siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Mamaie,este o mare diferență intre a merge la job din obligație si alta este s-o faci de foame si disperare,s-o faci pentru ca nu ai pe nimeni care sa te aștepte acasă si nici prieteni care sa vrea o prostituata in preajma lor. Nu imi mai purta de grija ! Am si parinti, si copii, si nepoti, si frati, si iubit, si doi amanti, si multi prieteni. Tu, daca esti dezaxat, nu te poti integra social si nu stii sa cultivi relatii interumane. Te bagi pe aici in seama, cu japca. 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Lipsa de sex dauneaza grav sanatatii mintale si nu numai. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Unii nu au ce face și comentează aiurea. Miky a avut doar vreo 14 postari în ziua respectivă, și nu 100 cum ne aburește pipilica. Și chiar dacă avea 100 sau 1000 de postari! care era problema ? Boala mintala a lui Pipilica e singura problema. 2 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 pipilica e princhindel , il iau de guler si-l agat in cuierPechinezi care latra fiorosi din spatele gardului 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Ai întrat doar pe la 2 noaptea pe forum, dar știi ca eu mi am petrecut toată ziua aici...Vorbești de postări kilometrice ale altor useri... Uita te și la ale tale... Te cred ca suferi de nebăgare în seama.. Mai fute și tu ceva, pisatule! ( nu, laba nu se pune ).Tuturor celorlați, la mulți ani! Nu cred ca trebuie sa ii dea nimeni explicatii acestui dement. E cumva el, administratorul acestui forum sau Dumnezeu ? El scrie aberatii doar ca sa atraga atentia asupra lui, sa il bage si pe el cineva in seama, ca moare nevorbit si nefutut, de singuratate. 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Pechinezi care latra fiorosi din spatele gardului Si tu de unde latri, turbatule, din spatele gratiilor ? Vad ca esti prezent non stop pe forum, sa hartuiesti lumea. 2 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 Nu imi mai purta de grija ! Am si parinti, si copii, si nepoti, si frati, si iubit, si doi amanti, si multi prieteni. Tu, daca esti dezaxat, nu te poti integra social si nu stii sa cultivi relatii interumane. Te bagi pe aici in seama, cu japca.Mamaie,in ziua de Craciun si noaptea de Revelion ai fost disponibila...Asta spune totul despre viata ta de cacat,restul sunt abureli de 2 lei.Mamaita,de nervi ai scapat porumbelul si anume ca ai nepoti :laugh2 Nu prea se potriveste cu varsta ta declarata de 35 de anisori. 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 Vad ca esti prezent non stop pe forum, sa hartuiesti lumea.Nu in ziua de Craciun si noaptea de Revelion ca prostituatele lesinate de foame,legate cu lantul de calorifer.Apropo de "procurorul" cu care ameninți lumea,papagalul ala este doar un amarat de avocat 1
toleranta_o Reputație: -7 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Ianuarie 3, 2020 @Artemis-CosânzSDiana, aka Consugela, mi-aş dori în noul an să cooperezi mai mult cu mine! Să lucrăm împreună la relația noastră F+M Alpha, demnă de Mr&Mrs Smith... The deal is... tu stai cuminte pe treaba ta, la topicele tale de vânătoare, unde io din respect ptr tine nu m-am băgat şi n-o să mă bag niciodată, iar tu te fereşti ca de necuratul şi nu te mai bagi pe teritoriul meu de vânătoare, adică DG !! :)))) Nu e nevoie de psihoterapie, am toată încrederea că ne descurcăm şi fără terți! Înțelege, omule, că e penibil să-ți imprimi feromonii misandrişti cu emfază şi discreționar peste tot! Cum crezi că mai pot avea încredere în tine, când tu fugi ca apucată de mine să scrii pe la DG, de câte ori îți dau drumul din lesă, sau îți scot "brățările" cu care te țin legată de calorifer?? Mie nu mi se pare ok treaba asta, ptr că sunt nevoit, din cauza ta, să fiu permanent alert şi să merg la sală ca să mă antrenez la sprint pe suta de metri!! :))) Să fim mai concilianți şi să avem mai mult respect unul ptr altul, ăstea-s prerogativele nobile, de bun augur şi pace în familia noastră. E spre binele tău şi al meu. Hai că putem! ❤ 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 La 35 de ani poate avea nepoți de frate sau de soră. Nu îi mai purta de grijă ! 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 La 35 de ani poate avea nepoți de frate sau de soră. Nu îi mai purta de grijă !Mergi la fazan si colorare rapida,doar acolo părerea ta contează. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 Doar atâta poți spune ?
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 Doar atâta poți spune ?Ce pot spune unui flausat cu 80 mii de postari la colorare rapida? 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Mergi la fazan si colorare rapida,doar acolo părerea ta contează.A ta nici macar acolo😜😜😜 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 Ce pot spune unui flausat cu 80 mii de postari la colorare rapida?Invidia este un mare păcat, preacurvitule ! 1
adrianeug Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Ieri am avut ocazia sa vedem cele doua boli mintale manifestându-se in toată splendoarea lor.Ieri schizofrenicul bipolar Miky77 a intrat in depresie si a vomitat "doar' 100 de postări kilometrice pline de ura,frustrare si disperare. Același Miky77,milionarul proprietar de hotel de lux,cel care in aproape toate postarile ne spune plin de ințelepciune ca are "lucruri importante si pozitive de facut",ca el nu isi pierde timpul pe site,uitand (din cauza bolii) ca are 18 mii de postări in mai putin de 4 ani,multe dintre ele postate dupa miezul noptii.100 de postări in ziua de revelion. Siana,târâtura basinoasa care ne spune tuturor ca suntem saraci,aurolaci fără familie......Iar ea o adevărată DIVA intelectuala (2 facultăți si un doctorat) care isi petrece vacantele in insule exotice cu familia ei fericita....făcea anunțuri in ziua de Crăciun si noaptea de Revelion,ca este DISPONIBILA. Marele intelectual IT-ist Cristiano_29 zis si Piersicuta Zemoasa,veșnicul îndrăgostit de prostituate, si-a petrecut Revelionul pe site,cautând cu disperare o prostituata disponibila,la pieptul căreia sa se cuibărească si sa-si plângă amarul.Monstrul din Dristor,târâtura tare in gura,care ne face pe toti saraci,chiar dacă a fătat acum câteva zile si are pizda zdrențe,a fost si ea disponibila de sărbători. In noaptea de revelion,pe la 2 am intrat pe site sa-i vad pe limburicii anali si prostituatele depresive in plina distracție. Am avut o mare surpriza,aproape 2 mii erau prezenți la marea petrecere,dar numai 100 de membrii,restul limburicilor de rușine stăteau ascunși nelogati. Monstrul din Dristor nu e taratura sa stii. Te rog sa iti masori cuvintele, nu asa se vb cu o doamna. Eu am vazut doar recenzii ok la ea, nu stiu unde ai vazut tu ceva negativ. Si in primul rand femeia a investit cica in promovare pt a putea fi cunoscuta mai bine. Nu am reusit momentat sa vad prezentarea dar cica e super ok facuta.Astept o parere dupa vizionare, sigur o sa iti schimbi parerea streamable.com/pwff6 streamable.com/pwff6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 Îți pierzi timpul cu preacurvitul ! 2
toleranta_o Reputație: -7 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Ianuarie 3, 2020 Monstrul din Dristor nu e taratura sa stii. Te rog sa iti masori cuvintele, nu asa se vb cu o doamna. Eu am vazut doar recenzii ok la ea, nu stiu unde ai vazut tu ceva negativ. Si in primul rand femeia a investit cica in promovare pt a putea fi cunoscuta mai bine. Nu am reusit momentat sa vad prezentarea dar cica e super ok facuta.Astept o parere dupa vizionare, sigur o sa iti schimbi parerea streamable.com/pwff6 streamable.com/pwff6 Geez, s-a întors CRAprioara cu cadența de 5 UP-uri/ minut???? :((( Nasol moment! Presimt că dacă lansează ciripituri croncănite în spectru de limbaj analfabet şi suburban pe la DG, dau iar drumul la sifonul cu CIMilituri şi mă bannează mârtanul înainte să apuc luna februarie cu nickul actual!! Cât de nedreaptă poate fi viața cu unii, deja de la început de an şi deceniu nou... (mă intreb resemnat şi retoric ) :))) PS. @Marian Crristescu, te rog politicos să stai cuminte pe la topicele tale copy/paste cu poze şi bancuri pe la Timişoara şi Cluj (ptr că la DG nu mai e loc), adunătoare la orgoliului tău de oltean cu + şi ++. Cheers,champ! +++++ 1 1
adrianeug Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Geez, s-a întors CRAprioara cu cadența de 5 UP-uri/ minut???? :((( Nasol moment! Presimt că dacă lansează ciripituri croncănite în spectru de limbaj analfabet şi suburban pe la DG, dau iar drumul la sifonul cu CIMilituri şi mă bannează mârtanul înainte să apuc luna februarie cu nickul actual!! Cât de nedreaptă poate fi viața cu unii, deja de la început de an şi deceniu nou...(mă intreb resemnat şi retoric ) :))) PS. @Marian Crristescu, te rog politicos să stai cuminte pe la topicele tale copy/paste cu poze şi bancuri pe la Timişoara şi Cluj (ptr că la DG nu mai e loc), adunătoare la orgoliului tău de oltean cu + şi ++. Cheers,champ! +++++ Eu zic ca e ok prezentarea asta. Cine stie la cine o fi apelat streamable.com/pwff6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 Domnu Toleranta_0 , ia-te de mână cu Preacurvitul și te du. Dacă acceptarea altuia nu vă este cunoscută. Asta cu orgoliul de oltean este ca nuca în perete. Oricum mă bucură băgarea ta de seamă în condițiile în care nu te-am citat.Apropo, postarea de mai sus a colegului nu iti era destinata. Ai încurcat borcanele sau ai devenit purtătorul de vorbe al Preacurvitului ? 1
Vizitator tolerantaplm Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 a simtit-o an cur, ii plake drogalaului sclav chezikake a la olandeji =))
andrei_p2005 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 a simtit-o an cur, ii plake drogalaului sclav chezikake a la olandeji =))ce zici acolo ?vrei s-o simti in coor ?
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Ianuarie 3, 2020 Domnu Toleranta_0 , ia-te de mână cu Preacurvitul și te du. Dacă acceptarea altuia nu vă este cunoscută. Asta cu orgoliul de oltean este ca nuca în perete. Oricum mă bucură băgarea ta de seamă în condițiile în care nu te-am citat.Apropo, postarea de mai sus a colegului nu iti era destinata. Ai încurcat borcanele sau ai devenit purtătorul de vorbe al Preacurvitului ?Spermozel,calmează-te ca ramai si fără puful de pe târtiță. 1
andrei_p2005 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Spermozel,calmează-te ca ramai si fără puful de pe târtiță.Pipilica cum poti sa jignesti femeile si sa te consideri barbat ?Daca ai fii avut ceva coaie in pantaloni te-ai fii dat la barbati nu sa jignesti femeile! PORCULE!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 3, 2020 Popa proasta. Îi dau replica Preacurvitului și îmi răspunde Tolerance 0 . Îi dau replică lui Tolerance și îmi răspunde siamezul Preacurvit. Băi, raspopitule, unde sunt sutele de CSPiști pe care îi pastoreai ? Au intrat la apa ? Sau au fost banați? Pentru prea bună purtare. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum