unicoo Reputație: 33 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2017 @ Frau Siana , Te-am mai rugat sa pui la un loc recenziile despre tine pe aici.Iar pentru cei care repeta pana la extrem ca la Siana te duci pentru o muie rapida.Sunteti mari bashtani daca va permiteti asa ceva la 450 Lei.Sau nu puteti mai mult ?Imi pare mie ca Siana este de cursa lunga si a satisfacut hard multi barbati de au dat note foarte mari.Care o fi realitatea ?....Da, recunosc , nu ma tine nici buzunarul si nici fizicul....Dar curiozitatea este mare. Ce e aici!? Eu nu mai pricep ce se intampla pe forumul acesta! Eu vad că o agresează pe femeia aceasta. Ce cred că rezolvă acesti băieți? Nimeni nu a zis nimic de prestatile ei ...ba chiar a fost aplaudata pentru abilitatile ei de prostituata perversa ! Noi vorbim aici de caracterul ei infect si arfele care le arunca aici pe forum , vorbeste de lumea buna , clasa si lux iti vine sa-i dai doua palme doar cand o auzi .Daca a stat si ea la o masa in care s-a baut un moet gata se da cu curul de forum -ul asta, sa nu mai vorbim de toate afirmatile imbecile pe care le face ....o scoate un mos in Nuba sau Loft odata la 6 luni si gata zici ca a gustat toata patura buna a societatii ...nici nu stie ce vorbeste maimuta asta !. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 15, 2017 Nimeni nu a zis nimic de prestatile ei ...ba chiar a fost aplaudata pentru abilitatile ei de prostituata perversa ! Noi vorbim aici de caracterul ei infect si arfele care le arunca aici pe forum , vorbeste de lumea buna , clasa si lux iti vine sa-i dai doua palme doar cand o auzi .Daca a stat si ea la o masa in care s-a baut un moet gata se da cu curul de forum -ul asta, sa nu mai vorbim de toate afirmatile imbecile pe care le face ....o scoate un mos in Nuba sau Loft odata la 6 luni si gata zici ca a gustat toata patura buna a societatii ...nici nu stie ce vorbeste maimuta asta !. Eu am vazut că voi ii vorbiti mult mai rau si cu intentia de a o agresa...pe cand ea vă tot arată că se apară. Si ce faceti voi?... Ce vârstă are, cum arată la față, e înaltă,etc...Aia cu rahatul prin casa pe care de fapt il insirati voi pe aici...demonstrează altceva.Este supărător că ati spus de varsta ei. ..Datorită minciunilor unora ca voi am rămas gură cască...cand am vazut bărbatului cum i se înmoaie genunchii in fața mea si tremura de emoție. Deja e greu pentru ei...ce credeti, ca eu nu am de ales si să schimb artificiu ăsta de care nu am nevoie? 6 3
unicoo Reputație: 33 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2017 Eu am vazut că voi ii vorbiti mult mai rau si cu intentia de a o agresa...pe cand ea vă tot arată că se apară. Si ce faceti voi?...Ce vârstă are, cum arată la față, e înaltă,etc...Aia cu rahatul prin casa pe care de fapt il insirati voi pe aici...demonstrează altceva.Este supărător că ati spus de varsta ei. ..Datorită minciunilor unora ca voi am rămas gură cască...cand am vazut bărbatului cum i se înmoaie genunchii in fața mea si tremura de emoție. Deja e greu pentru ei...ce credeti, ca eu nu am de ales si să schimb artificiu ăsta de care nu am nevoie?Probabil ca daca ar cobora cu picioarele pe pamant si nu ar mai vorbi cu o superioritate de doi banii, pentru ca chiar nu este cazul ar fi mult mai linniste aici ! . Hai sa nu uitam de unde a plecat accest topic ! si hai sa nu uitam ca nu doar 2 3 spun ca are o problema cu capul si de atitudine ! . Cele 367 de pagini vorbesc de la sine , negru pe alb se vede care are o problema si rezultatul acestor rautati sunt din cauza ei .....nimeni nu vine asa din senin si mai ales jumatate de forum nu vine si iti spune lucrurile astea asa din senin !!! ....ca s-a exagerat asta este alta discutie .
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 15, 2017 Probabil ca daca ar cobora cu picioarele pe pamant si nu ar mai vorbi cu o superioritate de doi banii, pentru ca chiar nu este cazul ar fi mult mai linniste aici ! . Hai sa nu uitam de unde a plecat accest topic ! si hai sa nu uitam ca nu doar 2 3 spun ca are o problema cu capul si de atitudine ! . Cele 367 de pagini vorbesc de la sine , negru pe alb se vede care are o problema si rezultatul acestor rautati sunt din cauza ei .....nimeni nu vine asa din senin si mai ales jumatate de forum nu vine si iti spune lucrurile astea asa din senin !!! ....ca s-a exagerat asta este alta discutie .Nu. Nu este altă discuție...ci chiar aceasta este toată discuția. Asa o patesc si eu, de aceea imi permit anumite libertăți în conversații...căci exagerările duc doar intr-un singur sens:golaneala.De ce să coboare? Pentru un strop de golaneala...nu cred. Isi face prezența si-atât...La ce sa astepte după voi sa reveniți la sentimente mai bune?PS. Nu voi decideți superioritatea unui individ...cat timp va arătați cu insistență inferioritatea. Nu-i nevasta voastră...si va face lejer, din cate am observat cand intru pe topicul ei. Poate ca intr-o zi am să il citesc tot... 7 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2017 Nimeni nu a zis nimic de prestatile ei ...ba chiar a fost aplaudata pentru abilitatile ei de prostituata perversa ! Noi vorbim aici de caracterul ei infect si arfele care le arunca aici pe forum , vorbeste de lumea buna , clasa si lux iti vine sa-i dai doua palme doar cand o auzi .Daca a stat si ea la o masa in care s-a baut un moet gata se da cu curul de forum -ul asta, sa nu mai vorbim de toate afirmatile imbecile pe care le face ....o scoate un mos in Nuba sau Loft odata la 6 luni si gata zici ca a gustat toata patura buna a societatii ...nici nu stie ce vorbeste maimuta asta !. Așa ... și? Ar fi singura cu arfe? Voi, cei câțiva care tot postați aici, chiar nu v-ați plictisit? Da că avea 200 lei/h, tot așa făceați? E cumva semn de maturitate, hărțuiala asta? Se invocă aici, faptul că nu e sănătoasă la cap, dar credeți că ceea-ce faci tu și ceilalți 3-4 useri, e dovada unei normalități?Lăsa-ți-o fraților așa cum e, nu vă obligă nimeni să o vizitați! Ați spus o dată, de două, de nouă ori, cred că e suficient. Invocați reacțiile ei pe forum, dar nu vedeți că sunt multe postări, la care nu reacționează? Evident că, la un moment-dat, cedează acestor provocări și răspunde, cum răspunde!Dați dovadă de maturitate și de normalitate, că nu costă nimic!Părerea mea ... 12 9
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Ia uite, unde erau Tantareanu si alti milionari in euro ! Bai, moldoveni prapaditi, saraci lipiti si puturosi, cu coastele la vedere, nu mai zbierati de foame pe aici ! Voi nu futeti decat, cel mult, cu privirea sau vreo oaie, gaina, purcea, cand dati iama, noaptea, prin cotetele vecinilor.Adevărul e că atitudinea si limbajul acestei curve penale care a început curvasaraie pe strada spun totul despre ea. E o scursura, un gunoi scos din tomberon cu figuri de țărancă din fundul ajunsă la capitala. 1
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela. Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei: http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html Cititi si va minunati! Uite o recenzie din 2009 a Consuelei (cititi comentariile). Era si ea tanara si entuziasta... :laugh2 Acum e cu 10 ani mai batrana dar imbatranita cu 30 de ani. Baiatul asta, "Animal Trainer", nu poate fi suspectat de minciuna. E vechi in domeniu iar recenzia e veche, nu se poate spune ca are cardasie cu noi si a scris repede ceva sa ne sustina afirmatiile... https://bataiaerupta...08/curva-poeta/
unicoo Reputație: 33 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2017 Așa ... și? Ar fi singura cu arfe? Voi, cei câțiva care tot postați aici, chiar nu v-ați plictisit? Da că avea 200 lei/h, tot așa făceați? E cumva semn de maturitate, hărțuiala asta? Se invocă aici, faptul că nu e sănătoasă la cap, dar credeți că ceea-ce faci tu și ceilalți 3-4 useri, e dovada unei normalități?Lăsa-ți-o fraților așa cum e, nu vă obligă nimeni să o vizitați! Ați spus o dată, de două, de nouă ori, cred că e suficient. Invocați reacțiile ei pe forum, dar nu vedeți că sunt multe postări, la care nu reacționează? Evident că, la un moment-dat, cedează acestor provocări și răspunde, cum răspunde!Dați dovadă de maturitate și de normalitate, că nu costă nimic!Părerea mea ...La unele postari nu raspunde pentru ca este adevarat si nu are ce sa mai speculeze ....din 10 fraze ia una care poate sa o modeleze la nivel de ,,comentariu,, ca sa para ca are si ea ceva de spus ! Dar in orice caz ai si tu dreptate prea multa atentie pentru maimuta asta , unde suntem aici la zoo?!
jaycee Reputație: 1764 Postat Iulie 16, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 16, 2017 Si eu sunt de aceeasi parere cu gelugun , ar putea fi puse in semnatura linkurile cu rencenziile de bun simt , sa nu stam sa scotocim peste toate posturile rau intentionate 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 16, 2017 Si eu sunt de aceeasi parere cu gelugun , ar putea fi puse in semnatura linkurile cu rencenziile de bun simt , sa nu stam sa scotocim peste toate posturile rau intentionate Despre ce recenzii vorbesti? Aici are doar o singura recenzie si aia neutra. 4 3
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 16, 2017 Așa ... și? Ar fi singura cu arfe? Voi, cei câțiva care tot postați aici, chiar nu v-ați plictisit? Da că avea 200 lei/h, tot așa făceați? E cumva semn de maturitate, hărțuiala asta? Se invocă aici, faptul că nu e sănătoasă la cap, dar credeți că ceea-ce faci tu și ceilalți 3-4 useri, e dovada unei normalități?Lăsa-ți-o fraților așa cum e, nu vă obligă nimeni să o vizitați! Ați spus o dată, de două, de nouă ori, cred că e suficient. Invocați reacțiile ei pe forum, dar nu vedeți că sunt multe postări, la care nu reacționează? Evident că, la un moment-dat, cedează acestor provocări și răspunde, cum răspunde!Dați dovadă de maturitate și de normalitate, că nu costă nimic!Părerea mea ...Ba mosule,parsivenia ta are limite???Doar 3-4 membrii o critica?? Citeste in PLM tot topicul si ai sa gasesti 60-70 de membri scarbiti de aceasta baba dementa,inclusiv membrii vechi cu reputatie (Cassy,Corina,Codered,Nea Petre..........)Atentie!! nu pun la socoteala tipul care e banat zilnic si isi face alte clone.Ba bulangiule,sunt zeci de membri care au pus o simpla intrebare de bun simt si au primit in schimb injuraturi si blesteme.Cu totii intelegem ca ai avut o relatie cu babeta asta,ca inca o mai iubesti,dar asta nu inseamna sa ne prostesti pe toti ca esti tu indragostit. 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 16, 2017 Bah, manca-mi-ai nasu, eo stiu ca Siana ii la varsta senectutii mai abitir ca Picoaie care face cica ciorba buna de pasule, ca ea arde destui neuroni cat sa compuna o rima, dar las-o asa, cati se ard la ea, e treaba lor. Picoaie, e Picoaie, dasta ne ingroapa pa toti da-l in sloboz, atata am respect pt. el ca la cat o futut el intr-o viata n-om fute noi nizi in zece ... sau cel putin asa e legenda. .... Mai e si legenda aia cu CorinaVip si cu vulturul ei ... sper ca o muscat si s-o indesat temeinic in vulturu Corinei .... dupa 300 ml de palinca de pruna .. aia de creste in copac, nu la femeie intre chishere, spun numa' adevarul si numa' adevarul Deci, lasa-l bah in pace pe Picoaie ca imediat primim invitatie la priveghi
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 16, 2017 Bah, manca-mi-ai nasu, eo stiu ca Siana ii la varsta senectutii mai abitir ca Picoaie care face cica ciorba buna de pasule, ca ea arde destui neuroni cat sa compuna o rima, dar las-o asa, cati se ard la ea, e treaba lor. Picoaie, e Picoaie, dasta ne ingroapa pa toti da-l in sloboz, atata am respect pt. el ca la cat o futut el intr-o viata n-om fute noi nizi in zece ... sau cel putin asa e legenda. .... Mai e si legenda aia cu CorinaVip si cu vulturul ei ... sper ca o muscat si s-o indesat temeinic in vulturu Corinei .... dupa 300 ml de palinca de pruna .. aia de creste in copac, nu la femeie intre chishere, spun numa' adevarul si numa' adevarul Deci, lasa-l bah in pace pe Picoaie ca imediat primim invitatie la priveghi Ai spus bine ca e doar o legenda pe care si-a creat-o singur.Nu vreau sa-ti spun ce facea la Corina pentru ca mi-e jena de jena lui.Iti spun doar un singur lucru,cu ce facea la Corina intra sigur in caretea recordurilor la capitolul CEL MAI PROST CURVAR DE PE PLANETA. 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2017 Ba mosule,parsivenia ta are limite???Doar 3-4 membrii o critica?? Citeste in PLM tot topicul si ai sa gasesti 60-70 de membri scarbiti de aceasta baba dementa,inclusiv membrii vechi cu reputatie (Cassy,Corina,Codered,Nea Petre..........)Atentie!! nu pun la socoteala tipul care e banat zilnic si isi face alte clone.Ba bulangiule,sunt zeci de membri care au pus o simpla intrebare de bun simt si au primit in schimb injuraturi si blesteme.Cu totii intelegem ca ai avut o relatie cu babeta asta,ca inca o mai iubesti,dar asta nu inseamna sa ne prostesti pe toti ca esti tu indragostit.Termină bă, cu minciunile și dezinformările astea ordinare! Eu nu am spus de acei useri care au avut câteva replici acide cu ea, ci te tine și cei câțiva (3-4) + clonele aferente (pentru a părea mai mulți), care vă faceți veacul pe aici. Ai înțeles bă, idiotule?Ai spus bine ca e doar o legenda pe care si-a creat-o singur.Nu vreau sa-ti spun ce facea la Corina pentru ca mi-e jena de jena lui.Iti spun doar un singur lucru,cu ce facea la Corina intra sigur in caretea recordurilor la capitolul CEL MAI PROST CURVAR DE PE PLANETA.Ia spune tu, ce faceam eu la Corina? Bah, manca-mi-ai nasu, eo stiu ca Siana ii la varsta senectutii mai abitir ca Picoaie care face cica ciorba buna de pasule, ca ea arde destui neuroni cat sa compuna o rima, dar las-o asa, cati se ard la ea, e treaba lor. Picoaie, e Picoaie, dasta ne ingroapa pa toti da-l in sloboz, atata am respect pt. el ca la cat o futut el intr-o viata n-om fute noi nizi in zece ... sau cel putin asa e legenda. .... Mai e si legenda aia cu CorinaVip si cu vulturul ei ... sper ca o muscat si s-o indesat temeinic in vulturu Corinei .... dupa 300 ml de palinca de pruna .. aia de creste in copac, nu la femeie intre chishere, spun numa' adevarul si numa' adevarul Deci, lasa-l bah in pace pe Picoaie ca imediat primim invitatie la priveghi Tu, poate si cam singurul de fe forumul ăsta, care ar trebui să taci. Știi ce zic!P.S. Ce mai face Ancuța? P.P.S. Ai înțeles? 6 1 9
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 16, 2017 Adevărul e că atitudinea si limbajul acestei curve penale care a început curvasaraie pe strada spun totul despre ea.E o scursura, un gunoi scos din tomberon cu figuri de țărancă din fundul ajunsă la capitala.Nu băiete! Cunosti tu ce fel de gesturi ar putea să spună ceva despre ea!? Gesturile acelea mărunte...pe care voi nu le puteți vedea, gusta si trăi! Uite un mic exemplu:O fata îsi pune un anunț cu poze cat mai simple, dar care să nu îi releve identitatea... Apoi...după rezultat, rupe cartela de telefon in două si zice:367 de pagini de cacat, dacă să fiu Siana inseamna o asa mare Arfă! 6 3
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 16, 2017 Ia spune tu, ce faceam eu la Corina?Tu, poate si cam singurul de fe forumul ăsta, care ar trebui să taci. Știi ce zic!P.S. Ce mai face Ancuța? P.P.S. Ai înțeles?Nu pot sa spun ce faceai la Corina,mie rusine mie sa scriu.Ce faci ma lake,il ameninti pe Azareth? 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 16, 2017 Tu, poate si cam singurul de fe forumul ăsta, care ar trebui să taci. Știi ce zic!P.S. Ce mai face Ancuța? P.P.S. Ai înțeles?Sunt poate singurul de pe forumul asta care nu te injura, stii ce zic ? ... vrei sa incep si eu ? ... Vad ca astia isi cam bat joc de tine insa tie iti place chiar 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2017 Nu pot sa spun ce faceai la Corina,mie rusine mie sa scriu.Ce faci ma lake,il ameninti pe Azareth?Lasă bă, rusinea și spune, papagalule! Și unde p.m. ai văzut tu, amenințări? Sunt poate singurul de pe forumul asta care nu te injura, stii ce zic ? ... vrei sa incep si eu ? ... Vad ca astia isi cam bat joc de tine insa tie iti place chiar Băi băiete, tu citești forumul, sau frigiderul? Oricum, nu mă aștept să înțelegi prea bine!Repet: tu ar trebui, pe unele chestiuni, să bagi capul în pământ. Ai fost bătaia de joc al forumului, cu lingerismele tale, la Ancuța, că te-ai dat la fund de rusine, așa că, taci și nu mai face valuri. Te-ai băgat ca supozitorul intr-o discuție care nu te privea, pe un subiect pe care nu-l cunoști și ai găsit de cuviință să ma jignești, aiurea, neprovocat. Cum voiai să-ți răspund? Simpla alăturare cu acest șantajist ordinar de Pipilică, care harțuiește pe forum fete, pe care le jignește direct, sau de pe alte conturi, pentru a le face să cedeze și sa-l fută gratis (un fel de taxă de protecție), te dezonorează. 9 9
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2017 Te-ai bagat in pijamaleDar iti e maciuca tare ?Cand ma stii asa focoasa,Ai fugi putin de-acasaSi-ai veni pana la mineCa sa facem multe rime ?In capot si in papuci, Vino, sa mi-o dai la buci !Eu te-astept in pielea goala, Ca am chef de tavaleala. 0737662980 450 ron / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2017 Si eu sunt de aceeasi parere cu gelugun , ar putea fi puse in semnatura linkurile cu rencenziile de bun simt , sa nu stam sa scotocim peste toate posturile rau intentionate Nu stiu cum sa fac asta.
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Nu stiu cum sa fac asta.Normal că nu știi La cat ești de proastă, tot ce știi să faci este sa căști gura și să sugi pula La cele 4 clase pe care le ai... La ce să ne așteptam.... 2
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 A ce ar putea să miroasă in cocină la consuela? - PARIZER - CĂCAT - MIROS DE BABĂ STRICATĂ BĂTRÂNĂ Aflăm acum că baba este și alcoolistă. Fă bețiva dracului, nu ți-e fă rușine să minți ca o zdreanză? Dacă mai confirma cineva.... Devine interesant Chiar așa de scârboasă...
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 M-a sunat azi un individ, dar, fiind beată nu i-am raspuns ci i-am dat un beep la scut timp, desi nu ii cunoasteam numarul, gandindu-ma ca îmi chioraie mațele de foame și as manca niste parizer. Dupa ce am schimbat cateva cuvinte cu el, s-a prins că sunt o babă expirata. I-am spus frumos ca i-o sug pe 50 de lei. El m-a luat la rost, ca e prea mult,că îmi dă 10 lei. I-am spus ca e ok și mă gândeam că o să mi iau un kil de parizer. Mi-a replicat precipitat ca nu sunt sanatoasa la cap si mi-a inchis telefonul in nas. Uite așa am rămas moarta de foame de îmi chioraie matele Ahhaha ce distrusă
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2017 @ Frau Siana , Te-am mai rugat sa pui la un loc recenziile despre tine pe aici.Iar pentru cei care repeta pana la extrem ca la Siana te duci pentru o muie rapida.Sunteti mari bashtani daca va permiteti asa ceva la 450 Lei.Sau nu puteti mai mult ?Imi pare mie ca Siana este de cursa lunga si a satisfacut hard multi barbati de au dat note foarte mari.Care o fi realitatea ?....Da, recunosc , nu ma tine nici buzunarul si nici fizicul....Dar curiozitatea este mare. Da, ai dreptate. Este cam greu sa stau sa le caut printre sutele de pagini care s-au tot scris. Nu am stiut sa trec in semnatura paginile la care pot fi gasite.
Postări Recomandate