paul19891989 Reputație: 22 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Pe tot corpul? Pe mine una mă certat că de ce am stat atâta la dus. Nu mai mult de 5 minute. A spus că trebuie să mă spăl doar la arici.
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 1, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 1, 2019 Pe tot corpul? Pe mine una mă certat că de ce am stat atâta la dus. Nu mai mult de 5 minute. A spus că trebuie să mă spăl doar la arici. da, fara podoaba capilaraCam are dreptate :)) 15 sec udat cu dusul, 30 sec gelu de dus intins si masat pe tot corpul 30-40 sec clatit..30 sec sters cu prosopul si pus la brauO DOBITOACA, scz pentru expresie!!!! 5
admiralfrost Reputație: 45 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Postat Decembrie 7, 2019 SI tu cioflingar, nu iti impui punctul de vedere ca stai cat iti vine tie in dus, ca tot pe timpul tau stai.
laury Reputație: 24077 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2019 Pe tot corpul? Pe mine una mă certat că de ce am stat atâta la dus. Nu mai mult de 5 minute. A spus că trebuie să mă spăl doar la arici.Daca esti transpirat pe tot corpul. Daca esti curat faci doar refresh la cur, pula, picioare....Daca te-a certat o proasta la care ai fost, posteaza pe topicul ei sa stim si noi cine e nespalata aia!
evaforyou Reputație: 22138 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 8, 2019 Nu stiu cine si pe la cine umbla, dar o sa scriu pentru cei care inca nu m-au vizitat pe mine... prefer sa stati 15 minute in baie, dar sa va spalati PESTE TOT si temeinic, inclusiv prin urechi si alte locuri "ascunse". Daca va spalati doar oole si pula, fix doar acolo o sa va ating si eu... aviz celor doritori de kiss pe corp etc. Chiar daca ati facut dus cu 30 de minute inainte, un scurt refresh pe tot corpul nu strica🙂 Despre apa de gura pot spune ca nu e otravitoare😀 8
laury Reputație: 24077 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2019 Nu stiu cine si pe la cine umbla, dar o sa scriu pentru cei care inca nu m-au vizitat pe mine... prefer sa stati 15 minute in baie, dar sa va spalati PESTE TOT si temeinic, inclusiv prin urechi si alte locuri "ascunse". Daca va spalati doar oole si pula, fix doar acolo o sa va ating si eu... aviz celor doritori de kiss pe corp etc. Chiar daca ati facut dus cu 30 de minute inainte, un scurt refresh pe tot corpul nu strica🙂 Despre apa de gura pot spune ca nu e otravitoare😀ðŸ‘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Postat Decembrie 9, 2019 Yep. Povesti. Dusul tine minim 5 minute! Ce naiba? Maxim 10! E improspatare nu vii sa-ti faci siesta la curve! Am avut pe unu care DUPA ce a terminat programul nu mai iesea din dus.Fumez o tigara si-i bat la usa, poate i s-o facut rau. El ma anunta ca e ok.Dupa alta tigara, bat la usa din nou si-l anunt ca totusi... are deja 15 minute de cand e in dus!A stat mai mult de jumatate de ora in dus desi nu vad de ce naiba! Initial am crezut ca i se facuse rau sau doar se spala temeinic. L-am pus pe lista neagra! Imi pare rau dar nici asa nu e normal. A fost o exceptie, n-am mai avut asa indivizi dar exista si din astia!
cobra47 Reputație: 16 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:GB Oras:GB Postat Decembrie 24, 2019 Nu stiu cine si pe la cine umbla, dar o sa scriu pentru cei care inca nu m-au vizitat pe mine... prefer sa stati 15 minute in baie, dar sa va spalati PESTE TOT si temeinic, inclusiv prin urechi si alte locuri "ascunse". Daca va spalati doar oole si pula, fix doar acolo o sa va ating si eu... aviz celor doritori de kiss pe corp etc. Chiar daca ati facut dus cu 30 de minute inainte, un scurt refresh pe tot corpul nu strica Despre apa de gura pot spune ca nu e otravitoareLa mine nu se pune problema, stau in promediu 15 min si ma frec din cap pana in picioare, saptamana trecuta mia zis una ca am stat cam mult se astepta sa ies repede, iam zis ca a fost ca la carte baie cum se cuvine... tot asa zicea spalat la organ era suficient, tipa era din moldova nu republica venita in BV o vreme
cobra47 Reputație: 16 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:GB Oras:GB Postat Decembrie 24, 2019 Yep. Povesti. Dusul tine minim 5 minute! Ce naiba? Maxim 10! E improspatare nu vii sa-ti faci siesta la curve! Am avut pe unu care DUPA ce a terminat programul nu mai iesea din dus.Fumez o tigara si-i bat la usa, poate i s-o facut rau. El ma anunta ca e ok.Dupa alta tigara, bat la usa din nou si-l anunt ca totusi... are deja 15 minute de cand e in dus!A stat mai mult de jumatate de ora in dus desi nu vad de ce naiba! Initial am crezut ca i se facuse rau sau doar se spala temeinic. L-am pus pe lista neagra! Imi pare rau dar nici asa nu e normal. A fost o exceptie, n-am mai avut asa indivizi dar exista si din astia!15 min e suficient pt dus, la 16 min trebuia sa-i bati in usa ca sa iasa. Altfel iese nespalat insuficient
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum