ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 15, 2020 Nu, nu mai vrem! Am previtt destul! Poze de Ignat sunt astea! Cand o vad asa pe Izzoaka, mi-e frica sa nu raceasca!😂😂😂
vitceibo Reputație: 4071 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 15, 2020 Acum 3 minute, ssimeon a spus: Nu, nu mai vrem! Am previtt destul! Poze de Ignat sunt astea! Cand o vad asa pe Izzoaka, mi-e frica sa nu raceasca!😂😂😂 eu m-am oferit voluntar sa o ajut cu ceva poze decente dar nu isi doreste .
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 15, 2020 Acum 22 minute, vitceibo a spus: eu m-am oferit voluntar sa o ajut cu ceva poze decente dar nu isi doreste . Ai vrut sa dai portocale la P...??? Cand s-ampartit bunu'gust, ea era dussa la sapa!🐳
vitceibo Reputație: 4071 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 16, 2020 Acum 12 ore, ssimeon a spus: Ai vrut sa dai portocale la P...??? Cand s-ampartit bunu'gust, ea era dussa la sapa!🐳 inclin sa cred ca nu-i chiar asa . am mai fotografiat fete mai corpolente decit ea , fete cu un corp lipsit de forme si am reusit sa scot poze destul de interesante . jn alta ordine de idei , au am fost la ea printre primii , acum un an si nu mi s-a parut nicidecum disgratioasa , chiar daca sint fan skinny , isabela are o fata expresiva si un corp in form de clepsidra , care bine acoperit , impachetat in corsete sau esarfe , pus pe tocuri , ar putea produce ceva interesant si sexy . 1
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Decembrie 16, 2020 Acum 6 ore, vitceibo a spus: inclin sa cred ca nu-i chiar asa . am mai fotografiat fete mai corpolente decit ea , fete cu un corp lipsit de forme si am reusit sa scot poze destul de interesante . jn alta ordine de idei , au am fost la ea printre primii , acum un an si nu mi s-a parut nicidecum disgratioasa , chiar daca sint fan skinny , isabela are o fata expresiva si un corp in form de clepsidra , care bine acoperit , impachetat in corsete sau esarfe , pus pe tocuri , ar putea produce ceva interesant si sexy . Ia uite-te puțin la pozele puse ce coleric pe prima pagina😲😲 E drept ca nu mai arata asa. S-a ingrasat, dar tot e un atu faptul ca pozele de pe publi sunt absolut reale✌️😀
Valjean Reputație: 412 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Decembrie 16, 2020 Acum 2 ore, marcujan a spus: Ia uite-te puțin la pozele puse ce coleric pe prima pagina😲😲 E drept ca nu mai arata asa. S-a ingrasat, dar tot e un atu faptul ca pozele de pe publi sunt absolut reale✌️😀 Pentru ca am vazut-o destul de des in ultimul timp pot spune doar ca gusturile logic difera,v-am mai spus Iza este ca o cadana din serai,exact ca cele din filmele cu sultani,are talia fina,fundul mare,sanii perfecti deloc lasati,si e foarte draguta la fata.Este femeia perfecta ptr aventuri amoroase,cel putin ptr mine,este exact tipul de femeie pe care il cautam,si sint convins ca multi o considera atragatoare.Pasionatii de skiny nu au ce cauta la ea decat daca vor sa vada diferenta.Cu toate ca toate formele ei sint rotunde are o mobilitate si o disponibilitate cum rar am intalnit.Aspectul de clepsidra este intr-adevar real,si o avantajeaza foarte mult faptul ca are talia foarte mica in comparatie cu soldurile si bustul.Ptr mine e perfecta,ptr altii e defecta,fiecare cu parerea care-i da doar lui placerea.
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Decembrie 16, 2020 Acum 2 ore, Valjean a spus: Pentru ca am vazut-o destul de des in ultimul timp pot spune doar ca gusturile logic difera,v-am mai spus Iza este ca o cadana din serai,exact ca cele din filmele cu sultani,are talia fina,fundul mare,sanii perfecti deloc lasati,si e foarte draguta la fata.Este femeia perfecta ptr aventuri amoroase,cel putin ptr mine,este exact tipul de femeie pe care il cautam,si sint convins ca multi o considera atragatoare.Pasionatii de skiny nu au ce cauta la ea decat daca vor sa vada diferenta.Cu toate ca toate formele ei sint rotunde are o mobilitate si o disponibilitate cum rar am intalnit.Aspectul de clepsidra este intr-adevar real,si o avantajeaza foarte mult faptul ca are talia foarte mica in comparatie cu soldurile si bustul.Ptr mine e perfecta,ptr altii e defecta,fiecare cu parerea care-i da doar lui placerea. Nu era deloc skiny nici în pozele alea😃
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 16, 2020 Acum 42 minute, marcujan a spus: Nu era deloc skiny nici în pozele alea😃 măcar avem pe ce pune mana
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2020 Postat Decembrie 17, 2020 Disponibilă azi pana.la.18.00 😘 o Sa Mai lucrez pentru.placerile voastre câteva zile
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 17, 2020 1 oră în urmă, izabela88 a spus: Disponibilă azi pana.la.18.00 😘 o Sa Mai lucrez pentru.placerile voastre câteva zile cam câte zile??
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2020 Postat Decembrie 17, 2020 E posibil doar maine sa mai lucrez...e posibil până luni
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Decembrie 17, 2020 Acum 3 ore, izabela88 a spus: Disponibilă azi pana.la.18.00 😘 o Sa Mai lucrez pentru.placerile voastre câteva zile Apoi fugi la Alba?? 😲😲
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Decembrie 17, 2020 Brașov
Valjean Reputație: 412 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Decembrie 17, 2020 Vacanta de sarbatori
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 18, 2020 salut,am fost în seara asta la fatuca din nou,serviciile sunt ca de obicei de buna calitate,însă m-a deranjat puțin comportamentul ei,prin faptul ca are tendința sa domine clientul și sa creadă ca ea are dreptate cu tot,cu toate ca nu e asa.Am întrebat-o la ieșire dacă am putea rămâne prieteni în afara "programului" și mi-a dat un răspuns negativ,în fine am acceptat chestia asta și cam asta a fost. Ps:Iza,încearcă data viitoare sa folosești o alta abordare și sa nu ma mai domini,pt ca mie nu-mi place și de aia ma simt încordat/stresat.Si nu cred ca sunt singurul care se simte asa,te pup și încă odată îți urez sărbători fericite. 1
ssimeon Reputație: 403 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 18, 2020 Fata asta timoreaza clientii! Nu se-mprieteneste cu ei! Pe sistemul "Fuck&Carry"!
Valjean Reputație: 412 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Decembrie 18, 2020 Acum 9 minute, buluc007 a spus: salut,am fost în seara asta la fatuca din nou,serviciile sunt ca de obicei de buna calitate,însă m-a deranjat puțin comportamentul ei,prin faptul ca are tendința sa domine clientul și sa creadă ca ea are dreptate cu tot,cu toate ca nu e asa.Am întrebat-o la ieșire dacă am putea rămâne prieteni în afara "programului" și mi-a dat un răspuns negativ,în fine am acceptat chestia asta și cam asta a fost. Ps:Iza,încearcă data viitoare sa folosești o alta abordare și sa nu ma mai domini,pt ca mie nu-mi place și de aia ma simt încordat/stresat.Si nu cred ca sunt singurul care se simte asa,te pup și încă odată îți urez sărbători fericite. Buluc frate se pare ca amandoi sintem fideli izabelei,este pe gustul nostru clar,incearca sa mergi la ea dimineata pina in pranz,o sa vezi o schimbare radicala de comportament,seara fetele de genul ei sint agasate de diferite pb,prea putini clienti sau poate prea multi,prea mare chiria,sau o migrena ,etc.Dimineata alta viata si iza fata isteata parca este o dulceata.Despre chestia cu prietenia nu pot sa te ajut,eu la varsta mea nu mi-am permis sa o intreb daca vrea sa fie fata mea,asta insemnand sa o adopt. Toate ce;e bune si sarbatori cu bine.Cu stima /Best regards.Jean Valjean
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 18, 2020 Acum 1 minut, Valjean a spus: Buluc frate se pare ca amandoi sintem fideli izabelei,este pe gustul nostru clar,incearca sa mergi la ea dimineata pina in pranz,o sa vezi o schimbare radicala de comportament,seara fetele de genul ei sint agasate de diferite pb,prea putini clienti sau poate prea multi,prea mare chiria,sau o migrena ,etc.Dimineata alta viata si iza fata isteata parca este o dulceata.Despre chestia cu prietenia nu pot sa te ajut,eu la varsta mea nu mi-am permis sa o intreb daca vrea sa fie fata mea,asta insemnand sa o adopt. Toate ce;e bune si sarbatori cu bine.Cu stima /Best regards.Jean Valjean nu-mi plac tipele cu multe fețe
Valjean Reputație: 412 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Decembrie 18, 2020 Acum 10 minute, buluc007 a spus: nu-mi plac tipele cu multe fețe stai linistit si eu am avut un episod neplacut cu Iza,dar ptr ca tin la ea,am trecut peste si s-a dovedit o alegere inteleapta.Spor
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2020 Postat Decembrie 18, 2020 Acum 50 minute, buluc007 a spus: salut,am fost în seara asta la fatuca din nou,serviciile sunt ca de obicei de buna calitate,însă m-a deranjat puțin comportamentul ei,prin faptul ca are tendința sa domine clientul și sa creadă ca ea are dreptate cu tot,cu toate ca nu e asa.Am întrebat-o la ieșire dacă am putea rămâne prieteni în afara "programului" și mi-a dat un răspuns negativ,în fine am acceptat chestia asta și cam asta a fost. Ps:Iza,încearcă data viitoare sa folosești o alta abordare și sa nu ma mai domini,pt ca mie nu-mi place și de aia ma simt încordat/stresat.Si nu cred ca sunt singurul care se simte asa,te pup și încă odată îți urez sărbători fericite. Da mi.ai spus și în fața ti am explicat că nu ma.pot relaxat lângă un om.atat.de încordat ca tine.poate înțelegi o dată și o dată ai poate însă accepti. Nu am zis ca am dreptate întotdeauna doar că nu pricepi .esti mai sensibil din fire si asta te.a deranjat ca nu ti.am acceptat cererea de prietenie și pe fb si în afara programului meu
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2020 Postat Decembrie 18, 2020 Acum 24 minute, buluc007 a spus: nu-mi plac tipele cu multe fețe Nu am mai multe fețe.ma comport cum te simt lângă mine.nu am un buton pt fiecare în parte si am avut o dispoziție prea bună. Dacă nu înțelegi ca am mai multe stări nu sunt stabilă pe o singură stare.vezi ca scrii niste cuvinte cam neadevărate. Stai prost cu exprimarea. Si s.ar putea să nu te mai primesc deoarece observ ca esti un copil plangacios care nu înțelege convorbirea fața în fața.nu ma deranjează ca ai scri si aici ca mie nu îmi pasă ce părere au altii despre mine aici pe forum.
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 18, 2020 Acum 4 minute, izabela88 a spus: Da mi.ai spus și în fața ti am explicat că nu ma.pot relaxat lângă un om.atat.de încordat ca tine.poate înțelegi o dată și o dată ai poate însă accepti. Nu am zis ca am dreptate întotdeauna doar că nu pricepi .esti mai sensibil din fire si asta te.a deranjat ca nu ti.am acceptat cererea de prietenie și pe fb si în afara programului meu nu m-a deranjat ca nu mi-ai acceptat cererea,asta e însă nu pot accepta faptul ca ai tendința involuntar/voluntar sa ma domini ,asta e părerea mea,și nu cred ca sunt singurul care se simte încordat în preajma ta.
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2020 Postat Decembrie 18, 2020 Acum 2 minute, buluc007 a spus: nu m-a deranjat ca nu mi-ai acceptat cererea,asta e însă nu pot accepta faptul ca ai tendința involuntar/voluntar sa ma domini ,asta e părerea mea,și nu cred ca sunt singurul care se simte încordat în preajma ta. Vezi ca ai -5 puncte :)))) ești taxat.multumesc de sfat o să încerc să numai fiu asa pe baterii...excitata ....bla bla...GLUMESC AI FOST PREA ÎNCORDAT nu m.am simțit nici eu confortabil lângă tine ca si tu domini si nu am zis nimic
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 18, 2020 Acum 1 minut, izabela88 a spus: Nu am mai multe fețe.ma comport cum te simt lângă mine.nu am un buton pt fiecare în parte si am avut o dispoziție prea bună. Dacă nu înțelegi ca am mai multe stări nu sunt stabilă pe o singură stare.vezi ca scrii niste cuvinte cam neadevărate. Stai prost cu exprimarea. Si s.ar putea să nu te mai primesc deoarece observ ca esti un copil plangacios care nu înțelege convorbirea fața în fața.nu ma deranjează ca ai scri si aici ca mie nu îmi pasă ce părere au altii despre mine aici pe forum. trebuie sa înțelegi ca nu poți avea numai recenzii pozitive,ca nah asta e viata,iar eu când am spus ca "nu-mi plac fetele cu 2 fete" nu m-am referit neapărat la tine,ci am vorbit ma modul general,pt ca eu am avut un caz cu o tipa care după ce am terminat treaba,fără motiv s-a supărat pe mine și m-a dat afara în scârba,cu toate ca am fost corect cu ea.Asa ca Iza trebuie puțin să-ți schimbi atitudinea,pt ca degeaba arăți bomba dacă caracterul lasă de dorit și nu spun numai eu asta.
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2020 Postat Decembrie 18, 2020 Acum 6 minute, buluc007 a spus: trebuie sa înțelegi ca nu poți avea numai recenzii pozitive,ca nah asta e viata,iar eu când am spus ca "nu-mi plac fetele cu 2 fete" nu m-am referit neapărat la tine,ci am vorbit ma modul general,pt ca eu am avut un caz cu o tipa care după ce am terminat treaba,fără motiv s-a supărat pe mine și m-a dat afara în scârba,cu toate ca am fost corect cu ea.Asa ca Iza trebuie puțin să-ți schimbi atitudinea,pt ca degeaba arăți bomba dacă caracterul lasă de dorit și nu spun numai eu asta. Nu ma mai provoca la comentarii. Este cuvantul tău împotriva mea si invers.iar eu încercând să primesc pe toată lumea fără să mă aștepte cineva ....Nu am cum sa va multumesc pe toti..Nu sunt robot esti un dulce ca om da nu ma mai provoca din cauza unei stări ok?numai face din tantar armăsar. Poti sa scrii aici si tu si altii vrute si nevrute...ca altii trag concluzii din cauza uneibstari de câteva minute mie imi trece repede sunt bipolara
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum