tandberg Reputație: 544 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 @ Monique, bine ai revenit la baza de ...baza.... Chiar rezisti sa faci masaj relaxare plus erotic una ora ?Plus ca ai devenit mai inaccesibila sexual.....adica tarif de placere 250 de ragete ale leului nou.... Succes ! :clapp :hihat :flowers2
tandberg Reputație: 544 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Poze de pe topicul Monicai ....Brasov... 5
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Ca sa inteleg si eu, ca-s mai batran...Activitatea domnisoarei se reduce doar la masaj, sau la 250 de roni primim si altceva?
tandberg Reputație: 544 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Ca sa inteleg si eu, ca-s mai batran...Activitatea domnisoarei se reduce doar la masaj, sau la 250 de roni primim si altceva?Din fericire nu...150 Lei - una finalizare , OP, NP - 30 minute250 Lei - doua finalizari , OP , NP - 60 minute 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 la varianta consiliere sexuală..îmi arăți practic sau doar verbal!Îți desenez :P 7
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 9, 2018 Sunt curioasă să aflu dacă doar eu m-am maturizat :Pașa se zice acum la îmbătrânit? :)))))as fute o tanti bine :X 1 4
septarul Reputație: 267 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Decembrie 9, 2018 Îți desenez :PLa consiliere vreau si eu. 2
magiun Reputație: 455 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Decembrie 9, 2018 ÃŽți desenez :P ms.,ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ esti o drăguță
donjuanderomania Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Decembrie 10, 2018 Buna ! Un număr de telefon valid ?
donjuanderomania Reputație: 5 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Decembrie 11, 2018 Te rog un răspuns deoarece nu am posibilitatea pentru pm ... am mai fost la tine undeva pe nerva Traian in trecut ... aștept răspuns
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 12, 2018 RECENZIE:Locatie: - (ap reper Bd. Octavian Goga)Aspect: - (simpatica, corp frumos, undeva la 1.70cm ,ochi verzi/albastri, sani medii, fund rotund)Oral: 9 (protejat, placut pe stiluri diferit, lins, batut peste gurita, mai multe viteze, incearca deep, deep-fuck)Normal: 10 (protejat, foarte buna, miscari senzuale,schimbat sumedenie de pozitii, pe stil sportiv)Anal: - (nu am intrebat)Gfe: 10 (foarte lipicioasa, FK, DFK, amanta nimfomana)Atitudine: 10 (deschisa, politicoasa)Igiena: 10 (nimic de reprosat)Halat: 250 RONI (o ora)Naratiunea:O cunoastem pe Monica din 2015 cand am chemat-o la mine la hotel pentru outcall si mi-am dorit sa o revad. Chiar daca au trecut 3 ani, Monica a ramas neschimbata, aceasi persoana deschisa, politicoasa, cu mult bun simt. Am luat legatura cu Monica si am stabilit intalnirea, saptamana aceasta prin PM, restul detaliilor fiind furnzate ulterior. Monica este simpatica, corp frumos, undeva la 1.70cm ,ochi verzi/albastri, sani medii, fund rotund si se mentine foarte bine in forma.In locatie am primit prosop si papuci de unica folosinta, mers amandoi pe rand pentru igienizare. S-a schimbat intr-o tinuta super sexy neagra pe tocuri si imediat a sarit in bratele mele cu tipicul "Buna" :), acel tic pe care il stiam de multa vreme. Nici nu am realizat ce repede s-au scurs 3 ani, dar eu ma simteam ca la prima mea intalnire cu Monica, retraind aceleasi clipe, "un deja vu deja connue". Saruta foarte frumos, FK, DFK, chiar te strange in brate ca si cum ti-a simtit lipsa dupa o perioada indelungata de timp.Oralul a fost protejat, placut pe stiluri diferit, lins, batut peste gurita, mai multe viteze, incearca deep, deep-fuck. Are un stil aparte de a monta prezervativul in timp ce iti face oral, nici nu realizasem ca aveam prezervativul pus la oral decat dupa ce am observat asta, plus ca se simtea ca si cum nu ar fi fost deloc cauciuc.La normal (protejat) m-am simtit ca la maraton si nu glumesc, pe stil sportiv, foarte energica, te trage, te indeamna, propune pozitii. O face de placere, incitant la normal a fost ca in anumite pozitii te trage de bilute, in LOT se dezlantuie ca o pantera, in gemeni contre de intensitate maxima. Am facut o pauza de 5 min pentru ca ramasesem fara aer si am continuat pe urma pana am reusit sa termin si eu :)Mi-a parut bine ca am revazut-o pe Monica, chiar i-am relatat in lux de amanunta prima intalnire cu ea de acum 3 ani.Notes:1)Lasat banutii la urma fara ca ea sa fi mentionat ceva2)M-am simtit foarte bine cu Monica, precum amanta nimfomana3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii4)Are o metoda speciala de a monta prezervativul fara ati da seama5)In apartament a rulat o muzica ambientala foarte romantica5)Au fost momente de "dirty-talk" din belsugConcluzia:M-am simtit foarte bine cu Monica si o recomand, de revenit cu siguranta :) 14
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 12, 2018 RECENZIE:Locatie: - (ap reper Bd. Octavian Goga)Aspect: - (simpatica, corp frumos, undeva la 1.70cm ,ochi verzi/albastri, sani medii, fund rotund)Oral: 9 (protejat, placut pe stiluri diferit, lins, batut peste gurita, mai multe viteze, incearca deep, deep-fuck)Normal: 10 (protejat, foarte buna, miscari senzuale,schimbat sumedenie de pozitii, pe stil sportiv)Anal: - (nu am intrebat)Gfe: 10 (foarte lipicioasa, FK, DFK, amanta nimfomana)Atitudine: 10 (deschisa, politicoasa)Igiena: 10 (nimic de reprosat)Halat: 250 RONI (o ora) Naratiunea:O cunoastem pe Monica din 2015 cand am chemat-o la mine la hotel pentru outcall si mi-am dorit sa o revad. Chiar daca au trecut 3 ani, Monica a ramas neschimbata, aceasi persoana deschisa, politicoasa, cu mult bun simt. Am luat legatura cu Monica si am stabilit intalnirea, saptamana aceasta prin PM, restul detaliilor fiind furnzate ulterior. Monica este simpatica, corp frumos, undeva la 1.70cm ,ochi verzi/albastri, sani medii, fund rotund si se mentine foarte bine in forma. In locatie am primit prosop si papuci de unica folosinta, mers amandoi pe rand pentru igienizare. S-a schimbat intr-o tinuta super sexy neagra pe tocuri si imediat a sarit in bratele mele cu tipicul "Buna" :), acel tic pe care il stiam de multa vreme. Nici nu am realizat ce repede s-au scurs 3 ani, dar eu ma simteam ca la prima mea intalnire cu Monica, retraind aceleasi clipe, "un deja vu deja connue". Saruta foarte frumos, FK, DFK, chiar te strange in brate ca si cum ti-a simtit lipsa dupa o perioada indelungata de timp.Oralul a fost protejat, placut pe stiluri diferit, lins, batut peste gurita, mai multe viteze, incearca deep, deep-fuck. Are un stil aparte de a monta prezervativul in timp ce iti face oral, nici nu realizasem ca aveam prezervativul pus la oral decat dupa ce am observat asta, plus ca se simtea ca si cum nu ar fi fost deloc cauciuc.La normal (protejat) m-am simtit ca la maraton si nu glumesc, pe stil sportiv, foarte energica, te trage, te indeamna, propune pozitii. O face de placere, incitant la normal a fost ca in anumite pozitii te trage de bilute, in LOT se dezlantuie ca o pantera, in gemeni contre de intensitate maxima. Am facut o pauza de 5 min pentru ca ramasesem fara aer si am continuat pe urma pana am reusit sa termin si eu :)Mi-a parut bine ca am revazut-o pe Monica, chiar i-am relatat in lux de amanunta prima intalnire cu ea de acum 3 ani. Notes:1)Lasat banutii la urma fara ca ea sa fi mentionat ceva2)M-am simtit foarte bine cu Monica, precum amanta nimfomana3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii4)Are o metoda speciala de a monta prezervativul fara ati da seama5)In apartament a rulat o muzica ambientala foarte romantica5)Au fost momente de "dirty-talk" din belsug Concluzia:M-am simtit foarte bine cu Monica si o recomand, de revenit cu siguranta :) iar o recenzie sablon de 10 chiar la asta. la urmatoarea sa n ai ambitie daca nu dai 11 pe linie 2
septarul Reputație: 267 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Decembrie 13, 2018 Tuicare tu ai fost la Monica ? Reformulez: xoxo ai fost in viata ta la femeia asta ca sa stii ce vorbesti ? Fmm de casalot coclit, pisamas pe coliva ma-tii
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 13, 2018 Tuicare tu ai fost la Monica ? Reformulez: xoxo ai fost in viata ta la femeia asta ca sa stii ce vorbesti ? Fmm de casalot coclit, pisamas pe coliva ma-tiiCerrone?Ultravox, prostul și dementul forumului, Tuicarul nu e Xoxo, cretinule! * pișa-m-aș ... analfabetule! 1 8
septarul Reputație: 267 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Decembrie 13, 2018 Cerrone?Ultravox, prostul și dementul forumului, Tuicarul nu e Xoxo, cretinule! * pișa-m-aș ... analfabetule!Mos senil si impotent te bagi din nou in seama ??? Ba slug ordinara ai ajuns unealta proxenetilor pisamas pe tine de impotent si nespalat.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 13, 2018 Mos senil si impotent te bagi din nou in seama ??? Ba slug ordinara ai ajuns unealta proxenetilor pisamas pe tine de impotent si nespalat.Hai, ca-mi bag toată pula-n creșterea ta, de analfabet și de mârlan! Pune mâna pe cartea de gramatică, învață să scrii corect, apoi postează, boule!* pișa-m-aș pe tine, analfabetule! 1 4
yubitor1 Reputație: 15 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Cu ce v-a gresit fata ? Cerrone/Picon/Septarul ? 3
septarul Reputație: 267 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Decembrie 13, 2018 Cu ce v-a gresit fata ? Cerrone/Picon/Septarul ?din cauza mosile debili ca Cerrone/Tuicarul si Picon sau a moldovenilor prosti Dolores/Xoxo a ajuns forumul asta de balamuc
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2018 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 13, 2018 din cauza mosile debili ca Cerrone/Tuicarul si Picon sau a moldovenilor prosti Dolores/Xoxo a ajuns forumul asta de balamucMai degrabă din cauza lu' mata'. 1 8
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2018 Make love, not war :* 2
yubitor1 Reputație: 15 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 Make love, not war :* intotdeauna ai fost o femeie dulce !
donjuanderomania Reputație: 5 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Decembrie 13, 2018 număr de telefon ? ðŸ˜
donjuanderomania Reputație: 5 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Decembrie 13, 2018 număr de telefon ? ðŸ˜
yubitor1 Reputație: 15 Postat Decembrie 13, 2018 Postat Decembrie 13, 2018 ti-l da pe PM dupa ce stabilesti o intalnire tot pe PM
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum