siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Da distractia la maxim ! Acum este momentul sa ma cunosti indeaproape si sa simti ca traiesti cu adevarat ! Nebunia mea frumoasa, te face sa pleci de-acasa, sa-ti lasi soacra si nevasta, sa-ti amanetezi inelul de logodna, portofelulsa imi fii de-acum fidelulclient sau chiar Azorelulpe care sa-l pun in zgarda,la picoare sa imi sada. 0737662980 450-500 ron /ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Va rog, pe cei care incercati cu tot felul de tertipuri, scheme si vrajeli, sa profitati de mine, sa incetati cu asemenea incercari, ca ma agasati deja ! Sunteti prea multi cei care vreti tot felul de favoruri si gratuitati de la mine. Am si eu, ca orice om, resurse limitate, energie limitata, timp limitat, etc, obligatii si probleme ca toti ceilalti oameni si, din cate stiu, nu am datorii la nici unul dintre voi ... mai putin fata de Picon, care a dat piept pe aici cu uraganul, pentru mine. Daca nu ma plang in gura mare, nu inseamna ca nu am probleme de rezolvat, in viata mea. Observ ca mai plangaciosi si mai slabi sunt barbatii decat femeile. Mi-a cerut unul, de curand, sa il cazez la mine, fiindca l-a dat maica-sa afara din casa. Vad ca, de la o vreme, nu sunt scutita in nici o zi de tot felul de profitori care se lamenteaza sau stiu eu ce dracu atitudini mai adopta, ca sa ciupeasca si ei ceva gratis din partea mea. Credeti-ma, ca intalnirile pe care le stabilesc cu unii dintre voi, sunt un efort in plus pentru mine. Si eu platesc gaze, curent, intretinere, nu s-a dat vreo lege care sa scuteasca damele de companie de la anumite plati sau sa aiba anumite gratuitati la cumparaturi, la saloane de infrumusetare, la vacante, la transport sau mai stiu eu unde. Fiti rezonabili ! Nici mie nu imi rezolva altii problemele. Pana la urma, suntem pe cont propriu in viata, venim singuri pe lume ( mai putin gemenii) si plecam singuri. Am destule griji, nu pot sa duc grija altora mai mult decat mi-o duc mie sau copiilor mei. Nu sunt mama durerii, nu fac pomeni sexuale. Nu fac sex gratis nici in numele prieteniei. Daca ar fi fac sex cu cineva din pura placere, eu as fi cea care ar alege partenerul si as face-o fiindca asa vreau eu. Nici pe mine nu ma ia nimeni de suflet, sa imi ofere casa si masa si mai stiu eu ce facilitati gratis. Lupt ca sa le am, strang din dinti si imi propun sa rezist. Va rog, nu mai asteptati cu mana intinsa si pula sculata, pomeni din partea mea ! Dupa ce pierd bani la jocuri de noroc, dupa ce sparg bani prin restaurante si cluburi, pe bautura si lautari sau mai stiu eu cum dracu fac praf unii banii, vin ca milogii pe langa curul meu, sa ii infiez eu. Mie ziua nu imi ajunge sa ma tin si de un job, sa cresc si copii, sa imi fac rost si de un ban in plus. Va rog, nu fiti un stres in plus pentru mine, dragilor profitori ! 3 2
livlu58 Reputație: 19 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 Ai ramas fara replica si ai cedat psihic? N-auzi mă ca e o doamnă, are "serviciu" ))) Prostituția o practică așa că hobby 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 5, 2016 Va rog, pe cei care incercati cu tot felul de tertipuri, scheme si vrajeli, sa profitati de mine, sa incetati cu asemenea incercari, ca ma agasati deja ! Sunteti prea multi cei care vreti tot felul de favoruri si gratuitati de la mine. Am si eu, ca orice om, resurse limitate, energie limitata, timp limitat, etc, obligatii si probleme ca toti ceilalti oameni si, din cate stiu, nu am datorii la nici unul dintre voi ... mai putin fata de Picon, care a dat piept pe aici cu uraganul, pentru mine. Daca nu ma plang in gura mare, nu inseamna ca nu am probleme de rezolvat, in viata mea. Observ ca mai plangaciosi si mai slabi sunt barbatii decat femeile. Mi-a cerut unul, de curand, sa il cazez la mine, fiindca l-a dat maica-sa afara din casa. Vad ca, de la o vreme, nu sunt scutita in nici o zi de tot felul de profitori care se lamenteaza sau stiu eu ce dracu atitudini mai adopta, ca sa ciupeasca si ei ceva gratis din partea mea. Credeti-ma, ca intalnirile pe care le stabilesc cu unii dintre voi, sunt un efort in plus pentru mine. Si eu platesc gaze, curent, intretinere, nu s-a dat vreo lege care sa scuteasca damele de companie de la anumite plati sau sa aiba anumite gratuitati la cumparaturi, la saloane de infrumusetare, la vacante, la transport sau mai stiu eu unde. Fiti rezonabili ! Nici mie nu imi rezolva altii problemele. Pana la urma, suntem pe cont propriu in viata, venim singuri pe lume ( mai putin gemenii) si plecam singuri. Am destule griji, nu pot sa duc grija altora mai mult decat mi-o duc mie sau copiilor mei. Nu sunt mama durerii, nu fac pomeni sexuale. Nu fac sex gratis nici in numele prieteniei. Daca ar fi fac sex cu cineva din pura placere, eu as fi cea care ar alege partenerul si as face-o fiindca asa vreau eu. Nici pe mine nu ma ia nimeni de suflet, sa imi ofere casa si masa si mai stiu eu ce facilitati gratis. Lupt ca sa le am, strang din dinti si imi propun sa rezist. Va rog, nu mai asteptati cu mana intinsa si pula sculata, pomeni din partea mea ! Dupa ce pierd bani la jocuri de noroc, dupa ce sparg bani prin restaurante si cluburi, pe bautura si lautari sau mai stiu eu cum dracu fac praf unii banii, vin ca milogii pe langa curul meu, sa ii infiez eu. Mie ziua nu imi ajunge sa ma tin si de un job, sa cresc si copii, sa imi fac rost si de un ban in plus. Va rog, nu fiti un stres in plus pentru mine, dragilor profitori !Ala care a vrut sa se mute la tine este Picon???Sa nu minți iar ca o târfa,spune sincer.
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 5, 2016 Mamaie asculta asta sa te mai inveseleasca. 8
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Mamaie asculta asta sa te mai inveseleasca. Asta este muzica pe care o ascultai cand erai flacau ? Mosule, asta este muzica pentru betivi, veche de cand lupii albi. Cred ca marea iubire a vietii tale a fost sticla de bautura si ai avut mereu scula bleaga din cauza asta. Taran coclit si prapadit ! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Ala care a vrut sa se mute la tine este Picon???Sa nu minți iar ca o târfa,spune sincer. Mos part, din fund de tara de unde stai tu, intr-o casa de chirpici, pana in zona ultracentrala din Bucuresti, unde are o casa frumoasa Picon, la care oricine ar ravni, este cale extrem de lunga. De la intunericul mintii tale, pana la lumina mintii lui Picon, sunt multe vieti de parcurs, multe etape de evolutie. 1 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 8, 2016 Asta este muzica pe care o ascultai cand erai flacau ? Mosule, asta este muzica pentru betivi, veche de cand lupii albi. Cred ca marea iubire a vietii tale a fost sticla de bautura si ai avut mereu scula bleaga din cauza asta. Taran coclit si prapadit !lasa visele mamaie,tu spune cata foamete ai in gușă de ai ajuns sa sugi pula si sâmbăta de ziua ta,tu aia care te băteai cu pumnii in piept ca nu lucrezi in weekend 3
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 8, 2016 Mos part, din fund de tara de unde stai tu, intr-o casa de chirpici, pana in zona ultracentrala din Bucuresti, unde are o casa frumoasa Picon, la care oricine ar ravni, este cale extrem de lunga. De la intunericul mintii tale, pana la lumina mintii lui Picon, sunt multe vieti de parcurs, multe etape de evolutie.Mamaie nu ne impresionezi cu vrajeala tipica prostituatelor,Picon are un apartament de pe vremea lui Ceasca,intr-un cartier muncitoresc,Tu prin câte etape de evoluție ai trecut pana ai ajuns prostituata??Bănuiesc ca iti trebuie 2-3 facultăți si obligatoriu doctoratul in supt pula. 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Ce mai face batrana curva Siana?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 Mamaie nu ne impresionezi cu vrajeala tipica prostituatelor,Picon are un apartament de pe vremea lui Ceasca,intr-un cartier muncitoresc,Tu prin câte etape de evoluție ai trecut pana ai ajuns prostituata??Bănuiesc ca iti trebuie 2-3 facultăți si obligatoriu doctoratul in supt pula.Idiotule, locuința mea nu e de pe vremea Ciuruitului, dar pentru cultura ta generală, alea măcar sunt făcute după cutremurul din 1977 și sunt făcute bine, dpdv seismic. O să vedem la primul cutremur mare, ce se va alege din astea făcute după 1990! 5 4
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 9, 2016 Idiotule, locuința mea nu e de pe vremea Ciuruitului, dar pentru cultura ta generală, alea măcar sunt făcute după cutremurul din 1977 și sunt făcute bine, dpdv seismic. O să vedem la primul cutremur mare, ce se va alege din astea făcute după 1990! Vila ta ultracentrala e construită după '90 ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2016 Vila ta ultracentrala e construită după '90 ?Nu înțelegi nimic!La revedere!
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Nu înțelegi nimic!La revedere! Are capacitate redusa de intelegere, este ramas in urma cu scrisul si cititul si cu toate in viata asta, inclusiv cu fututul. 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 lasa visele mamaie,tu spune cata foamete ai in gușă de ai ajuns sa sugi pula si sâmbăta de ziua ta,tu aia care te băteai cu pumnii in piept ca nu lucrezi in weekend Nu este problema ta cand am chef sa ma fut, programul mi-l fac cum doresc eu si nu am de gand sa il afisez aici sau sa ma justific in fata vreunui proxenet ca tine. Ai apucaturi de proxenet, care da cu sutul in ficatii fetelor, ca sa fie mai muncitoare si sa se tina de un program stabilit, sa isi faca norma. 3 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 9, 2016 Nu este problema ta cand am chef sa ma fut, programul mi-l fac cum doresc eu si nu am de gand sa il afisez aici sau sa ma justific in fata vreunui proxenet ca tine. Ai apucaturi de proxenet, care da cu sutul in ficatii fetelor, ca sa fie mai muncitoare si sa se tina de un program stabilit, sa isi faca norma.Esti o sclava care-si vinde corpul! 2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Mamaie nu ne impresionezi cu vrajeala tipica prostituatelor,Picon are un apartament de pe vremea lui Ceasca,intr-un cartier muncitoresc,Tu prin câte etape de evoluție ai trecut pana ai ajuns prostituata??Bănuiesc ca iti trebuie 2-3 facultăți si obligatoriu doctoratul in supt pula. Sunt sigura ca tu ai crescut dormind in tarcul oilor, sub cerul instelat si ca esti un zoofil. Tu nu poti sa intelegi cum vietuiesc oamenii civilizati, nu intelegi ca este normal ca oamenii sa faca sex intre ei, indiferent daca au sau nu studii superioare, daca sunt savanti sau oameni obisnuiti. Tie nu ti-au calcat picioarele vreodata prin centrul Bucurestiului, salbaticule ! 1 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 9, 2016 Sunt sigura ca tu ai crescut dormind in tarcul oilor, sub cerul instelat si ca esti un zoofil. Tu nu poti sa intelegi cum vietuiesc oamenii civilizati, nu intelegi ca este normal ca oamenii sa faca sex intre ei, indiferent daca au sau nu studii superioare, daca sunt savanti sau oameni obisnuiti. Tie nu ti-au calcat picioarele vreodata prin centrul Bucurestiului, salbaticule !E normal ca oamenii sa faca sex intre ei,dar e trist sa sugi pula pt bani si pe deasupra sa si zici ca-ti place! 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Esti o sclava care-si vinde corpul! Bravo mie ca ma pricep sa imi vand corpul si ca stiu sa pun pret pe mine! Crapi de ciuda ? Ti-au iesit bube pe fata si pe pula, de ciuda ? Sunt negustoreasa. Scavii nu vand, sclavii sunt vanduti de altii si servesc pe altii gratis. De cand este lumea, omenirea este impartita in : stapani si sclavi. Tu cu ce te poti lauda la viata ta ca esti capabil sa faci ? Care ti-e valoarea ? Esti sclav sau negustor ? 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 E normal ca oamenii sa faca sex intre ei,dar e trist sa sugi pula pt bani si pe deasupra sa si zici ca-ti place! Ai experimentat tu si ti s-a parut trista treaba ?Nu ai avut succes? Poate nu ai stiut sa sugi bine. Poate ai supt-o cu forta, unui nespalat. Sunt si astfel de cazuri nefericite. Nu stiu daca sunt o exceptie, dar sunt un caz fericit. Poate din cauza ca ma duce capul. Mi s-ar parea trista treaba daca ai suge pula degeaba si nu te-ai alege cu nimic, decat cu riduri in jurul gurii ... dar sa o sugi pe bani ... este o situatie fericita. 1 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 9, 2016 Ai experimentat tu si ti s-a parut trista treaba ?Nu ai avut succes? Poate nu ai stiut sa sugi bine. Poate ai supt-o cu forta, unui nespalat. Sunt si astfel de cazuri nefericite. Nu stiu daca sunt o exceptie, dar sunt un caz fericit. Poate din cauza ca ma duce capul. Mi s-ar parea trista treaba daca ai suge pula degeaba si nu te-ai alege cu nimic, decat cu riduri in jurul gurii ... dar sa o sugi pe bani ... este o situatie fericita.Sunt chestii pe care nu le intelegi.Tu nu ai principii,mandrie,nu ai nimic.Imi inspiri mila si atat! 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 9, 2016 In alta ordine de idei,cine face ce faci tu,nu e in stare sa faca altceva!Exista multe modalitati sa faci bani dar trebuie sa te duca capul!Cand te duce doar la supt..e trist! 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 9, 2016 Bravo mie ca ma pricep sa imi vand corpul si ca stiu sa pun pret pe mine! Crapi de ciuda ? Ti-au iesit bube pe fata si pe pula, de ciuda ? Sunt negustoreasa. Scavii nu vand, sclavii sunt vanduti de altii si servesc pe altii gratis. De cand este lumea, omenirea este impartita in : stapani si sclavi. Tu cu ce te poti lauda la viata ta ca esti capabil sa faci ? Care ti-e valoarea ? Esti sclav sau negustor ?Nu stiu daca e o lauda.Eu nu sunt nici sclav,nici negustor.Nu am sef si cel mai important lucru e ca fac ce-mi place.Intelegi?Nu intelegi,normal! 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 9, 2016 Mamaie vezi ca ai spume maronii la gura.Iar ai făcut anilingus?? 4
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 9, 2016 E normal ca oamenii sa faca sex intre ei,dar e trist sa sugi pula pt bani si pe deasupra sa si zici ca-ti place!Daca ar suge doar pula poate era de înțeles,dar gandeste-te ca dejecția asta umana face anilingus,uro scato si tot ce înseamna BDSM,Imi vine sa vomit când ma gândesc cum da latura asta limbi in cur si apoi molfăie hemoroizii bosorogilor. 4
Postări Recomandate