Sari la conținut

Cu ce echipa tineti ?

Postări Recomandate

• Oras:craiova

Steaua Bucuresti ..........  :serenade  :girly  :girly

Steaua Bucuresti!!!!!!!  :pompomgirl:  :luxhello

Nu stiu daca a mai auzit cineva despre aceasta echipa, dar FC Farul pana va dispare de tot din fotbal, poate si dupa.

De cand a plecat Grigoras s-a dus de rapa Farul.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

mai mult sau mai putin, toti tinem cu cate o echipa de fotbal din tara noastra

din pacate, acum, chiar daca avem niste "varfuri" ce ni se par mai bune ( Steaua, Petrolul, Astra, Jiul, Vaslui , Otelul.....), echipele noastre nu fac fata fotbalului european

pana nu se schimba ceva fundamental in fotbalul nostru ( Jos Mitica a fost doar un mic castig..), degeaba ne agitam, din pacate

Link spre comentariu

kostachis, vad ca esti din Constanta. La cate meciuri pe stadionul zdelei ai fost pana acum ca sa fii in stare sa reprezinti ? Sau faci si tu parte din urmatoarea categorie ?

Glumesc ma, imi place ca se oftica lumea  :laugh2  No offence.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

1-1 datorita arbitrilor. steaua trebuia sa ia un rosu in prima repriza si pentru otelul nu s-au acordat 2 penalty-uri, iar lovitura libera din care a marcat steaua nu a fost. Deci in mod normal trebuia sa ii incalte otelul bine de tot dar pentru a nu stiu cata oara au tras arbitrii cu „cea mai iubita(de arbitri sigur) echipa din Romania”.

Link spre comentariu

1-1 datorita arbitrilor. steaua trebuia sa ia un rosu in prima repriza si pentru otelul nu s-au acordat 2 penalty-uri, iar lovitura libera din care a marcat steaua nu a fost. Deci in mod normal trebuia sa ii incalte otelul bine de tot dar pentru a nu stiu cata oara au tras arbitrii cu „cea mai iubita(de arbitri sigur) echipa din Romania”.

Ieri Real Madrid a facu 0-0 cu o echipa din divizia a-3-a.O echipa de muncitori, in conditiile in care au cam jucat toate "vedetele" meciul fiind in Cupa del Rey, o echipa de muncitori, care joaca fotbal din placere.Unu din jucatori era proprietar de magazin , altu consilier financiar si tot asa.Pana si comentatorii radeau ca oamenii aia se duc maine ( adica azi ) la munca si ca or sa fie obositi si nu vor da randament.Deci daca Real a facut blat , la nivelu' ala  , la noi in tara nu ma mai mira nimic =))

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

"Steaua, în loc să investească banii din UCL în jucători, i-a investit în arbitri" ( Valeriu Răchită a comentat)
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dinamo angajeaza un sofer si il trimit cu masina prin tara sa vanda materiale promotionale. Intre Brasov si Sibiu acesta vede un popa care facea autostopul pe marginea drumului. Religios din fire, soferul opreste si-l ia pe parinte. Merg ei si aproape de Sibiu vad pe partea dreapta a drumului un suporter stelist fluturand un steag ros-albastru. Din instinct soferul vireaza spre acesta intentionind sa-l ia pe capota. Insa realizand ca in masina se afla si parintele, soferul trage de volan si il evita in ultima clipa pe stelist, salvindu-i viata. Desi l-a evitat, in momentul trecerii pe linga stelist, s-a auzit o bubuitura ca un fel de tabla infundata. Mirat, soferul priveste in oglinda retrovizoare si-i spune preotului:

- Iarta-ma parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe bietul stelist...

- Nici o problema, raspunde parintele, l-am luat eu pe spurcat cu usa! :))

• Like 1
Link spre comentariu

Caine pana la moarte, niciodata cioara, niciodata oaie!!!! La anul luam campionatul, eu cred in promisiunile lui Negoitza, omul pare sa stie ce face desi...nu prea baga bani. Dar macar aduce oameni energici cum e Stoican. Ii acord increderea deocamdata. Cat despre Steaua vad ca deja a facut primul transfer inainte de merkato: l-a luat pe arbitrul Dima. La cum a arbitrat ala cu Otelul duminica sigur e stelist pana in maduva. Din partea mea - sa traiascaaaaa nea Dimaaaaa (trei zile cu aia de alaltaieri, vorba lui Creanga) :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

nici macar nu mai am rabdare sa imi obosesc ochii privind jalea din fotbalul romanesc.care steaua,care dinamo ,care rapid?giurgiu ,navodari,slobozia,falticeni,chiajna, astea sint viitorul.ma mir de mitica al nostru ca nu a reinfiintat si scornicestiul, eram acum cu 2 echipe in europa si aveam cu cine sa ne mindrim.toate centrele de copii sint moarte ,pitestiul, constanta,bacaul,aradul ,hunedoara,baia mare si nu in ultimul rind craiova nu mai exista pe harta fotbalului,despre ce vorbim aici?aveam odata fotbalisti care stiau sa bea bine ,dobrin costica zamfir,marculescu,chitaru,fane petcu,balaci,iovan,lutu,bumbescu,toti baieti de baieti, cu singe in pula ,fara fitze si tunsori ,fotbalisti adevarati pentru care mergeai la stadion ,azi cu cine ne mindrim?spuneti voi...halal fotbal

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...