Sari la conținut

denisa sexy si frumoasa-0767438800

Postări Recomandate

• Telefon: denisa.melissa10
  • Oras:constanta
Postat

Scuze de interventie, ar fi poate mai bine daca nu ai zice asta in public decat in pm, sau la urechea unui barbat. Aici poate citeste cineva nepotrivit si chiar te alegi cu asta...

da ai dreptare e posibil...sunt fel si fel de psihopatiii nu mai vreau gata :)))

Postat

A-si fi frut eu un viol dar nu asa cum te-ai referit tu Cassy ,eu ma refeream asa cum  vrea si Vasile c mar fi incantat si pe mine.......

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Stiu ce ai vrut sa zici, dar nu toti cei care citesc o sa inteleaga. Asa ca usurel cu expresii de acest gen :hug1

Postat

Denisa, pai eu ce-am facut?

:)))

:))))))))

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Hmmmm... cred c-o pun de-o delegatie! :wink2

Postat

Popescule, toate trei!!!111one one :lol:

Nu mai ai credit ca sa suni la numarul din titlul topicului? Vrei sa-ti incarc cartela PrePay? Hai, zi numarul! :rax2

Postat

vasile c eu ma tin de promisiune.........daaa si eu vreau sa fiu violata mar excita la maxim :)))) offfff vreau sa ma violeze si pe mine cinevaaaa........

Scuze de interventie, ar fi poate mai bine daca nu ai zice asta in public decat in pm, sau la urechea unui barbat. Aici poate citeste cineva nepotrivit si chiar te alegi cu asta...

da ai dreptare e posibil...sunt fel si fel de psihopatiii nu mai vreau gata :)))

Eu cred ca majoritatea colegilor cu care ai socializat pe topic stiu si tin la glume . Pentru ceilalti care doar stau si citesc sper sa inteleaga ca e gluma, iar daca au luat-o de buna le-as recomanda cu maxima responsabilitate sa nu incerce sa faca nimic de acest gen.

• Oras:Pisti Tat
Postat

Iauzi denisa, popescu zice ca esti cat 3, sa vezi batalie ce ia cand ajunge la tine :))

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Popescule ai pus-o

Iauzi denisa, popescu zice ca esti cat 3, sa vezi batalie ce ia cand ajunge la tine :))

Postat

mai oameni buni care este denisa ca par a fi 3 fete

sunt doar una singura cum si unde vezi ???

Postat

Dragi mei vreau sa va anunt k am sa mai lucrez pina duminica seara ,cine mai vrea sa ma viziteze o poate face pina duminica ptr k imi iau liber ptr o perioada scurda va pup si va astept la mine 

• Oras:Constanta
Postat

Draguta si frumoase dar cu talente si basini la telefon .Am sunat si din clipa 1 a inceput cu un foarte frumos "ce vrei " am intrebat-o daca o derarabnjez si ea mi-a adresat un foarte frumos "hai sictir " . Pisi daca ai basinile astea in cap apuca-te de maturat strazi caci la sfarsitul zilei bani ii faci de la noi . Sau ti sa urcat la cap 2 3 recenzii buna?

Postat

In primul scuze de cat de urat am scris dar de pe tel ne mai grabim . In ce priveste repetarea acestui comportament numai printesa are de suferit . Poti sa fii poleita cu aur daca ai probleme cand deschizi gura si nu sa faci o felatie ....

Postat

Draguta si frumoase dar cu talente si basini la telefon .Am sunat si din clipa 1 a inceput cu un foarte frumos "ce vrei " am intrebat-o daca o derarabnjez si ea mi-a adresat un foarte frumos "hai sictir " . Pisi daca ai basinile astea in cap apuca-te de maturat strazi caci la sfarsitul zilei bani ii faci de la noi . Sau ti sa urcat la cap 2 3 recenzii buna?

daaa asa am vb ?ma fi sunat cu nr privat sau tarziu de tot si cine stie cum moi fi luat la misto de aceea oi fi vb asa urit ,dar chiar nu imi aduc aminte

Postat

daaa asa am vb ?ma fi sunat cu nr privat sau tarziu de tot si cine stie cum moi fi luat la misto de aceea oi fi vb asa urit ,dar chiar nu imi aduc aminte

sii inca ceva uni dintre voi au besini in cap eu sunt o fata sincera si cand imi vine un client acasa imcerc sa-l respect cat de mult pot si ce zici tu aiciii nici nu te cred k am vb eu asa acum cred k scoti tu besini din curu tau hahahahah

Postat

Asa mi-a facut si miee :)

iar tuu pestisoruleee te violez urit de tot cand te voi intalni si vei intra in dormjitorul meu prima data iti voi trage un branci direct pe pat dupaia iti rup hainele bine daca pot hahah dupa fac dragoste nebuna cu tine ...o sa incep de jos pina sus pina te termin si te disper ,sa sti k sunt in stare de foarte multe asa micuta cum ma vezi tuu....

Postat

Ajunge mai Denisa, nu trebuie sa te descarci prea mult, ca strica. :)

paiiii....nuuu doar putin.....:)))

Postat

nu sun cu nr privat ti-am vorbit frumos dar sincer ai probleme de comportament .
Postat

iar tuu pestisoruleee te violez urit de tot cand te voi intalni si vei intra in dormjitorul meu prima data iti voi trage un branci direct pe pat dupaia iti rup hainele bine daca pot hahah dupa fac dragoste nebuna cu tine ...o sa incep de jos pina sus pina te termin si te disper ,sa sti k sunt in stare de foarte multe asa micuta cum ma vezi tuu....

si eu stii ca ti-am zis ca te voi provoca pana in momentul cand te voi vizita. Deci, deocamdata nu cred ceea ce spui :)  :laugh2  :laugh2

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Daca pestisorul a disparut, tre sa ii ia locul cineva: Denisa, si eu sunt la fel de nemultumit de serviciile tale ca si pestisorul  :laugh2  :laugh2

Postat

bunaaa tuturor ce mai faceti futaciosilorrrr mie dor de voiiiii.......sper in curand sa vin in romania k mie tare dor de tara mea......va pupacesc pe botttt.......

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...