grifin45 Reputație: 22 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 salut . cum ai adus-o acasa pe dna ?! ca si eu am vrut sa o aduc acasa . si m-a refuzat , bine nu am vb fata in fata ci la telefon , te ai intalnit cu ea si asa a vrutms frumos ptr raspunsdaca vrei sa vina la tine trebuie sa te intalnesti cu ea ,fata in fata si ce mai trebuie este bere timisoreana, si sa ai rabdare sa o asculti, si dupa vine singura la tine daca ii faci o impresie buna,repet nu este o bunaciune dar ...pretul este ok. 2 Link spre comentariu
grifin45 Reputație: 22 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Bine bine o suni....dar totusi chiar nu a facut nimeni nici o opoza doamnei sa avem si noi o idee despre o poza eu am o poza pe watsap , dar nu are treaba cu realitatea, ca descriere fizica, 1.65-168, varsta 42, pielea alba si nehidratata, cu sani foarte mici , un fund destul deok pentru varsta ei, la fata este o femeie normala, nu intorci capul dupa ea,poate daca se aranjeaza ararata bine, parul lung cret saten, ochii caprui. daca bei un pahar de vin doua chiar o sa ti se para o tipa buna (((((. mult succes 3 Link spre comentariu
grifin45 Reputație: 22 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 eu am o poza pe watsap , dar nu are treaba cu realitatea, ca descriere fizica, 1.65-168, varsta 42, pielea alba si nehidratata, cu sani foarte mici , un fund destul deok pentru varsta ei, la fata este o femeie normala, nu intorci capul dupa ea,poate daca se aranjeaza ararata bine, parul lung cret saten, ochii caprui. daca bei un pahar de vin doua chiar o sa ti se para o tipa buna (((((. mult succescum pot atasa o poza aici? Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Februarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 1, 2020 daca vrei sa vina la tine trebuie sa te intalnesti cu ea ,fata in fata si ce mai trebuie este bere timisoreana, si sa ai rabdare sa o asculti, si dupa vine singura la tine daca ii faci o impresie buna,repet nu este o bunaciune dar ...pretul este ok.ok ms Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Februarie 2, 2020 Este adevărat ceea ce a spus unul din confutadori că dameza are "veveriță" jos ? ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Sa va impartasesc si eu experienta mea cu doamna in cauza - pe scurt, o aventura sub-mediocra.Primul lucru, nu respecta deloc programari. Eu m-am vazut cu ea la a treia incercare, in primele doua dati nemaifiind disponibila cand stabilisem.Cand ne-am vazut in tarziu, mi s-a confirmat ca merge pe pricipiul primul venit, primul servit (de fata cu mine a vorbit cu alti colegi, cu texte de genul ca nu mai poate astepta, ca e bine la ora cutare - pe 2 chiar i-a chemat la aceeasi ora, adica peste fix 30 de minute, eu fiind inca in camera).Actiunea - a debutat cu celebra bere Timisoreana, pe care mi-a cerut sa o iau, si cu multa vorbaraie. Abereaza mult, se vede ca inventeaza sau foloseste de la ce a auzit de pe la altii.Partea de sex - jalnica. Nu are nicio treaba cu meseria asta. Nu e ingrijita (da, neepilata, are o burta "de bere", varsta se arata poate mai mult decat in buletin). Sex oral slabut, cam 5 minute, neprotejat. Se vede ca nu ii face placere.Trecut la NP, foloseste lubrifiant, este destul de stramta. Nu am incercat decat capra, unde m-a lovit un miros crancen (desi a facut dus cu mine in camera). M-am chinuit sa termin cat mai repede.Am plecat, compatimindu-i pe colegii planificati intre timp la telefon.Eu sigur nu mai revin si nu recomand nimanui. 5 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 3, 2020 Nu exista nici o poza cu ea? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Februarie 3, 2020 Nu exista nici o poza cu ea?Nu există.Nu vezi că nu o poate păcăli nimeni să-i facă 2-3 poze ðŸ˜ðŸ˜ s-au macar să se facă că se uită pe telefon și când nu e ea atentă să o filmeze puțin..sau nah..1-2 poze.Fiind băutoare de bere.. dacă mai vine la întâlniri și pilită..nu cred că își dă ea seama ce se întâmplă.. în fine.. Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Februarie 3, 2020 Sa va impartasesc si eu experienta mea cu doamna in cauza - pe scurt, o aventura sub-mediocra.Primul lucru, nu respecta deloc programari. Eu m-am vazut cu ea la a treia incercare, in primele doua dati nemaifiind disponibila cand stabilisem.Cand ne-am vazut in tarziu, mi s-a confirmat ca merge pe pricipiul primul venit, primul servit (de fata cu mine a vorbit cu alti colegi, cu texte de genul ca nu mai poate astepta, ca e bine la ora cutare - pe 2 chiar i-a chemat la aceeasi ora, adica peste fix 30 de minute, eu fiind inca in camera).Actiunea - a debutat cu celebra bere Timisoreana, pe care mi-a cerut sa o iau, si cu multa vorbaraie. Abereaza mult, se vede ca inventeaza sau foloseste de la ce a auzit de pe la altii.Partea de sex - jalnica. Nu are nicio treaba cu meseria asta. Nu e ingrijita (da, neepilata, are o burta "de bere", varsta se arata poate mai mult decat in buletin). Sex oral slabut, cam 5 minute, neprotejat. Se vede ca nu ii face placere.Trecut la NP, foloseste lubrifiant, este destul de stramta. Nu am incercat decat capra, unde m-a lovit un miros crancen (desi a facut dus cu mine in camera). M-am chinuit sa termin cat mai repede.Am plecat, compatimindu-i pe colegii planificati intre timp la telefon.Eu sigur nu mai revin si nu recomand nimanui.Unde s'au desfășurat ostilitățile ? Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 3, 2020 Nu exista nici o poza cu ea?Iti trimite ea poza pe Whatsapp. Pare a fi persoana potrivita in cazul in care ai fantezii cu vreo vanzatoare de legume din piața. :) 6 Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Februarie 3, 2020 Partajează Postat Februarie 3, 2020 As fi vrut sa o sun si eu...dar faza asta cu luatu bere e prea penala...adica orice femeie ar vrea o floare o bomboana ceva fin de baut...da asta o doza de bere ...o sa zic pas Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Februarie 4, 2020 As fi vrut sa o sun si eu...dar faza asta cu luatu bere e prea penala...adica orice femeie ar vrea o floare o bomboana ceva fin de baut...da asta o doza de bere ...o sa zic pas Da' n-ai tu treabă cu berea și cu ce bea ea..tu îți vezi interesul tău și interesul tău e să fuți/o fuți și cam atât..nu o iei acasă,nu o prezinți părinților,nu o ceri de nevastă.Nu cred că are vreo legătură interesul tău cu faptul ca ea e o bețivă.Treci peste acest aspect si îți vezi de treaba ta.Și ea e fericită.. și tu.Acum nah..vezi..depinde de interesul fiecăruia și cum gândește fiecare și ce își dorește.Cum alții spun prin descrieri de pe la eacorte..baia murdară sau patul scârțâia..dar nu m-am dus acolo să ma mut..sau să cumpăr apartamentul,deci..s'a dus să fută.. și-a văzut interesul..Eh.. așa și în cazul tău domnule..depinde din ce punct de vedere privești lucrurile 🙂ðŸ‘🼠1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 As fi vrut sa o sun si eu...dar faza asta cu luatu bere e prea penala...adica orice femeie ar vrea o floare o bomboana ceva fin de baut...da asta o doza de bere ...o sa zic pasBea bere sa faca psihoterapie 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 4, 2020 As fi vrut sa o sun si eu...dar faza asta cu luatu bere e prea penala...adica orice femeie ar vrea o floare o bomboana ceva fin de baut...da asta o doza de bere ...o sa zic pasScapi mai ieftin asa, o doza de bere costa 3 lei, daca voia vinars Jidvei trebuia sa te scarpini de 80 lei. Era mai bine?! :) 6 Link spre comentariu
assdad Reputație: 10 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 ciudat cand am sunat-o eu a zis ca nu are pret dar totusi 100 de lei pentru 2 finalizari e ok(cam atat ii dau babei alina pt 2 numere desi nu dureaza chiar o ora)Salut care baba alina ? Link spre comentariu
seeker2 Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 6, 2020 0721424931 Salut care baba alina ?0721424931 Link spre comentariu
seeker2 Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 6, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/19908-3-doamne-mature0729526513072-142-4931/ Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Scuze, am uitat sa precizez,actiunea a avut loc la Hotel Nord. Timp pierdut... 2 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Februarie 17, 2020 Scuze, am uitat sa precizez,actiunea a avut loc la Hotel Nord. Timp pierdut... Probabil își plătește acolo..o cameră..cine știe.. Apropo de asta..cine a mai fost cu dânsa să să spună acum..nu să se ascundă 😂😂ðŸ‘🼠Link spre comentariu
caut pizda free Reputație: 109 Postat Februarie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Partajează Postat Februarie 19, 2020 avand in vedere ca nu asa pretentios ziceti-mi si mie detalii despre hotel nord ati platit tranzit sau pur si simplu ati mers cu doamna la o camera de acolo? Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 CV poze cu doamna? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Martie 10, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Martie 10, 2020 CV poze cu doamna? CV?? De ce ai firmă și vrei s'o angajezi pe doamna?? 😂🤣 4 Link spre comentariu
ilieviorel40 Reputație: 8 Postat Martie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2020 Mai știe cineva ceva de dona? Mai e in Ploiești? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Martie 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 25, 2020 Mai știe cineva ceva de dona? Mai e in Ploiești?Nu o mai lasa Orban să iasă din casă de când a dat ordonanța pentru persoanele de peste 65 ani 2 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Martie 25, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Martie 25, 2020 Nu o mai lasa Orban să iasă din casă de când a dat ordonanța pentru persoanele de peste 65 ani:laugh2 Mdap. Dar nu cred ca facea outcall :laugh2 Oricum, in conditiile date, usor-usor, o sa vedem tarife:-OP/NP- 15 min fin. - 1 calup de salam de sibiu;-OP si NP - 20 min 1 fin - 1 calup de salam de sibiu si 1 rola de cascavalEtc, etc :slap2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum