samiralove Reputație: 34 Postat August 2, 2020 Autor Partajează Postat August 2, 2020 Hei dragilor,sunt disponibila și va aștept la mine Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 - GFE : 7 - in afara de zambet nu am vazut sau auzit nimic deosebit Eu am vazut ceva deosebit. (scuze ca ma bag peste , e doar o observatie personala, nu o contra, fiecare are dreptul la opinie ) Este ceva ce nu as reusi sa definesc foarte bine, dar imi amintesc de o remarca a unui coleg (majestic) , despre o fata de care unii colegi ziceau ca a devenit prea indrazneata si cu vocabular mai de bazar, cam tot de varsta lui Samira. Spunea Majestic "ii statea mai bine cu timiditatea juvenila". Fata asta inca o are. Mie imi da inca senzatia de liceeanca, desi cred ca nu isi pune bine in valoare prin tunsoare aspectul asta (intradevar pare un pic mai "gospodina" decat in februarie) . Pentru ultimul tratament pe care l-am primit o apreciez (oricum la mine era sus in agenda). 3 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Saptamana trecuta am vizitat-o pe Samira, nu am fost in cea mai buna forma dar totusi a iesit ceva :- Normal : 2 - nu tu contre, nu tu un gest, nimic gurita aia mica care primeste multa incarcatura albicioasa pute a porumbel mort... Cred ca problema la normal este cea din primul rand, nu e la ea. Are o medie cam de 8 la NP, inclusiv recenzia lui moneyfucker.Si eu, si alti colegi i-am simtit participarea din cum se simtea jos. Nu trebuie neaparat gemete false, sau in LOT sa sara ca nebuna. Iar din exprimarea cu porumbelul se simte multa frustrare (este ca te irita ca toata lumea are partide adevarate la ea, iar tu pwla?) . Ideea e ca se putea formula altfel. Vad ca fata s-a simtit prost si a plecat imediat dupa recenzia ta. Daca ti se mai intampla si la altele "sa nu fii in forma" mergi si tu la un urolog, poate neurolog sa-ti rezolve problema. Nu prea am stat sa-ti citesc recenziile, dar mi-a ramas in memorie una asemantoare si la suava (prin febr) , unde erau destui care se simteau bine.Iar legat de faptul ca o tii tu ca varianta de rezerva, daca e fata desteapta si mai revine, i-as recomanda sa nu iti mai raspunda la mesaje. Asa poti sa ajungi mai usor la alea la care "esti in forma". 2 Link spre comentariu
coldfusion Reputație: 4335 Postat August 6, 2020 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Partajează Postat August 6, 2020 In primul rand nu stiu de la ce te-ai luat dar te-ai luat aiurea. Alea sunt parerile mele despre Samira.....ai venit tu sa-mi zici ca nu gandesc bine ? Stai cuminte acolo Dalai Lama, fiecare are gusturile si parerile sale. "Iar din exprimarea cu porumbelul se simte multa frustrare (este ca te irita ca toata lumea are partide adevarate la ea, iar tu pwla?) . Ideea e ca se putea formula altfel." .... o sa-ti spun si aici la fel de direct, fara alte formulari elegante ..... zici tu ca e ok sa-i puta gura ? "Vad ca fata s-a simtit prost si a plecat imediat dupa recenzia ta".... sa-mi bag pula, tragedie mare. "Daca ti se mai intampla si la altele "sa nu fii in forma" mergi si tu la un urolog, poate neurolog sa-ti rezolve problema".....problema mea nu se rezolva la nici unul din cei doi medici, problema mea era fix lipsa somnului in ultima saptamana. Nu prea ai inteles nici aici dar tot te-ai gandit sa imi dai un sfat prost. "Nu prea am stat sa-ti citesc recenziile, dar mi-a ramas in memorie una asemantoare si la suava (prin febr)"......exact, si acolo este tot parerea mea. "Iar legat de faptul ca o tii tu ca varianta de rezerva, daca e fata desteapta si mai revine, i-as recomanda sa nu iti mai raspunda la mesaje. Asa poti sa ajungi mai usor la alea la care "esti in forma"......deja o arzi pe-a avocatul. Daca domnisoara are ceva de invatat din recenzia mea si e fata desteapta, o va face. Daca nu, te va multumi doar pe tine. In concluzie, vezi-ti de treaba ta. 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 "Vad ca fata s-a simtit prost si a plecat imediat dupa recenzia ta".... sa-mi bag pula, tragedie mare. "Daca ti se mai intampla si la altele "sa nu fii in forma" mergi si tu la un urolog, poate neurolog sa-ti rezolve problema".....problema mea nu se rezolva la nici unul din cei doi medici, problema mea era fix lipsa somnului in ultima saptamana. Nu prea ai inteles nici aici dar tot te-ai gandit sa imi dai un sfat prost. Iar legat de faptul ca o tii tu ca varianta de rezerva, daca e fata desteapta si mai revine, i-as recomanda sa nu iti mai raspunda la mesaje. Asa poti sa ajungi mai usor la alea la care "esti in forma"......deja o arzi pe-a avocatul. Daca domnisoara are ceva de invatat din recenzia mea si e fata desteapta, o va face. Daca nu, te va multumi doar pe tine. In concluzie, vezi-ti de treaba ta.Este ca atunci cand intri in camera la o fata si scoti doua bancnote mototolite de 100 te simti ca voda in varful calului? E la inceput fata, bai rapandula. Nu e problema ce ai spus, ci cum ai spus. Si da, o fac pe avocatul unor fete care se poarta frumos . Sa stii ca un taranoi degeaba se imbraca casual sau office, ca-l simti de la o posta cand incepe sa se dea mare cu textele. Consecinta este ca fata a disparut in ziua urmatoare marii tale compozitii. Pentru tine o fi fix pwla, pentru mine nu, ca imi placea. Sper sa nu ajungi si pe la alte fete de treaba. Noroc ca nu am apucat sa le enumar pe toate, continua cu marile tartance care te incanta atat de mult.Si acum intre noi. Ai fost cumva coleg de banca cu Baron? Sau esti varul lui mai mare? 1 1 Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat August 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 10, 2020 Este ca atunci cand intri in camera la o fata si scoti doua bancnote mototolite de 100 te simti ca voda in varful calului? E la inceput fata, bai rapandula. Nu e problema ce ai spus, ci cum ai spus. Si da, o fac pe avocatul unor fete care se poarta frumos . Sa stii ca un taranoi degeaba se imbraca casual sau office, ca-l simti de la o posta cand incepe sa se dea mare cu textele. Consecinta este ca fata a disparut in ziua urmatoare marii tale compozitii. Pentru tine o fi fix pwla, pentru mine nu, ca imi placea. Sper sa nu ajungi si pe la alte fete de treaba. Noroc ca nu am apucat sa le enumar pe toate, continua cu marile tartance care te incanta atat de mult.Si acum intre noi. Ai fost cumva coleg de banca cu Baron? Sau esti varul lui mai mare? Ce a ajuns forumul asta,sa permita unui peste..chel..sa se ia de persoane care fac recenzii pe bune,care nu au nici un interes decât să ajute cu o recenzie obiectivă,domnule pisicuts blochează aceasta mizerie de costichelg sa mai posteze,ma oripilează tot ce scrie acest jeg,el ia apărarea fetelor fără să aibă nici un argument,cred ca doar interes,în loc să vedem recenzii obiective vedem ca jigneste membrii care si au castigat reputația prin recenzii. 2 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Ce a ajuns forumul asta,sa permita unui peste..chel..sa se ia de persoane care fac recenzii pe bune,care nu au nici un interes decât să ajute cu o recenzie obiectivă,domnule pisicuts blochează aceasta mizerie de costichelg sa mai posteze,ma oripilează tot ce scrie acest jeg,el ia apărarea fetelor fără să aibă nici un argument,cred ca doar interes,în loc să vedem recenzii obiective vedem ca jigneste membrii care si au castigat reputația prin recenzii.Ai aparut luceafar bland, alunecand pe-o raza... Nu mai scriu nimic pe acest topic, fata chiar n-are nici o vina (da pe alte topice ne mai auzim, daca tot m-ai salutat). Noi parca ne stim de pe topicul blondei. Acolo parca ai dat si tu la glezne, si ei i-am luat apararea pentru ca la ea chiar a fost un pic de deranj pentru tatuati (ca tine), ca lucra pe tarife mici. Acum a plecat si ea. Apropo, am auzit ca in februarie blonda a avut un necaz cu unul ; nu stii nimic, nimic? Tu cred ca le furi si sapunul de la WC. Ironia e ca oricat te-ai screme, tot n-am sa merg la tigancile tale. Iar de blocat , poate sa ma blocheze cine si cand vrea, oricum n-am de gand sa mai recenzez fetele care imi plac, ca apare ori un tatuat , ori unul cu "porumbelu mort" (in pantaloni, de nu i-l mai ridica nici andreea). 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 ma oripilează reputația Uauu.. unde ai auzit cuvintele astea doua, oripileaza si reputatie? Ai reusit sa obtii certificatul de 3 clase intr-un final? Sau le-ai prins la ultimul curs de perfectionare in tehnologia de fabricare in linie a "ceaoanelor"? Ai si tu 2 reputatii acum. Cred ca daca te vad pe strada si fara sa te cunosc imi feresc buzunarele si maresc pasul. Auzi la el, e oripilat. Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 sa păstram măcar ideea de adevăr obiectiv și sa nu ne acuzam de lucruri pe care chiar nu le-am făcut: pe blonda suava a deranjat-o altcineva, nu messi, nu spun cine.... Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 sa păstram măcar ideea de adevăr obiectiv și sa nu ne acuzam de lucruri pe care chiar nu le-am făcut:pe blonda suava a deranjat-o altcineva, nu messi, nu spun cine....Nu vorbesc de plecarea din mai (vorbim de blonda - dar hai s-o lasam pe topicul asta), stiu si eu cine e acel altcineva. Vorbesc de disparitia de o saptamana din februarie. Atunci a avut un necaz de care i-a fost frica sa vorbeasca, am auzit la un cunoscut al ei, mie nu mi-a spus nimic . 1 Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat August 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 10, 2020 Uauu.. unde ai auzit cuvintele astea doua, oripileaza si reputatie? Ai reusit sa obtii certificatul de 3 clase intr-un final? Sau le-ai prins la ultimul curs de perfectionare in tehnologia de fabricare in linie a "ceaoanelor"? Ai si tu 2 reputatii acum. Cred ca daca te vad pe strada si fara sa te cunosc imi feresc buzunarele si maresc pasul. Auzi la el, e oripilat. Ba oligofrenule,tu nu vezi ca sugi pula pe toate topicurile..ba analfabetule eu cand făceam masterat tu erai la cules capsuni...tu nu vezi ca esti cel mai prost de pe aici..fa te mic analfabetule..ceaunarule..se pare ca te ai reprofilat din capsunar in ceaunar...esti un peste cretin care pute...dar puti jegosule ca o sa dispari de pe aici.. costi care sugi un chel ..nume predestinat ai analfabetule oligofren..mars de aici.. Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat August 10, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat August 10, 2020 Sa trecem la recenzii! 3 3 Link spre comentariu
coldfusion Reputație: 4335 Postat August 11, 2020 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Partajează Postat August 11, 2020 Ba oligofrenule,tu nu vezi ca sugi pula pe toate topicurile..ba analfabetule eu cand făceam masterat tu erai la cules capsuni...tu nu vezi ca esti cel mai prost de pe aici..fa te mic analfabetule..ceaunarule..se pare ca te ai reprofilat din capsunar in ceaunar...esti un peste cretin care pute...dar puti jegosule ca o sa dispari de pe aici.. costi care sugi un chel ..nume predestinat ai analfabetule oligofren..mars de aici..Nu-ti bate capul cu el. E sarac cu duhul si nu a inteles ca AIA E PAREREA MEA despre febletea lui Samira. Nu te chinui ca nu o scoti la capat cu melteanul. 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Sa trecem la recenzii!Ei tu ai dreptate. Dar nu mai avem cui sa facem recenzii. Pentru ca userul cu cucu rece a alungat fata departe... 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Ba oligofrenule,tu nu vezi ca sugi pula pe toate topicurile..ba analfabetule eu cand făceam masterat tu erai la cules capsuni...tu nu vezi ca esti cel mai prost de pe aici..fa te mic analfabetule..ceaunarule..se pare ca te ai reprofilat din capsunar in ceaunar...esti un peste cretin care pute...dar puti jegosule ca o sa dispari de pe aici.. costi care sugi un chel ..nume predestinat ai analfabetule oligofren..mars de aici..Nu stiu cum ai aparut aici, dar din postarea de mai sus respira intradevar MASTERATUL pe care il ai. Acum intere noi, e facut in piata la Nicolina? Nu acuma, pe bune, ca sa ne imprietenim, daca m-apuc de fumat , o sa cumpar tigari de la tine , daca esti pe acolo prin spate.Iti dau si vreo 10 mititei cu doua borcane de mustar si juma-de-tuica proasta (dar nu chiar ca tine). Hai ca se poate. Povestea merge mai departe. Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat August 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 11, 2020 Nu stiu cum ai aparut aici, dar din postarea de mai sus respira intradevar MASTERATUL pe care il ai. Acum intere noi, e facut in piata la Nicolina? Nu acuma, pe bune, ca sa ne imprietenim, daca m-apuc de fumat , o sa cumpar tigari de la tine , daca esti pe acolo prin spate.Iti dau si vreo 10 mititei cu doua borcane de mustar si juma-de-tuica proasta (dar nu chiar ca tine). Hai ca se poate. Povestea merge mai departe. Asa cum am zis,nivelul tau e de capsunar ceaunar,daca traficul e îndeletnicirea ta,de la ființe umane la țigări nu e mare lucru..analfabetule mergi de ti ia abac si numărătoare si poate te primesc la pregătitoarea de la ..mititica. Cred ca mi ajunge cat a trebuit să mă cobor..ca sa fut in gât un costi cu cap chel...suge o mai departe eu am finalizat...in muia ta oligofrenule,cearta te cu tine.. pa analfabetule Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat August 11, 2020 Ați făcut varză și acest topic.Felicitări!Am și eu o întrebare,de fapt două: Voi citiți cea ce scriți? ,... renunț la a doua.Nu-i cazul să răspundeți,doar comportați-vă în concordanță cu nivelul la care vă considerați că sunteți.O zi bună în continuare să aveți cu toții! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Asa cum am zis,nivelul tau e de capsunar ceaunar,daca traficul e îndeletnicirea ta,de la ființe umane la țigări nu e mare lucru..analfabetule mergi de ti ia abac si numărătoare si poate te primesc la pregătitoarea de la ..mititica. Cred ca mi ajunge cat a trebuit să mă cobor..ca sa fut in gât un costi cu cap chel...suge o mai departe eu am finalizat...in muia ta oligofrenule,cearta te cu tine.. pa analfabetuleDin ciclul : MASTERAT II.Nu stiu de unde ai aparut , dar esti interesant. Chiar asa, unde ai masteratul ala de care ziceai? Cumva la "Litere"? Vad ca le imbini destul de bine. Afara de faptul ca le stii pe toate (sunt sigur ca poti sa folosesti si un w sau y la nevoie, esti ca pestele in apa cu literele. Acuma intre noi. Aia cu ceaunele a fost o gluma inocenta. Aia cu tigarile se poate s-o fi nimerit accidental, desi un baiat cu "Litere" la baza poate mai mult. Cand te prind pe alt topic, o sa iti spun si cu ce cred ca te ocupi cu adevarat. O sa te deranjeze. Si desi Baron nu imi este simpatic cu interventiile lui, pe topicul asta ma las alungat. De dragul fetel la care chiar tin si pe care sper s-o revad. Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat August 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 11, 2020 Ați făcut varză și acest topic.Felicitări!Am și eu o întrebare,de fapt două: Voi citiți cea ce scriți? ,... renunț la a doua.Nu-i cazul să răspundeți,doar comportați-vă în concordanță cu nivelul la care vă considerați că sunteți.O zi bună în continuare să aveți cu toții! Nu stiu daca tu ai dreptul sa fii justițiar,dar nu poti lasa un om de nimic sa jigneasca pe toti care au alte păreri decât ale lui..am si scris ca a trebuit să mă cobor la nivelul lui..nu sunt genul dar cred ca a meritat.In alta ordine de idei cred ca ai vrut sa spui dacă citim ce "scriem" si nu scriti, numai bine eu nu mi am permis sa spun despre ce scrii tu ca niciodata nu am putut citi tot ce scrii pentru ca ma plictisesc ma gandesc ca meseria ta e de scriitor..prefer oamenii pragmatici care sunt mai la subiect in rest te apreciez ca împărți cu ceilalți experiențele tale chiar dacă de multe ori sunt sf,seara faina eu promit sa nu mai scriu nimic iar o perioadă lungă chiar dacă aș avea multe recenzii sa fac..dar ce rost au daca aici parerile trebuie să fie pe placul unora altfel esti facut"albie de porci"de nimicuri ca si acest..costichelg. 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat August 11, 2020 Nu stiu daca tu ai dreptul sa fii justițiar,dar nu poti lasa un om de nimic sa jigneasca pe toti care au alte păreri decât ale lui..am si scris ca a trebuit să mă cobor la nivelul lui..nu sunt genul dar cred ca a meritat.In alta ordine de idei cred ca ai vrut sa spui dacă citim ce "scriem" si nu scriti, numai bine eu nu mi am permis sa spun despre ce scrii tu ca niciodata nu am putut citi tot ce scrii pentru ca ma plictisesc ma gandesc ca meseria ta e de scriitor..prefer oamenii pragmatici care sunt mai la subiect in rest te apreciez ca împărți cu ceilalți experiențele tale chiar dacă de multe ori sunt sf,seara faina eu promit sa nu mai scriu nimic iar o perioadă lungă chiar dacă aș avea multe recenzii sa fac..dar ce rost au daca aici parerile trebuie să fie pe placul unora altfel esti facut"albie de porci"de nimicuri ca si acest..costichelg.1)Nu sunt și nu vreau să fiu justițiar;2)Corect,ai dreptate,am greșit "scriti";3)De acord cu tine în ceea ce privește atacul la persoană folosit de foarte mulți,eu i-am numit generic "specialiștii -100", ți-am și apreciat primul post,dar nu sunt de aceeași părere cu tine în ceea ce privește coborâtul ștachetei;4) Ți-am apreciat activitatea de pe forum chiar dacă uneori nu eram pe aceași "lungime de undă"; fiindcă nivelul de așteptare, gusturile,stilul de a scrie, experiențele trăite în compania unei dintre fete sunt diferite. Dacă îți amintești eu nu ți-am răspuns la un atac al tău, chiar dacă l-am considerat mai puțin elegant fiindcă loveai mai mult în persoana mea decât în ceea ce-am scris.5) Multe informații în momentul de față circulă pe circuit închis,din ce în ce mai puțin la vedere. Și eu voi scrie din ce în ce mai puțin. Voi mai scrie mai mult lucruri pozitive cu acordul fetei, dacă fata va dori să meargă pe circuit închis îi voi respecta opțiunea. Rar voi mai vorbi de țepe. Fiecare pe banii lui!6)Nu sunt SF-uri cele povestite de mine,poate uneori modul cum le spun să creeze o anumită imagine. Ce mă deosebește pe mine de foarte mulți dintre voi e faptul că de la multe fete am obținut maximum posibil,cum și de ce e altă poveste. Am promis că am să vă povestesc cu lux de amănunte vreo trei experiențe pe un topic special fără a nominaliza exact fata respectivă. Aici suntem cu toții mai puțin "bărbați" fiindcă obținem sex pe bani(deci banul contează),dar ne deosebim prin ce reușim să cumpărăm fiecare în parte.7)Tu ai dispărut de mult,de când cu articolul de presă,dar pe lângă tine mai pot enumera încă 20-30 de colegi,care scriau mult și bine,iar după ultimile discuții de aici bănuiesc că în cea mai mare măsură l-am pierdut și pe @Coldfusion. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat August 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 12, 2020 Bună dimineața! <<Aici suntem cu toții mai puțin "bărbați" fiindcă obținem sex pe bani (deci banul contează), dar ne deosebim prin ce reușim să cumpărăm fiecare în parte.>> Prima idee este un adevăr, iar cea de a doua o iluzie. 2 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 Rar voi mai vorbi de țepe. Fiecare pe banii lui! Ce cainos te-ai facut!! (Asa le trebuie... Daca mi-o spui si mie pe mirabela maximus iti fac cadou un bax de servetele de ochelari . Sa iasa mai bine 69. Acuma sa stim numai noi, vine cami de la Timisoara??? parca simt ceva) bucurie fericire - numai sex cu implinire! (si mai arde-i cu nuiaua pe nepotii astia care vorbesc murdar ) 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat August 17, 2020 Ce cainos te-ai facut!! (Asa le trebuie... Daca mi-o spui si mie pe mirabela maximus iti fac cadou un bax de servetele de ochelari . Sa iasa mai bine 69. Acuma sa stim numai noi, vine cami de la Timisoara??? parca simt ceva) bucurie fericire - numai sex cu implinire! (si mai arde-i cu nuiaua pe nepotii astia care vorbesc murdar )Am să-ți ascult sfatul! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
filipcozma Reputație: 726 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Foarte sensibiluca fetita asta. Poate ai crezut, Samira , ca aici sunt studenti de la Literatura Universala sau de la muzicologie. Aici vin de la stadion, de la terasa. Daca nu te-ai apucat de pian sau vioara, vezi ce faci, poate ai vreun gand bun. Link spre comentariu
filipcozma Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2020 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 13, 2020 De pe 2 august nici un semn. Vreun gand de revenire? Oct? Nov? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum