Sari la conținut

Buna dragul meu

Postări Recomandate

Postat

Numele meu este Nicol am 21 ani 1.60 inaltime 56 kg dețin locație de lux in summerland chiar langă club frateli daca vrei ceva de calitate te aștept la mine sau ma pot deplasa la hotel acest anunt este dedicat doar domnilor care au peste 30 de ani si lucrez doar pe progamari te pup si astept sa ne cunoastem

Nr de tel +40 (729) 762 614

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa poza de profil, tipa face parte din lotul national de culturism sau gimnastica ritmica sectiunea maciuci!.Deci daca aveti fantezii cu muie din spagat, futing din flick-flack ati gasit exact ce trebuie!

• Like 1
Postat

Sex oral pro/ nep cu fin

Sex normal protejat

Sex anal in funcție de mărime iar prețul este in 100 lei extra dețin jucării erotice vibratoare etc

Fantezi

FK

69

BDSM soft..urmează sa imi iau jucării

Ca și pretenții nu accept persoanele in stare de ebrietate sau cu bile

post-315340-0-22976600-1578877622_thumb.jpeg

post-315340-0-35131300-1578878309_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Pune mai nene niste poze sa intelegem si noi ceva sa vedem un cur, sani sa ne dam seama de proportii, poate unii prefera mai slim altii mai impanate ...poze sa ne edificam

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Sex oral pro/ nep cu fin

Sex normal protejat

Sex anal in funcție de mărime iar prețul este in 100 lei extra dețin jucării erotice vibratoare etc

Fantezi

FK

69

BDSM soft..urmează sa imi iau jucării

Ca și pretenții nu accept persoanele in stare de ebrietate sau cu bile

:hug1

• Oras:Bucale
Postat

Buna băieți așa cum probabil v-ați obișnuit am revenit cu al 3 le-a set de pozeattachicon.gif 237F067A-DB20-4EFE-AC53-AF46244C6146.jpegattachicon.gif 60D3CE38-AE95-4C6F-AD49-50000616D3BC.jpegattachicon.gif 9A13F77B-D99E-4083-94A1-1DD4DAA07B1C.jpeg💋💋💋

Mda....interesant!!!

Ce inseamna la tine sex oral cu finalizare??adica faci CIM??

FK este in meniu?

Ce program ai??

Multumesc o zi buna!!

Ps:da si tu sutienul jos sa vedem ce verdict dă gravitatia!😜😘

Postat

Mda....interesant!!!

FK este in meniu?

Ce program ai??

Multumesc o zi buna!!

Ps:da si tu sutienul jos sa vedem ce verdict dă gravitatia!

Un pic de indulgenta... stangaciile inceputului...
Postat

Un pic de indulgenta... stangaciile inceputului...

Sa ne ...sexplice...zic!!

300ron/h tot de inceput este??

Postat

Sa ne ...sexplice...zic!!

300ron/h tot de inceput este??

Ambiguitati tipice AT, Publi...

Unele nu fac diferenta.

Postat

Mda....interesant!!!

FK este in meniu?

Ce program ai??

Multumesc o zi buna!!

Ps:da si tu sutienul jos sa vedem ce verdict dă gravitatia!

buna din păcate nu am cum sa pozez fără sutien cu toate ca mi a-și dori sa pot face acest lucru dar din păcate sâni mei sunt exagerat de mari și s-ar vedea de la o postă ca unul este mai mare și altul mai mic cum de altfel toate femeile au aceiași problemă poate la unele mai vizibila la altele nu se vede chiar așa de rău eu fac parte din acele femei care se poate observa cu ochiul liber ca un sân este mai mare de cât celălat și de aceia nu imi place sa pozez cu sâni la vedere iar sa ii photosope-z iarăși nu este bn pentru ca nu vreau sa am reclamații ca umblu cu poze fake ..... sper ca mam făcut bn înțeleasă pe acest subiect

Iar sex oral cu finalizare poate fi orală pe fata sau corp dragul meu

• Like 2
Postat

😜😜😜 și am revenit cu încă o poză dar de data aceasta fără sutien cu toate că nu imi prea place cum a ieșit... sper totuși ca vouă celor după acestă platatformă sa va placă 😘😘😘😘

post-315340-0-26749000-1583708234_thumb.jpeg

• Like 10
Postat

și am revenit cu încă o poză dar de data aceasta fără sutien cu toate că nu imi prea place cum a ieșit... sper totuși ca vouă celor după acestă platatformă sa va placă

Ok! Esti pe drumul.cel bun ....pune una cu ambii sani ca ai cu ce si nu iti mai fa griji de una, alta....pana aici e bine

Postat

😜😜😜 și am revenit cu încă o poză dar de data aceasta fără sutien cu toate că nu imi prea place cum a ieșit... sper totuși ca vouă celor după acestă platatformă sa va placă 😘😘😘😘

Hai la Bucuresti ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ¥°ðŸ˜˜
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...