Sari la conținut

Propunere pentru nervosi.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut,ma gandeam asa ca prostu' , in ultima vreme am vazut o gramada de certuri intre diferiti membrii pe diferite topice.Bai oameni daca tot nu va suportati, am eu un prieten care are sala de lupte libere , bjj, box si asa mai departe.Ne adunam toti, va pun manusile in maini si facem bataie organizata , ca sa va treaca nervii si sa fiti mai calmi.Facem , baiat vs baiat, fata vs fata sau baiat vs fata, in functie de cine se dusmaneste cu cine.Simplu si la obiect , asta bineinteles daca va tine instalatia, daca nu, gura mai mica cu smardoiala, ca e usor sa fii Anderson Silva virtual.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Asteptam sa ne lasi concret bucatile de text unde membrii astia explicit se ameninta cu bataia.

Postat

Asteptam sa ne lasi concret bucatile de text unde membrii astia explicit se ameninta cu bataia.

Ti se pare tie ca e nevoie ca cineva sa-i spuna explicit cuiva ca ii rupe capu' ca sa il si rupa? Sau nu e lesne de inteles , dupa felu in care isi vorbesc unii pe aici , ca s-ar batea precum chiorii ?? Te credeam baiat mai destept, ai incercat sa faci o schema da nu ti-a iesit.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Salut,ma gandeam asa ca prostu' , in ultima vreme am vazut o gramada de certuri intre diferiti membrii pe diferite topice.Bai oameni daca tot nu va suportati, am eu un prieten care are sala de lupte libere , bjj, box si asa mai departe.Ne adunam toti, va pun manusile in maini si facem bataie organizata , ca sa va treaca nervii si sa fiti mai calmi.Facem , baiat vs baiat, fata vs fata sau baiat vs fata, in functie de cine se dusmaneste cu cine.Simplu si la obiect , asta bineinteles daca va tine instalatia, daca nu, gura mai mica cu smardoiala, ca e usor sa fii Anderson Silva virtual.

s-ar umple sala numaidecat !!

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu am incercat nici o schema (nu eram nici ironic nici fara respect), ideea era ca eu nu am vazut genul asta de agresivitate. Si eu ma "cert" pe forum dar nici vorba sa simt nevoia sa il ard ( :laugh2 ) pe vreunu'. Discutii ca-n piata vor mai exista si nu avem cum sa schimbam natura noastra prin meciuri de box :laugh2

• Oras:sardegna
Postat

Asta deja se numeste `instigare la violenta`....frate bambuchaa,suntem niste unii dintre noi p-aicisha,care prin lipsa de respect ne-acordata de imparatie,am ales o anumita cale,asa zisa cale a trollingului...dar de-aici si pana a instiga la violenta fizica,pai scuze nene....e cale mai mult decat lungaaaaaaaaaaa.

Dupa cum bine vezi,atat eu cat si euflo96,trollam total in spirit de gluma...ca ne mai scapa cate un jargon pe ici pe colo,asta e altceva nene....dar nu cred ca din vreun comm al nostru reiese macar o minima de instigare la violenta fizica.....

Ca ne contram noi cu Pisicul,e spaga noastra nene.....dar una e sa ne contram in manele si-n anumite `afinitati` si alta este sa ne invitam pe ringul de box sau de MMA :no2 

urat nene,foarte urat................

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

http://www.youtube.com/watch?v=66iYti-SrJo

Postat

Tzeposule imi esti simpatic asa, dar, cand crezi ca le stii tu pe toate frate si detii tu adevarul absolut, parca imi mai trece din simpatia pe care ti-o port.Bataia organizata, intr-o sala, cu niste reguli se mai cheama si sport, nu stiu daca esti familiarziat cu termenul, intelegi? Sau consideri ca daca un antrenor de box de exemplu,le spune  unora,sa se duca la sala, sa se bata decat sa se injure in fata blocului, ii instiga la violenta? O spune in ideea ca invata si ceva util, fac si niste miscare si poate devin si prieteni.Asta a fost si ideea aici, nu ca m-as fi asteptat eu sa zica careva, hai frate, ia-l pe x si hai la smardoiala.Da macar, poate se mai potolesc pe aici si nu se mai ameninta in diferite feluri si tot era un castig ..Bineinteles, ca eu , sunt un nenorocit si fac instigare la violenta, zic sa ma rastigniti , sa fiu banat si plm ...cam tot ce va trece prin cap acum.Mai bine masori de 10 ori si tai odata , stii ce zic? 

Postat

s-ar umple sala numaidecat !!

Am putea sa-i zicem "camera de chat real" ca sa o deosebim de cea actuala de "chat virtual" :lol:

Postat

Tzeposule imi esti simpatic asa, dar, cand crezi ca le stii tu pe toate frate si detii tu adevarul absolut, parca imi mai trece din simpatia pe care ti-o port.Bataia organizata, intr-o sala, cu niste reguli se mai cheama si sport, nu stiu daca esti familiarziat cu termenul, intelegi? Sau consideri ca daca un antrenor de box de exemplu,le spune  unora,sa se duca la sala, sa se bata decat sa se injure in fata blocului, ii instiga la violenta? O spune in ideea ca invata si ceva util, fac si niste miscare si poate devin si prieteni.Asta a fost si ideea aici, nu ca m-as fi asteptat eu sa zica careva, hai frate, ia-l pe x si hai la smardoiala.Da macar, poate se mai potolesc pe aici si nu se mai ameninta in diferite feluri si tot era un castig ..Bineinteles, ca eu , sunt un nenorocit si fac instigare la violenta, zic sa ma rastigniti , sa fiu banat si plm ...cam tot ce va trece prin cap acum.Mai bine masori de 10 ori si tai odata , stii ce zic? 

Frate,am facut sport cat cred ca n-ai tu ani de viata....dar sportul se face in real,nicidecum in virtual. :bow

Cat despre simpatia pe care mi-o porti...ca-ti trece sau nu,pentru mine este mai mult sau mai putin egala cu zero....AMIN! :pope

• Administrator
Postat

Frate,am facut sport cat cred ca n-ai tu ani de viata....dar sportul se face in real,nicidecum in virtual. :bow

Cat despre simpatia pe care mi-o porti...ca-ti trece sau nu,pentru mine este mai mult sau mai putin egala cu zero....AMIN! :pope

pre_1376929550__cat_fail_fail-s446x354-1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:***
Postat

Nu am incercat nici o schema (nu eram nici ironic nici fara respect), ideea era ca eu nu am vazut genul asta de agresivitate. Si eu ma "cert" pe forum dar nici vorba sa simt nevoia sa il ard ( :laugh2 ) pe vreunu'. Discutii ca-n piata vor mai exista si nu avem cum sa schimbam natura noastra prin meciuri de box :laugh2

Parlitule, si daca vrei , nu poti sa arzi vreunu' de pe aici. Eu zic sa te arzi singur in continuare  :laugh2 . Iti sade mai fain.

Postat

simplutu'(le) eu ti-am mai zis, la replici esti praf. Esuezi lamentabil de fiecare data. :laugh2 :laugh2

Postat

Cu unul sau cu doi de iiiiii? Ups, am pus-o!

Alt sarac (cu duhul).

simplutu'(le) eu ti-am mai zis, la replici esti praf. Esuezi lamentabil de fiecare data. :laugh2 :laugh2

Va iubiti, asemanati sau esti doctorul lui ?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bravo bogatule!!!!!! De atat bogatie cata ai te-ai ofticat cu totul. Cu doi de ii sa nu tebsuperi!

Postat

Alex69, take the pills. Ne-ai omorat. Eu zic sa mai inveti sa scri(i) sau ia-ti niste ochelari. Eventual subtiaza-ti degetele sa nimeresti literele mai bine sau ia-ti un telefon cu tastatura de-un metru. Si tu ai putea sa fii bogat, dar ce pacat.....,  iti lipseste o doaga.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

alexandru69, ce zici, ne bagam?

macar asa vei avea o scuza buna pentru personalitatea invalida pe care o posezi.

l-as invita si pe picon, dar... mi-e frica :D

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai nu asta vreau,dar daca tu vrei...

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...