Sari la conținut

OBIECTIV PROPUNE

Postări Recomandate

• Oras:constanta

salutare prieteni!

daca nu deranjez vin si eu...sunt din oras si va pot da mai multe informatii despre zona daca vreti...o parere: sambata si duminica e plin, luni si vineri mai lejer...azi si ieri am facut plaja exact in zona respectiva, am stat pana la 7 pe plaja, la ora aia era super lejer...a inceput sa se cam sparga treaba...

daca aveti nevoie de alte detalii va rog sa-mi spuneti...

o zi buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Constanta

E ok si joi, doar ca petrecerea sa inceapa din timpul zilei de dimineata de pe la 10-11 si pana seara tarziu, asta daca se poate, pt a impaca si pe cei ce pot scapa in timpul orelor de munca ale radarelor cat si pe cei ce pot scapa dupa ce termina ei munca. Cafea-plaja-bere toate combinate in aceeasi petrecere. Eu asa vad lucrurile.

Link spre comentariu

nu ne deranjezi deloc ,esti binevenit,ramine doar problema cu pm -ul pentru a afla detaliile.

ok...o sa vorbesc cu  mai multe doamne, locale si din Bucuresti, poate vin cu ele....astept detaliile, daca e nevoie de ajutor sa-mi spui...vinerea cred ca e foarte bine...ps  -ar fi bune si niste corturi....eu aveam unu de 4 persoane, trebuie sa vad pe unde este....

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Tali_banu69, luati legatura cu el (adica eu :)) ) si va zice fratele ce si cum. Daca nu ma gasiti online, lasati un offline cu cine sunteti (user de pe forum) si informatiile de care aveti nevoie si va raspund in cel mai scurt timp :)

Link spre comentariu

As încerca sa ajung si eu având in vedere ca i cam ultima șansa la o ieșita vara asta..la mine sunt problema mari cu radarul dupa vara asta agitata dar poate măcar la o bere ajung.. Aștept si eu detalii pe PM!

T

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok

ok...o sa vorbesc cu  mai multe doamne, locale si din Bucuresti, poate vin cu ele....astept detaliile, daca e nevoie de ajutor sa-mi spui...vinerea cred ca e foarte bine...ps  -ar fi bune si niste corturi....eu aveam unu de 4 persoane, trebuie sa vad pe unde este....

nu ne deranjeaza daca va pricepeti la corturi,pot fi de folos,va asteptam.info la talibanu pe mess.
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Celor care mi-au cerut info le-am dat si pe mess si prin PM..cei care mai au nevoie, sa ma contacteze.

Repet: eu nu stau foarte mult pe mess dar imi puteti lasa mesaj si cand ajung la pc, raspund.

Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

DE CE AM IMPRESIA CA ACESTA ESTE PRIMUL THREAD IN CARE NU SE DEVIAZA DE LA SUBIECT?

Bravo ObIectiv, ma bucur si  pentru voi,  si baieti si fete,  si-mi pare foarte rau ca nu pot fi prezent la aceasta intrunire. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium

DE CE AM IMPRESIA CA ACESTA ESTE PRIMUL THREAD IN CARE NU SE DEVIAZA DE LA SUBIECT?

Bravo ObIectiv, ma bucur si  pentru voi,  si baieti si fete,  si-mi pare foarte rau ca nu pot fi prezent la aceasta intrunire. 

:iagree

Link spre comentariu

veniti si cu vreo domnisoara sau doamna?poate va trebui sa le aducem si pe ele daca sint dispuse sa vina.diana ,anonna au zis ca vin, am trimis invitatie si la roxy si adele,amelia nu e in cta,veve nu poate trece din motive personale,ana de la gara a zis ca ar veni si ea daca se scoala,poate ne onoreaza si andreea cu prezenta,andra-iama cutine ar veni,si s-ar putea sa ne viziteze si bucurestenii,am vorbit cu 2x2 si vrea sa vina si el.daca am omis pe cineva sa ma ierte ,invitatia este inca valabila pentru cine e dispus[a] sa vina.

Link spre comentariu

bai nene...unde e el comandante? ca nu am fost niciodata si nu gasesc niciunde pe net locatia exacta..

Daca nu ma insel, este cel de la Plaja Merlin, putin mai sus de terasele de fitze....daca gresesc, da-ti-mi si mie un telefon sa nu ma trezesc ca bantui ca nebuna prin zona =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...