Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stai linistit ,nebunule care esti tu nebun :)))ca esti campion la asa ceva, faci in asa fel incat e imposibil sa te intreaca cineva :)

Ai har,stil si rafinament la partea asta...Felicitari campionule!!! :)

Du-te mă și te împușcă, cu replicile tale de puber retardat!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:București
Postat

Nerecunoscatorule :))Dupa ce ca iti recunosc superiotatea in prostie care bubuie asurzitor din ora in ora :),nici ,,multumesc,,nu zici,uita te in plm intr un dictionar la cuvantul retard si vezi ca e o poza cu tine :)))

Bai frate,dar esti slab rau in plm,ai invatat 3 cuvinte si nu mai pe alea le folosesti :),te pretezi la o scoala ajutatoare dupa reactiile de aici,suparam si pe tanti asta de aici ca i poluam topicul :)

Du-te mă și te împușcă, cu replicile tale de puber retardat!

Postat

Iar tu esti genul feminin? :))

Astia sunt genul ala de specimene care, daca nu esti de acord cu ei, te injura.

Din ce se vede esti tare sarac, iar ai facut o recenzie :laugh2

Postat

Nerecunoscatorule :))Dupa ce ca iti recunosc superiotatea in prostie care bubuie asurzitor din ora in ora :),nici ,,multumesc,,nu zici,uita te in plm intr un dictionar la cuvantul retard si vezi ca e o poza cu tine :)))

Bai frate,dar esti slab rau in plm,ai invatat 3 cuvinte si nu mai pe alea le folosesti :),te pretezi la o scoala ajutatoare dupa reactiile de aici,suparam si pe tanti asta de aici ca i poluam topicul :)

Ieși mă idiotule și nu mai claxona! 

Postat

Deja mi se face mila ,,despre,,tine,atat poate caricatura picur?:)Bai,,desteptule,,mergi la gradinita ca nu i nici o diferenta intre tine si copii de acolo,macar copii aia sunt curati,nu ,,prostituat,,ca tine :)

quote name="picon" post="2207601" timestamp="1475934401"]Ieși mă idiotule și nu mai claxona!

• Like 1
Postat

Deja mi se face mila ,,despre,,tine,atat poate caricatura picur?:)Bai,,desteptule,,mergi la gradinita ca nu i nici o diferenta intre tine si copii de acolo,macar copii aia sunt curati,nu ,,prostituat,,ca tine :)

quote name="picon" post="2207601" timestamp="1475934401"]Ieși mă idiotule și nu mai claxona!

Ce pula mea ai scris mă? Ești nervos?  'ca-mi-ai corcodușilii!  :laugh2 

Postat

Esti naiv bosorogea,prostii ca tine nu mmai enerveaza pe nimeni,tu esti marioneta cu care ma distrez,desi natura a facut o inaintea mea :)

Ce pula mea ai scris mă? Ești nervos?  'ca-mi-ai corcodușilii!  :laugh2 

Postat

Esti naiv bosorogea,prostii ca tine nu mmai enerveaza pe nimeni,tu esti marioneta cu care ma distrez,desi natura a facut o inaintea mea :)

Iar îți tremură mână? Ori ești nervos, ori ești în sevraj.

Postat

Aici poti sa refulezi ca in realitate cine-ti permite un asemenea limbaj.

Daca erai smecher futeai pizde din "cluburile pt domni" oricand voiai.

Tu singur ai relatat cat ai platit  :laugh2

Nu te compari cu cei care platesc 2000 de euro pt o pizda, deci sezi bland

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Breton vezi ca ti a intrat parul in ochii si apropo cine te a bagat seama?Nu te mai baga ca musca in curul calului ca desi iti sta bine,nu i frumos.

Daca esti prost platesti 2000,te rog frumos si insistent ignora ma ca ti pute gura

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:slap2 :slap2 :slap2

http://s2.quickmeme.com/img/1c/1c2480e90a01ae8cb6deac4dd54a119061da48643f58754bc8e7d4a4efbc2c75.jpg

Postat

Breton vezi ca ti a intrat parul in ochii si apropo cine te a bagat seama?Nu te mai baga ca musca in curul calului ca desi iti sta bine,nu i frumos.

Daca esti prost platesti 2000,te rog frumos si insistent ignora ma ca ti pute gura

Daca ar fi maruntis pt tine, ai plati

te bagi in seama singur, cu limbajul aferent

mai bine sa incheiem dialogul academic

Postat

Cine te a bagat pe tine seama?De unde si pana unde ai texte cu mine?Vezi ti de treaba ta si nu l mai copia pe Picur.Limbajul e imprumutat de aici,de la grupul lingailor .

Data viitoare sa faci cerere cand vrei sa mai vb cu mine,dar te rog frumos ignora ma.daca nu stii ce inseamna ,,ignora ma,,cauta in dictionar

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cine te a bagat pe tine seama?De unde si pana unde ai texte cu mine?Vezi ti de treaba ta si nu l mai copia pe Picur.Limbajul e imprumutat de aici,de la grupul lingailor .

Data viitoare sa faci cerere cand vrei sa mai vb cu mine,dar te rog frumos ignora ma.daca nu stii ce inseamna ,,ignora ma,,cauta in dictionar

Nu te supara pe Brett,e baiat bun dar frustrările vieții mizere in care trăiește il face uneori răutăcios.

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Desi sunteti oameni in toata firea ,va comportati ca niste copi rasfatati de la gradinita.  :slap2

-''Doamna invatatoare ,uite ce mi-a facut colegu''

-''Mami,uite ce mi-a facut copilul vecinei,mi-a aruncat o creta in cap'' :slap2

• Like 3
Postat

Ce sa-ti fac daca stai in lumina reflectoarelor. Da-te la o parte

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Esti clona,altfel mi e greu sa cred ca mama prostilor a fost gravida de 2 ori

Ce sa-ti fac daca stai in lumina reflectoarelor. Da-te la o parte

• Like 1
Postat

Esti clona,altfel mi e greu sa cred ca mama prostilor a fost gravida de 2 ori

E suficient că a fost doar o dată și ai apărut tu pe lume.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Adica voi 2 sunteti gemeni?:) :)ai uitat ca ai aparut pe lume inaintea mea ?:))Probabil ai radacini puternice,d aia bubui in fiecare zi :) :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...