Barbat.matur Reputație: -1 Postat Mai 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2021 Buna seara
Barbat.matur Reputație: -1 Postat Mai 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2021 Chiar acum, Barbat.matur a spus: Buna seara Am fost si eu la aceasta fata din pallady...cei care comenteaza ca mai adaugi 7-8 ani si 10 -12 kg...stiti este o vorba(vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii🤣este o super tipa intradevar cu forme dar al dracului de sexy igiena nu am ce sa comentez..maxim plus ca este o femeie cu ceva foarte atragator inexplicabil,mi-as dori mai mult cu ea recunosc chiar o relatie,dar fata are familie..m-a refuzat frumos..intr-un cuvat este un loc unde ma duc si ma relaxaz plec super pozitiv incarcat cu energie pozitiva...este o femeie care face un masaj profesional,imi place pur si simplu,are o femintate si naturalete care multe femei nu o mai are..o recomand cu incredere🥰🥰🥰nr ei este 0727755985 inainte avea alt nr l-a schimbat si chiar eream suparat ca nu-l mai gaseam si apropo se numeste mio😊
cristi ccd Reputație: 167 Postat Mai 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2021 Acum 9 ore, Barbat.matur a spus: Am fost si eu la aceasta fata din pallady...cei care comenteaza ca mai adaugi 7-8 ani si 10 -12 kg...stiti este o vorba(vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii🤣este o super tipa intradevar cu forme dar al dracului de sexy igiena nu am ce sa comentez..maxim plus ca este o femeie cu ceva foarte atragator inexplicabil,mi-as dori mai mult cu ea recunosc chiar o relatie,dar fata are familie..m-a refuzat frumos..intr-un cuvat este un loc unde ma duc si ma relaxaz plec super pozitiv incarcat cu energie pozitiva...este o femeie care face un masaj profesional,imi place pur si simplu,are o femintate si naturalete care multe femei nu o mai are..o recomand cu incredere🥰🥰🥰nr ei este 0727755985 inainte avea alt nr l-a schimbat si chiar eream suparat ca nu-l mai gaseam si apropo se numeste mio😊 Colegule Barbat.matur, Daca si Mioara a ajuns vreo vulpe, cred ca 3/4 din membrii acestui forum ar trebui sa puna batista pe tambal si sa se reorienteze catre alte activitati, sa fim seriosi, ce naiba! 😜 E bine ca ne-ai lamurit cu faptul ca ai calcaiele rosii de la sfaraiala lor pentru duduie si doresc sa te informez ca te las in continuare DOAR pe tine sa te infrupti din strugurii ei aia "dulci". In incheiere, daca-mi permiti ca si sfat, pentru potentiale aventuri, relatii, iesiri, samd, incearca : Tinder, Happn, Badoo, Sentimente.ro, aici "iubirile" sunt contra-cost si contracronometru. Numai de bine! 1 2
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 4, 2021 Acum 14 ore, Barbat.matur a spus: Am fost si eu la aceasta fata din pallady...cei care comenteaza ca mai adaugi 7-8 ani si 10 -12 kg...stiti este o vorba(vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii🤣este o super tipa intradevar cu forme dar al dracului de sexy igiena nu am ce sa comentez..maxim plus ca este o femeie cu ceva foarte atragator inexplicabil,mi-as dori mai mult cu ea recunosc chiar o relatie,dar fata are familie..m-a refuzat frumos..intr-un cuvat este un loc unde ma duc si ma relaxaz plec super pozitiv incarcat cu energie pozitiva...este o femeie care face un masaj profesional,imi place pur si simplu,are o femintate si naturalete care multe femei nu o mai are..o recomand cu incredere🥰🥰🥰nr ei este 0727755985 inainte avea alt nr l-a schimbat si chiar eream suparat ca nu-l mai gaseam si apropo se numeste mio😊 Dar am inteles ca nu mai are locatia pe Bd. Pallady....ceva note, detalii? 5 4
Barbat.matur Reputație: -1 Postat Mai 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2021 Acum 10 ore, cristi ccd a spus: Colegule Barbat.matur, Daca si Mioara a ajuns vreo vulpe, cred ca 3/4 din membrii acestui forum ar trebui sa puna batista pe tambal si sa se reorienteze catre alte activitati, sa fim seriosi, ce naiba! 😜 E bine ca ne-ai lamurit cu faptul ca ai calcaiele rosii de la sfaraiala lor pentru duduie si doresc sa te informez ca te las in continuare DOAR pe tine sa te infrupti din strugurii ei aia "dulci". In incheiere, daca-mi permiti ca si sfat, pentru potentiale aventuri, relatii, iesiri, samd, incearca : Tinder, Happn, Badoo, Sentimente.ro, aici "iubirile" sunt contra-cost si contracronometru. Numai de bine! O cunosti mai bine..poate ne explici tu experienta cu ea 1
cristi ccd Reputație: 167 Postat Mai 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2021 Colegu', Mioara poate este profi in ceea ce face, dar nu e pe gustul meu, deloc! De-a lungul timpului a folosit in anunturi poze cu ea mai vechi care o avantajau si ea stia asta, ca de asta le-a folosit. Tipa comunica bine si la capitolul asta ii dau nota buna, dar cand ajungi la ea, la realitate mai pui niste ani si niste kg (multe). Cand am avut contactul vizual cu ea, am preferat sa nu raman. Imi plac masajele erotice foarte mult, dar chiar si cu ochii inchisi tot ramai cu imaginea unei tipe care nu-i pe gustul tau, eu preferand tipele slim si dragute, altii preferand forme rubensiene, sau grase. Am mai facut greseala sa merg la o astfel de maseuza, care dupa ce am facut o recenzie OBIECTIVA, a sarit de cur in sus, de parca ar fi trebuit sa-i dau de la 4 stele-n sus. Asadar, rolul nostru aici, este sa fim obiectivi si sinceri astfel incat sa facem schimbul necesar de informatii si sa ne salvam timpul, nervii si banii. Numai de bine! 1
Barbat.matur Reputație: -1 Postat Mai 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2021 Acum 13 ore, cristi ccd a spus: Colegule Barbat.matur, Daca si Mioara a ajuns vreo vulpe, cred ca 3/4 din membrii acestui forum ar trebui sa puna batista pe tambal si sa se reorienteze catre alte activitati, sa fim seriosi, ce naiba! 😜 E bine ca ne-ai lamurit cu faptul ca ai calcaiele rosii de la sfaraiala lor pentru duduie si doresc sa te informez ca te las in continuare DOAR pe tine sa te infrupti din strugurii ei aia "dulci". In incheiere, daca-mi permiti ca si sfat, pentru potentiale aventuri, relatii, iesiri, samd, incearca : Tinder, Happn, Badoo, Sentimente.ro, aici "iubirile" sunt contra-cost si contracronometru. Numai de bine! Boss te tradeaza informatiile care le sti despre ea,n-ai stat la masaj dar ii sti numele si ca este o fata comunicativa...vrei cumva sa o pastrezi pentru tine? Sau cum? 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 5, 2021 Acum 12 ore, cristi ccd a spus: Colegu', Mioara poate este profi in ceea ce face, dar nu e pe gustul meu, deloc! De-a lungul timpului a folosit in anunturi poze cu ea mai vechi care o avantajau si ea stia asta, ca de asta le-a folosit. Tipa comunica bine si la capitolul asta ii dau nota buna, dar cand ajungi la ea, la realitate mai pui niste ani si niste kg (multe). Cand am avut contactul vizual cu ea, am preferat sa nu raman. Imi plac masajele erotice foarte mult, dar chiar si cu ochii inchisi tot ramai cu imaginea unei tipe care nu-i pe gustul tau, eu preferand tipele slim si dragute, altii preferand forme rubensiene, sau grase. Am mai facut greseala sa merg la o astfel de maseuza, care dupa ce am facut o recenzie OBIECTIVA, a sarit de cur in sus, de parca ar fi trebuit sa-i dau de la 4 stele-n sus. Asadar, rolul nostru aici, este sa fim obiectivi si sinceri astfel incat sa facem schimbul necesar de informatii si sa ne salvam timpul, nervii si banii. Numai de bine! Momentan eu ii acord credibilitate lui @Cristi CCD....iar ajutorul nostru tehnic google gaseste detalii interesante daca dam cautare dupa un numar de telefon etc. Parol !😋🤗😉🙃 5 4
Barbat.matur Reputație: -1 Postat Mai 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2021 La 05.05.2021 la 9:55, derwall a spus: Momentan eu ii acord credibilitate lui @Cristi CCD....iar ajutorul nostru tehnic google gaseste detalii interesante daca dam cautare dupa un numar de telefon etc. Parol !😋🤗😉🙃 Ce ai gasit in cautarile tale despre aceasta fata,pe google?
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 24, 2021 Am aflat ca este inca activa. Si nu, nu a slabit😉😋🤗 Noutati ?☺😋🤗 4 4
Barbat.matur Reputație: -1 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2021 Buna seara am fost la aceasta fata de multe ori de fiecare data m-a refuzat cu bani multi in mana cum reusiti voi datimi reteta,masajul ei devi dependent ea ca om este super placuta cu acel ceva al ei,de forme nu mai vorbesc este mult peste alte femei mult mai tinere ca ea,iubesc parul ei formele,pielea ei bronzata,si tatuajul de pe picior care este super sexy,igiena este de ne reprosat masajul care il face este maxim.
cafea_mare Reputație: 143 Postat Decembrie 2, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Decembrie 2, 2021 Ce ai cerut? Sex? Ce ai primit? Povesteste-ne cum a fost.
mr. oki Reputație: 438 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 21, 2021 La 01.12.2021 la 22:03, Barbat.matur a spus: Buna seara am fost la aceasta fata de multe ori de fiecare data m-a refuzat cu bani multi in mana cum reusiti voi datimi reteta,masajul ei devi dependent ea ca om este super placuta cu acel ceva al ei,de forme nu mai vorbesc este mult peste alte femei mult mai tinere ca ea,iubesc parul ei formele,pielea ei bronzata,si tatuajul de pe picior care este super sexy,igiena este de ne reprosat masajul care il face este maxim. Barbate, tu te-ai indragostit de fata, asa e??? 2
Dragos17 Reputație: 21 Postat Martie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2022 La 05.05.2021 la 9:55, derwall a spus: Momentan eu ii acord credibilitate lui @Cristi CCD....iar ajutorul nostru tehnic google gaseste detalii interesante daca dam cautare dupa un numar de telefon etc. Parol !😋🤗😉🙃 Salut! Daca vroiai o maseuza slim te uitai la pozele astea ca numai slim nu este. Ar fi bine sa cauti un fotomodel..asta ti s.ar potrivi . Cred ca in afara de oase cu piele ,trebuie sa aiba pe vino incoa ,sa fie draguta ,sa se poarte frumos si sa faca masajul bine. Ma intreb ce simt ele cind se uita la fețele noastre..oare sa ne taxeze in functie de cum aratam,cum ne purtam,daca este chimie si cit de epilati si spalati suntem?
Dragos17 Reputație: 21 Postat Martie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2022 M.am adresat lui Cristi si gusturilor lui. Fiecare cu papilele lui gustative.....
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Martie 29, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 29, 2022 ceva noutati? a mai vizitat o cineva??
cafea_mare Reputație: 143 Postat Noiembrie 22, 2022 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Noiembrie 22, 2022 Numerele ...613 și ...985 nu mai sunt valabile. Posibil sa fie retrasă pt publicul larg.
olimpianul Reputație: 17 Postat Februarie 16, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 16, 2023 On 11/22/2022 at 1:45 PM, cafea_mare said: Numerele ...613 și ...985 nu mai sunt valabile. Posibil sa fie retrasă pt publicul larg. 0732689972 mai nou pe OLX 2
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Februarie 16, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 16, 2023 salutare, a ajuns cineva recent la ea? s a schimbat ceva?
olimpianul Reputație: 17 Postat Februarie 17, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 17, 2023 On 2/16/2023 at 1:21 PM, garysmitnan1 said: salutare, a ajuns cineva recent la ea? s a schimbat ceva? Abia s-a rebrenduit. Poate încerci și ne aduci informații noi
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Februarie 24, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 24, 2023 Am tot incercat sa ajung dar mereu plin s-a rebrenduit bine ... din mesajele schimbate cu ea am impresia ca se poate mai mult decat 'masaj' desigur la alt pret. revin cu noutati daca ajung...
mr. oki Reputație: 438 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Februarie 25, 2023 Salut si iti multumim ca te gandesti si la noi. Abia asteptam noutati, eu nefiind in oras de o perioada si poate cand revin, ar fi de mers......sau nu. Bafta si tine-ne la curent, wk misto
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Unde "vede" si ochii mei o poza?😈 Sau e cu circuit inchis?
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Februarie 25, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 25, 2023 Acum 33 minute, dan cel nou a spus: Unde "vede" si ochii mei o poza?😈 Sau e cu circuit inchis? 0732689972 mai nou pe OLX .. are poza
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Februarie 26, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Februarie 26, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-terapeutic/39e0h8gd97fe7656d2fhid7ed29d08g1.html Sau pe www.publi24.ro 🤗😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum