Sari la conținut

Ramona 0767173738

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat dsoara aceasta saptamana trecuta. Ne-am sincronizat perfect, eu depresiv, ea depresiva, desene la televizor. 

Facut ceva caterinca, am ras cum de mult nu am mai ras pe la fete, facut un dus si trecut in dormitor. 

Acolo am continuat si eu dar mai ales ea cu glumele si cu depresia, apoi s-a apucat de treaba, treaba pe care a facut-o foarte bine. 

Deoarece totul era foarte placut, n-am mai ajuns si la normal dar o sa revin sa testam si asta. 

Sper sa o prind pe dsoara intr-un mood si mai bun, daca nu, data viitoare ii duc eu de la mine. 

Nu dau note dar clar o sa revin!

PS: are niste sani siliconati foarte dar fooooooaaartee misto si este mai slaba ca in poze dar pentru mine a fost un plus. 

Ai grija de tine si sper sa te mai vizitez o data anul asta desi esti cam departe :D 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
Acum 16 ore, gop a spus:

Vizitat dsoara aceasta saptamana trecuta. Ne-am sincronizat perfect, eu depresiv, ea depresiva, desene la televizor. 

Facut ceva caterinca, am ras cum de mult nu am mai ras pe la fete, facut un dus si trecut in dormitor. 

Acolo am continuat si eu dar mai ales ea cu glumele si cu depresia, apoi s-a apucat de treaba, treaba pe care a facut-o foarte bine. 

Deoarece totul era foarte placut, n-am mai ajuns si la normal dar o sa revin sa testam si asta. 

Sper sa o prind pe dsoara intr-un mood si mai bun, daca nu, data viitoare ii duc eu de la mine. 

Nu dau note dar clar o sa revin!

PS: are niste sani siliconati foarte dar fooooooaaartee misto si este mai slaba ca in poze dar pentru mine a fost un plus. 

Ai grija de tine si sper sa te mai vizitez o data anul asta desi esti cam departe :D 

Mulțumesc 😀❤️❤️❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...