kissfm Reputație: 241 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 Descriere Matrimoniale Buna baieti,numele noastre sunt Eva si Maria ,2 fete noi in domeniu,curate si ingrijite ,Dornice de experiente noi,alaturi de Domni generosi,Una blonda una bruneta,una pustoaica una Milf mature ,mai exact 19 si 35 de ani,oferim servicii Totale inclusiv show lesbi,Rog si ofer seriozitate,mai multe detalii telefonic. nr 0784634515 .0761340308
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 11, 2019 Sunt in piata de ceva timp amandoua. 100 cu 200
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 interesanta zona, si nu a fost nimeni inca ?
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 12, 2019 E interesant de mers 1
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 14, 2019 Ai fost Boy? 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 15, 2019 Am fost pana acolo dar a zis ca ajunge mai tarziu, am scris aici https://nimfomane.com/forum/topic/145857-0761340308-blonda-35-ani-ochi-albastri/page-2 Ai fost Boy?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 15, 2019 E interesant de mers daca ar fi o noutate este interesant, daca e Maya de care zice colegul nu prea e nimic iesit din comun, o stiu bine, ceva mediu, adica un fast fucking asa cam pe la 70 lei fin e ceea ce oferea. O sa incerc maine daca am drum prin zona poate dau de ea. 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 24, 2019 Dupa cateva incercati esuate in sfarsit am ajuns si la fata de 19 ani. Este maya intr-adevar cea care a mai activat in cartier. Am facut prostia sa raman crezand ca s-a schimbat ceva odata cu noua locatie (o vizitasem pe colega de 35 ani, o persoana foarte ok, cu mult bun simt si atitudine open). Asta in schimb un caracter mai infect decat al unei centuriste, revin cu recenzie nu am chef acum, sunt prea nervos. 4
7uuupp Reputație: 4782 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Dupa cateva incercati esuate in sfarsit am ajuns si la fata de 19 ani. Este maya intr-adevar cea care a mai activat in cartier. Am facut prostia sa raman crezand ca s-a schimbat ceva odata cu noua locatie (o vizitasem pe colega de 35 ani, o persoana foarte ok, cu mult bun simt si atitudine open). Asta in schimb un caracter mai infect decat al unei centuriste, revin cu recenzie nu am chef acum, sunt prea nervos. Am crezut ca merita deranjul! 1
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 24, 2019 Dupa cateva incercati esuate in sfarsit am ajuns si la fata de 19 ani. Este maya intr-adevar cea care a mai activat in cartier. Am facut prostia sa raman crezand ca s-a schimbat ceva odata cu noua locatie (o vizitasem pe colega de 35 ani, o persoana foarte ok, cu mult bun simt si atitudine open). Asta in schimb un caracter mai infect decat al unei centuriste, revin cu recenzie nu am chef acum, sunt prea nervos.Nasol, daca are atitudine naspa este de evitat. Pe vremuri sugea bine cariciul dar se pare ca e mai rau ca inainte. 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 24, 2019 M-am mai linistit asa ca revin cu recenzia: Acum o saptamana am vorbit cu domnisoara ii spun ca am mai fost la colega si sunt membru aici si mi-a dat toate detaliile imi spune printre altele ca este absolut noua in acest domeniu si ca ofera GFE inclusiv FK si i-am spus ca vin insa cand ajung la bloc raspunde si imi spune ca ea nu a ajuns inca si ca ma roaga sa mai astept 20 minute. Aici trebuia eu sa ma prind ca ceva nu e in regula, de fapt alea 20 minute erau timpul alocat clientului care urma sa vina (era ora 14.00 putin probabil sa nu fi ajuns atat timp cand vorbisem cu ea si imi zisese ca pot veni oricand). Ii zic ca nu mai pot astepta 20 minute in frig si revin cand mai ajung prin zona. Zis si facut astazi dimineata sun si imi raspunde colega cea de 35 ani din prima intreb de colega si ii spun ca vreau sa vin in 10 minute si imi da OK-ul. Ajung si o sun din nou de la scara. Imi raspunde si imi spune ca vine in 5 minute si ma ia de jos. In timp ce asteptam apare un tuciuriu cu un Logan urca in scara exact pana la etajul cu pricina (sunt blocuri cu 2 apartamente pe nivel si 4 etaje, am stat chiar la usa de la scara si am vazut unde urca). Coboara apoi dupa 1 minut si se urca inapoi in masina. Mai stau eu inca cateva minute si coboara inca un tuciuriu mai tanar. Zic no problem, n-am treaba cu ei asa ca mai astept. Dupa ceva timp vine mimoza cea tanara si ma ia de jos. Facem cunostinta si urcam in apartament. Aici inainte de a ii inmana suma recapitulez serviciile, intreb de FK imi zice ca nu zic bun am vb la tel sapt trecuta si ai zis ca oferi. A nu, ca ai vb cu colega. Pai zic care colega ca eu intrebasem de cea de 35 ani si ai zis ca esti doar tu si ea nu vine in ziua respectiva. Trec peste zic oralul este neproejat. A nu, ca nu face, aici si colega intr-adevar specificase de la telefon ca nu face asa ca trec peste. Asa ca ii inmanez banutii pentru o finalizare pleaca cu ei la secretariat si se intoarce in camera. Venita inapoi, dau sa o dezbrac si sa ma bucur de trupsor (a zis ca accepta saruturi doar pe corp). Se dezbraca si ramame in sutien. Zice hai sa ne apucam de treaba, bun da jos sutienul si ne apucam. Nu ca eu ma gadil. Mai insist si in final il da jos dar il tine in mana. Cand o ating pe sani incepe sa il puna drept paravan. O las balta si ma asez in pat. Se pune intre picioarele mele pune prezervativul si incepe sa o suga. Presiune destul de mare pe instrument tehnica buna de terminat rapid si mecanic. Face ea ce face acolo, sa zicem ca desi protejat se simtea bunicel ce facea si ii zic hai sa trecem la normal. Si se ofera caprita. Zic nu, as vrea misionar cu gandul de a ma bucura de sanii aia pe care ii tot ascunsese. Dau sa pun mana si iar baricadeaza cu mainile zic las asa ca oricum erau micuti si lasati nu era mare chestie. Imi cam piere cheful asa ca ma apuc pompez misionar si la scurta vreme termin in prezervativ. O sa dau cateva note: Locatie 8 pt atmosfera pe care o ofera de apartament de locuit si nu locatie de futut si pt colega foarte amabila si precisa in a oferii detaliile privind adresa Aspect fata 7.50 nici frumoasa dar nici urata alba la ten Aspect corp 6 slabuta, sanii mici si lasati (probabil are copil asa imi aduc aminte de acum 2 ani ca mi-a si zis) Oral 6 pentru ca e protejat si mecanic altfel reuseste sa te faca sa termini chiar si cu ea moarta Normal 5 pentru pasarica relativ deschisa la culoare si pentru tinerete, altfel nu ma atinge pe sani si alte eschive ai dat turn off Atitudine nota 2 pierde mult la acest capitol prin minciuni: zice la telefon. sunt absolut noua im domeniu, fac french kiss etc Gfe 0 barat nici vorba de asa ceva Halatul 100 lei pt 10 mimute, a zis ca e maxim 20 minute dar "la ea clientii pleaca mai repede ca se pricepe" Servicii de maximum 50 lei la 100 lei. Acum 2 ani cand am fost la ea avea 60 lei finalizarea acum s-a smecherit. 7
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 24, 2019 Nasol, daca are atitudine naspa este de evitat. Pe vremuri sugea bine cariciul dar se pare ca e mai rau ca inainte. exact, pt 60 lei a fost relativ ok acum 2 ani atunci, nu ceva sa iasa din tipar, darchiar a supt binisor si imi aduc aminte ca m-a lasat de ma bucaresm un pic de ea la corp si chiar am povestit una alta dupa actiune. 1
dl_geo Reputație: 712 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Nefericită experiență. La mine se termina când apărea indianul cu Loganul :) Sau mai devreme la "maxim 20 min" pentru 100 de lei... 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 25, 2019 Vad ca acum a crescut 2 ani in doua saptamani https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-domnisoara-21-ani-ofer-masaj-ky3YPX#yQEEX
gionny Reputație: -7 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 25, 2019 Boy4you, esti un exemplu trist de imbecilitate masculina.Efectiv, e inexplicabil cum ai supraviețuit pana la varsta pe care o ai. 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 26, 2019 Vad ca acum a crescut 2 ani in doua saptamani https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-domnisoara-21-ani-ofer-masaj-ky3YPX#yQEEX janghina asta mincinoasa mai spune si ca e noua in domeniu in toate anunturile si ea are 3 ani si jumatate de futing.
leonard111 Reputație: 305 Postat Decembrie 27, 2019 Postat Decembrie 27, 2019 Am trecut și eu acum câteva zile pe acolo. La tel a zis ca face fk.ON. NP. 100 lei jumătate de ora și locația este lângă Mall Plaza . Când am ajuns acolo am sunat o sa îmi dea adresa exacta. La tel mi a spus ca de de fapt sta la 3 stații de maĺl și ajunge la locație în 1 h. Am pierdut timpul prin maĺl după care am ajuns la blocul indicat în zona frîgocom. Aici am sunat o și a zis sa aștept 5 min ca coboară sa mă ia.Am așteptat 10 min după care aunat din nou. Iar mi a zis ca coboară imediat. am mai așteptat 5 min după care am plecat. bine ca nu am ramas ca probabil serviciile erau proaste din ce am citit de la voi. Îmi pare rău doar de drumul lung făcut prin aglomerație tocmai din Berceni când găseam prin cartier sau centru variante mai bune.
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Decembrie 27, 2019 Vad ca acum a crescut 2 ani in doua saptamani https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-domnisoara-21-ani-ofer-masaj-ky3YPX#yQEEX 1
7uuupp Reputație: 4782 Postat Decembrie 27, 2019 Postat Decembrie 27, 2019 Pana mea zici ca anorexica! 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 27, 2019 Pana mea zici ca anorexica! are ceva kg in plus fata de pozele astea. Sunt facute mai demult, aici nu imi place deloc nici mie. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 27, 2019 Am trecut și eu acum câteva zile pe acolo. La tel a zis ca face fk.ON. NP. 100 lei jumătate de ora și locația este lângă Mall Plaza . Când am ajuns acolo am sunat o sa îmi dea adresa exacta. La tel mi a spus ca de de fapt sta la 3 stații de maĺl și ajunge la locație în 1 h. Am pierdut timpul prin maĺl după care am ajuns la blocul indicat în zona frîgocom. Aici am sunat o și a zis sa aștept 5 min ca coboară sa mă ia.Am așteptat 10 min după care aunat din nou. Iar mi a zis ca coboară imediat. am mai așteptat 5 min după care am plecat. bine ca nu am ramas ca probabil serviciile erau proaste din ce am citit de la voi. Îmi pare rău doar de drumul lung făcut prin aglomerație tocmai din Berceni când găseam prin cartier sau centru variante mai bune. La telefon raspunde colega cea de 35 ani, colega care mi-a lasat o impresie buna si de aici toate neintelegerile aferente. Prostia ei ca s-a incurcat cu terminata asta care a schimbat enspe colege, cred ca asta cum vede un anunt de caut colega prin sector 6 hop si ea. Probabil asta mica are ceva meciuri cu iubi si de aici neseriozitatea. A scris si Roxana din Militari Residence prin 2017 ca au fost pronleme cat i-a fost colega. Eu de Maya asta mica am fost multumit acum 3 ani cand am fost pe la ea dar se pare ca e coordonata de iubi si s-a sictirit grav. 1
kasparian Reputație: 6196 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Decembrie 27, 2019 .Salut @boy4you43, am incercat sa-ti trimit un mesaj in PM (legat de alt subiect), dar ai casuta plina... Poti sa eliberezi putin spatiu, te rog?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 27, 2019 Salut @boy4you43, am incercat sa-ti trimit un mesaj in PM (legat de alt subiect), dar ai casuta plina... Poti sa eliberezi putin spatiu, te rog? am mai sters din ele incearca acum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum