Sari la conținut

Maseuza veche

Postări Recomandate

Postat

0740528500-D-na Gheorgheni,

0757427792-Maseuză strada Theodor Mihaly,

0751328618-maseuză strada Titulescu

0744975204-maseuză matură

0756934194-maseuză matură

La nici una să nu întrebați la telefon despre zona intimă sau finalizare!La fața locului si in ti.pul masajului vă descurcați ...Daca vă întreabă de unde aveti nr.spuneți că aveați nr in agenda telefonului si credeti că ati mai fost...!Indicat să spuneți că nu sunteți din Cluj!

Salut, Colegu'. Te rog verifica dacă ai scris bine nr maseuzei din str. T. Mihali. Ceva nu e in regula cu acel nr.
  • Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salutare!Berkeley am scris bine nr doar că se pare că doamna nu mai lucrează sau activează cu un alt nr de telefon!

Postat

La nici una să nu întrebați la telefon despre zona intimă sau finalizare!La fața locului si in ti.pul masajului vă descurcați ...Daca vă întreabă de unde aveti nr.spuneți că aveați nr in agenda telefonului si credeti că ati mai fost...!Indicat să spuneți că nu sunteți di

Colegu', apreciem ajutorul tau, dar ne poti da mai multe detalii?

De ex str. Teodor Mihali: a avut anunt candva si nu mai are? Cat de bun e masajul de relaxare? Cat costa? Aprox cum arata d-na si cati ai are?

Numarul de pe Titulescu nu e valabil !

Postat

Salutare!Berkeley am scris bine nr doar că se pare că doamna nu mai lucrează sau activează cu un alt nr de telefon!

Nr probabil a fost realocat. Referitor la maseuza/ masaj relaxare din str Teodor Mihali: Răspunde o persoana din Pitesti la nr publicat de tine.

Aisberg, am putea vorbi un pic in privat? Vad ca nu pot sa iti trimit masaj privat aici. Ai un mail sau?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

...

Mai mult decât masaj.

Vizitator altu2
Postat

Adică mai mult decât masaj ... și pedichiura, și manichiura.

Postat

Salut , in trecut erau niste fete la salon pe Madach Imre ,2 tipe care intrau la show lesbi pe una o chema Moniq(blonda) si a doua nu mai stiu cum , stiti ceva de ele, mai lucreaza in domeniu ?  sau de tipa care semana foarte bine la fata cu Mia Khalifa. dau o bere pt informatii! ms  

• Oras:Planet earth
Postat
boxa45

oare "Mia Khalifa" locuia in Manastur, la capatul tramvaiului, si era micuta si bruneta?

Am scris odata despre ea dar nu mai stiu in ce topic.

...si i-am pierdut bineinteles si numarul.

Daca stie cineva numerul ei, ar fi super sa-l primesc si eu.

Mersi.

Postat

boxa45

oare "Mia Khalifa" locuia in Manastur, la capatul tramvaiului, si era micuta si bruneta?

Mersi.

Te referi cumva la o maseuza de cca 29-33 ani care avea anunt la masaje terapeutice si facea si masaj de relaxare de calitate acasa la ea (la bloc cu 7 sau 10 etaje, capat Manastur,f aproape de ultima statie de troleu/tramvai)? Daca da, sa stii ca a plecat din tara. I am scris acum cateva luni si mi-a răspuns intr-un tarziu. E intr-o tara indepartata, are job normal. Eu am fost la ea de vreo 2-3 ori la masaj de relaxare. Si a propus la final sa faca si happy ending, fara sa-i cer eu. Intr-adevar era foarte de treaba.

Postat

boxa45

Mersi.

Dupa ce nu a mai lucrat la salon pe Madach Imre , a lucrat intr-un apartament pe strada Edgar Quinet cu o colega.

Postat

Te referi cumva la o maseuza de cca 29-33 ani care avea anunt la masaje terapeutice si facea si masaj de relaxare de calitate acasa la ea (la bloc cu 7 sau 10 etaje, capat Manastur,f aproape de ultima statie de troleu/tramvai)? Daca da, sa stii ca a plecat din tara. I am scris acum cateva luni si mi-a răspuns intr-un tarziu. E intr-o tara indepartata, are job normal. Eu am fost la ea de vreo 2-3 ori la masaj de relaxare. Si a propus la final sa faca si happy ending, fara sa-i cer eu. Intr-adevar era foarte de treaba.

pe Edgar Quinet a lucrat dupa ce a plecat de la salon

Postat

pe Edgar Quinet a lucrat dupa ce a plecat de la salon

Asta nu stiu. Dar ai scris ca locuia "la capatul tramvaiului". Maseuza despre care vb eu, acolo locuia, era mica de statura si bruneta.
Postat
berkeley.

Dada, despre ea era vorba.

Pacat ca am pierdut-o.

boxa45

eu nu am fost la salon pe Edgar Q, si pe Madach I am fost odata, nici nu mai tin minte cand.

Nici macar nu stiu ce fete erau acolo.

Si ca sa raspund la intrebarea initiala, cred ca pe madama adusa in discutie o cheama Ligia ( sau cu v, sau cu d) si intradevar era o maseuza deosebita...prin meserie mai mult decat prin aspect.

Stiu ca la un moment dat a plecat in Anglia.

Caca ncan, ea m-a dezvirginat, cu o jucarie mica...si niste bile, si multa limba.

Ce tanar si nevinovat eram.

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

berkeley.

Dada, despre ea era vorba.

Pacat ca am pierdut-o.

boxa45

eu nu am fost la salon pe Edgar Q, si pe Madach I am fost odata, nici nu mai tin minte cand.

Nici macar nu stiu ce fete erau acolo.

Si ca sa raspund la intrebarea initiala, cred ca pe madama adusa in discutie o cheama Ligia ( sau cu v, sau cu d) si intradevar era o maseuza deosebita...prin meserie mai mult decat prin aspect.

Stiu ca la un moment dat a plecat in Anglia.

Caca ncan, ea m-a dezvirginat, cu o jucarie mica...si niste bile, si multa limba.

Ce tanar si nevinovat eram.

da Ligia F o chema si este plecata in Anglia o gasesti pe facebook daca o cauti...era excelenta...nu mai gasesti ca ea...sau poate nu stiu eu..

Vizitator altu2
Postat

da Ligia F o chema si este plecata in Anglia o gasesti pe facebook daca o cauti...era excelenta...nu mai gasesti ca ea...sau poate nu stiu eu..

Și nu făcea doar masaj, mult mai mult.

Prima data a activat că independenta la mansarda unei case pe Decebal v.a.v. de intersecția cu Haiducului. Avea și colega.

A trecut apoi in echipa Prestige pe Titulescu, apoi iarăși independenta la parterul unui bloc din Mănăștur, pe Primăverii aproape de capătul liniei de tramvai, apoi, etc., etc.

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

Salut băieți,

Acum vreo 2-3 ani , era o tipă in Plopilor,la parter,blocul de lângă intrarea în parcul Babeș .

Mai activează?

• Oras:Cluj-Napoca
Postat
On 1/13/2020 at 1:53 AM, aisberg75 said:

0751328618-maseuză strada Titulescu

La nici una să nu întrebați la telefon despre zona intimă sau finalizare!La fața locului si in ti.pul masajului vă descurcați ...Daca vă întreabă de unde aveti nr.spuneți că aveați nr in agenda telefonului si credeti că ati mai fost...!Indicat să spuneți că nu sunteți din Cluj!

Mai activeaza vreuna din doamnele de mai sus, ne poti recomanda ceva? Mersi fain!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 11.12.2022 la 12:51, jinjunjo a spus:

Mai activeaza vreuna din doamnele de mai sus, ne poti recomanda ceva? Mersi fain!

D-na din Gheorgheni mai activează, de celelalte nu știu, dar sună și verifică...poate mai activează careva dintre ele!

• Like 1
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Și penultima din lista mai activează.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, dorinel18' a spus:

Nu știu, nu am mai fost de mult timp la ea la masaj!

• Oras:Când cum
  • Oras:Când cum
Postat
La 17.12.2022 la 1:31, aisberg75 a spus:

Nu știu, nu am mai fost de mult timp la ea la masaj!

La o maseuza de pe Traian Vuia ai fost? 

Postat
On 12/16/2022 at 11:17 PM, dorinel18' said:

Oare ne poti ajuta cu ceva detalii despre ea? Mersi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...