul de la intersectia unde intinzi tu mana ?

Ma gândesc ca vei fi un alt asistat social plătită din contribuțiile mele.

• Like 4
Postat

De asta esti un insingurat, fiindca nu stii sa vorbesti. Ti-au mai spus-o si altii : nu esti capabil sa comunici in termeni civilizati. Eu as zice cu nu apartii nici macar epocii de aur, ci epocii de piatra.

Lasa termenii civilizati,ai uitat ce ai facut cu cele 3 clone?

• Like 3
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Asta e un adevar care se va aplica pe scara larga pe aici, din pacate.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si culmea tupeului este ca tocmai astea sunt tari in clont,astea care sunt dejectiile societatii.

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si culmea tupeului este ca tocmai astea sunt tari in clont,astea care sunt dejectiile societatii.

Cine sunt bre, dejecțiile societății?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

La ce contribui tu, la dat cu gura pe forum ?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cine sunt bre, dejecțiile societății?

Bre,cica sunt aia care se plang ca tara este saraca dar nu contribuie cu nimic la prosperitatea ei.Adica aia care traiesc pe spinarea altora,aia care beneficiaza de sistemul asta amarat de sanatate dar nu contribuie cu 1 leu.Daca mergi la un spital de urgenta o sa vezi ca este plin de garoi,curve si aurolaci care n-au dat un leu la CAS si culmea este ca mai fac si scandal .

• Like 4
Postat

Baba asta are postări unde se plânge de sărăcia din ţară şi spune că ea a contribuit la bunăstarea ţării.
Îţi dai seama ce tupeu incredibil are stoarfa asta care nu a contribuit cu un leu plătind taxe şi impozite?
  • Like 3
Postat

Baba asta are postări unde se plânge de sărăcia din ţară şi spune că ea a contribuit la bunăstarea ţării.
Îţi dai seama ce tupeu incredibil are stoarfa asta care nu a contribuit cu un leu plătind taxe şi impozite?

De unde stii bai ciulama, ca nu am contribuit eu cu nimic ?

Daca esti asa barosan cum te dadeai, de ce stai sa plangi pe forum ca sunt scumpe femeile si ca triesc pe spatele barbatilor ? Precis n-ai bani sa scoti o femeie la o cofetarie si atunci cum dracu vrei sa stea vreo femeie cu tine ? Tii in brate doar sticla cu bautura, aia este marea iubire a vietii tale, care ti-a luat mintile.

Deocamdata eu ma zbat, muncesc, cresc copii iar tu ma injuri. Ai creierul imbibat in bautura. Recunoaste, de cate ori ai fost la dezalcoolizare ?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Bre,cica sunt aia care se plang ca tara este saraca dar nu contribuie cu nimic la prosperitatea ei.Adica aia care traiesc pe spinarea altora,aia care beneficiaza de sistemul asta amarat de sanatate dar nu contribuie cu 1 leu.Daca mergi la un spital de urgenta o sa vezi ca este plin de garoi,curve si aurolaci care n-au dat un leu la CAS si culmea este ca mai fac si scandal .

Credeam că de politicieni, zici.

Postat

De unde stii bai ciulama, ca nu am contribuit eu cu nimic ?

Daca esti asa barosan cum te dadeai, de ce stai sa plangi pe forum ca sunt scumpe femeile si ca triesc pe spatele barbatilor ? Precis n-ai bani sa scoti o femeie la o cofetarie si atunci cum dracu vrei sa stea vreo femeie cu tine ? Tii in brate doar sticla cu bautura, aia este marea iubire a vietii tale, care ti-a luat mintile.

Deocamdata eu ma zbat, muncesc, cresc copii iar tu ma injuri. Ai creierul imbibat in bautura. Recunoaste, de cate ori ai fost la dezalcoolizare ?

Mamaie ai taiat chitanta celor care ti-au tras la muie??

• Like 2
Postat

Mamaie ai taiat chitanta celor care ti-au tras la muie??

De ce, nevestele taie chitanta de cate ori cer bani sotilor lor ?

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pipi este cuprins de febra depunctarilor, imi da sute de minusuri. Cat de bolnav trebuie sa fie omul asta si cat de imatur ! Numai bautura vorbeste prin el. Ar pune la zid si ar impusca toate femeile usuratice.

• Like 2
Postat

Parca te laudai ca tu nu muncesti, ca 11 luni pe an stai numai in vacanta, prin hoteluri de lux.

• Like 2
Postat

Pipi este cuprins de febra depunctarilor, imi da sute de minusuri. Cat de bolnav trebuie sa fie omul asta si cat de imatur ! Numai bautura vorbeste prin el. Ar pune la zid si ar impusca toate femeile usuratice.

Esti pedepsita pentru cele 3 clone,pentru ca ai mintit cu nerusinare ca nu sunt ale tale si pentru vocabularul tau de mahala.

• Like 4
Postat

Parca te laudai ca tu nu muncesti, ca 11 luni pe an stai numai in vacanta, prin hoteluri de lux.

Mamaie,am zis 3 luni,iulie,august si septembrie.

• Like 4
Postat

De ce, nevestele taie chitanta de cate ori cer bani sotilor lor ?

vrei sa insinuezi ca nevestele-s tarfe?! :laugh2

tu ii ceri bani?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pipilică, e cazul să te oprești, serios vorbesc! Deja pute a paranoia! 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Picon,paranoia este războiul tău cu jumătate din forum,nu al meu cu 3 curve proaste.

Apropo,vezi că iubita ta janette a comis-o iar,inca unul tepuit.

Te las în pace că te înțeleg perfect,faci pe cavalerul pizdelor rănite,poate o pui de o muie gratis de la Siana așa cum ai făcut și cu Viky.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

lasa-l bre sa se dezlantuie , nu asa ai zis? :laugh2  :laugh2  :laugh2 pana pe 32 

• Like 27
  • Minus 16
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...