darkness Reputație: 111 Postat August 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 13, 2013 Stimati forumisti, Nu credeam ca se va ajunge aici dar... orice lucru bun are un sfirsit si orice minune tine 3 zile. Nu stiu ce se urmareste, cu toate schimbarile astea si nici nu-mi mai bat capul. Am incercat sa fac pace pe timp de razboi, am incercat sa vin cu sugestii, am incercat sa stau in banca mea si am incercat (pe cit posibil) sa vad totul cu un ochi obiectiv. Daca am reusit sau nu, conteaza prea putin in momentul de fata. M-am saturat de scandaluri, m-am saturat de injurii. M-am saturat sa vad oameni corecti penalizati si oameni pe care ii apreciez, demisi si balacariti pe topicuri. Totul s-a transformat intr-o zona de conflict si orice tentativa de reconciliere si apel la calm s-a lovit de urechi surde si reactii violente. M-am saturat de manele puse aiurea si de o indiferenta care pina acum nu caracteriza site-ul in curs.M-am saturat de intrigi, zvonistica si acuzatii nedovedite si nepenalizate.Probabil e vina mea, ca nu ma adaptez schimibarii, nu-i asa, Pisicut? Tot ce se poate. In incheiere, eu imi mut oasele ramolite, va multumesc sincer pentru ce a fost si va doresc trolling placut in continuare. Ca doar asta vor masele... piine si circ. Cu respect, Darkness P.S. - o dedicatie frumoasa din partea mea si a unui amic tepos. Ascultare placuta!
Vizitator SOFI:STRICATU` Reputație: 0 Postat August 13, 2013 Postat August 13, 2013 Pisicule,si ca sa nu mai mi te umfli in blana ca m-ai banat tu,ma retrag eu de buna voie si nesilit de nimeni........ sa fii de kitty cat............
Nelu' Reputație: 0 Postat August 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2013 Pisicule,si ca sa nu mai mi te umfli in blana ca m-ai banat tu,ma retrag eu de buna voie si nesilit de nimeni........ sa fii de kitty cat............Nuuuu vreau sa te retragi si tu prietenul meu bun... tata nu mai vrea sa revina pe forum........tu te retragi.....pe mine cui ma lasatzi... Tzeposule vin cu dupa tine..revina nu ma lasa singur ca ami tae capu userii cei rai te consolez eu de esti suparat
ventrino Reputație: 955 Postat August 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat August 13, 2013
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat August 13, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 13, 2013 Nuuuu vreau sa te retragi si tu prietenul meu bun... tata nu mai vrea sa revina pe forum........tu te retragi.....pe mine cui ma lasatzi... Tzeposule vin cu dupa tine..revina nu ma lasa singur ca ami tae capu userii cei rai te consolez eu de esti suparat http://www.youtube.com/watch?v=qZrKfoYdY3M
Nelu' Reputație: 0 Postat August 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qZrKfoYdY3MPisicule asa vrei sa faci cu .mine sau cu Sofisticatu? jur de vrei sa-mi dai ban vreau sa fiu pregatit : : : : si ne duelam fratelo dar tu mai ei nepregatit
gt007 Reputație: 1014 Postat August 13, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat August 13, 2013 Bine ai plecat frate! See you outside!
oly123 Reputație: 178 Postat August 14, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat August 14, 2013 sa ne scrii... dar lasa...ca la ce scris am vazut ca ai ))))))))))))) oly mic
skydiver Reputație: 611 Postat August 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 14, 2013 ...................... RESPECTELE MELE!
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 14, 2013 What you say? Unde manele nu e, nimic nu e:
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2013 Deci...Darkule, d'aia te-ai impuscat tu in cap aseara? ...de ma luptam cu Mazarin si Richelieu , cu Tina Turner si spionii?Ne mai vedem noi,fii fara grija, ne mai vedem cu aceeasi bucurie ca si pana acum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum