pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 12 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 12 Sâmbătă disponibilă de la ora 12:00 până la 20:00 ! Programări pe wapp începând cu ora 12:00 ❤️ 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 13 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 13 Disponibilă de la ora 12:00 până la 20:00 Ultimele zile ❤️✌️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 13 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 13 ❤️❤️ Link spre comentariu
Crissandre77 Reputație: 215 Postat Aprilie 14 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 14 Bună, sunt programarea de la 15.00, ți-am trimis confirmare la 14.00 pe whatsapp, mesajul nu a intrat la tine, apare în continuare doar cu o bifă ( 183 la final). Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 867 Postat Aprilie 14 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Aprilie 14 Acum 2 ore, Crissandre77 a spus: Bună, sunt programarea de la 15.00, ți-am trimis confirmare la 14.00 pe whatsapp, mesajul nu a intrat la tine, apare în continuare doar cu o bifă ( 183 la final). A mai spus ca are probleme la whatsapp.... incearca să suni Link spre comentariu
Crissandre77 Reputație: 215 Postat Aprilie 14 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 14 12 minutes ago, ritchard00 said: A mai spus ca are probleme la whatsapp.... incearca să suni Am încercat pe la 14.30, nu cupla, tel părea închis... Ei, asta e, nu-i bai Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 14 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 14 Acum 4 ore, Crissandre77 a spus: Bună, sunt programarea de la 15.00, ți-am trimis confirmare la 14.00 pe whatsapp, mesajul nu a intrat la tine, apare în continuare doar cu o bifă ( 183 la final). Bună ! Astăzi nu am mers la birou , m am simțit foarte rău .. telefonul pt programări l am lăsat la birou aseară,din cauza aceasta nu am confirmat programarea și nici nu am anunțat aici pe forum ca nu voi fi disponibilă astăzi ✌️ Mii de scuze ! ❤️ sper ca de maine ma voi simții mai bine și voi putea lucra ! 🙏🏽❤️😘 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 15 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 15 Disponibilă de marți ❤️❤️❤️ programări pe wapp începând cu ora 12:00 ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 Disponibilă de la ora 12:00 singură în locație programări pe wapp după ora 11:30 ❤️ 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 😈 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 Dacă nu se trimit mesajele pe wapp pe nr din titlul topicului vă rog să mă sunați ! Sunt ceva probleme cu wapp ul .. ✌️❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 Locuri libere ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 😈 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 16 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 16 Locuri libere 😈 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 17 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 17 Disponibilă de la ora 12:00 până la 20:00 azi ! programari pe wapp la nr din titlul topicului , în caz ca nu se trimit mesajele vă rog sa ma contactați prin apel normal pe număr, deoarece câteodată wapp ul nu functioneaza ❤️ am colegă azi @Karina1111 Doar câteva zile în oraș ❤️❤️❤️ 2 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 17 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 17 Locuri libere ❤️❤️ 2 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 17 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 17 Este vreme de făcut sex !!! 😂😈 1 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 347 Postat Aprilie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17 4 hours ago, pandreeea said: Este vreme de făcut sex !!! 😂😈 Tot incerc sa dau de tine si nimic Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 18 Disponibilă de la ora 12:30 azi programări pe wapp la nr din titlul topicului ,dacă nu se trimit mesajele vă rog să mă sunați pe număr! disponibila doar câteva zile ❤️ 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 18 Locuri libere azi ❤️ singură în locație ❤️✌️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 18 ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 19 Disponibilă de la ora 13 ❤️ 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 19 😈 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 19 Locuri libere ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Aprilie 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Aprilie 19 ❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum