publicuncut Reputație: 16 Postat Noiembrie 16, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 16, 2020 Mulțumim colegu! 1
andreimi Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Postat Noiembrie 16, 2020 Eu am sunat acum acum câteva zile si mi-a spus cu ne este doamna de pe forum 'matura 38'.eu am fost la aceea doamna dar nu am mai dat de ea..gabi12345 imi poti spune la ce numar a răspuns doamna?Multumesc
gabi12345 Reputație: 47 Postat Noiembrie 16, 2020 Postat Noiembrie 16, 2020 Păi am sunat la cel din link
susak53 Reputație: -14 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Păi am sunat la cel din linkSunt 2 persoane total diferite,cea cu topicul este doamna navatista si este mai slaba si mai inalta decat cea din linkul lui Gabi.
specialguest69 Reputație: 80 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Noiembrie 17, 2020 E acceasi persoana,nu a pus niciodata pozele ei reale,iar numaru de tel e schimbat,anuntul din link e al ei 100%
nigrin Reputație: 28 Postat Noiembrie 25, 2020 Telefon: 0722333222 Oras:Deva Telefon: 0722333222 Oras:Deva Postat Noiembrie 25, 2020 Confirm nr de telefon real. Vizitat astazi din nou dameza. Aceasi atitudine pro client, parca esti la amanta. Curata fara mirosuri foarte ingrijita. Achitat 200 lei pt.o ora. Cred ca am stat mai mult. Nu m-am simtit grabit deloc, din contra parca duduia vroia sa mai stau. Totul la superlativ, oral neprotejat, normal protejat finalizat pe buci. Locatia in turn langa cadastru. Dama nu este din Deva, vine ocazional cand are nevoie de bani sau cand are chef. Are si nr personal de tel. dar nu pot sa-l dau aici.Per total este de revenit ori de cate ori aveti chef de o femeie adevarata.Arata foarte bine pt. anii ei. Ps. Daca o vedeti pe strada puteti jura ca este o femeie de casa adevarata. Spor la baroase..
susak53 Reputație: -14 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 E acceasi persoana,nu a pus niciodata pozele ei reale,iar numaru de tel e schimbat,anuntul din link e al ei 100%Da ai dreptate,am fost dus in eroare de pozele din ultimul anunt.
elhamed Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 6, 2020 Zdreanță neserioasă femeia asta ! O sun la ora 13 și îmi spune să vin la ora 14 că atunci poate. Îi spun ok, fac pe dracu-n patru să pot pleca de la serviciu cu două ore mai devreme,iar când ajung in fața blocului, surpriză: să mai aștept 30 de minute că are ceva treabă. Aștept în mașină 30 de minute după care nici macar nu a mai răspuns la telefon sau SMS... comportament de centuristă
gherd24 Reputație: 152 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:deva Oras:deva Postat Decembrie 6, 2020 Zdreanță neserioasă femeia asta ! O sun la ora 13 și îmi spune să vin la ora 14 că atunci poate. Îi spun ok, fac pe dracu-n patru să pot pleca de la serviciu cu două ore mai devreme,iar când ajung in fața blocului, surpriză: să mai aștept 30 de minute că are ceva treabă. Aștept în mașină 30 de minute după care nici macar nu a mai răspuns la telefon sau SMS... comportament de centuristăsi mie mi-a facut la fel trebuia sa ne vedem intro ora si surpriza imi da un sms ca nu mai poate si un motiv aiurea
elhamed Reputație: 6 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 7, 2020 Măcar ție ți-a dat SMS sa nu mai vii, eu am mai și stat 40 de minute să o aștept...
lucasman Reputație: 1207 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Octombrie 10, 2021 Salut! Nu se poate modifica numărul de telefon și din titlu? Numărul dat mai sus de Colericul este preluat din topicul închis de moderator. 3 1
Corleone14 Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 12, 2021 Nr de telefon valabil și un program de lucru te rog...???
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 14, 2021 La 13.10.2021 la 0:33, Corleone14 a spus: Nr de telefon valabil și un program de lucru te rog...??? Bună eu numai de luni o sa fiu la deva
john80 Reputație: -6 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Octombrie 14, 2021 Acum 2 minute, Dyadiana a spus: Bună eu numai de luni o sa fiu la deva Si, o programare pt când se poate?uro faci?
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 14, 2021 Acum 4 minute, Dyadiana a spus: Bună eu numai de luni o sa fiu la deva 0726805964 nr meu
Pepito45 Reputație: 3 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 16, 2021 Vizitat tipa vineri, am sunat cu 5 min inainte, facut programarea, am primit locatia, turnul de langa casial. Tipa nu arata exact ca si in poze, dar este draguta. Am optat pt o finalizare, 150, aici as da un minus pt ca nici nu am intrat bine pe usa si sau cerut bani. Apartamentul curat, inceput cu un OP bine executat, cu atentie la oo, nu se foloseste de mână,scoate gemete frumoase, trecut la NP, schimbat 2 pozitii, finalizat in balon. Nu m.am simți grăbit, chestia ca patul dadea in perete si facea multa gălăgie, chiar inainte de finalizare au început să bata in perete vecini😁. In mare parte a fost totul ok. 1
espadron Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Octombrie 18, 2021 La 17.10.2021 la 1:03, Pepito45 a spus: Vizitat tipa vineri, am sunat cu 5 min inainte, facut programarea, am primit locatia, turnul de langa casial. Tipa nu arata exact ca si in poze, dar este draguta. Am optat pt o finalizare, 150, aici as da un minus pt ca nici nu am intrat bine pe usa si sau cerut bani. Apartamentul curat, inceput cu un OP bine executat, cu atentie la oo, nu se foloseste de mână,scoate gemete frumoase, trecut la NP, schimbat 2 pozitii, finalizat in balon. Nu m.am simți grăbit, chestia ca patul dadea in perete si facea multa gălăgie, chiar inainte de finalizare au început să bata in perete vecini😁. In mare parte a fost totul ok. Sa înțeleg ca a mărit prețul? Pana nu demult era 100 finalizarea...
gigicata Reputație: 35 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 10 hours ago, espadron said: Sa înțeleg ca a mărit prețul? Pana nu demult era 100 finalizarea... Atenție, poate omul a greșit topicul. Se mai întâmplă. El zice că a vizitat-o, vineri iar Dyadiana spune că doar de luni (ieri) este în Deva. Poate confirmă @Dyadiana tarifele
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 19, 2021 Acum 1 oră, gigicata a spus: Atenție, poate omul a greșit topicul. Se mai întâmplă. El zice că a vizitat-o, vineri iar Dyadiana spune că doar de luni (ieri) este în Deva. Poate confirmă @Dyadiana tarifele Bună eu confirm pretul de 100 de lei cu 200h si eu numai azi am inceput am locatia peste drum de inspectoratul județean de politie pe str.Mihai Eminescu eu nu am mai lucrat de 3 sapt aproape.e confuzie.
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 19, 2021 0726805964 nr meu Diana,am revenit si va astept sa petrecem clipe frumoase si relaxante împreună sunt până la ora 17.Va pup.😘😘😘😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 19, 2021 La 17.10.2021 la 1:03, Pepito45 a spus: Vizitat tipa vineri, am sunat cu 5 min inainte, facut programarea, am primit locatia, turnul de langa casial. Tipa nu arata exact ca si in poze, dar este draguta. Am optat pt o finalizare, 150, aici as da un minus pt ca nici nu am intrat bine pe usa si sau cerut bani. Apartamentul curat, inceput cu un OP bine executat, cu atentie la oo, nu se foloseste de mână,scoate gemete frumoase, trecut la NP, schimbat 2 pozitii, finalizat in balon. Nu m.am simți grăbit, chestia ca patul dadea in perete si facea multa gălăgie, chiar inainte de finalizare au început să bata in perete vecini😁. In mare parte a fost totul ok. Domnu ati greșit topicul eu am locatia pe str.Mihai Eminescu peste drum de IPJ.
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 19, 2021 Acum 1 oră, Dyadiana a spus: 0726805964 nr meu Diana,am revenit si va astept sa petrecem clipe frumoase si relaxante împreună sunt până la ora 17.Va pup.😘😘😘😘 Dacă nu răspund insistati.😘😘😘😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 25, 2021 Bună dragilor va astept la mine la locatie.Va pup. 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum