Sari la conținut

Lara 0741558286

Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

• Oras:Cluj

Kendra,hai sa o lasam asa...Stalingrad si-a expus o parere,e dreptul lui atata timp cat se discuta intr-un loc public...oricum nu cred ca e vorba de luat apararea aici,nu sunt intr-o competitie cu tine,sau intr-un razboi...noi doi am fost intr-o relatie si acum nu mai suntem,e simplu...de ce tre sa complicam tot timpul lucrurile,daca o sa mai fim impreuna,time will tell.

Tu stii foarte bine ca in decembrie ajung in capitala,pentru o perioada scurta si avem timp sa ne intalnim si sa vorbim.
Cred ca e gresit ca o relatie,indiferent care ar fi ea,sa fie expusa pe un forum de profilul asta.
Tu vrei ca relatia in care esti implicata sa apara peste tot,vrei reclama,sa epatezi...daca ai putea cred ca si la televizor ai aparea,eu cred ca e gresita o astfel de atitudine,si daca bine tin minte din cauza forumului ne-am despartit

...cat despre "problema" banilor,da sunt importanti pentru oricine,nu tre sa fim ipocriti,stiu foarte bine ce sentimente poa sa trezeasca banii in oameni,si cat de usor pot fi manipulati cu ajutorul banilor,asta e societatea in care traim,capitalista adica capital(bani) si numele ii spune e logic...toata lumea alearga dupa hartiile astea de dimineata pana seara,altii au prea multi,altii prea putini,altii ii fac usor,altii mai greu,ideea e ca toti ne invartim in jurul lor.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

rozkendra iti scriu si tie recenzia pe forum

asa sa faci iubi.

@mister Stali apreciez scuzele, dar chiar nu era cazul nu este ca si cum mai jignit, ma jucam si eu cu tine sau incercam sa te pun sa mergi pe linie dreapta ca politisti sa vada daca ai baut.Da domne sunt glumeata si plina de viata ca inca nu am murit, si pt femei si pt barbati si recuperez eu pt orisicare se blegeste pe forum

@Diamond o lasam asa , dar nu e cazul sa fii papagal si sa incepi sa predici , esti o persoana degenrata si poate ca vreau sa te intalnesc, poate ca nu vreau. In orice caz tu nu pricepi ca nu pot sa iti ofer mai mult decat prietenia mea eu fiind putin ocupata sa il recenziez la randul meu pe Pisicuts :))) cat despre bani esti paiata rau mah baiatule ne permitem sa stricam cam aceleeasi sume cand ne vine pofta de cheltuiala, diferenta eu ca tu ceri de la tati si nu ai muncit o zi in viaa ta si eu muncesc din timpul facultatii, ducand dupa constant 2 joburi. Asa ca shhh cu mine, lin asa si nu te da in barci

• Like 1
Link spre comentariu

Draga mea,eu sunt perfect de acord sa o lasam asa,problema ta e ca esti instabila si nu stii ce vrei...
...cat despre bani,chiar mai facut sa zambesc cu afirmatia ta ca ne permitem sa cheltuim aceleasi sume...ti-am mai spus,nu sunt intr-o competitie cu tine,si in nici un caz cand vine vorba de bani :) ...deci hai sa iti vezi de treaba ta cu videochatu sau ce faci pacolo,si sa lasam locul asta pentru ce a fost creat,adica pentru Lara.

• Like 4
Link spre comentariu

Draga mea,eu sunt perfect de acord sa o lasam asa,problema ta e ca esti instabila si nu stii ce vrei...

...cat despre bani,chiar mai facut sa zambesc cu afirmatia ta ca ne permitem sa cheltuim aceleasi sume...ti-am mai spus,nu sunt intr-o competitie cu tine,si in nici un caz cand vine vorba de bani :) ...deci hai sa iti vezi de treaba ta cu videochatu sau ce faci pacolo,si sa lasam locul asta pentru ce a fost creat,adica pentru Lara.

instabila auzi la asta.  pai tragi la mine ca din pitipoancele avute nimeni nu te tinea in frau ca mine  si eram cam singura persoana care te ancora cu picioarele pe pamant:)) vdc sau nu, dominare sau nu am avut si alt job ceva mai serios de multinationala si nu ma compar cu cineva care cere bani de la mami pt tequilla si droguri. mi-ar crapa obrazul de rusine sa cer de la parinti cash ca mi-au anihilat cardul si la 25 de ani sa nu fi avut o zi muncita sau macar un singur job. haide pa, du-te tu si imbata-te si prizeaza ca sa iti faci existenta mai usoara ca e asa complicata si nimeni nu te intelege si nici nu visa ca ma vezi macar la o limonada in decembrie. Adioooooossss si mii de scuze domnita Lara pentru sceneta

Link spre comentariu
Vizitator crazy lara
Reputație: 0

Hmm, topicul asta, oricum e pe pula, demult, deci nu ma deranjeaza ca va certati pe aici. Plus, stiu cum ii rade inima la motan, cand vede scandal, asa ca :D

Insa, e urat ce faceti voi, unul cu celalalt. Foarte urat  :cry2  :shocked Mai ales motivele voastre. Ca de ce va balacariti asa? Ca sa va aratati muschii. Wow! Sunteti tari, ce mai? Si de ce o faceti in public? Sa aratati si unor oameni necunoscuti, de prin toate partile tarii, cum stiti voi sa va certati si sa faceti in fel si chip, o persoana pe care mai nu demult o pupați in....toate locurile! Bravo, dragilor, bravo! :clapp

PS. Kendra, toata stima, dar multinationala nu e motiv sa te dai mare. Arata doar, ca te-ai alaturat si tu unei turme, din care sper, ca ai reusit si sa iesi, intre timp.

• Like 10
Link spre comentariu

Hmm, topicul asta, oricum e pe pula, demult, deci nu ma deranjeaza ca va certati pe aici. Plus, stiu cum ii rade inima la motan, cand vede scandal, asa ca :D

Insa, e urat ce faceti voi, unul cu celalalt. Foarte urat  :cry2  :shocked Mai ales motivele voastre. Ca de ce va balacariti asa? Ca sa va aratati muschii. Wow! Sunteti tari, ce mai? Si de ce o faceti in public? Sa aratati si unor oameni necunoscuti, de prin toate partile tarii, cum stiti voi sa va certati si sa faceti in fel si chip, o persoana pe care mai nu demult o pupați in....toate locurile! Bravo, dragilor, bravo! :clapp

PS. Kendra, toata stima, dar multinationala nu e motiv sa te dai mare. Arata doar, ca te-ai alaturat si tu unei turme, din care sper, ca ai reusit si sa iesi, intre timp.

ete nah pai par eu de lesa ori zgarda. ajungeam pe la 10n 30 uneori si 12 plecam la 17 in conditiile in care manageru superviserei teamleaderitzei mele ajungea la 9 si statea peste program. cum eu sunt obisnuita sa lucrez repede si bine nici macar warn nu am primit mai in gluma mai in serios mi-a fost atrasa atentia ca dau exemplu prost si daca nu imi temperez intrarile si iesirile o sa am un one to one unde o sa primesc un avertisment oficial la care am spus sec ca in momentu in care se va intampla o sa refuz sa fiu back up pt orisicine asta in masura in care rar prindeam o zi cu lunile sa nu fiu backup pt 2 sau 3 persoane ca era echipa mare.

mi se rupea la grav, imi faceam treaba ce e drept , dar era facila si ma plictisea grav. noroc ca meream cu baietii la tigari , cafelute si uneori la un pahar de vin in timpu programului. se stia ca cei din alta echipa it u' erau ma boyz :D sunt golanca tare nu prea tin eu de reguli si bariere asa de fel ca nu-s potaita nimanui. dar dupa ce am plecat de la ei mi-au lipsit si inca imi mai lipsesc dar vb csi acu cu ei pe facebook :)))

Link spre comentariu

PS domnita Lara Diamond nu m-a pupat nicaieri si nici eu pe el vreodata. de aia eu nici nu o consider relatie, pt mine relatia presupune obligatoriu un raport fizic. ca aveam planuri comune si trainice este altceva, eu nu ma vizualizez niciodata cu o persoana de felul lui. daca eram asa materialista cum s-ar crede inghiteam si il luam ca m-a cerut continuu. oi fi eu materialista ca sunt totusi axata pe dominare financiara , dar cui nu-i plac banii si in afara de rasfaturi si cadouri firesti de cuplu eu nu pretind chestii de la un barbat intr-o relatie. Sa nu fim ipocriti :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

asta inseamna sa fii mafiot:). ce plm. vorba lu' Moisescu ' ma inclin'. evolutia acestui guru al cuvintelor e evidenta. de la atitudinea aroganta de intelectual coclit la  ' cerandu-mi scuze' , cu diacriticele tradatoare de profesie avocateasca:), e .....diferenta ca sa nu zic evolutie. bravo ma orasule rusesc!

Ai dreptate, nu e treaba mea să mă bag (cu bocancii) într-un cuplu sau într-un fost cuplu. Dar acest forum s-a încărcat atât de mult de bălăcăreală, încât îi corupe și pe cei mai puri.

M-am lovit și eu pe ici pe colo de intervențiile tale (la câte ai, ar fi și imposibil să nu mă fi lovit) și îți mărturisesc că am rămas cu impresia unei personalități puternice și extrem de energice, ceea ce este rar la acest popor, și cu atât mai mult la femeile acestui popor. Acea impresie m-a împins să scriu rândurile anterioare. Față de cei nesemnificativi am căpătat un filtru automat, am învățat congenital să nu-i mai bag în seamă, ceilalți merită însă din când în când atenția mea.

Odată ce alegem să scriem aici, în văzul tuturor, acceptăm implicit să ne expunem. Așa te-ai expus și tu în ce privește relația ta cu Prințul, n-ai dialogat cu el (doar) în privat. Dar dacă așa stau lucrurile, te aștepți oare să rămânem toți spectatori pasivi? Nu cred. Sau te aștepți ca toți să te aplaude? Nici asta nu pot să cred. Am fost doar unul dintre cei ce au avut părerea că, în acea relație, tu ai greșit mai mult ca femeie decât el ca bărbat. Și nu m-am putut abține a scrie asta.

Totuși, la modul general, ai dreptate când spui că nu e treaba mea. Până la urmă, n-ar fi a nimănui dacă ai sporovăi cu iubitul acolo unde nimeni nu vă aude.

Închei cerându-mi scuze, dar în același timp dându-ți un sfat, pe care mi-e egal dacă îl vei urma ori ba: în iubire, ca în toate cele, să nu-ți pierzi niciodată stima de sine. Asta e mai greu pentru femei (ființe ce se confundă mai mult cu propria inimă decât bărbații), însă cu atât mai necesar.

• Like 1
Link spre comentariu

rozkendra cine o sa te ia de nevasta o sa fie cel mai nefericit om de pe pamant

continua @thecat ....

pai iubi hai sa iti explic eu una doua. eu cand iubesc pe cineva si sunt multumita sunt afectuoasa, iubitoare si cuminte nu asa obraznica cum ma prezint eu in ograda ta. tu esti obraznic si meriti. ce dai aia primesti. ai ajuns sa ma barfesti cand tot tu te sustragi de la sex. nu mai vorbesc cu tine....

Link spre comentariu

ce m-a enervat pisicuts asta  e chiar nemernic sa ma barfeasca asa ca o tzatza, cheli-te-as tot. nu pot trece peste.....repede tu nebunule cu casatorie nu ma casatoresc niciodata nah! si oricum pe tine nu te ia nici drq golan obraznic si afemeiat. vedea-ti-as urechile piftie

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ce tiganie....tiganie maxima. Nu este suficient ca ati imputit tot forumul cu ineptiile voastre, nu este suficient ca va balacariti si va spurcati in public, nu este suficient ca va expuneti detalii si probleme INTIME (asta daca stiti ce inseamna intim) dar sa va cacati si sa puneti si motul pe topicul fetei?!?!

Trebuie sa fiti foarte singuri si frustrati daca ati ajuns pana aici. In opinia mea niciunul nu este domn si nimeni nu este doamna in aceasta poveste....sunt doar doi mascarici carora le place show-ul ieftin de Kanal D sau Zero Tv.

Trist.

• Like 10
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

, sa stii ca eu te-am iubit si-o sa te iubesc mereu in pofida faptului ca tu ai ales sa te destrabalezi cu alti baieti carora le oferi afectiunea dupa care eu tanjesc. Distanta care ne desparte nu-mi va potoli dragostea, dragoste pe care ti-o ofer neconditionat alaturi de coaja de paine si cutia de carton de sub pod. Chiar daca ma ocolesti si te faci ca nu auzi serenadele pe care ti le cant sub balcon, chiar daca-mi trantesti telefonul in nas cand te sun ca sa-ti pun melodia lui Stevie Wonder in miez de noapte, eu nu ma voi opri caci vreau sa afli ca inimul meu bate pentru tu. Asa, sa stie toata lumea ca tu esti sufletul meu pereche si ma gandesc necontenit la tine. Istenem....

PS: Dai o palinca? :)

• Like 12
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara

, sa stii ca eu te-am iubit si-o sa te iubesc mereu in pofida faptului ca tu ai ales sa te destrabalezi cu alti baieti carora le oferi afectiunea dupa care eu tanjesc. Distanta care ne desparte nu-mi va potoli dragostea, dragoste pe care ti-o ofer neconditionat alaturi de coaja de paine si cutia de carton de sub pod. Chiar daca ma ocolesti si te faci ca nu auzi serenadele pe care ti le cant sub balcon, chiar daca-mi trantesti telefonul in nas cand te sun ca sa-ti pun melodia lui Stevie Wonder in miez de noapte, eu nu ma voi opri caci vreau sa afli ca inimul meu bate pentru tu. Asa, sa stie toata lumea ca tu esti sufletul meu pereche si ma gandesc necontenit la tine. Istenem....

PS: Dai o palinca? :)

Si un litru! Te iubesc :*

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara

Bună dragilor! De mâine voi fi din nou în Cluj și voi sta până pe 18.

Să recapitulăm un pic serviciile că, s-au cam pierdut printre postările astea romantice  :girly

Ofer masaj erotic,sex oral neprotejat și sex normal protejat.În afară de asta ne putem săruta (oriunde dorește suflețelul tău),accept cunnilingus și poziția 69.Ofer sex oral adânc cu finalizare unde dorești tu,pe corp,pe sâni,pe față sau în guriță. Finalizare orală fac cu tot dragul, dar DOAR dacă finalizezi la oral. Adică nu ne oprim la normal înainte de finalizare, ca să finalizezi oral. 

Cadoul pe care doresc să mi-l oferi înainte de a ne pierde capul ,este de:

-150 lei pentru 1 finalizare (pana-n 60 min)

-200 lei pentru 2 finalizari (indiferent de timp). 

De aseamenea mai exista varianta de finalizare mai scurta, ceea ce înseamnă, că întâlnirea va dura până-n 30 minute, iar cadoul meu va fi de 100 lei.

Vă tzuuuccc :* :* :*

• Like 5
Link spre comentariu

Prieteni, romani, concetățeni,

Lara este o ființă interesantă, asta spus înainte de toate. I-am adăugat id-ul pe Yahoo Messenger (larasimona_xoxo), unde am întrebat-o câteva curiozități personale, după care m-a înștiințat de programul ei pe următoarele zile și când ar fi disponibilă; a rămas că o voi suna ziua următoare când voi ști și eu când pot fi liber. Am sunat-o acum două seri (nr. 0741558286) și programasem să ajung în patruzeci de minute de când am sunat-o (s-a scuzat de la început că era obosită, dar că-și va recăpăta energia de-alungul serii). Ajuns la locație (pe Calea Turzii, aproape de benzinăria Mol), am sunat-o pentru indicații, pe care le-a oferit foarte răbdător.

M-a întâmpinat într-o rochiță de noapte (așa cred, nu îmi mai amintesc foarte bine) după care am făcut cunoștință. Este de statură medie, sâni măricei, simpatică la față, plinuță, dar personal, nu m-a deranjat deloc (mie plăcându-mi carnea, era de așteptat). Invitat la o țigară înainte, am povestit puțin despre ce face în domeniu, dar și înafară. Fiind puțin în criză de timp, am optat pentru varianta ei de o finalizare de o sută de lei, dar în care întâlnirea să nu dureze mai mult de treizeci de minute (aici, trebuie să-mi cer scuze în fața ei, fiindcă de când am ajuns până am plecat, cred că am stat în jur de șaizeci-șaptezeci de minute; nici nu-mi dădusem seama cât de repede a trecut timpul), iar bănuții au fost dați înainte.

După ce am făcut un duș scurt, am așteptat-o în dormitor (timp în care și ea făcuse un duș); acesta era semi luminat, dar mare și spațios cu un pat la fel de mare. Mângâieri, atingeri, săruturi, toate din plin! Am finalizat CIM, și mi-am făcut drum către baie, unde constat cu ușor amuzament că se arsese becul (vreau să cred că din cauza energiei sexuale pe care o eliberasem, lol). Am mai fumat o țigară după, timp în care am povestit și de micile ei hobbiuri, iar singurul sfat care ar ajuta-o în mod real acum, ar fi să nu se mai "îngrădească" pe ea (știe ea), în primă instanță, apoi restul se vor ajusta de la sine.

Hah, am și uitat s-o menționez pe cățelușa ei pe nume Happy! Cât de potrivit, fiindcă tot timpul cât am stat prin hol/bucătărie numai pe la picioarele mele a fost, cerându-mi atenție, micuța mogâldeață de blană

ON = 9 - încet și cu grijă

NP = n-am făcut, acțiunea fiind în principal cea de oral, dar asta va rămâne pe data viitoare!

GFE = 9 - știe să se facă plăcută, și ajungi să te simți (aproape fără urmă de dubii) bine în compania ei

În termeni de prețuri, puteți să-i verificați blogul (larayourcrazyfantasy.tumblr.com), dar și postările de pe topic, unde scrie detaliat fiecare cerință și ofertă-n parte.

Experiența a fost una, per ansamblu, foarte plăcută. Este de recomandat (pentru alții) și de revenit (pentru mine)!

• Like 10
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara

Dragilor!

Eu mâine plec, cam atât pe anul asta. Doresc să vă mulțumesc, pentru primirea călduroasa de acum și din tot anul. Mulțumesc, pentru clipele petrecute împreună, atât pentru cele magice, cât și pentru cele mai obișnuite sau chiar neplăcute. Au fost între ele și cadouri și lecții, dar toate au adus ceva în plus. Mulțumesc, pentru încrederea acordată, celor care s-au deschis și și-au deschis sufletul pentru mine. O consider o onoare și mă bucur nespus de mult, că am primit-o. Cu alte cuvinte, vă mulțumesc, pentru tot!

Vă doresc sărbători fericite, pline de odihnă și de apropierea celor dragi! Să ne revedem cu bine la anul!

Pupicei :* 

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator crazy lara

Dragilor, cred, că este cazul să clarific una alta, legat de serviciile mele.

Eu ofer întâlniri amoroase, persoanelor, care-și doresc sex. În timpul întâlnirilor mă las purtată de val și fac sex instinctual. Asta înseamnă, că fiecare întâlnire e altfel, pentru că, totul depinde de ce aduc momentele respective. SUNT FEMEIE, NU ROBOT!!! Așadar, serviciile sunt doar cu caracter informativ, ca să îți poți da seama în mare parte ce pot oferi. Fac tot ce descriu în anunț, dar nu în mod robotic. Fac finalizare pe față și finalizare orală, dacă așa aduce momentul, dar când îmi intri pe ușă și mă iei din start cu finalizare orală sau facială sigur voi spune nu. Pentru că, aici deja mă simt obligată și eu nu fac nimic din obligație. Dacă te enervează unele femei din jurul tău sau desconsideri femeia în general, du-ți frustrările la un psiholog, nu veni la mine să te răzbuni și să te simți mare macho ejaculând în gura mea. Nu vreau asta și nici nu o voi accepta!

Finalizarea orală poate fi un lucru tare plăcut și frumos, dacă se întâmplă între două persoane, care sunt ok cu ele însele și cu partenerul cu care sunt, când se întâmplă din pură plăcere și nu din încercarea tristă de a înjosi femeia din fața ta, pentru că, doar așa te simți bărbat.

Iubesc bărbatul, cu tot ce înseamnă el și tot ce-i legat de el. Dar vorbesc despre bărbat, nu despre purtător de pulă. 

Așadar, dacă ai în cap ideea, că „mă duc s-o fut pe aia, să-i ejaculez în gură” nu te obosi nici măcar să mă suni, cu atât mai puțin să vii până la mine, că vii degeaba. Dacă vrei să ai parte de sex bun, senzual și atent, în timpul căruia partenerii sunt egali, te aștept.

Nu lua literă de lege tot ce scrie aici pe forum! Este un forum, nu un contract de muncă! Oferă informații orientative și atât! 

Pupici

• Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...