babaiu32 Reputație: 40 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 2 ore, alice-ali a spus: Mulțam fain :x (aștept sucul) De-ala "natural",negru si cu acid!😁 Desigur,revin cu cea mai mare placere!😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Acum 23 ore, alice-ali a spus: Va mai repet de 5683 de ori, Lăsați timp pe whatsapp de răspuns înapoi că altfel va luați mare seen :))) @carpe_diem ai înțeles maestre Am inteles, sa traiti! Tu iti dai seama ca mesajul a fost "la noroc". Daca aveam in plan iti scriam mai din timp. Eu in ultimul timp sunt foarte nehotarat asa ca nu ma deranjaza ca ai dat seen, n-am pus la suflet! 🤣 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Futăcioșilor o sa lipsesc câteva zile de la voi! Ne vedem/auzim Luni ♥️ 4 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Mi sa postat de 2 ori =))) Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Acum 2 ore, alice-ali a spus: Futăcioșilor.... Poate tu! :=))) 1 Link spre comentariu
dannny0407 Reputație: 209 Postat Octombrie 23, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Astazi i-am facut si eu o vizita domnisoarei si bine am facut. E ceva de vis...de la primirea dezinvolta, comportament, mod de exprimare, naturala...ai impresia ca o cunosti de o viata. Am ajuns usor la locatia indicata de ea, de cum am intrat am inceput sa povestim, sa glumim, precum prietenii pe care ii stii din copilarie. Nu este genul skinny, nici grasa, dar inalta, bine proportionata, cu sani fermi si cu o pasarica curata pe care o "sorbi" cu placere. Tanara, la 20 si ceva de ani, in floarea varstei. Oralul np bun, deep, in mare parte fara ajutorul mainilor, sustinut. Nu e spectaculos, fara scuipaturi, fara atentie la punguta cu doi bani insa pentru mine a fost ok. La normalul protejat am pus-o on top...super: se invarte, face 8-turi, se ridica si coboara...explozia a fost rapida . Nu face Fk, am inteles ca accepta CIM daca nu gresesc. Eu am terminal la unduirile de lady on top. O finalizare de 200 ron si intoarcerea spre casa cu "fericirea" in suflet si simtiri. 10 pe linie. Voi reveni cu placere. 4 2 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Bună dimineața!!! s-a trezit dulceața 😅💋 1 Link spre comentariu
mihailct Reputație: -7 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Abia aștept să te degust puțin și eu 😇😎🥳🥳🥳🥳 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 25, 2023 🥵 9 Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Acum 12 minute, alice-ali a spus: 🥵 Ce vb frate...curcubeu pe cerul gurii.Ti-am scris aseara dar...😭😭😭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Azi am reușit să ajung și eu la domnișoara Alice după o incercare nereușită (vina mea că am uitat sa îi specific ora până la care poate răspunde) iar ca și locație prin zona butoaielor pe mamaia, locuri de parcare gârlă, iar primirea at it's fintest. Extrem de zâmbăreață, jovială și dezinvoltă, am discutat vrute și nevrute iar după 2 țigări și o apă (preferința mea) fuga la duș. Prosop curat, baie dotată cu tot ce trebuie iar apartamentul curat și cochet. După ce ne-am "giugiulit" un pic a trecut la OP (preferința mea) slow și deep nota 10, dupa NP iar după ceva poziții schimbate am terminat în glorie în balonaș nota 10 (se implică și geme frumos) . Pauză de țigara, apă și stat la palavre iar în speranța că poate poate intră și al 2-lea număr însă la cum îmi tremurau genunchii am ales să mă retrag in glorie, fuga la duș, îmbrățișare la final și fuga acasă. Cadoul 400, deși am optat pentru o oră sau 2 numere am ales sa o cunosc mai bine. P.s are niste sâni geniali și un fund fantastic. RECOMAND! Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Octombrie 27, 2023 După câteva ezitări datorate unor recenzii de pe forum mi-am luat inima-n dinți și astăzi am vizitat titulara topicului. Am găsit o fată hotărâtă, directă cu o atitudine extrem de degajată și mai presus de toate dornică să se moduleze pe preferințele tale, pe scurt o fată stăpână pe ea și care-și cunoaște potențialul și valoarea. În rest numai de bine : programare - facilă via WhatsApp Locatie- bună, discretă, locuri de parcare etc aspect - super OK înaltă, bine proporționată igienă - de necontestat, totul fresh și parfumat gfe - se mulează bine și răspunde proporțional on - de revenit - un quelque chose pe care trebuie să-l aprofundez, lung cât vrei sau mai bine zis cât poți, nu mecanic sau de complezență și fără ezitări la trecerea în 69 np - lot făcut cu dedicație îți rămâne imaginea pe retină și aproape că regret trecerea în doggy ( nu ca ar fi ceva de rău, din contră, dar retrospectiv privind mai multe artificii și senzații îți sunt furnizate. De revenit cu siguranță, în mod cert notele nu și mai au relevanța totul fiind pe plus, am optat pentru o finalizare / 200, fără alte extraopțiuni, iar ca timp nu știu exact, cu socializare cu tot cred ca am trecut de 30 minute, oricum nu m-am simțit grăbit nici măcar o clipă și sper să nu fi abuzat de timpul fetei. O seară bună și spor. 7 1 Link spre comentariu
sinceritate Reputație: 273 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Acum 2 ore, mistral23 a spus: După câteva ezitări datorate unor recenzii de pe forum mi-am luat inima-n dinți și astăzi am vizitat titulara topicului. Am găsit o fată hotărâtă, directă cu o atitudine extrem de degajată și mai presus de toate dornică să se moduleze pe preferințele tale, pe scurt o fată stăpână pe ea și care-și cunoaște potențialul și valoarea. În rest numai de bine : programare - facilă via WhatsApp Locatie- bună, discretă, locuri de parcare etc aspect - super OK înaltă, bine proporționată igienă - de necontestat, totul fresh și parfumat gfe - se mulează bine și răspunde proporțional on - de revenit - un quelque chose pe care trebuie să-l aprofundez, lung cât vrei sau mai bine zis cât poți, nu mecanic sau de complezență și fără ezitări la trecerea în 69 np - lot făcut cu dedicație îți rămâne imaginea pe retină și aproape că regret trecerea în doggy ( nu ca ar fi ceva de rău, din contră, dar retrospectiv privind mai multe artificii și senzații îți sunt furnizate. De revenit cu siguranță, în mod cert notele nu și mai au relevanța totul fiind pe plus, am optat pentru o finalizare / 200, fără alte extraopțiuni, iar ca timp nu știu exact, cu socializare cu tot cred ca am trecut de 30 minute, oricum nu m-am simțit grăbit nici măcar o clipă și sper să nu fi abuzat de timpul fetei. O seară bună și spor. Bomba bombelor 💥 1 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 31, 2023 La 25.10.2023 la 13:01, Aurcarpatin a spus: Ce vb frate...curcubeu pe cerul gurii.Ti-am scris aseara dar...😭😭😭 LASĂ TIMP DE RĂSPUNS ÎNAPOI!!! 🙄😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 59 minute, alice-ali a spus: LASĂ TIMP DE RĂSPUNS ÎNAPOI!!! 🙄😅 De cate ori m-am fript și eu așa =)))) Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 7 minute, nuclearul a spus: De cate ori m-am fript și eu așa =)))) Așa vă trebuie 😜💋 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2023 1 oră în urmă, alice-ali a spus: LASĂ TIMP DE RĂSPUNS ÎNAPOI!!! 🙄😅 Pe mine poti sa ma suni daca vrei, pana joi 25.01.2024, dar pana la max ora 14.27 ca pe urma intru intr-o sedinta :)) 2 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 4 ore, haloowen a spus: Pe mine poti sa ma suni daca vrei, pana joi 25.01.2024, dar pana la max ora 14.27 ca pe urma intru intr-o sedinta :)) Pe tine nu te mai sun deloc ca mi-ai dat BAFTĂ când ți-am zis ca ma duc la pescuit 😡🤦♀️ 3 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 1 minut, alice-ali a spus: Pe tine nu te mai sun deloc ca mi-ai dat BAFTĂ când ți-am zis ca ma duc la pescuit 😡🤦♀️ Iarta-ma! Căcat in traistă!!! Acum ma poti suna?:))) 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Noiembrie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 20 ore, haloowen a spus: Iarta-ma! Căcat in traistă!!! Acum ma poti suna?:))) În traista ta? :)) Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Noiembrie 1, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 7 ore, alice-ali a spus: În traista ta? :)) In a ăluia care pleaca la pește, sau nah, fie ca tine, la pescuit!:))) 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 💋Disponibilă astăzi pana la ora 21:00💋 1 6 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 14 minute, alice-ali a spus: 💋Disponibilă astăzi pana la ora 21:00💋 Ioii muahh Link spre comentariu
johndoe23 Reputație: 196 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 alice, accepti fk ? Link spre comentariu
deltatulcea Reputație: 14 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Cam greu răspunde domnișoara... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum