Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mamaie,toti clienții tai (zeci de mii) au fost tineri frumoși,curați,educați........? :laugh2 Mamaie tu crezi ca vorbești cu prostii tai care nu au avut in viata lor o femeie adevarata,acei papagali flaușați gen @collins care au futut doar prostituate basinoase ca tine.

Spui ca sugi pula cu mare plăcere,dar in realitate sugi doar cauciucul.Pe cine crezi ca prostești rapandula obosita si afumata?

Tot o viata trista ai!
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

De ce zice toată lumea ca ai țațele fleșcăite? :laugh2

Dpdv psihologic se numeste "efect de turma".

Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Falastoaca
Postat

Ar trebui sa te bucuri ca sunt si altii la fel de ingusti la minte si la fel de analfabeti functionali ca si tine :)

Tatele tale suferă de "efectul de turma" adică au luat-o la vale? :laugh2

• Like 5
Postat

Tatele tale suferă de "efectul de turma" adică au luat-o la vale? :laugh2

Tatele ca tatele, pana la urma toate o iau la vale.

Dar daca nu ai creier... e mai greu pentru tine. Asa ca bucura-te, ai parte de viata trista pe care o meriti. Fi proasta, ca oricum e gratis si nu poti mai mult !!!

• Oras:bucuresti
Postat

ai vorbit ca un poet.......sa-ti pun coaiele pe ...tatzele alea flescaite ?????....))))))))))

Postat

ai vorbit ca un poet.......sa-ti pun coaiele pe ...tatzele alea flescaite ?????....))))))))))

• Like 1
Postat

Tatele ca tatele, pana la urma toate o iau la vale.

Dar daca nu ai creier... e mai greu pentru tine. Asa ca bucura-te, ai parte de viata trista pe care o meriti. Fi proasta, ca oricum e gratis si nu poti mai mult !!!

Aoleuuu mama mea....! :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2

Adevarul este ca tu ai creier,de asta ai ajuns sugătoare de puli pline de brânză si lins hemoroizi.

• Like 7
Postat

Aoleuuu mama mea....! :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

Adevarul este ca tu ai creier,de asta ai ajuns sugătoare de puli pline de brânză si lins hemoroizi.

Daca tu ai avut parte de astfel de barbati... asta nu inseamna ca eu am avut parte de specimene ca cele descrise de tine.

Postat

Eu nu mai inteleg nimic...Adica sfantul_parinte e femeie?Revelatia secolului...n-as fi crezut.

Postat

Eu nu mai inteleg nimic...Adica sfantul_parinte e femeie?Revelatia secolului...n-as fi crezut.

Bunicuța Monica încearcă si ea stouri de centura,ca deh.....a învățat si ea ceva de la tiristi,nasol ca e răsuflată caterinca asta.

Daca avea minte,ajungea prostituata? :thinking

• Like 7
Postat

Crede ca-l intimideaza si nu o mai ataca daca-l face femeie. :slap2

Cand vezi cat le duce mintea pe unele ....

• Like 6
Postat

Aoleuuu mama mea....! :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2

Ce iti mai place pula si tie parinte.... haha

Postat

Ti neapărat să te duelezi cu pula mea???

Tin neaparat sa ma duelez cu nevastata si dupa ce o lovesc bine pe ea o sa te iau si pe tine putin pe la spate

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tin neaparat sa ma duelez cu nevastata si dupa ce o lovesc bine pe ea o sa te iau si pe tine putin pe la spate

Hai măi nene, chiar ne luăm acum de neveste, familii și alte alea? Nu îmi e deloc simpatic Pipilică, am avut multe meciuri cu el, chiar pe acest topic, aberează la greu și se comportă de o manieră incalificabilă, fără vreun motiv serios, dar totuși, nu pot fi de acord cu așa ceva! Ia-te de el dacă vrei, dar lasă familia în pace! Ai mai postat ceva similar, cu puțin timp ți la adresa lui Trolle și cred că ar trebui să te ponderzi.

Mulțumesc!

• Like 6
  • Minus 7
Postat

Hai măi nene, chiar ne luăm acum de neveste, familii și alte alea? Nu îmi e deloc simpatic Pipilică, am avut multe meciuri cu el, chiar pe acest topic, aberează la greu și se comportă de o manieră incalificabilă, fără vreun motiv serios, dar totuși, nu pot fi de acord cu așa ceva! Ia-te de el dacă vrei, dar lasă familia în pace! Ai mai postat ceva similar, cu puțin timp ți la adresa lui Trolle și cred că ar trebui să te ponderzi.

Mulțumesc!

Doar discut si dezbat...asa zicea prietenul tau mai devreme nu?Care e problema ta daca mie imi place sa dezbat subiectul <nevasta lui pipilica>?sau esti arbitru?

• Like 1
Postat

Mulțumesc!

poate ii plac baietii

• Like 2
Postat

Doar discut si dezbat...asa zicea prietenul tau mai devreme nu?Care e problema ta daca mie imi place sa dezbat subiectul <nevasta lui pipilica>?sau esti arbitru?

Mda ... 

• Minus 1
Postat

Eu zic ca este mult mai simplu s-o rogi frumos pe ma-ta să-ți dea puțina pizda,decat să vi la mine si să-ți spargi dinții în pula mea.

• Like 8

Postat

Eu zic ca este mult mai simplu s-o rogi frumos pe ma-ta să-ți dea puțina pizda,decat să vi la mine si să-ți spargi dinții în pula mea.

Si tu ai pula...dute cumparai lanevastata o pereche de papuci ca ii cad din picioare deja aia vechi nu cheltui banii pe curve nai jegos sarac ce esti!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...