Sari la conținut

Propunere pentru nervosi.

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nici tu nu incerca sa fii intelligent,ca...pe bune nu te prinde!

• Mersi 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pai se putea sa nu intervii tu urino. Asa e cand ai fraieri in subordine :)

@pisicuts Fratioare, nu-mi doresc decat 5 minute intr-o camera doar noi 2 ;) Dar cine stie, never say never..

Hopaa ce violenta esti :))

Te stiam mai pasnica dar merge si asa. Oferta ramane valabila. Locatia o alegi dumneata, ladies first.

Have a nice day!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucuresti
Postat

alexandru69, ce zici, ne bagam?

macar asa vei avea o scuza buna pentru personalitatea invalida pe care o posezi.

l-as invita si pe picon, dar... mi-e frica :D

Cred ca nu esti constient in ce vrei sa te bagi. Mai bine baga-te intr-o debara, am inteles ca eati obisnuit si iti place. Oricum, esti invalid din toate punctele de vedere.

• Oras:b
Postat

Nici tu nu incerca sa fii intelligent,ca...pe bune nu te prinde!

dar ce, tu nu te dai potent?

Cred ca nu esti constient in ce vrei sa te bagi. Mai bine baga-te intr-o debara, am inteles ca eati obisnuit si iti place. Oricum, esti invalid din toate punctele de vedere.

hai smardoi mic, o dam barbateste, sau esti curajos doar cu femeile?

Postat

dar ce, tu nu te dai potent?

hai smardoi mic, o dam barbateste, sau esti curajos doar cu femeile?

Tu te consideri barbat????? Cand esti in bucatarie sau cand esti in camara????

Nu dau in invalizi decat daca este nevoie!!!!! Asa ca fereste-te sa fie nevoie

Postat

Tu te consideri barbat????? Cand esti in bucatarie sau cand esti in camara????

Nu dau in invalizi decat daca este nevoie!!!!! Asa ca fereste-te sa fie nevoie

zi mai bine ca te caci pe tine de frica bolnavule.

nu-mi imaginam ca ai coloana, dar daca aveai, mi-ar fi placut sa ti-o rup eu.

hai dispari, scuze ca ti-am dat sansa unei morti onorabile, n-ai tu idee ce e onoarea.

Postat

hai dispari, scuze ca ti-am dat sansa unei morti onorabile, n-ai tu idee ce e onoarea.

Tocmai ca am coloana vertebrala si nu ma pun la mintea idiotilor si incapabililor. Ar fi nedrept pentru tine sa te sinucizi idiotule, lumea mai are nevoie de mascarici ca tine. Singurul lucru pe care il poti rupe este betisorul tau in timp ce o iei la laba.

Si ca venii vorba de onoare, cum este sa privesti pe gaura cheii din bucatarie sau din camara? :laugh2

Postat

habar nu ai despre ce e vorba bolnavule, repeti papagaliceste ce spun unul si altul, dar de fapt nu esti in stare sa ai idei proprii, repeti aceeasi chestie pe care nu o intelegi de azi dimineata.

si apoi, avantajul tau era ca, daca te prindeam in ring as fi avut manusi in maini, asa, daca te prind in fata blocului o sa-ti fie mult mai greu cu dentistul dupa, treaba ta, dar sa nu te aud apoi ca nu ti-am zis.

@bambuchaa, eu am incercat, dar n-ai cu cine frate... niste tzarani. oricum, buna ideea, poate se gasesc altii s-o puna in practica

alexandrule? mi-e mila de mama ta  ca are asa copil ratat.

Postat

:slap2  :laugh2  :clapp  Te astept cu multa placere papagalule dar sa vi cu ambulanta dupa tine sa aiba cine te lua!!!!

habar nu ai despre ce e vorba bolnavule, repeti papagaliceste ce spun unul si altul, dar de fapt nu esti in stare sa ai idei proprii, repeti aceeasi chestie pe care nu o intelegi de azi dimineata.

si apoi, avantajul tau era ca, daca te prindeam in ring as fi avut manusi in maini, asa, daca te prind in fata blocului o sa-ti fie mult mai greu cu dentistul dupa, treaba ta, dar sa nu te aud apoi ca nu ti-am zis.

@bambuchaa, eu am incercat, dar n-ai cu cine frate... niste tzarani. oricum, buna ideea, poate se gasesc altii s-o puna in practica

Postat

:slap2  :laugh2  :clapp  Te astept cu multa placere papagalule dar sa vi cu ambulanta dupa tine sa aiba cine te lua!!!!

unde ma astepti, caz ambulatoriu disperat?

asa, la modul general, sau vorbim cu bambuchaa sa ne dea adresa salii?

hai, ca tu nu risti nimic, dunga rosie din buletin te scuteste de raspunderea penala, dupa cum bine stii.

Postat

hai, ca tu nu risti nimic, dunga rosie din buletin te scuteste de raspunderea penala, dupa cum bine stii.

Bai frate, prostie si inconstienta ca la tine nu am mai vazut. Cum dracu ai scapat din camasa de forta tataie? Mergi si mai fute si tu ceva, poate te mai calmezi cretinule. Cred ca buletinul tau este tot rosu, esti un specimen unic si incurabil!!! Hai mars la treaba ca se vede ca ai mintea odihnita!!

Postat

Futacios-ardei umplut

Poate vrei ca sa te fut

Ca sa-ti dovedesc ca pot,

Te fut in cur,te fut in bot

Pan'te-oi satura de tot!

Te-o-I satura de debarale

Si bucatarii murdare

De lins pizda la fetite,

De facut atatea fite.

Acesta este un pamflet; rog sa fie tratat ca atare!

• Mersi 1
Postat

Futacios-ardei umplut

Poate vrei ca sa te fut

Pan'te-oi satura de tot!

Si bucatarii murdare

De lins pizda la fetite,

De facut atatea fite.

:clapp

Postat

Bai frate, prostie si inconstienta ca la tine nu am mai vazut. Cum dracu ai scapat din camasa de forta tataie? Mergi si mai fute si tu ceva, poate te mai calmezi cretinule. Cred ca buletinul tau este tot rosu, esti un specimen unic si incurabil!!! Hai mars la treaba ca se vede ca ai mintea odihnita!!

ce e nebunache, ti-am provotat o criza?

pai da fuga si mai terorizeaza niste femei, sa te linistesti.

ne intalnim noi, iti promit...

Futacios-ardei umplut

Poate vrei ca sa te fut

Pan'te-oi satura de tot!

Si bucatarii murdare

De lins pizda la fetite,

De facut atatea fite.

:laugh2 :laugh2

Postat

Vad ca in ultima vreme tu esti intr-o criza a dracu de violenta, te manifesti foarte urat. Abia astept sa ne intalnim, o sa ai o surpriza foarte mare, este posibil chiar sa te vindeci. Hai ca mai am si treburi serioase, nu imi pierde toata ziua cu un evadat de la ospiciu!!!

Postat

Abia astept sa ne intalnim, o sa ai o surpriza foarte mare, este posibil chiar sa te vindeci. Hai ca mai am si treburi serioase, nu imi pierde toata ziua cu un evadat de la ospiciu!!!

spui ca abia astepti, dar totusi refuzi sa o faci, ceea ce dovedeste ca nebunii nu sunt si prosti, si au si un dram de simt de auto-conservare.

pacat, mi-ar fi placut sa scap universul de o balarie ca tine...

Postat

spui ca abia astepti, dar totusi refuzi sa o faci, ceea ce dovedeste ca nebunii nu sunt si prosti, si au si un dram de simt de auto-conservare.

Stau si ma intreb cum poate fi stransa atata prostie intr-un singur loc!!!!!! Crede-ma, nu stiu cine de cine scapa dar nu doresc sa imi murdaresc mainile cu un nimeni. Dupa aceea trebuie sa te platesc de nou si esti al dracului de defect. In situatia in care ne intalnim si nu stai in banca ta, da, voi fi nevoit sa ma apar si sa iti rup gatul. Pana atunci insa, asa cum spuneam, nu imi murdaresc mainile cu orice ciuruc. Cred ca ai uitat sa-ti iei medicamentele de dimineata ca altfel nu imi explic comportamentul si inconstienta ta

Postat

Stau si ma intreb cum poate fi stransa atata prostie intr-un singur loc!!!!!! Crede-ma, nu stiu cine de cine scapa dar nu doresc sa imi murdaresc mainile cu un nimeni. Dupa aceea trebuie sa te platesc de nou si esti al dracului de defect. In situatia in care ne intalnim si nu stai in banca ta, da, voi fi nevoit sa ma apar si sa iti rup gatul. Pana atunci insa, asa cum spuneam, nu imi murdaresc mainile cu orice ciuruc. Cred ca ai uitat sa-ti iei medicamentele de dimineata ca altfel nu imi explic comportamentul si inconstienta ta

fapte bah, nu vorbe.

sa inteleg ca lupti pe stilul caine turbat, daca nu esti incoltit nu reactionezi decat verbal :)

cat despre medicamente, avem aici o gramada de domnisoare care se jura ca ai necesita niste stricnina, sa nu mai suferi.

hai, du-te si raneste la porci, ca ai pierdut destula vreme pe net...

nene @euflo, nu ca-i simpatic cand face spume la gura?

Postat

VREM SANGE, NU MOZOL! :laugh2 

• Mersi 1
  • Oras:***
  • Oras:***
Postat

Alex69, mi-ai urmat sfatul? Ti-ai luat tastatura de un metru sau scrie cineva in locul tau? ;) Fa ceva sa scapi de spume si de camasa ( de forta ).

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

ce e nebunache, ti-am provotat o criza?

pai da fuga si mai terorizeaza niste femei, sa te linistesti.

ne intalnim noi, iti promit...

:laugh2 :laugh2

fapte bah, nu vorbe.

sa inteleg ca lupti pe stilul caine turbat, daca nu esti incoltit nu reactionezi decat verbal :)

cat despre medicamente, avem aici o gramada de domnisoare care se jura ca ai necesita niste stricnina, sa nu mai suferi.

hai, du-te si raneste la porci, ca ai pierdut destula vreme pe net...

nene @euflo, nu ca-i simpatic cand face spume la gura?

:clap2 Chiar m-am distrat copios f_man, multumesc  :laugh2 eu nu vedeam ce posteaza ca il am la ignore total pe "no_name" acesta fara "caracter"  :laugh2

Postat

Domnule leonidas, cu ghilimelele de rigoare, sunteti pe acelasi calapod, ia hai raspunde la provocarile lui bbolnave. Stiu ca esti un timid, ca esti bun numaibcand ai butonul rosu la dispozitie. Amuza-te copios atunci cand ai caracter, cand iti urmezi convingerile fara sa pupi in cur pe cineva. Stiu ca esti obisnuit sa faci asta. Iti sta in caracter, nu sti ce este ala. In lipsa lui iti pastrezi probabil serviciiul si crede-ma pupicurist ca tine nu am vasut pana acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...