test76 Reputație: 19 Postat Ianuarie 2, 2020 Postat Ianuarie 2, 2020 Stiu ca sunt cateva care fac dar din experienta mea majoritatea doar "accepta" in sensul ca te lasa sa iti dai drumul pe fata lor dar e vizibil ca nu le place si abia asteapta sa se termine ca sa mearga la baie sa se spele. Caut o tipa care sa o faca pt ca ii place sa o ia pe fata, eventual sa i-o si intinzi pe fata sau sa si-o intinda singura, sa nu ii fie rusine cu ea si sa stea cu ea pe fata putin, nu sa fuga la baie 1
test76 Reputație: 19 Postat Ianuarie 2, 2020 Autor Postat Ianuarie 2, 2020 La fel si pentru finalizare pe sani, am uitat sa mentionez.
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 2, 2020 Din experiența stiu ca nu s-a ferit deloc sau sa ii faca scarba " Andreea8 Submisiva ". Stiu ca si Michelle Squirting 50 de ani (Baba Novac) este super ok.
test76 Reputație: 19 Postat Ianuarie 2, 2020 Autor Postat Ianuarie 2, 2020 Multumesc, Michelle nu imi place, sa vedem Andreea daca o gasesc in Bucuresti
test76 Reputație: 19 Postat Ianuarie 7, 2020 Autor Postat Ianuarie 7, 2020 Altele nu mai cunoasteti? Doar 2 in tot buv?
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 8, 2020 Stiu ca sunt cateva care fac dar din experienta mea majoritatea doar "accepta" in sensul ca te lasa sa iti dai drumul pe fata lor dar e vizibil ca nu le place si abia asteapta sa se termine ca sa mearga la baie sa se spele. Caut o tipa care sa o faca pt ca ii place sa o ia pe fata, eventual sa i-o si intinzi pe fata sau sa si-o intinda singura, sa nu ii fie rusine cu ea si sa stea cu ea pe fata putin, nu sa fuga la baie Incearca sa vorbesti cu cele de la top sau testate. Ideea e ca multe nu accepta pentru ca li se strica machiajul sau isi murdaresc parul. Daca te programezi la una si esti ultimul client, s-ar putea sa vrea. Le oferi ceva extra, ca sa se mazgaleasca cu ea pe fata . 1
undoomed Reputație: 67 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 8, 2020 tocmai ce a revenit in bransa Maya: https://nimfomane.com/forum/topic/16949-maya-0762911277/page-491 nu stiu in ce masura ii place dar cu siguranta nu ii e scarba. e caterinca fata. ii place si in fundulet :) 1
freezarr14 Reputație: 138 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:..... Oras:..... Postat Ianuarie 13, 2020 De placere ?! Nu cred ca exista asa ceva dar unele pentru suma potrivita ar putea face. Succes !
andreea8 Reputație: 3308 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 13, 2020 Incearca sa vorbesti cu cele de la top sau testate. Ideea e ca multe nu accepta pentru ca li se strica machiajul sau isi murdaresc parul. Daca te programezi la una si esti ultimul client, s-ar putea sa vrea. Le oferi ceva extra, ca sa se mazgaleasca cu ea pe fata .Pai daca iti murdareste parul e nesimtit😉😉Machiajul se reface daca nu ai fata la fel de tencuita ca o cladire 3
marius_089 Reputație: 15 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 14, 2020 Andreea8 un link(poze,detalii,etc.)cu tinem se poate??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum