Sari la conținut

Laba

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Bagi pula între elemenți caloriferul, o scoți pe partea cealaltă și începi sa o freci...cu peria de sarma!!!

Vizitator nibeficuk
Postat

'Ai de pula ta, OP...

#NuMaiDeschidețiSubiecteAiurea

• Like 1
Vizitator themessage
Postat

Eo am dat cea mai tare laba amu cativa ani pa chatalternative cu 2 surori romance de vreo 11 anishori, erau dezbracate si io eram an chiloti, si nu au dat next si au scris, arata-ne cucu, mi sa sculat instant si sm scos pula tare si au anceput sa se frece la pizda si ami aratau asta pa web, am facut cea mai blanao laba ever si scriau ca le place cucu meu ce mare e, lol ce cute, a fost cea mai violenta ejaculare da m-am sparcait pa fatza cand ma uitam la ele cum isi frecau pizdulicele rozalii, de atunci am prins gustu da **spam editat**, multumetzc denis constsntinescu

Vizitator caproshu
Postat

Eo am dat cea mai tare laba amu cativa ani pa chatalternative cu 2 surori romance de vreo 11 anishori, erau dezbracate si io eram an chiloti, si nu au dat next si au scris, arata-ne cucu, mi sa sculat instant si sm scos pula tare si au anceput sa se frece la pizda si ami aratau asta pa web, am facut cea mai blanao laba ever si scriau ca le place cucu meu ce mare e, lol ce cute, a fost cea mai violenta ejaculare da m-am sparcait pa fatza cand ma uitam la ele cum isi frecau pizdulicele rozalii, de atunci am prins gustu da **spam editat**, multumetzc denis constsntinescu

Tipule,ai grija cu postari de genul asta !!!

• Oras:de_dust2
  • Oras:de_dust2
Postat

Cum see face laba corect

nu conteaza cum se face, e mai buna decat toate (99.9%) :slap2

Postat

Cum see face laba corect

Asta e o problema mai greu de expediat in cateva paragrafe. Eu zic sa mai ai rabdare un pic, in clasa a cincea va vine o profa de lucru manual care e special instruita si e de obicei foarte dragutza ...

Odata ce ai prins notiunile de baza deja poti studia si in privat sau cu baietii sau cu fetele cum iti place. Se mai fac si cursuri de perfectionare si de dezvoltare personala in acest domeniu cu bani de la UE... mai tarziu la serviciu poti avea norocul sa ai propriul tau birou si si asta e o perioada de glorie dpdv al labei...la pensie tot asa o mai freci pana la ziua Z...

Subiectul este inepuizabil, nu-ti ajunge o viata sa stapanesti aceasta arta... si pe patul de moarte toti ne intrebam: O fi fost bine? Nu am gresit pe undeva? Astia mici se vor descurca singurei?

Vizitator nibeficuk
Postat

O singură soluție: laba pân' la moarte, și dincolo de ea!

Vizitator nibeficuk
Postat

Mana destinului. Ce poti sa faci?

Să-l împlinești. Asta-i soarta, scrisă-n palmă!

Vizitator nibeficuk
Postat

Tanti Fernanda Ribeira iti face o laba ca la carte. 

Si tu ei ! :)

https://thumb-p7.xhcdn.com/a/h1Xttf9WpX94girmARGrrg/000/335/135/597_1000.jpg

Nu mai ai scăpare, la tine vine Baba Crăciun care a fost cândva Moș!
Vizitator marmotto
Postat

Nu mai ai scăpare, la tine vine Baba Crăciun care a fost cândva Moș!

=)) =)) =)) Prea tare asta ! 

Postat

nu conteaza cum se face, e mai buna decat toate (99.9%) :slap2

Era o vorba, SI ANUME. o LABA LA TIMPUL EI FACE CAT 10 FEMEI. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...