berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 22, 2020 Postat Ianuarie 22, 2020 Săptămâna trecută!Părerea mea este că merită să mergeti la Alexandra la masaj!Si precum a spus"Berkeley"la ea ora este oră...nu 30 sau 40 de minute!Aisberg, ai un nr de Whatsup?
aisberg75 Reputație: 271 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 22, 2020 Azi mi-am amintit că mi-a fost spus că saptamana aceasta nu face masaj ca este plecată cu ceva treabă!
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Azi mi-am amintit că mi-a fost spus că saptamana aceasta nu face masaj ca este plecată cu ceva treabă!Tu esti in Cluj saptamana aceasta?
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 25, 2020 Postat Ianuarie 25, 2020 0744135502D-na zice ca nu mai face masaj. Nici strict de relaxare, nici relax+happy ending.Eventual a fost cineva la dansa in ultima vreme, saptamana aceasta?
aisberg75 Reputație: 271 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 25, 2020 Berkeley...asta făcea masaj doar la domiciliul clientului sau la hotel!Am văzut că mi-ai cerut un nr de whatsapp dar am doar nr personal si logic că nu o sa-l postez aici...!😀
cristi curvar Reputație: 93 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Ianuarie 26, 2020 Berkeley...asta făcea masaj doar la domiciliul clientului sau la hotel!Am văzut că mi-ai cerut un nr de whatsapp dar am doar nr personal si logic că nu o sa-l postez aici...!O să te streseze incontinuu pe WhatsApp, vorbesc din experiența,
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 O să te streseze incontinuu pe WhatsApp, vorbesc din experiența,In 13 ian am vb cu tine ultima data. Cine te-a stresat? Nu vorbi aiurea stimabile coleg. Mai ales ca tu ai primit totusi cateva informatii referitoare la masaj.
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Berkeley...asta făcea masaj doar la domiciliul clientului sau la hotel!Am văzut că mi-ai cerut un nr de whatsapp dar am doar nr personal si logic că nu o sa-l postez aici...!😀Da, la inceput cand am sunat-o zicea ca doar la hotel sau domiciliu. Dar intr-o vreme avea si locatie, in Marasti, intr-un ap de bloc. Din pacate nu am ajuns la ea, ca avea un program auirea, dar un amic a fost odata, si a zis ca masajul e ok, insa baia era dezastru, adica fars vana sau cabina de dus, doar chiuveta, iar prosopul primit dupa masaj era ud si mirosea cam urat. Dar masajul de relaxare a fost bun,chiar foarte bun, d-na a folosit si tehnici mai speciale, (stretching), facea si un fel de presopunctura. Apoi si happy ending. Se pare ca s-a retras sau face o pauza.
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2020 Postat Ianuarie 26, 2020 Salutare!Am fost din nou la Alexandra de la Terapia!Ce pot să spun...am găsit aceasi persoană drăguță si la propriu si la figurat...!Masaj de relaxare foarte bine făcut!Știe să facă masaj de relaxare,nu doar ca multe maseuze doar atingeri banale...si gata...!Este genul de maseuză care știe să te facă să pleci de la ea super-relaxat!Ca si paranteză...la fel ca la alte maseuze...nu mai insistați cu întrebări de genul..."face-ti cu finalizare"sau alte întrebări aiurea...!De recomandat prietenilor...mergeți liniștiți...si imi veți da dreptate in privința ei...!In final care este numarul valabil al Alexandrei? 0771198405?
cristi curvar Reputație: 93 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Ianuarie 27, 2020 In 13 ian am vb cu tine ultima data. Cine te-a stresat? Nu vorbi aiurea stimabile coleg. Mai ales ca tu ai primit totusi cateva informatii referitoare la masaj.Normal că în 13 ai vb ultima dată, pentru că te-am blocat, iar informații ai primit și tu. In schimb m-ai înnebunit cu întrebări, in cele mai nepotrivite momente
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 27, 2020 Postat Ianuarie 27, 2020 In final care este numarul valabil al Alexandrei? 0771198405?Da, acesta e nr din anunt, dar nu prea raspunde. Nici la apel, nici la sms. Cel putn eu nu am reusit sa comunic cu ea. Probabil Aisberg stie mai multe, el a scris ca d-na A. e plecata din Cluj pt cateva zile.
aisberg75 Reputație: 271 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 27, 2020 Salutare!D-na a revenit în Cluj!Am vorbit azi cu ea si m-am programat pe miercuri!Berkeley...d-na este genul de maseuză care dacă are un client pe masa de masaj nu răspunde la telefon ca să deranjeze clientul!Când suni si dacă nu iti raspunde...după insistă...sau lasa-i un mesaj că vrei o programare la ea si atunci când se va elibera...te v-a anunța in cazul că iti dorești si nu te deranjează...! 1
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 Salutare!D-na a revenit în Cluj!Am vorbit azi cu ea si m-am programat pe miercuri!Berkeley...d-na este genul de maseuză care dacă are un client pe masa de masaj nu răspunde la telefon ca să deranjeze clientul!Când suni si dacă nu iti raspunde...după insistă...sau lasa-i un mesaj că vrei o programare la ea si atunci când se va elibera...te v-a anunța in cazul că iti dorești si nu te deranjează...!Asteptam un feedback dupa urmatoarea vizita, ce varsta are d-na sau d-soara?
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 Asteptam un feedback dupa urmatoarea vizita, ce varsta are d-na sau d-soara?Are cam 30-33. Arata bine, e supla. Cu bun simt, nu se grabeste, ora e ora.
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Are cam 30-33. Arata bine, e supla. Cu bun simt, nu se grabeste, ora e ora.E dezbracata in timpul sedintei, permite si atingeri?
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 E dezbracata in timpul sedintei, permite si atingeri?Pwrmite atingeri, dar nu se dezbracă.
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Salutare!D-na a revenit în Cluj!Am vorbit azi cu ea si m-am programat pe miercuri!Berkeley...d-na este genul de maseuză care dacă are un client pe masa de masaj nu răspunde la telefon ca să deranjeze clientul!Când suni si dacă nu iti raspunde...după insistă...sau lasa-i un mesaj că vrei o programare la ea si atunci când se va elibera...te v-a anunța in cazul că iti dorești si nu te deranjează...!Salut, ai fost azi la masaj pana la urma? Cum a fost?
aisberg75 Reputație: 271 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 29, 2020 Salut!Am fost la masaj la Alexandra!La fel ca de fiecare dată...am găsit aceași femeie frumoasă si cu un zâmbet natural!Fata asta chiar stie să facă masaj,nu doar mângâieli banale si gata...te face să te simți foarte relaxat prin măiestria atingerilor ...cât si printr-o atitudine pozitivă!Ca note dau 10 pe linie...!!!Masaj de relaxare bine executat!Atingeri senzuale bine făcute si unde trebuie..ca să te simți super-relaxat...!Are tehnici bune si la partea de hapyending...nu doar o labă pe viteză...!Nu se dezbracă,dar o poți atinge in limita bunului simț!Baia curată,gel de duș si prosop foarte curat!În consecință...de la ea pleci foarte relaxat...și îți dorești să revii inapoi la ea!Bună investiție...si de recomandat prietenilor! 2
berkeley Reputație: 442 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Salut!Am fost la masaj la Alexandra!La fel ca de fiecare dată...am găsit aceași femeie frumoasă si cu un zâmbet natural!Fata asta chiar stie să facă masaj,nu doar mângâieli banale si gata...te face să te simți foarte relaxat prin măiestria atingerilor ...cât si printr-o atitudine pozitivă!Ca note dau 10 pe linie...!!!Masaj de relaxare bine executat!Atingeri senzuale bine făcute si unde trebuie..ca să te simți super-relaxat...!Are tehnici bune si la partea de hapyending...nu doar o labă pe viteză...!Nu se dezbracă,dar o poți atinge in limita bunului simț!Baia curată,gel de duș si prosop foarte curat!În consecință...de la ea pleci foarte relaxat...și îți dorești să revii inapoi la ea!Bună investiție...si de recomandat prietenilor!Mersi colegu'. Mergi sau ai fost sapt aceasta si la alte maseuze? E una in zona Expo. Cu anunț pe olx. 0767-887541. Masaj de relaxare la 80 lei sedinta de 60 min. Am o vaga banuiala ca avea alt nr in trecut si lucra tot in Marasti, alta zona, dar nu sunt sigur.
sophiedee Reputație: 367 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 31, 2020 Face si finalizare?
kilopula Reputație: 14 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 E una in zona Expo. Cu anunț pe olx. 0767-887541. Masaj de relaxare la 80 lei sedinta de 60 min. Am o vaga banuiala ca avea alt nr in trecut si lucra tot in Marasti, alta zona, dar nu sunt sigur.Nu gasesc nimic sub numarul asta. Mai bine puneai linkul direct, asa poate se puteau da informatii.
berkeley Reputație: 442 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Nu gasesc nimic sub numarul asta. Mai bine puneai linkul direct, asa poate se puteau da informatii. Cred ca si-a schimbat numarul.
berkeley Reputație: 442 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Azi mi-am amintit că mi-a fost spus că saptamana aceasta nu face masaj ca este plecată cu ceva treabă!Aisberg, eu nu reusesc nicicum, ca numai dupa ora 18 am timp in per aceasta. Tu ai mai fost? Si la alte maseuze, la masaj se relax+happy ending? La V.ai mai ajuns si ai obtinut masajul intim la sfarsit? Sau la Anca in Marasti, langa Kaufland, Marasti? Si dansa lucreaza doar pana la 18. Iar in weekend nu. Noi care avem program mai aiurea de la 10 la 18, unde sa mergem? Mersi
interesatul Reputație: 72 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Februarie 11, 2020 Care e Anca, din MArasti?Nu imi spune nimic dupa nume...
berkeley Reputație: 442 Postat Februarie 16, 2020 Postat Februarie 16, 2020 Salut!Am fost la masaj la Alexandra!La fel ca de fiecare dată...am găsit aceași femeie frumoasă si cu un zâmbet natural!Fata asta chiar stie să facă masaj,nu doar mângâieli banale si gata...te face să te simți foarte relaxat prin măiestria atingerilor ...cât si printr-o atitudine pozitivă!Ca note dau 10 pe linie...!!!Masaj de relaxare bine executat!Atingeri senzuale bine făcute si unde trebuie..ca să te simți super-relaxat...!Are tehnici bune si la partea de hapyending...nu doar o labă pe viteză...!Nu se dezbracă,dar o poți atinge in limita bunului simț!Baia curată,gel de duș si prosop foarte curat!În consecință...de la ea pleci foarte relaxat...și îți dorești să revii inapoi la ea!Bună investiție...si de recomandat prietenilor!Eu tot nu am reusit sa ajung la dansa. Se pare ca are multi clienti si/sau lucreaza putine ore pe zi, in weekend deloc! Poate reușesc sapt viit, si fac recenzie!Am fost acum cateva zile pe Mehedinti, dar numai masaj de relaxare am obtinut. Zici ca la a 3-a vizita sunt sanse mai mari, merita sa mai merg?La salonul Cleo Mihaela intr-adevăr face masaj de relaxare bun, am fost multumit, am fost acum o saptamana si jumatate. Au o maseuza noua, cică "foarte frumoasa", Andrea, ai fost sau a fost cineva la ea? Se pricepe sau e incepatoare?O zi buna tuturor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum