bikerboy777 Reputație: 259 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 16, 2017 Monica Tzatze flescaite !!!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Mamaie,toti clienții tai (zeci de mii) au fost tineri frumoși,curați,educați........? Mamaie tu crezi ca vorbești cu prostii tai care nu au avut in viata lor o femeie adevarata,acei papagali flaușați gen @collins care au futut doar prostituate basinoase ca tine.Spui ca sugi pula cu mare plăcere,dar in realitate sugi doar cauciucul.Pe cine crezi ca prostești rapandula obosita si afumata?Tot o viata trista ai! 1 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 16, 2017 Tot o viata trista ai!De ce zice toată lumea ca ai țațele fleșcăite? 5
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 De ce zice toată lumea ca ai țațele fleșcăite? Dpdv psihologic se numeste "efect de turma". Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine 2 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 16, 2017 Dpdv psihologic se numeste "efect de turma".Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine Tatele tale suferă de "efectul de turma" adică au luat-o la vale? 5
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Tatele tale suferă de "efectul de turma" adică au luat-o la vale? Tatele ca tatele, pana la urma toate o iau la vale.Dar daca nu ai creier... e mai greu pentru tine. Asa ca bucura-te, ai parte de viata trista pe care o meriti. Fi proasta, ca oricum e gratis si nu poti mai mult !!!
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 16, 2017 Dpdv psihologic se numeste "efect de turma".Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine ai vorbit ca un poet.......sa-ti pun coaiele pe ...tatzele alea flescaite ?????....))))))))))
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 16, 2017 Dpdv psihologic se numeste "efect de turma".Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine ai vorbit ca un poet.......sa-ti pun coaiele pe ...tatzele alea flescaite ?????....)))))))))) 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 16, 2017 Tatele ca tatele, pana la urma toate o iau la vale.Dar daca nu ai creier... e mai greu pentru tine. Asa ca bucura-te, ai parte de viata trista pe care o meriti. Fi proasta, ca oricum e gratis si nu poti mai mult !!!Aoleuuu mama mea....! Adevarul este ca tu ai creier,de asta ai ajuns sugătoare de puli pline de brânză si lins hemoroizi. 7
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Aoleuuu mama mea....! Adevarul este ca tu ai creier,de asta ai ajuns sugătoare de puli pline de brânză si lins hemoroizi.Daca tu ai avut parte de astfel de barbati... asta nu inseamna ca eu am avut parte de specimene ca cele descrise de tine.
jonhnnycum Reputație: 35 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Eu nu mai inteleg nimic...Adica sfantul_parinte e femeie?Revelatia secolului...n-as fi crezut.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 17, 2017 Eu nu mai inteleg nimic...Adica sfantul_parinte e femeie?Revelatia secolului...n-as fi crezut.Bunicuța Monica încearcă si ea stouri de centura,ca deh.....a învățat si ea ceva de la tiristi,nasol ca e răsuflată caterinca asta.Daca avea minte,ajungea prostituata? 7
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Eu nu mai inteleg nimic...Adica sfantul_parinte e femeie?Revelatia secolului...n-as fi crezut.Crede ca-l intimideaza si nu o mai ataca daca-l face femeie. Cand vezi cat le duce mintea pe unele .... 6
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Pipilica, asa cum sugereaza si numele, este femeie.
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Aoleuuu mama mea....! Adevarul este ca tu ai creier,de asta ai ajuns sugătoare de puli pline de brânză si lins hemoroizi.Ce iti mai place pula si tie parinte.... haha
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 17, 2017 Ce iti mai place pula si tie parinte.... hahaTi neapărat să te duelezi cu pula mea??? 8
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Ti neapărat să te duelezi cu pula mea???Tin neaparat sa ma duelez cu nevastata si dupa ce o lovesc bine pe ea o sa te iau si pe tine putin pe la spate 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2017 Tin neaparat sa ma duelez cu nevastata si dupa ce o lovesc bine pe ea o sa te iau si pe tine putin pe la spateHai măi nene, chiar ne luăm acum de neveste, familii și alte alea? Nu îmi e deloc simpatic Pipilică, am avut multe meciuri cu el, chiar pe acest topic, aberează la greu și se comportă de o manieră incalificabilă, fără vreun motiv serios, dar totuși, nu pot fi de acord cu așa ceva! Ia-te de el dacă vrei, dar lasă familia în pace! Ai mai postat ceva similar, cu puțin timp ți la adresa lui Trolle și cred că ar trebui să te ponderzi.Mulțumesc! 6 7
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Hai măi nene, chiar ne luăm acum de neveste, familii și alte alea? Nu îmi e deloc simpatic Pipilică, am avut multe meciuri cu el, chiar pe acest topic, aberează la greu și se comportă de o manieră incalificabilă, fără vreun motiv serios, dar totuși, nu pot fi de acord cu așa ceva! Ia-te de el dacă vrei, dar lasă familia în pace! Ai mai postat ceva similar, cu puțin timp ți la adresa lui Trolle și cred că ar trebui să te ponderzi.Mulțumesc!Doar discut si dezbat...asa zicea prietenul tau mai devreme nu?Care e problema ta daca mie imi place sa dezbat subiectul <nevasta lui pipilica>?sau esti arbitru? 1
brett Reputație: 1750 Postat Martie 17, 2017 Postat Martie 17, 2017 Hai măi nene, chiar ne luăm acum de neveste, familii și alte alea? Nu îmi e deloc simpatic Pipilică, am avut multe meciuri cu el, chiar pe acest topic, aberează la greu și se comportă de o manieră incalificabilă, fără vreun motiv serios, dar totuși, nu pot fi de acord cu așa ceva! Ia-te de el dacă vrei, dar lasă familia în pace! Ai mai postat ceva similar, cu puțin timp ți la adresa lui Trolle și cred că ar trebui să te ponderzi.Mulțumesc! poate ii plac baietii 2
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 poate ii plac baietiiprefer sa nu mai raspund...ne batem joc fara rost
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2017 Doar discut si dezbat...asa zicea prietenul tau mai devreme nu?Care e problema ta daca mie imi place sa dezbat subiectul <nevasta lui pipilica>?sau esti arbitru?Mda ... 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 17, 2017 Tin neaparat sa ma duelez cu nevastata si dupa ce o lovesc bine pe ea o sa te iau si pe tine putin pe la spateEu zic ca este mult mai simplu s-o rogi frumos pe ma-ta să-ți dea puțina pizda,decat să vi la mine si să-ți spargi dinții în pula mea. 8
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Eu zic ca este mult mai simplu s-o rogi frumos pe ma-ta să-ți dea puțina pizda,decat să vi la mine si să-ți spargi dinții în pula mea.Si tu ai pula...dute cumparai lanevastata o pereche de papuci ca ii cad din picioare deja aia vechi nu cheltui banii pe curve nai jegos sarac ce esti!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum