Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Pentru ca astazi este vineri ( sfarsitul unei saptamani de munca :laugh2  ) m-am gandit sa mai radem putin asa ca am gasit cateva sfaturi (in legatura cu munca) pe care vi le impartasesc :

Legile muncii…
Legea 1: Legea este curata sanatate!
Legea 2: Daca colegul tau munceste, acesta nu este motiv sa faci la fel.
Legea 3: Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie facut!
Legea 4: Lucrarea care nu se rezolva de la sine in 30 de zile, nu merita sa te mai apuci de ea!
Legea 5: Serviciu nu este o circiuma ca sa stai toata ziua acolo!
Legea 6: E adevarat ca munca innobileaza pe om, dar societatea noastra nu are nevoie de nobili.
Legea 7: Cine nu munceste nu greseste, iar daca nu greseste, merita sa fie promovat.

Alte vorbe de duh despre munca…
Ne nastem obositi pentru a ne odihni!
Munca l-a creat pe om dar nici lenea nu l-a omorat!
Daca vezi un coleg odihnindu-se, ajuta-l!
Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca.
Munca e sanatate curata, deci sa o lasam pentru cei mai bolnavi ca noi.
Cine se scoala prea de dimineata doarme prea putin, e obosit si casca toata ziua.

PS: ca sa nu fiu acuzata de plagiat (precum Ponta) :laugh2  :laugh2  :laugh2  va dezvalui si sursa :

http://www.agenda.ro/bancuri-despre-1-mai-muncitoresc/283927

Acestea fiind zise va doresc un sfarsit de saptamana excelent :hug1 :hug1 :hug1

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

A aparut un nou virus avand denumirea: “munca”. Daca primesti vreo “munca” de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si doi prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati trei pahare de ceva, repetati de patru ori, dupa care veti constata ca “munca” s-a sters complet din capul vostru… Trimite urgent acest e-mail cel putin la cinci prieteni. Daca observi ca nu ai cinci prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul “munca” si acesta iti guverneaza deja viata. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna !

Serviciile sunt : masaj si companie intima : sex oral si normal

Cadoul:

- pentru Incall: 200 lei / ora - toata luna aprilie

- pentru Outcall: aici am 3 variante

1-  1 0ra : 450 lei

2-  Pana la 6 ore: prima ora 450 lei iar urmatoarele ore : 200 lei /ora

3- Mai mult de 6 ore : prima ora 450 lei iar urmatoarele ore : 100 lei/ ora

Program: in fiecare zi intre orele 12 si 20

Modalitate de contact : telefon: 0733488630 ( apel sau mesaj) si  e-mail : [email protected]

Acestea fiind spuse va doresc un inceput de saptamana excelent!

Ok, 6 ore costa 1650 lei, 12 ore tot 1650 lei. Pe bune? :)

Link spre comentariu

buna M ....cat ma costa si pe mine o plimbare cu liftul ??? de la parter la 8 ,de la 8 la 7 ,de la 7 la parter iar apoi de la parter la 8 ???....:)))

Dragul meu... ai gresit persoana, in primul rand eu sunt persoana fizica, nu juridica, iar in al doilea rand incearca sa cauti pe google "ascensorul" sau "shindler" , cu siguranta de vei gasi acolo o lista cu servicii si preturi :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Dragul meu... ai gresit persoana, in primul rand eu sunt persoana fizica, nu juridica, iar in al doilea rand incearca sa cauti pe google "ascensorul" sau "shindler" , cu siguranta de vei gasi acolo o lista cu servicii si preturi :)

am crezut că ești "persoană fizică autorizată"...:) îmi cer scuze... rămân dator cu un chardonnay de sâmburești... :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...