trumtram Reputație: 627 Postat Mai 6 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 6 Pozele lipsesc aici... 3
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 7 Oras:România Oras:România Postat Mai 7 Disponibilă de la ora 12:00 până la 19 astăzi ! Programări pe wapp ! ❤️
robertrbt Reputație: 11 Postat Mai 7 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 7 Chiar acum, pandreeea a spus: Disponibilă de la ora 12:00 până la 19 astăzi ! Programări pe wapp ! ❤️ Ți-am scris pe wapp
trumtram Reputație: 627 Postat Mai 7 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 7 Acum 2 minute, pandreeea a spus: Disponibilă de la ora 12:00 până la 19 astăzi ! Programări pe wapp ! ❤️ Pune niște poze noi, una nu e de ajuns.
robertrbt Reputație: 11 Postat Mai 7 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 7 Acum 8 minute, pandreeea a spus: Disponibilă de la ora 12:00 până la 19 astăzi ! Programări pe wapp ! ❤️ Poate reușim astăzi la 11-11 jum 😘 am grijă să fie ok
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 8 Oras:România Oras:România Postat Mai 8 Indisponibilă astăzi !!!!! ❌
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Postat Mai 9 Disponibilă de la ora 12:00 până la 19:00 azi ! Programări pe wapp începând cu ora 11:00 ! Dimitrie Cantemir 21 .
trumtram Reputație: 627 Postat Mai 9 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 9 Acum 21 minute, pandreeea a spus: Locuri libere astăzi ! Cu cine? n-are fotografii
reptilianul1 Reputație: 5 Postat Mai 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 9 Acum 23 minute, pandreeea a spus: Locuri libere astăzi ! Bună! Ce nr de telefon ai? Ți-am scris pe nr cu 737 la sfârșit și dovada Neața Mai este valabil anunțul? Bună ziua in primu rand sunt **spam editat** in al 2 lea rand cineva mi a pus nunarul de telefon din greseală cred pe un site Va rog sa imi spuneti numele siteului de pe care ati luat nr acesta nu merge să postez conversația
Membru Premium v92610 Reputație: 3563 Postat Mai 9 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Mai 9 14 minutes ago, reptilianul1 said: Bună! Ce nr de telefon ai? Ți-am scris pe nr cu 737 la sfârșit și dovada Neața Mai este valabil anunțul? Bună ziua in primu rand sunt **spam editat** in al 2 lea rand cineva mi a pus nunarul de telefon din greseală cred pe un site Va rog sa imi spuneti numele siteului de pe care ati luat nr acesta nu merge să postez conversația 0721 894 737 Ăsta e sigur. ----------
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 9 Oras:România Oras:România Postat Mai 9 Din motive personale nu mai pot posta fotografii cu mine aici momentan ! Dau poze pe wapp la cerere ! Multumesc pentru înțelegere !
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 10 Oras:România Oras:România Postat Mai 10 Disponibilă astăzi de la ora 12:00 până la 19:00! Programări pe wapp ! Poze dau pe wapp ! Pe vremea asta merge cel mai bine sexul !!! 😂❤️ vă aștept ! 1 2
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 10 Oras:România Oras:România Postat Mai 10 Am avut o programare la 15:30 pe care a trebuit să o anulez , din cauză ca nu m-am simțit bine .. clientul dinaintea lui poate confirma dacă este aici ..! Ca să nu avem dispute … sau cine știe .. prefer să scriu eu aici să spun ca nu a fost intenționat nimic , sa întâmplat sa nu ma simt bine timp de 30 de minute .. mi-am revenit după , sunt ok ! Nu dau țeapă eu ! Sau cine știe ce ! Mulțumesc pt înțelegere !! ❤️ 1
catbog Reputație: 16 Postat Mai 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10 Nu am reusit sa comunic cu ea pe whatsapp, iar ati bagat-o la inghesuiala! Maine, duminica o sa fie? ...pana la ce ora, o fi?
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 11 Oras:România Oras:România Postat Mai 11 Disponibilă de la ora 12:00 până la 18:00 azi !
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 12 Oras:România Oras:România Postat Mai 12 Disponibila de mâine ! 1
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 13 Oras:România Oras:România Postat Mai 13 Disponibilă de la ora 12 azi ! Poze dau pe wapp ! Programări pe wapp!
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 13 Oras:România Oras:România Postat Mai 13 Primele două programări au o reducere de 50 de lei (150 fin /350 ora ) 1 1
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 14 Oras:România Oras:România Postat Mai 14 Disponibilă de la ora 12 până la 18 azi ! Primele două programări au reducere 50 de lei (150 fin /350 ora ) ! 🙂 Locația este pe Dimitrie Cantemir 21 .
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 15 Oras:România Oras:România Postat Mai 15 Disponibilă de la 12 până la 18 ! Poze dau pe wapp ! Programări pe wapp ! Dimitrie Cantemir 21 ❤️ Primele două programări au reducere 50 de lei (150 fin /350 ora ) ! ✌🏽 2
pandreeea Reputație: 3111 Postat Mai 15 Oras:România Oras:România Postat Mai 15 Locuri libere până la 18 ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum