Sari la conținut

spuneti adevarul la bautura?

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

banii mei ??

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

La bautura nu spun nimic,dar nimic,doar ascult muzica si-mi inchipui cum ar fi sa fiu iar tanar :laugh2

Postat

Asta cu bagatul maini in pantalon am patit-o si eu si nu odata ci de vreo 10-15 ori, e jenant sa te pomenesti cu mana la oute intr-un moment nepotrivit. Cel mai des in autobuz, la inghesuiala. Una era cu ma-sa, statea cu ea de vorba si cu mana la pula mea, a trebuit sa cobor ca incepusem sa tremur. Odata eram fara lenjerie intima si o bunaciuna se indesa cu curul in mine si se vedea de la o posta ca mi se sculase si nu aveam unde sa ma ascund si se uitau doua pustoaice drept la cocosel, a trebuit sa cobor. Altadata am simtit doua maini cum ma pipaiau, le-am prins brusc si ce sa vezi: o femeie si un barbat! Pe gay l-am dat jos din autobuz in suturi, tipa se facuse rosie ca focul, a fost circ. Au fost si abordari mai discrete, se lipeau de mine desi era loc destul, puneau mana peste mana mea , dar repet, e jenant asa, sa intri direct in subiect, e nevoie de un fel de protocol: priviri, un zambet, doua vorbe.

Tu minti de stingi ori arati prea bine si esti prost ca gardul. Merg pe prima varianta, am mai auzit de copii prepubescenti carora sa le fie rusine ca au o erectie dar niciodata de un om in toata firea...si in special nu de cineva arat de aratos incat sar femeile pe el. 

Chiar daca nu ai chef de futut orice stramba tot poti sa folosesti asta intr-un fel...daca ai cap.

Se freaca femeile de tine si tie ti-e rusine ca ti s-a sculat pula? Ti-e rusine ca esti barbat? 

PS: tot nu m-ai convins sa renunt la masina

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Te oftici ca nu ti se scoala pula. Esti prost rau ... sau bine, cum vrei tu! Tine-o tot asa.

• Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
Postat

Da absolut!!!vomit tot

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Spun adevarul cand sunt 0%alcool.La prima bere sunt mut si a doua e fatala!:-)

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

uneori......in rest sunt haios la beutura.

• Oras:UK
Postat

Eu spun numai adevarul si cand sunt treaz... Singura diferenta e ca la betie imi dispare diplomatia in discutile cu fetele ce m`au "tradat" =))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Toate ie curve și te trădeză, este?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Mai putin timisoreanca :D Restul... Gimme a W! Gimme an H! Gimme an O! Gimme an R! Gimme an E! Gimme an S! What do you get? ... :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...