xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 25, 2014 banii mei ?? 2
llexus Reputație: 661 Postat Iulie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2014 La bautura nu spun nimic,dar nimic,doar ascult muzica si-mi inchipui cum ar fi sa fiu iar tanar
GigiDeLaPuscarie Reputație: 40 Postat August 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2014 Asta cu bagatul maini in pantalon am patit-o si eu si nu odata ci de vreo 10-15 ori, e jenant sa te pomenesti cu mana la oute intr-un moment nepotrivit. Cel mai des in autobuz, la inghesuiala. Una era cu ma-sa, statea cu ea de vorba si cu mana la pula mea, a trebuit sa cobor ca incepusem sa tremur. Odata eram fara lenjerie intima si o bunaciuna se indesa cu curul in mine si se vedea de la o posta ca mi se sculase si nu aveam unde sa ma ascund si se uitau doua pustoaice drept la cocosel, a trebuit sa cobor. Altadata am simtit doua maini cum ma pipaiau, le-am prins brusc si ce sa vezi: o femeie si un barbat! Pe gay l-am dat jos din autobuz in suturi, tipa se facuse rosie ca focul, a fost circ. Au fost si abordari mai discrete, se lipeau de mine desi era loc destul, puneau mana peste mana mea , dar repet, e jenant asa, sa intri direct in subiect, e nevoie de un fel de protocol: priviri, un zambet, doua vorbe.Tu minti de stingi ori arati prea bine si esti prost ca gardul. Merg pe prima varianta, am mai auzit de copii prepubescenti carora sa le fie rusine ca au o erectie dar niciodata de un om in toata firea...si in special nu de cineva arat de aratos incat sar femeile pe el. Chiar daca nu ai chef de futut orice stramba tot poti sa folosesti asta intr-un fel...daca ai cap.Se freaca femeile de tine si tie ti-e rusine ca ti s-a sculat pula? Ti-e rusine ca esti barbat? PS: tot nu m-ai convins sa renunt la masina
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Te oftici ca nu ti se scoala pula. Esti prost rau ... sau bine, cum vrei tu! Tine-o tot asa.
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 16, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 16, 2014 tot
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 21, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 21, 2014 Da absolut!!!vomit tot
jonny23 Reputație: -458 Postat August 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 22, 2014 Spun adevarul cand sunt 0%alcool.La prima bere sunt mut si a doua e fatala!:-) 3 2
(Ban) Reputație: -137 Postat August 28, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 28, 2014 uneori......in rest sunt haios la beutura.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 13, 2015 Eu spun numai adevarul si cand sunt treaz... Singura diferenta e ca la betie imi dispare diplomatia in discutile cu fetele ce m`au "tradat"
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 15, 2015 Toate ie curve și te trădeză, este? 3 3
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 15, 2015 Mai putin timisoreanca Restul... Gimme a W! Gimme an H! Gimme an O! Gimme an R! Gimme an E! Gimme an S! What do you get? ...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 15, 2015 ADPM! 3 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 asta e topic cu fantome
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum